Hvordan man hurtigt vasker loftet uden skilsmisse: husmødres hemmeligheder

Det sker ofte, at i rækkefølge i lejligheden glemmer ejerne loftet. Det antages, at det er mindst udsat for forurening: det har ingen genstande installeret, det berøres ikke praktisk taget i modsætning til gulv og vægge. Men i modsætning til gulvet og væggene kan man i loftet ikke skjule alle slags pletter, skilsmisse og andre problemområder. Derudover er lofterne normalt lyse toner, så noget snavs på dem vil være synligt for det blotte øje. I køkkenet er loftet mest udsat for kontaminering, så regelmæssig rengøring er absolut nødvendigt. Perfekt rent loft uden skilsmisse - udsmykning af enhver lejlighed!

Strek loft i køkkenet

Sådan vasker du et malet loft

Tidligere blev lofter sædvanligvis behandlet med hvidvaskning. Enhver snavs var skjult af et nyt lag. Om våde rengøring af loftet var uden for spørgsmålet. Nu på hvidvaskningen kom nye måder at dække: stræklofter, oliemaling, polystyrenfliser og andre. Olie maling, selvom mindre miljøvenlig (det træsko porer, forhindrer ventilation), men giver mulighed for våd rengøring af loftet. Loft behandlede olie maling kan sikkert vaskes med vand og rengøringsmidler (klud, svamp eller moppe). Derefter skal overfladen tørres grundigt og efterlades til tørring.

Et alternativ til olie maling er en vandbaseret forbindelse på en polyvinylacetat base. Sådanne lofter er bange for våd rengøring, da der kan være pletter og pletter. I dette tilfælde skal du bruge en særlig vådserviet eller støvsuger. Før disse servietter skal du først rense den mindst synlige del af loftet, og hvis resultatet er positivt, kan du rense hele loftet.

Falsk loft i køkkenet

Sådan vasker strækloftet

Populariteten af ​​stræklofter er let at forklare. Ved hjælp af et sådant loft kan du give dit hjem en unik stil. Derudover er de ikke bange for deformation, støv, de mister ikke deres oprindelige farve, må ikke knække. Lofter af denne type er forskellige: matte, blanke, hvide, farver, monokrome og dekoreret med mønstre, aluminium, men selv dette wonder om moderne design skal nogle gange renses, især i køkkenet. Hvordan gør man det rigtigt?

Den første ting du skal være opmærksom ved rengøring af falske loft - brug ikke hårde børster eller svampe, for at undgå at beskadige overfladen af ​​loftet. Til dette formål er den bedste mulighed en skumgummi svamp eller en flanel klud. Våd en svamp eller en klud kan være i vand med en lille koncentration af sæbe. I intet tilfælde er det tilrådeligt at bruge slibemidler eller en creme med faste partikler. Det er heller ikke tilrådeligt at vaske loftet med sodavand - det kan beskadige den glatte overflade. Generelt skal du altid huske, at overfladen af ​​en strækning loft er meget skrøbelig og sårbar over for ridser, især glans. Før rengøring er det bedre at fjerne alle smykker: ringe, armbånd. Loftet skal tørres i cirkulære bevægelser og presses let på den.

Som nævnt tidligere kan en svamp eller en rag fugtes i sæbevand. Hvis loftet er blankt, kan sæbefletter forblive på det. For at fjerne dem efter vask skal overfladen tørres godt af med en tør klud. Stretch glossy loft anbefales at vaske med et specielt serviet i mikrofiber. Ved hjælp af en sådan serviet kan du let fjerne alle pletter, da det absorberer fugt perfekt.

Endvidere er det foruden sæbe stadig muligt at vaske stræklofter? Til dette formål anbefaler eksperter at bruge specielle vaskemidler beregnet til vask af lofter. Sådanne retsmidler eliminerer enhver forurening uden problemer. De er ikke billige, men eksperter anbefaler at bruge sådanne værktøjer, især til rengøring af loftet i køkkenet. Efter dem er der ingen skilsmisse.

Svamp og sæbeopløsning til vask af loftet

Hvad angår de midler, der er beregnet til at vaske stræklofter, er det vigtigt, at de ikke indeholder acetone. Pointen her er, at acetone kan påvirke udseendet af loftets overflade negativt. Igen, inden du bruger et sådant opvaskemiddel, er det tilrådeligt at tjekke på noget ubetydeligt område. For at gøre dette skal du anvende et lille stof på overfladen og vente i ca. 15 minutter. Hvis alt går godt, kan du fortsætte med at arbejde. Hvis overfladens farve er ændret, er der opstået uregelmæssigheder, så må dette kasseres.

Vi vil minde om, at ved rengøring af et loft på det er det nødvendigt at trykke let, uden at anvende overdreven indsats. Brug af en moppe vil forenkle denne proces, især hvis væggene i lejligheden er høje. Også her kan du ikke trykke meget hårdt - det er fyldt med deformationer eller revner og som følge heraf udskiftning af loftet. Og jo lavere graden af ​​pres er, jo bedre.

Suspenderet loft kan også vaskes med en støvsuger. Men her skal du være sikker på at designet er fastgjort sikkert. Ellers er der risiko for, at en del kan blive beskadiget. Hvis der findes en web eller et støv i en del af loftet, er det bedre at fjerne det med en lap eller panikel. Anvendes i dette tilfælde er støvsugeren uønsket.

Du kan også tilføje, at strækloftet anbefales at vaske omkring en gang hvert halve år, i køkkenet - og oftere. Vi tror, ​​nu ved du hvordan du vasker strækloftet derhjemme.

Aluminiumsloft

Sådan vasker du et plastloft

Som erfaringerne viser, er loftet forurenet i køkkenet, oftest i lejligheden. Det er nemt at forklare - det er i køkkenet de mest aggressive forhold (fugtighed, temperatur, fedt), så de særlige krav skal indsendes til loftet i køkkenet: Det skal være godt rengøres, ikke absorberer fugt og andre stoffer. Sådanne krav svarer fuldt ud til plastloftet. Plastfliser til vask er ikke svært, i modsætning til stræklofter eller hvidkalkede.

1

I køkkenet, over tid, får alle overflader en gullig nuance: vægge, fliser, køleskab. Loftet er ikke en undtagelse. Det har brug for rettidig pleje, og så vil dette problem ikke være. Fliser i loftet skal også rengøres med jævne mellemrum.

Rengøringsmidler til vask af loftet

For ikke at blive permanent på stigen eller bordet, og ikke flytte den eller det hele tiden, kan du bruge en gylle til at vaske den - det bliver mere bekvemt og hurtigere. Derudover giver moppen dig mulighed for nemt at rense fliserne på vanskelige steder (for eksempel at rense loftsplankerne).

Hvordan og hvad skal man vaske plastloftet? Sådan vasker du det ordentligt? Følgende værktøjer er egnede til dette:

  • sæbeopløsning;
  • midler til vask;
  • ammoniak.

Anvendelsen af ​​en sæbevand til vask af plastfliser er den enkleste og billigste løsning. Dette er velegnet til vaskesæbe. Såpen skal være ly
s i farve. Såpen blandes med varmt vand, indtil skummet fremstår. Opvaskemidler anvendes på samme måde - det er nødvendigt at blande før dannelsen af ​​skum. Nå, ammoniak bør ikke skumme. På trods af dette fjerner det effektivt snavs fra fliserne.

Aluminium gyldent loft

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 77 = 87