Vindueskarm i køkkenet og andre ideer (19 billeder)

Interiør med korrekt brug af naturligt lys og kompetent, omhyggeligt gennemtænkt design hjælper meget ofte med at skabe en atmosfære af frihed og rummelighed i et lille køkken med små vinduer.

Vask under vinduet

Sovjetprojektet af lejligheder i højhuse i det sidste århundrede, hvor det overvældende flertal af bybefolkningen lever, har altid været meget økonomisk. Sandsynligvis blev det dikteret af tiden. På en eller anden måde var et stort køkken i bymæssige lejligheder simpelthen ikke påtænkt. Derfor er den rationelle brug af hver kvadratcentimeter af det anvendelige område af et sådant køkken simpelthen en nødvendighed.

Overvej muligheder for løsninger, når køkkendesign giver værten mulighed for at få rigtig fornøjelse fra madlavningsprocessen.

Vask på vindueskarmen

Lejligheden starter med en entré og køkkenet - med vask

Af en eller anden grund, kun i Vesten, forstår designere, at når man vasker op, ønsker jeg ikke at tænke på mønstrene af de modstående fliser over vasken, der er installeret i det yderste hjørne af vinduet. Derfor er køkkenvasken oftest placeret direkte ved vinduet. Sink installeret under vinduet, garanteret at forbedre stemningen hos enhver elskerinde. Selv forbigående blik på naturen uden for vinduet gør vask ikke så kedeligt.

Sink i det lyse indvendige i køkkenet under vinduet

Desuden, hvis køkkenet har en langstrakt form, ændrer dette køkkenarrangement ikke kun køkkenets indvendige indretning, men udvider også dets nyttige område. En bred vask under vinduet og smalere skabe under væggene vil endda visuelt gøre køkkenet mere rummeligt og rummeligt.

Og alligevel råder vi dig til først at lave et lille designprojekt, så i sidste ende ikke skønhed erstatter funktionalitet. Overvej også, at installationen af ​​en vask er en alvorlig proces. Før du ændrer det indre af overførslen af ​​vasken til vinduet radikalt, skal du overveje følgende vigtige punkter:

  • Hvor tæt er tilslutningen af ​​køkkenrøret til den offentlige kloak. Vil der være nok kloakhældning til en god omledning af forurenet vand fra vasken. Se på prøveprojektet med netværk, hvis du har en. Der er normer i strid med hvilke du kan komplicere eller gøre det umuligt at betjene sinken ordentligt.
  • I vores hjem er varme radiatorer oftest placeret lige under vinduerne. Hvis der ikke er mulighed for radiatoroverførsel, skal du tænke over, om du vil have kabinettet under vasken for at lukke det. Det indre af rummet vil blive bedre, men temperaturen i køkkenet i varmesæsonen afhænger af det. Dette problem, men kun delvist, kan løses ved at gøre kabinettets døre ophængt.
  • I stedet for en radiator kan du lave et varmt gulv. Tillader du din ide at udføre denne ide om din økonomi?
  • Hvordan åbner vinduet i køkkenet? Bliver blanderen monteret på vasken, forhindrer den fri bevægelse af vindueskjoldet?
  • Er du klar over det faktum, at vasken ligger nær vinduet, er kilden til permanente stænk på ruderne? Dette ubehagelige fænomen er lidt udglattet, hvis karmen oprindeligt var bred. Derudover kan du placere potter med husblomster på vindueskarmet eller installationsbokse med jord til voksende løg, radiser og en række krydrede krydderurter lige i køkkenet. Køkkenvasken i umiddelbar nærhed af planterne vil lette pleje af dem, og sprayen vil skylle de grønne blade.
Vask under et vindue med flere rum
Vask under vinduet i et klassisk køkken
Vask under vinduet i et stort køkken giver dig mulighed for at nyde grøntene, mens du vasker op

Vælg mellem bordet og baren

Den traditionelle indretning i køkkenet indeholder et velkendt spisebord, der indtager et ekstra sted i et lille køkken. Køkkenets design bliver uigenkendeligt, hvis du reducerer bordets størrelse, mens du ændrer dens form. Derudover er en interessant løsning placeringen i stedet for et stort spisebordsstang ved vinduet.

Hvis du er så vant til et stort bord, som du ikke kan dele med det smertefrit, kan dets funktionalitet øges yderligere. Selvom vinduets vinduesniveau og standardhøjden på arbejdsfladerne ikke falder sammen, er dette problem teknisk set løst ganske enkelt. Du kan arrangere et lille "skridt" af karmen til bordets overflade. Nogle gange er det endnu mere bekvemt for en husmor at arbejde.

Komfortabel bar i køkkenet

En vindueskarm, der bliver til et fuldt spisebord eller ender med en bar tæller, vil også dekorere det overordnede interiør, men i det første tilfælde taber du ikke den nyttige arbejdsflade på bordet. Mulighed med en bar, til gengæld ser mere moderne og stilfuldt, og hvis du ikke spiser ofte morgenmad eller middag på den fælles familie køkkenbordet, er det tilrådeligt stadig bo på en lille bardisk, installeret i stedet for et stort bord.

Det er kun nødvendigt at være begrænset til et stativstang, og i tilfælde af at køkkenskabe med bordpladerne, der er installeret på dem, kan bruges som arbejdsflade, og bordet bliver helt overflødigt. En bar tæller kan også opdele køkkenet forudsætning, hvis dens bredde tillader det, og det overordnede design vil ikke blive forstyrret. I den del af baren tælleren, der støder op til væggen eller vindueskarmet, kan der arrangeres et ekstra skab. Bare glem ikke, når du laver projektet, for at beregne, at dørene på skabet ikke forstyrrer benene og åbner bekvemt.

Lys bar i det rummelige køkken

Bar tæller i køkkenet i rustik stil
Bar tæller i blank køkken
Bar tæller og bordplade i gråt køkken
Stort arbejdsområde og en bar i en
Bar tæller i køkkenet i stil med Provence
Bar tæller i et hyggeligt køkken
Bar tæller med skillevæg forbinder køkken og stue
Et bord i køkkenet sparer meget plads

Som bord bruger vi en vindueskarm

En glimrende mulighed for et lille område kan også være en sill top i køkkenet. Indretningen af ​​køkkenet i dette tilfælde vil være fuldstændig ikke-standard. Projektet, der leverer et dækbord, bliver til køkkenskabe, vil være den optimale løsning til et lille kvadratkøkken.

Det nye design, som sørger for montering af skabe i hjørner på begge sider af vindueskarmen, vil tilføje steder til opbevaring af køkkentilbehør eller produkter. Hjørneskabe, hvis døre vil blive placeret i en vinkel på vindueskarmet, vil skabe et ikke-standardt perimeter køkken. Hver af skabene kan dekoreres med et lodret stativ, hvor der er hylder til retter eller rumfarver. Blomsterne vil have nok lys ved siden af ​​vinduet, de vil genoplive interiøret, samt forbedre køkkenets design.

1
Bordplade kombineret med vindueskarm i køkkenet

Tja, hvis du er heldig, at indgå en ny eget hjem, design af alle rum, hvor du har gjort til din smag, men i stedet et lille køkken i huset har en kombineret løsning, når spisestue og køkken - denne ene, behøver du ikke at vælge mellem den stilfulde bar og et smukt stort bord.

Et stort lyst vindue vil have en vidunderlig vask, i baren vil du være glad for at drikke en kop kaffe om morgenen, og ved spisebordet møder du din familie om aftenen for at drikke te og nyde at hygge sig med hinanden. I samme tilfælde, når det kun er en drøm, skal du gøre i dit lille lejlighedskøkken under vinduet. Begynd at øge pladsen med dette. Og det vil måske være det første skridt til din drøm. Tross alt siger folk, drømme bliver til virkelighed!

Fortsættelse af bordpladen som spisebord
Bordplade i stedet for en vindueskarm
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 84 = 93