Vask under vinduet i køkkenet (18 billeder): design og dekoration

At lave rutinearbejde i køkkenet og beundre udsigten fra vinduet er drømmen om den moderne værtinde. En gang en berømt forfatter Agatha Christie indrømmede, at hun havde tænkt på ideen om de fleste af sine detektivhistorier til vask. Og det er ikke overraskende, for for implementeringen af ​​denne simple besættelse er der ofte i mit hoved tusindvis af ideer sværmer. Direkte tanker om det positive og lidt fantasifulde vil hjælpe med at designe køkkenet med en vask ved vinduet.

Brun synke ved vinduet i køkkenet

Hvis huset har opvaskemaskine, betyder det ikke, at vasken under vinduet bliver mindre efterspurgt. Gennemførbar indenlandsk indsats udelukker ikke konstant kontakt med vand, og overvejer udsigten fra vinduet vil øge stemningen væsentligt.

Vask ved vinduet og på øen i køkkenet

Rationel løsning

Gennemfør ideen i livet vil tillade indretningen af ​​køkkenet, baseret på overførslen af ​​vasken til vinduespladsen. Som regel er et vindue i køkkenet ikke kun en kilde til lys, men også et glimrende fundament for opbevaring af alle slags krukker, potter med blomster, dekorative kasser. Ofte del med de "nødvendige ting", der er gemt på vindueskarmen, er ret vanskeligt. Men efter at have ventet på eventyret med køkkenrekonstruktion og overførsel af en ø af et arbejdsområde til vindueskarmområdet, vil ejerne være enige om, at det er umuligt at komme med en mere bekvem løsning.

De fleste køkkener har et lille område, og møbelsættene er rodet i stedet for funktionelt at supplere dem. Efter at have arrangeret arbejdsområdet foran vinduet er det fordelagtigt at bruge ubrugte vægge nær det. Der vil også være skabe, der ikke vil forstyrre indånding af naturligt lys.

Vask ved vinduet i køkkenet med et rundt bord

Hvid vask ved vinduet i køkkenet i klassisk stil

Vigtigste fordele

Ofte er det naturlig belysning, der hjælper med at skabe et elegant interiør og opnå en atmosfære af rummelighed. Dette bekræfter endnu en gang rigtigheden af ​​beslutningen om at dekorere køkkenpladsen foran vinduet med en vask foran den. Dette design har flere fordele:

 • Det meste af dagen kan du gøre uden yderligere belysning;
 • en stigning i arbejdsområdet
 • muligheden for at spare plads i et lille rum
 • overskydende fugt, en uændret følgesvend af en vask, fjernes meget hurtigere, når vinduet er i nærheden;
 • skjul batterier, der ofte ligger under vindueskarmen.

Hvis det ønskes, kan du helt slippe af vindueskarmet, funktionelt tage sin plads med en vask og "drukne" den dybt ind i vinduet.

Sink ved vinduet i køkkenet med rummelige skabe
To håndvaske i køkkenet - det er meget praktisk

Mulige vanskeligheder og måder at løse dem på

Tænker over køkkenets design med vasken under vinduet, er det nødvendigt at tage højde for en række funktioner.

Hvis vinduet åbner ind i rummet, kan der være et problem med luftning - på vejen vil der være en vandblander. En bred vifte af vandhaner hjælper med til at undgå ulejlighed:

 • med en fleksibel slange, som kan placeres i skålen i vasken til åbningstidspunktet - lukker vinduet
 • på hængslerne, som kranen læner fremad.

Også en alternativ løsning er at placere blanderen ikke bag vasken, men på siden af ​​den. I dette tilfælde vil der ikke være nogen hindringer på vejen til luftning.

På grund af den rigelige fugtighed nær vasken kan trævinduerne lide. For at forhindre dette skal du på forhånd sørge for udskiftning af det termoplastiske plastikvindue.

Overførslen af ​​vasken er kompliceret af forskydningen af ​​indtagnings- og udladningsstedet. Kvalitative moderne materialer og professionel redigering vil komme til hjælp, med hjælp som ulemper vil blive reduceret til et minimum.

Vask under vinduet i hjørnet af køkkenet

En anden vigtig nuance er placeringen af ​​varme radiatoren. Gamle opbygninger og layouter af varme-teknik betyder deres placering under vinduerne. Her kan du enten transportere radiatoren til en mere bekvem placering eller lade den stå på plads, men læg bordpladen med specielle ventilationsgitter. Selvfølgelig vil køkkenindretningen kun gavne, hvis batteriet er skjult af møbeldesignet.

1

I nogle gamle bygninger kan vinduets niveau i forhold til bordpladen afvige betydeligt. Mere fordelagtigt for brugeren, når bordpladen er placeret under vinduets niveau. I dette tilfælde er der plads til det beskyttende forklæde, der skal anbringes fra sprøjten. Hvis vinduet åbner under bordpladen, er løsningerne to:

 • Overfør ikke overførslen
 • demontering af vinduet til efterfølgende reduktion af åbningen og installationen af ​​en mindre isolerende glas enhed.
Vask ved vinduet i køkkenet med øen

Typer af layout og passende interiør

Udformningen af ​​køkkenet med vinduet kan varieres, men formen og størrelsen af ​​rummet bestemmer grundlaget. Hvis området er lille, er det hensigtsmæssigt at placere det på en vinkel arbejdsflade med fordel af en vinduesåbning. Vinkelkonstruktionen med arrangementet af en af ​​siderne nær vinduet passer helt ind i designet, hvilket indebærer en ændring i overfladenes radius. Dette layout giver dig mulighed for visuelt at opdele rummet i zoner af forskellig dybde.

I et smalt køkken er det mere rimeligt at arrangere et køkken sæt langs vinduet - dette giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. Tænker over indretningen med dette layout, er det værd at være opmærksom på de smalle vertikale dele af møbler med transparente eller uigennemsigtige facader. Denne bevægelse vil visuelt forkorte længden af ​​rummet og placere de rigtige accenter, for eksempel på indretningen af ​​vinduet eller rekreative området.

Sort vask under vinduet i køkkenet

For køkkenet, hvor der er adgang til balkonen, vil den oprindelige mulighed være et design med en kombineret loggia. En sådan usædvanlig løsning vil øge rummet betydeligt og maksimere dets naturlige belysning.

I planlægningen af ​​landejendomme kan man ofte finde et køkken med et panoramavindue i væggen. For et sådant køkken kan det ideelle design være at placere et rekreativt område nær vinduet eller arbejdsområdet med en vask, kogeplader og arbejdsområde i en række.

Vask under vinduet i et lille køkken

To eller flere vinduer

Et par vinduer i køkkenet vil glæde over overflod af dagslys og skabe en følelse af rummelighed. Men det er klogt at tænke over det indre af et sådant sted ret besværligt.

Hvis vinduesåbningerne er placeret på forskellige vægge, men har en fælles vinkel, vil den perfekte løsning være designet med tilrettelæggelsen af ​​arbejdsflader i dette hjørne. Føj perfekt til denne indvendige hjørnevask, med en mixer placeret i vinduesrammens niche.

Det parrede arrangement af vinduesåbninger gør det muligt at udelukke overførslen af ​​radiatoren under designet ved at placere vinduet direkte i vinduet fri for varmekonstruktion.

Som regel indeholder to eller flere vinduesåbninger ret rummelige værelser. Hvis vinduerne er placeret på forskellige vægge og ikke har en fælles vinkel, kan hver af dem bære en separat semantisk belastning. For eksempel kan du tænke over interiøret på en sådan måde, at der sammen med en af ​​dem er et arbejdsområde med en vask og i den anden en komfortzone med en sofa eller et tebord. Således bliver indretningen inddelt i et spiseplads og et madlavningsområde.

Vask under vinduet i et stort køkken
Vask ved vinduet i et lille køkken

Interessante indretnings ideer

Hvis køkkenets design indeholder en arbejdsflade med en vask foran vinduet, er brugen af ​​traditionelle tekstilgardiner eller gardiner upassende. Det overordnede interiør i dette tilfælde bør fremhæve vinduet som et æstetisk element. I betragtning af stilen i rummet kan du dekorere rummet over vasken med:

 • persienner af tæt materiale eller bambus;
 • lille lambrequin;
 • Romerske eller rulle gardiner, som let kan opdages om dagen om nødvendigt eller faldt, og beskytter dig mod direkte sollys;
 • lyse rammer, mens vinduerne selv forlader uden yderligere indretning;
 • en speciel model af lofthylde, hvorpå vaser, kurve eller afstand skal placeres.
Vask ved vinduet med persienner i køkkenet
Vask under vinduet i køkkenet i stil med Provence

Ekstra tilbehør

Overførsel af en vask fra et kloakerør mere end tre meter kan blive årsagen til den komplicerede vandstrøm på grund af et affald af fint madaffald. Et alternativ er at installere udstyr til at male affald, der kommer fra vasken til vasken. Et sådant instrument er helt sikkert for en person uden at have knive i deres bestanddele.

Moderne designere foretrækker i stigende grad køkkenplanlægning med en vinduesvaske. Denne bolig er ikke kun funktionel og bekvem, men giver dig også mulighed for at kombinere husholdningernes opgaver med et behageligt tidsfordriv.

Vinkel synke ved vinduet i det lyse køkken
Hvid dobbelt håndvask ved vinduet i køkkenet
Brun synke ved vinduet i køkkenet
Vask ved vinduet med romerske gardiner i køkkenet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =