Valg af lysekrone til badeværelset (20 billeder): Smukke eksempler

Den generelle regel om, hvordan man tænder et badeværelse, eksisterer måske ikke. Alt afhænger af ejerens smag og præferencer, størrelsen og stilen af ​​udsmykningen af ​​værelset. En af mulighederne - en lysekrone til badeværelset. Hvis designstilen i badeværelset giver dig mulighed for at udstyre loftet med en lysekrone, kan du installere det som en enkelt lyskilde eller kombinere med et sæt punktlys eller med andre lyskilder. Du kan vælge de klassiske muligheder for lysekroner, eller dekorere interiøret i en anden stil. Lysekrone i badeværelset kan ikke kun være et smukt element i indretningen, men også udføre sin direkte funktion - fyld rummet med lys.

Lysekroner i stil med art deco i badeværelset

Hvordan man laver et valg af lysekrone

I badeværelset er der ofte et højt fugtindhold i luften, hvilket er et meget vægtigt argument, når man vælger en lysekrone til badeværelset. Først, vand og elektrisk strøm - et farligt firma, så du skal vide om nogle af lampens parametre, når de købes:

 • Hver loftslampe har en fugtisoleret ydeevne, som altid er angivet på emballagen.
 • 12 volt - dette er den mindst farlige spænding for menneskelig spænding.
Golden lysekrone på badeværelset

Om det faktum, at lysekronen har fugttætte detaljer og belægninger, er det også værd at tænke også fra et andet synspunkt. Hvis der ikke er nogen fugtbeskyttelsesfaktorer, vil lysekronen hurtigt blive ubrugelig. Det kan porzhavet, mørkere, malingen kan begynde at skrælle og så videre.

Metal lysekrone og væglampe i Provence stil på badeværelset

Ud over de ovennævnte vandtætte tekniske aspekter, bør købt takkroner være ideelt i form af rummets stil. Økologisk tilføjelse af badeværelset, der tager hensyn til rummets størrelse - en vigtig æstetisk funktion af lysekroner. Du skal også vide præcis, hvordan lysekronen ser på loftet. Når du vælger en lysekrone til magt, skal du være opmærksom på:

 1. På lampens størrelse. De bør afhænge af højden af ​​loftet og størrelsen på badeværelset.
 2. Loftlysekrone skal være af en sådan styrke at supplere og fuldende lysets billede sammen med andre kilder: naturligt lys fra vinduer, vægsconces.
 3. Hvad er farvespektret på badeværelset, er der spejle, mange hvide reflekterende overflader og også gennemsigtige belægninger.
 4. Skuespillet og lysets lys i rummet vil skabe mange vedhængsmønstre på lysekronen. I den klassiske stil - det er krystal eller glas vedhæng.
Moderne lysekrone i et lyst badeværelse
Smuk lysekrone og væglampe i Provence stil på badeværelset
Sølvlysekrone i neoklassisk stil på badeværelset
Runde moderne lysekrone på badeværelset

Hvor skal placeres loftlysekrone

Enhver ophængt loftsstruktur skal være en harmoni i rummet. Som regel er armaturerne i den klassiske version hængt i midten af ​​loftet. Hvis lysekronen er lille, vil væg og ophængte lys hjælpe med at supplere lysbildet.

Lysekrone på badeværelset

En lille lysekrone vil harmonisk sammensætte virksomheden til andre lignende små lamper. Arranger to, tre i træk, eller fire små lysekroner på loftet i badeværelset, hvis rummets rum tillader det.

Runde lysekrone i et lyst badeværelse

En af de vigtigste opgaver for belysning af badeværelset er at give nok lys i spejlet. Få taklamperne til retningslys. I sådanne lysekroner er det muligt at rette lampens lys i den nødvendige retning.

Lamper i et sort og hvidt badeværelse

Men at have i badeværelset modeller af belysningsartikler, lavet i stil med farvet glas - er ikke en rentabel idé. På badeværelset gøres ofte sminke og frisurer, og vinduet med farvet glas vil forvrænge farverne.

Stilfuld væg sconces på badeværelset
Sort lysekrone i et moderne sort og hvidt badeværelse
Spotlights på badeværelset
Indbygget belysning på badeværelset

Stil af lysekroner til badeværelset

For hurtigt at finde en løsning på spørgsmålet om at dekorere loftet i badeværelset med lysarmaturer, er det først og fremmest at studere deres stilarter. Du vil forkorte tiden til at vælge en passende belysning, der ved, hvad der passer til dig.

 • Lysekrone i stil med en klassiker. I den klassiske stil af lysekroner finder du symmetriske former, nogle antikke skønhed, præcisionsformer og pålidelighed. Typisk indebærer den klassiske stil dyre lampematerialer: krystal, porcelæn, læder, tynde silkestoffer, halvædelsten eller prydesten. Oftest, nå
  r man bruger udtrykket "klassisk lysekrone" menes en lysekrone lavet af krystal. Det er vigtigt: Ved en overflod af dyre materialer anvendes alle dem moderat. Silhuetter er elegante og enkle, detaljerne adskiller ikke det store billede. Classic er et stilfuldt produkt uden dikkedarer.
 • Style hi-tech (i oversættelse - højteknologi) skyldes fremstillbarhed, enkelhed og ideel funktionalitet. Som materialer i højteknologisk stil er der plast, metal og glas. Direkte linjer og former, fraværet af nogen form for ornamenter, formkonstruktivisme - disse er karakteristiske for stilen med højteknologiske funktioner. Inden for rammerne af denne stil er det berettiget at anvende LED-belysning. I modsætning til hvordan loftlysekronerne ser ud, ændres tonaliteten af ​​badeværelset. LED-suspenderede lamper i stil med produktionsafdelingen giver et renere lys. LED-lamper er meget mere økonomiske. Efter størrelse og form kan de være så forskellige som klassiske.
 • Lysekroner i art deco stil - dette er ægte kunst. Et badeværelse og en lysekrone lavet i denne stil tilføjer spektakulær og luksuriøs stil. Styliserede billeder har forrang over naturlige motiver. Art deco er en konstant ferie, raffinement og velstand.
 • Art Nouveau-stilen er symbolikken på billeder, uventede materialer er kombineret her, der lægges vægt på geometri og sammenvinding af former. I moderne stil ser lamper og lysekroner ud som kunstværker. Modernismen er designet til at formidle stemningen i vores århundrede.

Lysekroner er også opdelt i loft og suspenderet. Det er klart, at taklampe skal anvendes, hvor lofthøjden er lille. På en plade, som i et ophængt loft, kan der være flere lamper.

Lysekrone i klassisk stil til badeværelse
Lysekrone i et hyggeligt klassisk badeværelse
Lysekrone og sconce i stil med high-tech i badeværelset
Lysekrone og sconces i stil med art deco på badeværelset
Spotlys og sconces i art deco stil på badeværelset
Vedhæng lamper i badeværelset i jugendstil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − = 80