Vægindretning i børnenes værelse (21 fotos): skab glæde og harmoni

Hvis familien har en baby, skal den have et separat værelse. Måske ikke umiddelbart, men før eller senere formår de fleste mødre og dads at give barnet et separat "beboelsesrum". Og selvfølgelig er der et sådant spørgsmål som udformningen af ​​væggene i børnehaven. Og derudover er det stadig nødvendigt at tage sig af møbler, dekoration og udsmykning af andre overflader i rummet. Det er vigtigt, at barnet svarer til koncepterne ergonomi, komfort og bekvemmelighed, men samtidig er det nødvendigt, at værelset er smukt og attraktivt - børnene er meget følsomme for skønhed og føler sig bedre i de hyggelige værelser. I artiklen vil vi undersøge de særlige forhold ved at dekorere børns værelser med egne hænder.

Billede af dyr på væggen i børnehaven

Krav til registrering

Overvej de vigtigste punkter, der skal tages i betragtning, når du opretter et børnelokale:

  • Børn skal være behagelige for barnet - møbler, indretning, billeder og andre små ting - alt skal give en følelse af "hjem".
  • Selvfølgelig skal alle materialer, der bruges i rummets design, nødvendigvis være sikre. Derfor skal du være opmærksom på produktkvaliteten ved valg af møbler, belægninger og indretning.
  • Barneværelset skal uden tvivl være smukt dekoreret eksternt - en række lækre ideer kan nu findes på specialiserede steder. Barnet skal være glad for at være i soveværelset, ellers vil han ikke opleve dette rum som et hyggeligt "eget" hjørne.
Havdyr på væggen i børnehaven
Tegneseriefigurer på væggen i børnehaven

Animal klistermærker på væggen i børnehaven

Farve på børnehave

Overvej hvordan du korrekt vælger farveindretningen af ​​børnenes værelse. Efter alt, som psykologer siger, påvirker farve meget vores stemning og mentale tilstand. Og hvis voksne kan klare manifestationerne i deres nervesystem og bremse dem, så kan børn på grund af den skrøbelige psyke ikke gøre dette. Så anbefalingerne:

  • Brug ikke i børneværelset meget rødt. Denne lyse skygge fremmer aktivitet, og i en immoderat mængde kan forårsage nervøs overekspression hos drenge og piger.
  • Gul farve er nyttig til udvikling af intelligens. Derfor er det bedre at dekorere arbejdsområdet med denne farve, du kan endda bruge dine egne hænder. Derudover hjælper den gule farvet koncentration og bidrager til udviklingen af ​​assiduity hos drenge og piger.
  • Orange farve er god til at dekorere legepladsen i rummet, og pigen og drengen. Orange farvetone i soveværelset løfter stemningen og fremmer en følelse af indre glæde og lykke.
  • Blå eller blå farve vil være passende i rekreativt område og i soveområdet - hvor barnet hviler. Denne farve fremmer perfekt afslapning og hvile. Derudover udsmykker udsmykningen af ​​blå fantasien og skubber barnet til ønsket om at åbne nye horisonter, foreslår nye ideer.
  • Grøn er en universel farve til børns både drenge og piger. Passer som en base og til at designe nogen af ​​zoner i rummet. Denne naturlige skygge bidrager til barnets vidunderlige stemning, understøtter hans stærke og sunde søvn.
  • En skånsom lyserød skygge af rummet fremkalder en følelse af hygge og komfort, reducerer niveauet af barnets aggression. Specielt velegnet til en piges værelse.
Lysegrønne vægge i børnehaven

Vigtigt: dekorér ikke rummets vægge i for lyse og prangende farver. Et sådant design kan medføre visuel træthed - barnet vil være svært at koncentrere sig i et sådant interiør, han vil være nervøs og irritabel, vil hurtigt blive træt. Mørke nuancer er også uønskede - dyster toner er slet ikke egnede til børnehaven, fordi stemningen de kaster er lige så dyster. Mere eller mindre mørke overflader er velegnede til at dekorere et værelse kun til en teenage dreng.

Hvide vægge med lyse cirkler i børnehaven

En lys palette i børnenes værelse er den mest ønskelige mulighed. I lyse, rolige vægge vil babyen føle sig rolig og behagelig, hvilket han vil demonstrere med sit gode humør. For at gøre værelset mere interessant kan du bruge lyse neutrale nuancer som grundlæggende, men med nogle få lyse pletter i designet. Dette kan være en kontrastvæg, lyse møbler på en baggrund af beige eller grå vægge og andre teknikker. Sådanne ideer vil bidrage til at gøre værelset mere moderne og smukt med egne hænder.

Beige rosa vægge med et mønster i børnehaven

For en dreng

Lad os overveje, hvilke øjeblikke det er nødvendigt at overveje, dekorere et værelse af den unge "gentleman".

At designe et værelse til en dreng er det bedre at bruge et neutralt farveskema. Barnet vil så kunne supplere indretningen med lyse plakater og portrætter, klistermærker og klistermærker.

Vægindretning i drengens børnelokale

Det er meget godt at bruge sådanne ideer som billeder af tegneseriefigurer, forskellige teknikker, havdyr, dinosaurer og drager, noget der er relateret til rum og uudforskede områder. Disse historier vil anspore drengens fantasi, skubbe ham til at lære nye ting at udvikle. Nogle elementer af indretning - tegninger, applikationer - han kan gøre med egne hænder.

Tegnebræt på væggen i drengens børnelokale
Vægindretning i barnens værelse af drengen i rumstilen

< span id="i-4">Til piger

Hvilke ideer skal der tages i betragtning, når man udsmykker et værelse til en lille prinsesse.

Alle piger søger intuitivt skønhed, så udsmykning af rummet af selv en meget lille pige skal opfylde høje æstetiske standarder. Delikate farver, elegant indretning, søde ornamenter - alt dette er fuldt ud værdsat af piger.

Tegning og klistermærker på væggen i børns værelse af pigen

Med hensyn til farve anvendes traditionel pink i stigende grad i kombination med andre nuancer. Delikat gul, blå, lilla, endda lilla, sølv og guld - velkommen gæster i pigernes soveværelse. Orange og grøn er også vidunderlige nuancer, der øger stemningen hos piger.

1
Tegning baggrunde til børn til piger

Plots vil passe ved hjælp af dine yndlings tegneseriefigurer: disse kan være feer, magiske enhjørninger, eventyrprinsesser - nødvendigvis smukke og elegante - den virkelige udsmykning af rummet. Idéer med smukke landskaber er også perfekte.

Pink wallpapers og gyldne timer i det indre af stuen til piger

materiale

Lad os overveje, hvilke krav skal svare på valg af efterbehandling materialer til registrering af et børnelokale.

Det første og fremmest krav er kvalitet og sikkerhed. Uden at observere denne betingelse er al den yderligere indretning af væggene i børnehaven ikke længere vigtig.

Sea-stil wallpapers i børns design

Til vægge er klassiske papirbaggrunde eller sikker økologisk maling perfekt. Vælg ikke at dekorere vinyl tapet, fordi den film, som de er dækket, tillader ikke luften at cirkulere frit i rummet. Nogle gange fører dette til udseende af svampe i lokalet, især hvis lejligheden er mørk nok.

Blå vægge med design i børnenes værelse

Det er vigtigt, at alle materialer, hvorfra møbler er lavet i børnenes værelse, væg og gulvbelægninger - kan vaskes helt og rengøres. Dette er vigtigt, fordi barnet vil tegne og skulpturere og engagere sig i andre former for kreativitet - "katastrofer" er uundgåelige. Det er vigtigt, at måtten ved sengen eller væggen på et hvilket som helst tidspunkt nemt kan tørres af med hænderne efter børns kunst eller pranks.

Lyserøde vægge med sommerfugle i børnenes værelse

Vælg ikke en dyr "hæftet" version af tapet eller møbler - et barn kan komme med "gode" ideer til at male på dem eller bryde - og du vil opleve og måske endda øge din stemme til uddannelsesmæssige formål. For at undgå dette er det bedre at dække et dreng eller en piges rum med budget tapet - smukke, men ikke tilskynde lysten til at skælde barnet, hvis han trækker noget på dem eller ødelægger dem. Et håndlavet tegnebræt hjælper også med at beskytte rummets vægge mod "vandalisme".

Gule vægge med billedet af tegneseriefiguren i børnenes værelse

Tips

Anbefalinger til forældre, der gør det muligt at dekorere barnets rum mere kompetent.

Valg af ideer til indretning af mure og møbler til et værelse med en dreng eller en pige - hvis de allerede er i stand til at kommunikere og foretage en informeret dialog - overvej deres mening nødvendigvis. Hvis barnet kategorisk ikke kan lide visse dekorationer eller billedet af nogle animerede helte, skal du ikke lægge det på dem. Ellers vil barnet have ubehagelige fornemmelser, når han er i sit værelse.

Malede feer på en børns mur

Vær kreativ. Børnelokalet bør ikke forårsage en følelse af stuen eller f.eks. Hovedstuen. Børn er et sted for kreativitet, så opmuntre dine piger og drenge til at designe rummet - de kan komme med mange interessante ideer. Usædvanligt værelse, dekoreret med egne hænder, vil være et vidunderligt hyggeligt hjørne.

Indretning væg malerier og skyer

Det er meget godt at gøre vægge mere dekorative brug specielle klistermærker - vinyl klistermærker, som kan skildre tegneseriefigurer, eventyrhelter - noget. Denne udsmykning vil hjælpe med at dekorere børnenes værelse, vil glæde både drengen og pigen.

Indret væg med sommerfugle i børnehaven

For at dekorere væggene i børnehaven kan du også bruge vægpapir, som realistisk viser natur, yndlingspersoner og helte. Derudover giver nu teknologier dig mulighed for at udskrive ethvert billede, du kan lide fra internettet til ordre. Hvis du ikke er tilfreds med sortimentet i butikken, kan du derfor finde passende billedideer på internettet og bestille deres trykning på et specielt værksted. Så børneværelset vil erhverve individuelle funktioner.

Indret væg med sommerfugle i børnenes værelse til pigen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 25 = 35