TV står i stuen interiør (18 billeder)

Langt de fleste familier foretrækker at tilbringe deres aftener foran fjernsynet. Dette emne i husholdningsapparater er blevet til mange en ægte ven. Derfor er der i stuen det bedste sted til fjernsynet. Mange har det på en særlig suspension, men dette valg er ikke altid foretrukket. Nogle mener, at på grund af svækkelsen af ​​fastgørelseselementerne kan dyrt LCD-plasma falde til gulvet efter tiden er gået.

Moderne hvid curbstone til tv

Det stationære skab til tv'et ændrer rummets overordnede design på en positiv måde og giver den komfort. Det skiller sig ikke ud i baggrunden af ​​tv'et, men tværtimod understreger dets præsentative udseende. Modellen af ​​piedestaler, borde og kister under LCD'et er meget bredt, du kan vælge eksklusive modeller til både Provence, klassisk og moderne stil. Vær ikke bange for at eksperimentere og gennemføre dristige beslutninger!

Sådan vælges et tv-stativ

Den bedste mulighed for LCD-TV i stuen bliver et skab eller lang lille skab med skuffer, de forædle den generelle opfattelse af den besværlige udstyr, ikke krænke den frie plads i rummet, og rummet design efter køb frysere kan dramatisk ændre. Industrien producerer forskellige former for TV-stativ. Overvej, hvad kriterierne for at vælge en stand, bord eller kommode under fjernsynet, for ikke at blive skuffet i udvælgelsen.

Brunt skab til tv fra massivt træ
Sortgråskab til TV i stuen

Matcher typen af ​​skab og stil på værelset

Et bord, et skab, et kommode eller en kantsten til et tv skal helt svare til stilen ved at dekorere rummet. For en jugendstil eller en klassiker er en gammel, hvid blank stand i Provence stil ikke egnet. Det vil kræve noget eksklusivt.

Hvid TV-stand i stil med Provence

Det er ønskeligt, at møbelvæggen og skabet er af samme farve. Du må ikke købe en forrevlig bred stativ eller kommode. På dem vil LCD-tv'et ligne en "fremmedlegeme". Hvis du har købt en model af sølvfarve, så passer den til et bord i en glasversion på mørk mat. For et tv i en sort sag er et bord lavet af gennemsigtigt glas mere egnet.

Beige-brun tv-stand i stil med Provence

Farve af kantstenen

Farven på kabinettet eller kabinettet kan være noget, men det er ønskeligt, at deres skygge er til stede i rummet. Til Provence-stilen vil en lille hvid kommode eller et elegant lille bord gøre. Hvis du ikke fandt skrivebordet, brystet eller stativet i den rigtige farve, kan du slå dem med en lænestol eller et tæppe af samme tone, designet af rummet fra dette vil kun forbedre. Men farveskemaet bør ikke være i resonans med den generelle opfattelse. Det er bedre, hvis kabinettet og møbelvæggen eller skabet med skuffer er af samme farve. I dag fremstiller producenter modulære tv-borde i forskellige nuancer. Du kan vælge klassisk sort eller hvid, samt træfarve: valnød, wenge. Wenge træ kombineres med andre træers blomster: valnød, bleget eg, oliven. Smukt ser i moderne interiør sorte kantstener, de synes at fusionere med tv-panelet, hvilket gør plads endnu mere.

Hvid klassisk tv-stativ i stuen
Beige og brunt tv-skab i landstil

Passer til størrelsen af ​​videoudstyr og piedestaler

Vælg en vugge eller et bord under LCD-tv'et, helst ikke mindre end tv, men snarere - længe nok. I dette tilfælde kan du sætte på deres hylder forskellige nyttige triviaer. På et lille smalt stativ kan dvd-afspilleren gå ud af hylden, hvilket skaber en farlig situation. Tænk tv'ets diagonale, hvis kantstenen skal være lidt større end dens længde, så tv-hjørnerne ikke hænger. Vær også opmærksom på højden: TV-stativet må ikke have en højde under 70 cm.

Sort / hvid TV-stativ med baggrundsbelysning

Hvis rummet er lille, er det bedre at købe et smal modulært stativ med kasser, der svarer til størrelsen af ​​stuen. Det ser ikke ud til besværligt og giver dig mulighed for at bevare den unikke nåde. Du kan passe den ind i møbelvæggen. For et lille værelse er det ideelt til en minimal vinkel påhængsmotiver. Når man vælger et kabinet, mener man, at møblerne i en rummelig handelshal synes meget mindre.

Sort modulopbygget tv-stativ i stuen
Stilfuld hvid tv-stativ i stuen

Hvilken belastning modstår piedestallen?

Vælg stærke og pålidelige designs, dette er et vigtigt kriterium, da moderne tv-modeller og ekstra videoudstyr har en ret stor vægt. Især hvis du foretrækker at supplere dit tv med satellitudstyr, dvd-afspiller og andet videoudstyr. En kantsten, der står i en væg eller et specialskab, kan klare en meget stor belastning. Nå, hvis den har lange hylder eller kasser, styrker de strukturen.

Brun-sortskab til tv
Moderigtigt hvidt skab til tv

Udvælgelse for rummets størrelse

Ejere af små lejligheder ønsker ikke at miste en enkelt kvadratcentimeter af nyttig plads. I dette tilfælde er det tilrådeligt at vælge et smalt skab i jugendstil med forskellige hylder, døre og skuffer, hvor det er muligt at sætte ekstra ud
styr til at folde diskene. Nå, hvis hun går ind i muren. Også egnede funktionelle hjørnemodeller med et stort antal kasser. Vælg helst hvide glansede farver på dørene. Hængslede piedestaler giver mulighed for at danne en rummelig atmosfære, de ligner en rummelig hylde, der pryder hele væggen.

Hvid curbstone under tv'et i den store stue
Sort / hvidskab til tv i stuen

Optimal form

Tv'ets LCD-tv står nu ind i forskellige former: rektangulære, polygonale, runde, lange, høje og lave, abstrakte former. Dit valg bør afhænge af indretningen og layoutet på din lejlighed. Hvis dine møbler er i Provence stil med glatte kurver, er det bedre at vælge en hvid oval terning. For moderne værelser i jugendstil er en hjørne møtrik stand egnet. For kenderne af behagelig visning TV på naturen vil have roterende modeller med roterende på bordet.

Brown curbstone under tv'et i stuen

Materiale af en kantsten

Et udvalg af materialer gør det mest naturlige at passe kabinettet ind i interiøret. Producenter af møbler producerer:

1
  • træ;
  • metal;
  • glas;
  • fra spånplader;
  • fra MDF.
Hvid randsten til tv med metalben

Piedestalerne af massivt træ ser solid ud. Fundamentalt udseende i interiøret i Provence stil, et porcelæn af wenge eller valnød. Disse sten er berømte for deres slagmodstand, bøjningsmodstand, wenge er resistent over for svampe og forskellige insekter. Vær ikke bange for Wenge og høj luftfugtighed. På grund af de høje omkostninger ved møbler fra rækken af ​​wenge og valnød, vil ikke alle være i stand til at købe et komplet sæt. Men køb af en lille piedestal fra massivt træ kan overvælde mange familier.

Hvidblankt tv-stativ med metalben

Træ kabinetter under tv er til rådighed for forskellige typer, de er egnede til klassisk design, moderne lejligheder eller stil af gamle Provence stil Shabby-chic eller blanke hvide og alle pastelfarver. For moderne stilarter mest efterspurgte møtrik - en naturskøn billede og smuk tekstur. Da naturtræ er meget dyrt, mange mennesker vælger modulære TV Stand fra fineret spånplade eller MDF med glashylder.

Brun randsten til tv i jugendstil

Metal rack design ser meget imponerende, men de er tunge og dyre, fordi de køber kun fans af high-tech stil eller loft interiør.

Glas modeller er fremstillet af hærdet glas med polerede kanter. For elskere af det oprindelige interiør, vil hjørne kantsten eller et bord med gennemsigtige plexiglas hylder eller spejl dem gøre.

Og sidste vigtige råd: Køb produkter, der har bestået certificering.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

61 − = 52