Stue lavet af massivt træ: naturlig adel (27 billeder)

Hovedrummet i et hus eller lejlighed er værd at have det bedste. Hvis det er muligt, er det værd at købe møbler til stuen fra massivt træ.

Hvad er en matrix?

En matrix er almindeligt træ i sin rene form, et 100% træ. Til gengæld er det med hensyn til kvalitet og æstetik opdelt i flere typer:

 • Fast, fast. Om dette siger de: uden tæve uden hitch, tomhed og harpiksformationer. Går til premium-segmentmøbler.
 • Limet. Splice hele stykker med mindre fejl, der er tilbage efter behandling af præmien.
 • Komprimeret. Tyndere ark er forbundet til den ønskede tykkelse.

Møbler er lavet af andre materialer, der opnås som følge af behandling af naturligt træ, men kvaliteten af ​​presset savsmuld dækket af syntetiske materialer er ikke af ægte brædder.

Hvidt fast stue

Stue fra massiv bøg

Hvilken god er arrayet?

Møbler fra array er ikke en ulykke så dyrt. Hun har mange fordele:

 • eksklusivt udseende: mønsteret på træet gentages ikke, du kan være sikker på, at det købte skab eller kommode fra en eg eller andre træarter findes i en enkelt kopi;
 • økologisk sikkerhed og renlighed: i skoven er der ingen stoffer, der er skadelige for mennesker, tværtimod mætter den luften med essentielle olier-antiseptika, dødbringende for bakterier og vira;
 • styrke: minimumsperioden for møbler fra bøg eller eg er 50 år, i andre racer er den mindre, men også solid;
 • gavnlig energi: det er videnskabeligt bevist, at en person føler sig roligere og sundere i et værelse med møbler af naturligt træ.

Bøg gør klare tanker, pine øger vitalitet, eg styrker immuniteten.

Sort fast stue

Stue i et udvalg af klassisk stil

Stue: sammensætningsforhold

En moderne stue fra en gruppe antyder tilstedeværelsen af ​​mange ting, fra faste møbler til en puff eller væghylde. Afsluttet afhængigt af producenten. Så fokuserer de europæiske møbelproducenter på beboere i rummelige huse. De omfatter en stor pakke spiseborde med et sæt stole og buffeter, der passer til stue / spisestue. Indenlandske producenter er mere realistiske og tilbyder i en enkelt forestilling klassisk genstand for at leve:

1
 • Væggen eller dens moderne modifikation i form af et showcase;
 • klædeskab;
 • kommode;
 • sofa med lænestole;
 • et sofabord.

Sæt er tilgængelige i forskellige designs til forskellige interiør stilarter.

Stue fra massivt træ med indretning

Stue lavet af massivt træ i rustik stil

bord

Borde til stuen er lavet i to versioner: spisning og kaffe (te og kaffe).

Parametrene bestemmes af flere faktorer:

 • For rummelige stuer vælges en oval model;
 • I et lille rum er et rundt bord passende;
 • For multifunktionelle rum er en model-transformer (foldning eller med et indsats segment af bordpladen) egnet.

Alle modeller lavet af et array er lige så pålidelige og præsentative. Særligt solid ser stor oval bord i mørk udførelse.

Sofa i stuen

Stue fra massiv eg

Kommode

Funktionelle og smukke møbler. Det er let at fjerne fra små ting. Ud over utilitaristisk bærer den en æstetisk belastning. For eksempel kan en kommode betragtes som et mini-museum for at vise særligt smukke og værdifulde ting:

 • bord sølv;
 • porcelæn;
 • antikviteter.

Sådan "stuffing", hvor du ikke kan sige det: en billig ramme eller et fundament er garanteret at forkæle indtrykket. Rammen til udstillingsvinduet har brug for passende, og det naturlige arrangement er absolut godt for dette.

Der er en kommode, der bruges som et toiletbord. Det er utvivlsomt, at det er mere behageligt at sætte dig selv i orden, hvis det bliver smukt.

Eg møbler i stuen

udstillingsvindue

Dette er et skab med glas eller spejl døre. Den bedste mulighed er opnået fra arrayet, da denne udstillingsvindue ser godt ud og er i stand til at modstå enhver belastning.

Glideren med hylder af faste plader ser solid og pålidelig ud. Du kan sikkert sætte i skabet de tungeste udstillinger af samlinger eller besværlige mængder, hylderne vil ikke bøje eller knække.

En kantsten eller kommode fra det faste som fundamentet for skrøbelige strukturer beskytter dem mod ødelæggelse. Rammen af ​​arrayet holder fast glas hylder og døre.

Kombinationen af ​​glassets luft, speglernes glans og træpostestalets soliditet skaber harmoni, balancerer plads.

Stue lavet af massivt træ i etnisk stil

Massivt træmøbler sat i stuen

væg

Væggene i stuen fra opstillingen er traditionelt de mest populære møbler til dette værelse. Ved at kombinere buffetens funktioner, skænk, skab, gør de livet lettere for husmødre, der demonstrerer de smukkeste ting og gemmer de mindre præsentative. Ofte er de i sig selv et værk af møbelkunst.

I det lille rum uden problemer vil de passe vinkel sorter: de er ikke så besværlige og visuelt vægter ikke interiøret.

De faste dimensioner af væggen kompenseres af mobiliteten af ​​dens dele: Modulære strukturer kan let omarrangeres eller kombineres, hvilket skaber indtryk af nyhed.

Massivt træ bogreol i stuen

Kommode i stuen

Array for enhver stil

Designere er konstant at skabe nye, massivt træ møbler, der passer til enhver indretning eller stil løsning, så de beslutter at købe nye vinduer, er det ikke nødvendigt at radikalt ændre hele situationen i stuen: farver, lysekroner, gardiner osv Du kan altid afhente præcis matcher deres version af møblerne.

klassisk

Traditionel og mest almindelig stil til dette værelse. Stuen i den klassiske stil er mørke møbler med udskårne facader og glatte kurver. Indlagt af værdifulde sorter eller forgyldt dækning er velkommen.

Lænestol i massivt træ

Stue i massivt træ i jugendstil

minimalisme

Muren, kommode, bord, er enkel, uden overdreven indretning og skinnende tilbehør, men selv i denne form gør opstillingen sit job: Det enkleste kabinet ser dyrt ud.

moderne

Sofistikering - det vigtigste tegn på modernitet - er iboende i træet. Arrangementet genskaber nemt enhver, selv den mest forfærdelige asymmetri, som også skelner stilen.

land

Intet bedre end naturligt, varmt træ er ikke i stand til at reproducere hjemme komfort. Hvis det ønskes, kan den nye matrix nemt blive alderen ved at skabe en "bedstemors" kommode.

Stue lavet af massivt træ i neoklassisk stil

Stue fra fast valnød

farver

Møbler fra matricen kan opdeles i to typer: mørk og lys.

Hvidt headset

En ny, men stadig mere populær løsning - hvide møbler med alle toner: plombier, mejeri, koldt. Det kan udføres i næsten enhver stil: klassisk, minimalisme, moderne, land.

Specielt velegnet til et lille rum, fordi det øger det visuelt eller for et utilstrækkeligt oplyst rum, hvilket gør det lettere.

Stue fra massivt palisander

En anden fordel ved hvide møbler - købe det, du behøver ikke at ændre farveskemaet i stuen. Hvid farve refererer til grundlæggende, neutral og kombineres med andre uden begrænsninger.
Det er valgt af fans af den russiske tradition, der vil genoplive den unikke stil af den russiske aristokratiske herregård. Normalt er det sådan, hvordan store landehuse er dekoreret. En hvid væg, displayet eller kommode gør ikke interiøret endnu tungere, men gør stuen elegant og luftig.

Stue fra massivt træ i Provence stil

Mørke møbler

Egnet mulighed for et værelse med store vinduer med udsigt over den solrige side.

Møbler af møbler lavet af massiv bøg, eg, andre mørke skove gør det klassiske indre af stuen solid, giver soliditet. Det vælges af folk, der bruger stuen ikke kun til deres formål. For eksempel, som et arbejdsstue - i en lejlighed er der ikke altid et separat rum til det.

Hvis de hvide møbler gør rummet lidt "lunefuldt", så signalerer den mørke straks fra det modsatte. Indtrykket styrkes af en matrix, som i de mørke sorter endler selv de mest enkle møbler.

Massiv udskåret stue

Populære materialer til stuer

På stuen fra massivt træ er forskellige typer træ. Den mest krævede, velprøvede tid er bøg, eg og fyr.

eg

King of the array, møbler klassikere og det mest eftertragtede materiale leveret af købere. Møbler af træ er både pålidelige og storslåede. I sin naturlige form er dette et let materiale med en smuk tekstur, men markedet tilbyder stuer, der er malet i en række fra hvide til sorte nuancer.

Elite sort - farvet egetræ. Den kommer fra træ af træ, som var i vandet i årtier. Som følge heraf erhverver den en sjælden violet tidevand. Stue fra en række eg af denne skygge - en eksklusiv, som tager den til kategorien af ​​luksus.

Malede møbler fra massivt træ i stuen

Fra egetræ, meget stærkt træmateriale, kan du lave møbler uanset fremtidige belastninger. Køb det, det er værd at overveje flere punkter:

 • Eg er ikke meget modstandsdygtig overfor fugt, derfor anbefales det at dække områder direkte i kontakt med vand. For eksempel, før en middag på et eg bord er det ønskeligt at dække det med en vandtæt klud.
 • En godt behandlet eg har ikke brug for ekstra polering, fordi hvis laklaget eller andre forbindelser er imponerende, er det bedre at afvise køb.
 • Møbler fra opstillingen er meget tunge, det skal sættes på det rette sted på én gang: at flytte så endda lidt problematisk.

Det er massivt i udseende, så for blødgøring er det ofte dekoreret med udskæringer. Som et resultat bliver showcases eller tabeller mere elegante.

Væg i stuen fra rækken

bøg

Bøg træ er værdifuldt, det er stærkere end eg, men det koster mindre. Tekstur i form af cirkler-hjerter gør ethvert møbel unikt. En sådan væg til "twin" stuen er ikke garanteret.

Træ har dog mindre fejl:

 • Over tid er mørkningen af ​​den originale smukke farve mulig;
 • tendens til krakning;
 • intolerance for skarpe ændringer i fugtighed.

Bøget er meget tungt, endnu bedre i denne eg, så vanskelige ting som en sofa eller showcases vil være vanskelige at omarrangere, hvis du vil ændre situationen.

Ofte er møbler af klassisk stil lavet af bøg, selv om et ædelt look vil dekorere næsten ethvert interiør. Det mest oplagte eksempel på bøgens eksklusivitet er de berømte wienske stole. Sæt af dem med spiseborde fra et solidt array er anerkendt som klassikere, en prøve af raffinement.

Sofabord fra massivt træ

fyr

Møbler af massivt træ er en af ​​de billigste, men det skyldes ikke mangler i materialet eller dets dårlige forbrugeregenskaber. Pine er en af ​​de mest almindelige træarter i vores breddegrader, det er relativt nemt at behandle.

Møbler fra massiv fyr lugter behageligt, dens aroma er helbredende. Træ rotter ikke, er ikke bange for temperaturændringer, det afstøder vand godt. Det får aldrig en fejl eller en svamp. En anden fordel i en klar, æstetisk tiltalende tekstur.

Træbrosten i stuen

Dagligstue wenge

Ofte kommer det på tværs af uregelmæssigheder i form af knuder, men fans mener, at denne "fejl" bare bekræfter ægtheden af ​​arrayet.

Stue fra massiv fyr ser organisk ud:

 • i et landhus
 • i landstil
 • i den klassiske stil.

En af modetrendsne - møbler fra massiv fyr i en moderne minimalistisk s
til. Til stuen "ånde", tilbyder designerne at gøre lyse møbler ikke solide, men med udsparinger og nicher.

Stue fra arcellen i den victorianske stil

Stue fra en solid kirsebær

Møbler er genstand for varig brug, så det er bedre ikke at spare på købet hvis det er muligt. Det er rationelt at investere i kvalitets ting, for eksempel fra en matrix. Dette er en god investering, fordi pakken varer i årtier og holder et dyrt udseende. Det kan godt blive en familie skat i flere generationer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1