Stilfuld kommode i stuen: hvordan man vælger rigtigt (30 billeder)

Hovedkvaliteten af ​​brystet er dens funktionalitet. Selv ordet "commode" selv kom fra den franske "kommode", hvilket betyder "praktisk". Men det er ikke kun værdien af ​​disse rummelige møbler. De hjælper med at gemme mange ting og samtidig se stilfulde og smukke. Nogle mennesker tror, ​​at kommoder og skuffer er de samme, fordi de ligner hinanden og har samme formål, men det er ikke sådan. Kommode kendetegnes ved tilstedeværelsen af ​​vandrette skuffer, på grund af hvilken den har en fremragende kapacitet.

Hvid kommode i stuen

Sort kommode i stuen

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en kommode?

Valg af møbler til stuen, du skal overveje kravene til dens kvalitet:

  • Materialet skal være stærkt og tykt nok. Den oprindelige og indtil nu det mest foretrukne materiale anses for at være et helt massivt træ. Men da dette ikke er den billigste løsning, er der en række flere budgetmodeller: MDF og spånplader, plast og glas.
  • Bunden af ​​kassen skal være lavet af flere lag. Undgå modeller, hvor bunden er lavet af hardboard. Under vægten af ​​ting kan det komme ud.
  • Alle kasser skal flyttes glat. Det er det samme med døre, der skal åbnes let uden brug af indsats. Det er ønskeligt at have en begrænser, som forhindrer skuffernes udfald.
  • Vær opmærksom på beslagene, især håndtagene. Den bedste mulighed er traditionelle hæfteklammer.

Nu ved du, hvad du skal allokere, så blandt et rig sortiment at finde en kvalitetskopi.

Kommode i et salon i klassisk stil

Typer af kommoder og deres formål

Kommoderne i stuen adskiller sig i størrelse, stil, formål, farve og form. Vælg dette møbel skal være baseret på deres egne ønsker og i betragtning af størrelsen af ​​rummet.

Klassisk model

Højden af ​​sådanne kommoder varierer normalt mellem 100-130 cm, bredden er omkring en meter. Denne højde er direkte relateret til den gennemsnitlige højde på en person. Dette gør det nemt at få de nødvendige ting fra enhver hylde. Bredden er dikteret af det ledige rum i stuen.

Træ kommode i stuen

Bryst i stuen af ​​træ

1

Kommode i stuen i huset

Tilhængere af traditionelle klassikere vil lide enkle og reserverede modeller af kommoder. De kan se beskedne og upåklagelige og kan tiltrække alles opmærksomhed med metalpynt af håndarbejde eller udskæringer. Et sådant design vil understrege den raffinerede smag af ejerne af boliger. Klassiske modeller af kister er designet til at stå ved væggen, da de normalt har en uinteressant bagside.

Kommode i stuen

Grå kommode i stuen

Lang kommode

Lange kommoder til stuen er præget af stor rummelighed og bekvemmelighed. De er produceret med lukkede og åbne facader, men altid har dette møbel mange hylder og opbevaringsrum. Brystets overflade har også funktionaliteten: det er ofte placeret tv'er, lyd- og videoudstyr. Der er dekorationer der: forskellige souvenirs og figurer, malerier og fotografier, ure og vaser, lamper og stearinlys - alt det, der gør interiøret i stuen mere hyggeligt.

Brown kommode i stuen

Rød kommode i stuen

Vælge lange kister til stuen, pas på modeller med aflange vandrette hylder gemt bag dørene (kan være glaserede eller faste) og med rummelige skuffer fra toppen. Denne slags kommode er installeret på væggen eller bag sofaen. I det første tilfælde tager kommode til stuen ikke meget plads. I det andet - med øen arrangement af møbler, det hjælper med at dække bagsiden af ​​sofaen og effektivt opdele zoner. Usædvanlig brug af lange lange kommode - dette er brug som en bænk (hvis du lægger puder på omslaget).

Kommode i stuen i loft stil

Kommode fra stuen

Kommode

Kommode til stuen er en spektakulær model, der ligner en skænk. Det tjener ikke kun til opbevaring af ting, men også til deres demonstration. I sovjetiden var et sådant møbel næsten i hvert hus. Normalt holdt ejerne bag spejldørene familieens stolthed - en samling krystalfade. Nu er skufferne til skufferne i stuen ikke så klare som de var i disse år. Dette møbel er lavet i en rektangulær, trekantet, oval, rund og firkantet form, som gør det muligt at passe ind i ethvert interiør.

Kommode i stuen i jugendstil

Kommode i stuen i neoklassisk stil

Kister med glas til stuen tjener til at demonstrere ikke kun smukke tjenester. De er vant til at være opmærksomme på de smukke eller værdifulde ting af ejerne. Det kan være antikviteter, souvenir våben, samlinger af originale figurer og så videre.

Ofte bruges en kommode som en mini-bar. Moderne stuen skuffer er udstyret med LED baggrundsbelysning, som desuden tiltrækker gæster til indholdet i butiksfronten. Glem ikke at give en simpel tilgang til møbler med gennemsigtige døre, så intet vil stoppe dig fra stille at se de dekorative genstande, som de fleste familiemedlemmer er mest stolte over.

Kommode i stuen

Kommode til stuen

Kommode med spejl

Ofte kan en kommode med et spejl findes i det indre af soveværelset, men denne model vil også være relevant i små lejligheder, når stuen er
også et soveværelse. Et sådant kommode i stuen kan bruges som et alternativ til toiletbordet og placere kosmetiske produkter på overfladen. Det kan også nemt klare hovedfunktionen: opbevaring af ting.

Kommode i stuen

Spejl kommode i stuen

For yderligere plusser er det muligt at bære, at spejlet visuelt vil øge et rum. Hvis du sætter stearinlys eller lamper på forsiden af ​​natbordet, så vil dette tilføje charme til det indre af rummet. Du kan selv lave denne slags møbler. For at gøre dette skal du hænge et spejl på væggen over kommode i den klassiske stil.

Kommode i Provence stil i stuen

Skåret kommode i stuen

Hjørnebryst

Hjørne kister - ideel til en lille stue. Ikke for hvert så massivt møbel som en kommode kan du finde et sted i "Khrusjtjov", men hvis du vil have en kommode, få en sådan ændring. Selv en høj hjørne skuffe til stuen vil spare meget plads, og alt takket være, at installationen vil bruge et af hjørnerne, som ofte er tomme i huset. Pas på, at dette møbel passer snævert mod væggen.

Kommode rococo i stuen

Malet kommode i stuen

Kommode med et spejl i stuen

Farve og design af kommode

Smukke kommoder til stuen skal være i harmoni med indretningen af ​​rummet i farve og stil. Normalt styres ejerne af en række stående møbler og efterbehandling rummet, men det er ikke nødvendigt. Kommode kan afvige fra andre møbler. Ofte står den lidt adskilt, hvilket betyder, at den skiller sig ud fra den generelle baggrund. Hvorfor ikke understrege dette ved at samle en skygge, der vil modsætte sig situationen? Dette gælder ikke kun for farven, men også for det materiale, hvorfra kister og tabeller er lavet.

Grå kommode i stuen

Chest-chic kok i stuen

Hvide kommoder i stuen - en universel designløsning, da denne farve er godt kombineret med andre toner. Ikke mindre populære modeller er sorte, men du skal overveje at i små stuer vil de se besværlige. Klassikere - farven på naturligt træ. Det er interessant at se på varianter, der kombinerer flere forskellige farver. Designere ofte kreativt og klistret skuffer med tapet, dekorere dem med tegninger og påskrifter.

Dresser under tv'et i stuen

Bryst af Wenge i stuen

Det populære design af den moderne stil kommode er ombre farve (når hver på hinanden følgende hylde er lettere end den forrige). Også i efterspørgsels modeller med fotoudskrivning. I Rococostilen kræves en rig indretning, et dyrt materiale til fremstilling og en elegant form (væggene og benene er buede). Til højteknologi og minimalisme er simple silhuetter og en komplet mangel på dekorative elementer karakteristiske. Lavet af sådanne kister af plast, metal og glas. Provence er lidt som rokoko, men det er kendetegnet ved grovere former og mindre udsmykkede indretninger. Kister af denne stil er lavet af enkle træarter og er ikke lakeret.

Vintage kommode i stuen

Høj kommode i stuen

Som du forstår, efter at have læst artiklen, varierer kommoderne i størrelse, farve, form og formål. Overvej disse funktioner, før du køber for at vælge et kommode, der passer i din stue.

Kommode med skuffer i stuen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 2