Soveværelse i stil med shebbie-chic (19 fotos): Vi skaber designet af egne hænder

Det daglige liv tvinger os til at bevæge sig langs lukkede planer: arbejde, et hus, et supermarked, sammenkomster med venner på de sædvanlige borde i en café, en vej til skole eller en børnehave. Hvordan kan man medbringe den almindelige romantiske ånd? Hvordan man føles som en dame fra de sidste århundreder, belastet med kun et udvalg af tråd til broderi og bordindstilling? Hvordan bliver man en kvinde, som om morgenen tårer de friske blomster og gemmer dem smukt på sengen?

Bryst-chic kommode og indretning

Ikke altid tæt er en ridder i stand til ophøjede handlinger. Lav et eventyr for dig selv! Lad antikken femininitet og romantik komme ind i dit soveværelse. Når alt kommer til alt skal designen af ​​rummet, hvor du hviler, være hyggeligt og blidt. Dette vil hjælpe stilen cheby-chic, varm, pastel og ikke aldring. Han er velegnet til en moden dame, og for en ung kvinde og for en ung pige, fordi sande elegance ikke har nogen alder.

Smukt tilbehør til at skabe et interiør i stil med en cheby-chic

Historie af stil

Professoren som "designer" optrådte efter Første Verdenskrig, men blev først populær i anden halvdel af det 20. århundrede, da stigningen i niveauet for folks velbefindende begyndte at afspejles i det indre af huse og lejligheder. Typiske boliger blev erstattet af individuelle projekter og standard møbler - eksklusive møbler.

Smukt soveværelse i stil med en cheby-chic

Designet af "Shebbi-chic" i oversættelse betyder "shabby shine". Dens grundlægger er Rachel Ashwell, den berømte amerikanske designer. Hun blev født i England, i en familie af kreative mennesker. Min far var engageret i brugte bøger, og min mor restaurerede gamle legetøj. Antikviteter, loppemarkeder og loppemarkeder, gamle huse og falmede bærere var normen for Rachel og hendes søstre. I pigers liv blev alt adskilt med ædle antikviteter og elegant ømhed. Klokken 24 flyttede Rachel til Californien og begyndte sin karriere som tøj stylist i den nye underholdningsindustri. Efter fødslen af ​​det første barn og skilsmisse fra hendes mand kunne pigen realisere sig som en indretningsarkitekt, der udbringer hendes barndomsvaner i den voksne virkelighed. Rachel Ashwel grundlagde en butikskæde og en række boligmøbler i stil med shebbie-chic.

Soveværelse med floral tapet i stil med en cheby-chic
Soveværelse til en pige i stil med en cheby-chic
Spejle, kommode og andre dekorationer til soveværelset i stil med shebbie-chic

Funktioner i stil

Hovedformålet med shebbi-chic er pastellfarver, dekorelementer og møbler som om fra et loppemarked, brugen af ​​naturlige stoffer (linned, bomuld, træ), dikkedarer og store blomsterprints. Den chebbi-chic antagonist er et lakonisk, geometrisk, hi-tech-design fyldt med kunstige materialer.

Let soveværelse i stil med en cheby-chic

En anden funktion - aristokratiske møbler i stil med "rococo" og "barok". Og møblerne skal være synligt lurvede, samt tilbehør, hvilket gør Shebbis beslægtet med Provence. Der er dog en præference for massive træmøbler.

Hovedfarverne på det indre af chebby er dæmpet beige og pink, farven af ​​smeltet mælk. Farver, der kommer til mere levende ting efter flere årtier med konstant brug, vask, renseri, tørring. Antikkenes farver. Jeg må sige, at det ikke er nødvendigt at købe antikviteter eller gamle ting på loppemarkederne - den moderne møbelindustri tilbyder mange muligheder i den populære stil.

Stilfuldt soveværelse med et tæppe i stil med en cheby-chic

Baggrund med et lille blomstretryk i soveværelset i stil med shebbie-chic
Smukt sengelinned i stil med en cheby-chic

Soveværelset i stil med en cheby-chic

Soveværelsesdesignet afhænger på den ene side af din karakter, ønsker og status. På den anden side programmerer den dig hele dagen. Vågne op og se hver morgen, for eksempel den ubehagelige luksus af en provence i det indre eller den geometriske hårdhed af højteknologi, vil du næppe føle psykologisk komfort. Et sådant design vil ikke give dig fred under din pensionering. Soveværelset i stilen til shebbi-chic er en ideel variant af rummet, hvor repræsentanten for det retfærdige køn bruger overnatninger. Blød pastel og flydende linjer, romantik og elegante antikviteter hjælper dig med at slappe af helt. Du kan dekorere soveværelset med en lurvet skinne af dig selv.

Omklædningsbord i soveværelset i stil med en cheby-chic

De vigtigste elementer i soveværelsens design i stil med en shebbie:

 • et stort antal dikkedarer og lag af væv. Dette gælder gardiner og gardiner, sengelinned, duge og lomme på lænestole
 • puder, ottomaner, snørebånd og dæk
 • tilbehør i vintage stil - billeder i vintagerammer, porcelæn figuriner, malede plader på væggene
 • lysekroner og lamper med nuancer
 • møbler i stil med "rococo" eller "barok", i pastelllysfarver med scuffs. Sandsynligvis en seng med et baldakin, spejle i udskårne rammer, et åbent omklædningsbord
 • gulv af naturlige materialer. Ideelt set et træ med synlighed af revner
 • falmet tapet med et mønster eller bare
  pastel
 • ujævnt loft - træ med revner, stukkestøbning, træbjælker
Hvidblå soveværelse i stil med en cheby-chic
Smukt kommode med et spejl i stil med en cheby-chic

Soveværelse i stil med shebbie-chic på loftet

En lille kvindelig soveværelse i stil med "shabby shine" kan arrangeres på loftet med egne hænder.

Soveværelset på loftet er allerede en usædvanlig og romantisk løsning. Når de fattige mennesker er bosat, kan dette værelse inspirere den mest moderne designer.

Sengeskab i stil med shebbie-chic

Loftet har et skrånende loft og et rumunderskud. Men der er en lille seng og et toiletbord. Derfor fokusere på denne møbler og relaterede tilbehør. Køb fløde sengelinned med mange dikkedarer, pads, openwork vaser og lacy servietter under dem. Et træloft, ofte på loftet, vil øge naturen til interiøret.

1

Soveværelserne under taget i stil med en shebbie:

 • fravær af strenge geometriske former
 • Lille, arrangeret direkte i taget, vinduer
 • skråt loft
 • i udsmykningen er det ofte nødvendigt at bruge bærende tagkonstruktioner, oftest - træbjælker og bjælker
Et soveværelse med delikate blomstermønstre i stil med en shebbie-chic
Hvidt og gult soveværelse i stil med shebbie-chic

Design af et soveværelse i stil med en shebbie-chic med egne hænder

Hvis du ikke vil ty til stylistens hjælp og planlægger at forstå interiøret selv, "shabby shine", så tag et par enkle tips til efterretning:

 • den klassiske gulv og loftet på chebby er træ. Design involverer ikke stræklofter og linoleum
 • Taklysekrone bør være massiv, med en lampeskærm eller krystalvedhæng. Intet krom i farveskemaet, kun bronze, guld, sølv
 • dikkedarer i interiøret. Gardiner og sengelinned
 • mange vintage tilbehør - rammer til billeder, malerier, lysestager, vaser, spejle.
 • trævinduer og døre. Plast er udelukket
 • Tapetet skal være pasteltoner med et vintage mønster. Et godt alternativ er tekstureret maling, støbning og baguette. Gør dem med egne hænder er ikke svært

Designet af det Shebbi-chic soveværelse er populært både blandt almindelige kvinder og blandt stjernerne. Det er nemt at udføre med egne hænder, idet man har fremhævet et interiør på vintage tilbehør, naturlige materialer og volumen smukke sengetøj. Shebbi-chic pacifies efter trængsel og travlhed på arbejdsdagen, giver dig mulighed for at undslippe fra forretningsspørgsmål og dykke ind i verden af ​​romantik og elegant antikhed uden at forlade dit eget hjem.

Brune vægge i et soveværelse i stil med en shebbie-chic
Soveværelse med en mursten i stil med en cheby-chic
Usædvanlig indretning til et soveværelse i stil med en cheby-chic
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 − 19 =