Soveværelse i Provence stil (21 billeder): Smukt interiør og moderne indretnings ideer

Provence - blid og romantisk, hyggeligt og praktisk, raffineret og fascinerende. Bare et par ord kan beskrive det indre af soveværelset i Provence-stil og straks flytte til middelalderens azurblå kyster. Og hvis du føjer en intimitet til denne hjemlige atmosfære, bliver det sted, hvor vores dag begynder og slutter, et charmerende paradis.

Hyggeligt og rummeligt soveværelse i stil med Provence

Fransk charme og udsøgt rustik stil

Provence i det indre af soveværelset betragtes som en rustik stil. Men der er ingen uhøflighed og bevidst primitivitet her. Kun en elegant lysekrone, kun harmonisk med hinanden kabinetter og kommode. Værelset har ikke tunge møbler, som de franske monarker kunne lide meget, men form, farve og tekstur er succesfuldt sammenflettet og kombineret uden pretentiøsitet og teatralitet.

Smuk Provence stil soveværelse med blomster tapet

De sande herrer i stilen bærer designidéerne i lang tid, tænker gennem designet til småbørn og tager nødvendigvis hensyn til proveniens hovedkarakteristika:

 • alle materialer er kun naturlige;
 • gulvene er træ;
 • lysekrone under loftet;
 • Møbler udskåret af træ eller smedet;
 • på væggene gips eller simpelt papir tapet i en lille blomst;
 • håndlavet broderi overalt;
 • de mest almindelige drop-down gardiner.

I alt, selv i møbler, bør nåde og ekstraordinær lethed gættes. Efter at have lagt et par natborde i nærheden af ​​sengen, understregede designerne disse elementer med stilens funktionalitet og anvendelighed.

Beige og hvid Provence stil soveværelse

10 tips: vi vender tilbage til fortiden til bedstemorens buffeter

En moderne by, et højt gulv, uden for vinduet byen forfængelighed og stadig travlt folk. Og så vil du dekorere dit soveværelse med ånden af ​​gamle traditioner, med scuffs og næppe mærkbare tegn på fornemmelse.

Luksus provencalsk soveværelse

Til noten! For at give det antikke indre, er det bedre at henvende sig til specialister: de ved præcis, hvordan man oversætter det design, du opfandt og dine ideer til virkelighed.

Valg af møbler til værelset, i intet tilfælde kan ikke skynde sig på kabinettet, sengen, curbstone, kommode, stole og borde blev med succes indrettet i et tankevækkende interiør og bragte positive følelser til rummet. Tænk over design, du skal tage højde for 10 tips af stylister og fagfolk.

 1. Hvis soveværelset er lille, er det sværere at lave, men mere økonomisk set kun en stor seng, to natborde og en antik kommode.
 2. Sørg for at tilføje en ide til dine ideer - for at finde bedstemorens buffet fra det sidste århundrede.
 3. Soveværelset i Provence stil skal nødvendigvis minde om det gamle Frankrig: Lurvet, virkningen af ​​skrælning af maling og falmede pletter.
 4. Møbler er ønskeligt at vælge i naturlige farver - valnød, ahorn, eg, kastanje.
 5. En hvid seng med udskæring passer perfekt ind i indretningen, men vil medføre mange problemer med sin upraktiske karakter.
 6. At vide, hvilken slags møbler der vil være, kan du bestemme med farven og vælge indretningen. Velkommen grøn, beige, blå, nuancer af lilla og gule.
 7. Hvidt soveværelse er mere egnet til en pige.
 8. Kvinder og endda små piger elsker vilde blomster. Designet af et soveværelse til en pige er bedre koordineret med hende: hun vil altid arrangere buketter af tørrede blomster og urter overalt.
 9. Hvis det er et børnelokale til en meget ung pige, skal indretningen tænkes i pastelllysfarver med en lyserød tinge.
 10. Ofte er designet planlagt ved hjælp af sten. I dette tilfælde er der ingen tapeter, stenvægge på væggene. Lysekrone og gardiner, garderobe og kommode er udvalgt for at matche stenens farve.
Hvidslak soveværelse i Provence stil
Blomsttryk i soveværelset i Provence stil

Mere om møbler til fans af Provence

Hvis rummet er stort eller endog stort, vil dets design give mesteren af ​​denne forretning stor fornøjelse. Også i et lille soveværelse kan du sætte møbler i tilstrækkelige mængder og stadig tænke på en fremragende indretning.

Smuk indretning til et soveværelse i stil med Provence

Smuk indretning til et soveværelse i stil med Provence

Til et soveværelse i Provence stil var så tæt på de gamle tider, er møblerne kun lavet af naturligt træ, hvis det ønskes, kan det være hvidt. Udformningen af ​​denne sofistikerede stil indebærer at placere en træ seng i midten af ​​hele kompositionen. Du kan hænge en grøn gennemsigtig baldakin over sengen for at understrege det romantiske kunstneriske billede. Designet tillader en seng smedet eller jern, men med glatte linjer meget smukt buet.

Tip! Indretningen supplerer perfekt brystet af naturlige træ mørk kirsebær farve. I hans skuffer vil elskerinden lægge kvist af lavendel og malurt blade.

I indretningen passer perfekt til en gyngestol, hvor måske din bedstefar svingede. Du kan lægge en skammel eller et par træstole.

Soveværelse i Provence stil med bjælker

Smukt mansard soveværelse i Provence stil

Sovevinduet er en hel kunst og en lille magi

Design i landets stil er altid interessant: det kommer hele tiden til at tænke på alle de nye og nye ideer, tanker om hvor man kan bestille tekstiler, få det rigtige skab, som er egnet lysekrone, uanset om du har brug for ta
pet og gardiner.

1
Kombination af gardiner i soveværelset i stil med Provence

Kombination af gardiner i soveværelset i stil med Provence

Ved udformningen af ​​et soveværelse i fransk stil spilles en stor rolle af et vindue og gardiner, som skal harmonere med rummet og være praktisk talt usynlige. Det er nødvendigt at være opmærksom på sådanne tricks:

 • stort vindue til dagslys;
 • ikke gardiner, men gennemsigtige gardiner af kaffefarve med en strimmel smal blonde;
 • inde i kan du lægge skodder, der supplerer indretningen;
 • Skabet og kommode bør placeres væk fra vinduet;
 • hvis det er et barn, kan du sætte et stort vindueskarm på vinduet;
 • hvide gardiner til land ikke egnede;
 • Lysekronen er ikke nødvendigvis massiv, men gennemsigtig-blid.

Hvis rummet har to vinduer placeret tæt på hinanden, kan det under ingen omstændigheder sættes i mellem frysere eller kommode. Det er bedre at kigge efter andre ideer og lægge skabet i et hjørne overfor sengen.

Stort vindue i soveværelset i Provence stil
Små vinduer i soveværelset i Provence stil

Romantik er noget, som piger altid drømmer om

Børns soveværelse - som kan være mere charmerende til en lille prinsesse, hvis rummet rundt er luftigt og let. Indretningen ligner et endeløst lavendelfelt, en lysekrone med et blidt turkis lys tænder loftet, skabene og en lille lyserød kommode.

Provencalsk børneværelse

Vigtigt! Enhver børns værelse er lavet i henhold til barnets alder og interesser. Kun i dette tilfælde vil barnet være behageligt i det.

Glæden ved pigen bliver ikke grænsen, hvis hendes børns soveværelse bliver som en azurblå kyst, og gennemsigtige gardiner med næppe mærkbare blomster udvikler sig på et stort vindue. Gardiner i soveværelset kan vælges under tapetet, og loftet er dekoreret med en blid stucco.

Stort provencalsk børneværelse
Teenage værelse i Provence stil
Beige-grønne børn i Provence stil

Hvordan man vælger tapeter og tekstiler til antikken

Baggrund i soveværelset er bedre at bruge teksturerede. De mirakulært efterligner den klassiske finish. Hvis du dekorere tapet i løse farver, skal de samme tekstiler være på vinduer og senge. Hvis designet allerede er gennemtænkt af nogen, kan du bringe det tættere på den franske stil og justere indretningen lidt.

Baggrunden rolige toner i et lille soveværelse i stil med Provence

Tekstiler bør vælges omhyggeligt, så gardinerne og gardinerne er vægtløse, lidt gennemsigtige. Hvis sengen er hvid, kan du smide et lilla slør over det og tilføje nogle lilla blomster til tapetet og gardinerne. Når ideer slipper for udformningen af ​​et landsted, skal du vælge tekstiler, der er behagelige at røre ved. Det kan være chintz eller linned, bomuld eller muslin.

Vigtigt! Grove materialer passer ikke ind i indretningen, hvis du vil genskabe Provence. Velvet, drapering, tunge silke - uhensigtsmæssige tekstiler.

En interessant løsning til et blidt rum vil være et sæt tæpper med klemmer. På kommode kan du smide et par lacy servietter, vælg et lille skab, især hvis det er en børnehave. Hvis lysekronen ikke passer helt ind i designet, kan den udskiftes med en kaffebarance. En hvid pude på en lav puff og en pudebetræk med flæser passer også godt sammen med indretningen.

Smuk seng med en ramme i soveværelset i Provence stil
Smukke tekstiler i soveværelset i Provence stil

Nogle interessante detaljer til realiseringen af ​​din ide

Soveværelse i den gamle franske stil - det er ikke bare købt op fra bedsteforældre frysere, lysekrone, senge og kommode. Der er usynlige små ting, der virker mirakler og sætter ideer i praksis:

 • en lysekrone kan være fra en almindelig butik;
 • forskellige figurer og en blomstervase kan anbringes på et kommode eller et lavt skab;
 • børns soveværelse - en farvet lysekrone, floral tapet og en række lette tekstiler;
 • Emerald lysekrone på et blåt loft - et glimrende fund.

Alt skal kombineres med hinanden for at øge øjnene til loftet, at kigge rundt i hele rummet og beslutte at gardinerne, skabet, tapetet og børnenes hest pludselig flyttede fra Provence og frøs i soveværelset i århundreder.

Smukke detaljer i soveværelset i Provence stil
Lys soveværelse i Provence stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 5