Soveværelse design 14 kvm. m (52 ​​fotos): skab et hyggeligt interiør

I mange lejligheder i standardhuse har soveværelset en rektangulær form på 14 kvadratmeter. m, som en mulighed - 13 kvadratmeter. Det er ikke så meget, men det er nok at skabe et interessant og levende designprojekt. I et sådant værelse kan der passes en dobbeltseng, en garderobe og et par natborde. Resten af ​​tingene vil røre interiøret, de vil naturligvis være overflødige på et sådant rum, især hvis det er et soveværelse 13 kvm. m.

Grå-gul soveværelse design 14 kvm

Beige soveværelse 14 kvm.

Hvidt soveværelse 14 kvm.

Soveværelse 14 kvm. med en turkis seng

Soveværelse 14 kvm. i klassisk engelsk stil

Men vær ikke foruroliget, fordi du opretter interiøret er soveværelset, og ikke en støjende stue. Her er korthed, linjens klarhed, indretningens funktionalitet vigtig. Manglen på små detaljer hjælper kun med at skabe et humør. I den forbindelse anbefales det at fokusere din opmærksomhed på møbler og vægge for at bruge den faktiske modtagelse af zoneinddeling.

Soveværelse i hvide toner

Soveværelse 14 kvm. med indretning

Børns soveværelse 14 kvm.

Soveværelse 14 kvm. i huset

1

Soveværelse 14 kvm. i stil med øko

Layoutet er begrænset til et lille areal på 14 kvadratmeter. m, så der er ikke så mange muligheder: Den centrale position i rummet er en seng, langs en af ​​væggene er der et skab. Hvis værelset med balkon, det tilføjer til sin charme og sol, men endnu mere begrænset i indretningen af ​​møbler: sandsynligvis kan et stort skab i et sådant rum ikke passe. På den anden side kan en del af situationen udføres på balkonen eller ombygning, der kombinerer altanen og soveværelset på 14 kvadratmeter. m - dette vil øge territoriet, vil muliggøre mere kraftfuld naturlig belysning.

Grå beige soveværelse 14 kvm

Soveværelse 14 kvm. med et karbadvindue

Soveværelse interiør 14 kvm.

Soveværelse 14 kvm. Colonial

Soveværelse 14 kvm. i brune toner

Vælg et billede

Start arbejde på projektet af det fremtidige soveværelse 14 kvadrat. m, du skal først bestemme stilen på interiøret, og ud fra dette udføre allerede layoutet, vælge mellem en seng og et skab, tilbehør og dekorationsmaterialer.

  • Afhængigt af din smag kan du dekorere et værelse i Provence, der skaber et rent, frisk rum med lysenergi. Interiør kan også være i minimalistisk stil, når strenge linjer og rene farver ikke tiltrækker unødvendig opmærksomhed.
  • Indretningsdesign i orientalsk stil, for eksempel japansk eller kinesisk, vil kræve en masse indsats fra dig, især hvis det er et soveværelse-stue. Den kompetente zoneinddeling kan være af stor betydning her: måske har den kvindelige del af soveværelset sine egne egenskaber - der kan være et toiletbord, et sengebord i orientalsk stil, en smuk skærm.
  • Lovers af moderne kunst og kultur vil foretrække high-tech. Selvfølgelig er soveværelset design på 13 kvadrat. m idealt bør være varm og beroligende, men et sådant projekt er også muligt. Det vil kun se økologisk ud, hvis hele lejligheden har et enkelt billede, og resten af ​​værelserne er også indrettet i enten højteknologisk eller minimalistisk stil.
  • Hvis du er ejer af en lille lejlighed eller studio lejlighed, hvor du har brug for en kombination af soveplads og stue, så vil principperne om rimelig zoneinddeling af lokalerne hjælpe dig. I dette tilfælde er Provence ikke så passende, en mere rationel tilgang er at fokusere på at skabe et interiør i minimalistisk stil, det vil hjælpe dig med at kombinere to, i modsætning til funktionaliteten i zonen.
Brunt-hvidt soveværelse
Lilac Bedroom
Hvidt og brunt soveværelse
Gråbrun Soveværelse

Soveværelse 14 kvm. med røde gardiner

Hovedrollen spilles af en seng

Af stor betydning er udvælgelsen af ​​møbler - senge og garderobeskabe. På området 14 kvadrat. m eller 13 kvadratmeter. m vil være latterligt at se meget stor, fantasifuld seng, det vil optage næsten hele rummet. Derfor anbefales det at skabe et interiør ved hjælp af funktionelle, moderne møbler. Måske er sengelåse i din valgte model så
behagelig at du kan opgive kabinettet og dermed rydde rummet.

Pink teen girl soveværelse

Soveværelse 14 kvm. i lejligheden

Soveværelse loft 14 kvm.

Soveværelse 14 kvm. i jugendstil

Soveværelse 14 kvm. i sort / hvid design

Hvis det er meget svært at forestille sig et soveværelse uden et skab, så vær opmærksom på høje, rummelige skabe. Deres døre kan spille en rolle i dannelsen af ​​det indre af rummet på 14 kvm. m eller 13 kvadratmeter. m: de kan spejles eller blive dekoreret med en slags mønster, print, har interessante kunstneriske detaljer.

Brun Beige Soveværelse
Rød og Beige Soveværelse
Soveværelse 13 kvm med en sammenklappelig seng

Soveværelse 14 kvm. i neoklassisk stil

Soveværelse 14 kvm. med dekorative panel

Fokus på væggene

På området 14 kvadrat. m eller 13 kvadratmeter. m anbefales at bruge lys tapet eller dekorative gips. Der er interessante muligheder for at vælge ikke-trivielle nuancer - stadig i trendmyntfarven, lys violet og fastholdt gul. Men i dette tilfælde er udvælgelsen af ​​gardiner og sengetæpper ekstremt vigtigt: de skal matche tapetets farve.

Blå væg i soveværelset design

Soveværelse 14 kvm. med højt loft

Soveværelse 14 kvm. Provence stil

Moderne indretningsarkitekter 13 kvadrat. m tilbyder en interessant designmulighed, når rummets vægge er indrettet i forskellige farver af tapet, tæt eller i harmoni med hinanden. I dette tilfælde kan du vælge selv mørke, dybe nuancer, for eksempel kan farven på en af ​​væggene være mættet blå, resten vil fortynde dette sted med lettere toner - lilla, blå, lyseblå.

Gul accenter i det brune-sorte soveværelse

Soveværelse 14 kvm. i retro stil

Det grå soveværelse er 14 kvm.

En særlig charme til design af rummet er 13 kvm. m vil give en accentvæg med et interessant print. Denne væg er som regel lavet i sengens hoved. Udskriften kan være af floral natur med blomster eller geometriske mønstre. Den lyse væg vil fungere som den vigtigste accent og udsmykning af rummet, resten af ​​elementerne skal være mere fastholdt, helst monofoniske.

Hvid og Beige Soveværelse 13 kvm

Blå soveværelse 14 kvm.

Soveværelse 14 kvm. i moderne stil

Moderne producenter producerer mange interessante varianter af tapet af højeste klasse. Til soveværelse design er de mest interessante stilfulde tapet med lodrette striber, lys blomstertryk eller tapet med et stort geometrisk mønster, tekstureret tapet, tapet.

Sort og hvidt soveværelse 14 kvm

Soveværelse 14 kvm. med toiletbord

Soveværelse 14 kvm. lyse

Hvordan laver man et soveværelse?

En særlig samtale er skabelsen af ​​et soveværelse-stue design projekt på 13 kvm. m. Her er hovedmodtagelse zoning af plads. Du skal oprette et soveområde og en zone for gæster. Zoning i soveværelse-stuen kan realiseres ved hjælp af en skærm, et rack, et skab eller et stativ med rumfarver. Soveværelset er et interessant rum, hvor der er to accenter, og hver af dem kan betragtes som signifikant. Du kan også gøre zoneinddeling med et podium eller interessant belysning.

Soveværelse i beige toner
Stilfuld mansard soveværelse 14 kvm
Hvidt og blåt soveværelse design

Gråhvid soveværelse med garderobe
Brun-beige soveværelse design 14 kvm
Mint-hvid soveværelse

Soveværelse 14 kvm. mørk

Soveværelse 14 kvm. med smalle vinduer

Soveværelse 14 kvm. grøn

Soveværelse 14 kvm. med et spejl

1