Soveværelse design 12 kvm. m (50 billeder): Moderne og klassisk design og layout

Soveværelse design med et areal på 12 kvadratmeter. m bør planlægges i de fineste detaljer. Især når det kommer til et soveværelse til to voksne eller design af et børns soveværelse.

Orange accenter i soveværelset design på 12 kvm

Ideer til et værelse på op til 12 kvadratmeter. m skal kombinere en smukt designet interiør og høj funktionalitet, i betragtning af alle funktionerne i layoutet:

 • Dørens placering
 • placeringen af ​​vinduet;
 • Tilstedeværelsen af ​​fremspringende elementer af væggene.

For en lejlighed i Khrusjtjov ville en interessant løsning være at ombygge og forene soveværelset med stuen. En anden ide at øge området - kombinationen af ​​et værelse med balkon. Men om alt i orden.

Hvidt og brunt soveværelse
Soveværelse med balkon
Beige brunt soveværelse

farvespektret

En god tone i indretningen er designet af soveværelset i blide pastellfarver. I det indre af smalle rum må man undgå at skære øjne af blomster. Samtidig er lyse designelementer velkomne: modulære malerier, rige farvegardiner, forskellige farver og teksturer af baggrunde.

Soveværelse i beige toner, kombineret med balkon

Soveværelse er et hvilested. Der skal være behageligt og hyggeligt. Derfor bør indretningen baseres på deres egne præferencer og behov. I børnenes soveværelse er en interessant ide den tematiske udsmykning af rummet. Traditionelt for pigernes værelser, brug tapet af farven på en fersken, lavendel eller en delikat rose. Til drengens værelse - nuancer af blå, fra lyseblå til næsten grå. Udsmykningen af ​​væggene i soveværelset af et par betyder neutrale farver, for eksempel elfenben tapet, med en accent på en af ​​væggene, dekoreret i mokka farve. Du kan bruge naturligt tapet fra kork eller tynd bambus.

Lys soveværelse design

Hvis det er et spørgsmål om at kombinere med stuen, så bruger du farver accenter, kan du effektivt zonere plads. Et eksempel herpå er brugen af ​​forskellige materialer til afslutning af sove- og gæsteområderne i Khrusjtjov. Men det er værd at huske om harmonien i kombinationen af ​​farver og stil af dekoration. Luksus barok i soveområdet vil være en fuldstændig modstrid med den rustikke landsstil i stuen. Det er bedre at give præference til den moderne stil: Den har et fleksibelt design, det indebærer brugen af ​​næsten alle farver, teksturer og materialer. Hovedreglen i moderne stil er de korrekte geometriske former for møbler og fraværet af ubrugte dekorative detaljer.

Hvidt og grønt soveværelse
Brun-sorte soveværelse

Hvide, brune og sorte farver i det indre af soveværelset
Grøn væg i soveværelset
Minimalistisk soveværelse
Soveværelse med arbejdsplads
Cream Grey Bedroom

Stilvalg

For et lille værelse, hvis areal ikke overstiger 12 kvadratmeter. m, velegnet til sådanne stilarter som:

 • Provence;
 • moderne klassikere (moderne stil);
 • Lurvet-chic;
 • Japansk stil;
 • vintage;
 • Engelske klassikere af victoriansk stil;
 • hi-tech eller minimalisme.
Soveværelse i klassisk stil 12 kvm

Et eksempel på et værelse i Provence stil er et hyggeligt interiør, en lys varm farve tapet med indsatser af mønstre af ømt plante temaer. En raffineret kommode, en udskåret seng, et stiliseret skab - alt i hvidt. På vinduerne er obligatoriske gennemsigtige gardiner og tykke gardiner af tapestry med et blomstret fransk mønster.

Soveværelse i Provence stil

Et eksempel på stilen på shebbie-chic minder om en provence, men det ser lidt rigere og mere solid ud. I stilen med shebbi-chic anvendes lidt mere indviklede mønstre af udskæringer på træmøbler, en kombination af hvid med delikate lyserøde mønstre i store farver er velkomne. Et baldakin er ofte hængt over sengen eller i hovedet. Garderobeskabet i stil med shebbie-chic passer ikke, du skal installere
en ægte garderobe eller oprette et separat omklædningsrum.

Soveværelset i stil med en cheby-chic

Designet af soveværelset i japansk stil vil se minimalistisk ud for nogen - asketisk. Ingen ekstra elementer af interiør, hvilket er vigtigt i et lille rum 12 kvadrat. m. Kun den mest nødvendige: en lav seng af simpel form, en garderobe, stiliseret som en klassisk japansk skærm og et par natborde. Men designet er vedvarende i de mest naturlige farver. Vi glæder os over brugen af ​​bambus tapet, efterligning af bambus møbler og bjælker på loftet og vægge. Som et eksempel - traditionelle japanske boliger. Stilen er bygget på kontrasten af ​​lette vægge, gulv og loft med mørke kaffekleurede møbler.

Moderne stil i indretningen indebærer enkelhed af former og maksimal funktionalitet, hvilket er nødvendigt for et værelse på 12 kvadratmeter. m. Møbler af enkle former, lavmælt farver, overvejende modulære møbler, som en garderobe eller en rektangulær seng med skuffer. En interessant ide vil være brugen i det indre af tapet eller et stort modulært billede.

Soveværelse i klassisk stil
Beige-sort rummeligt soveværelse
Soveværelse i cremefarver
Grønt tæppe og væg i soveværelset i øko-stil
Soveværelse i øko-stil
Beige brunt indvendigt i soveværelset

belysning

I designet af rummet 12 kvadrat. Der skal være meget lys. Den ideelle variant med falske lofter af originale former er ideel, når belysningen løber op på zoner. Denne mulighed er meget velegnet til soveværelser, kombineret med stuen, for eksempel i Khrusjtjov. For et separat soveværelse er ideen med en central loftslampekroner og personlige lamper på hver side af sengen relevant. Disse kan være wall sconces, pæne bordlamper eller gulvlamper.

1
Omklædningsbord i det kombinerede soveværelse med balkon

For børnenes værelse er ideen med loftbelysning på zoner, det vil sige med en ophængt struktur, mere hensigtsmæssig. Af sikkerhedsgrunde er det bedre at beskytte barnet fra gulv- og bordlamper. Samtidig efterlader han sig ret til at vælge belysningsområdet ved hjælp af en vægkontakt. Hvis der er to børn, der bor i soveværelset, skal du hænge en sconce eller et natlys ved siden af ​​hver seng. Så det ene barn kan gøre sin egen virksomhed, for eksempel læse en bog uden at forstyrre den anden.

Lysekrone i børnehaven 12 kvm

Hvis soveværelset er kombineret med en balkon, er en interessant ide at installere belysningsarmaturer på tærsklen til balkonen. En sådan kreativ løsning vil skabe effekten af ​​et eventyr og en utrolig komfort om natten. Flad lamper kan monteres i tærsklen, som vender mod balkonen, eller placeres langs omkredsen af ​​gangen.

Soveværelse med barneseng
Gråhvidt klassisk soveværelse
Sort accenter i soveværelset
Blå accenter i det hvidbrune soveværelse
Beige og Beige Soveværelse
Classic Soveværelse Interiør
Hvidt og brunt hyggeligt soveværelse

layout

Valget af en seng til et værelse på 12 kvadrat. m skal gøres bevidst efter at have markeret layoutet og udarbejdet mindst et omtrentligt projekt. Hvis ejerne af soveværelset er et ægtepar, er det indlysende, at valget falder på en dobbeltseng. For at installere det skal du have et hovedgærde til en af ​​væggene i rummet på en sådan måde, at fuld adgang til den er tilgængelig på begge sider. Ideen med et hjørneseng er meget originalt, men desværre er placeringen på et areal på 12 kvadratmeter. m vil være svært og ikke funktionelt.

Udformningen af ​​planteskolen i beige toner

< p>Det er muligt at forestille sig et værelse på 12 m². m som et rektangel med sider på 3 m (kortvæg) og 4 m (lang væg). Dette soveværelse kan ikke kaldes smalt, i form det ligner et meget proportional rektangel. Der er mere ubelejlige layouter af rummet. Eksempel - 2,6 m * 4,6 m synes, at forskellen i længden af ​​væggene er ganske lille, men i virkeligheden dette rum ser meget mere snæver og projektet til at gøre meget mere vanskeligt for hende ..

Mulighed for at placere møbler i soveværelset 12 kvm

Dør placering, fører til værelset vil kraftigt afhænge af møblerne arrangement. Meget godt, hvis døren er placeret på langsiden og ikke meget tæt på hjørnet, og i en tilstrækkelig afstand, mindst 65 cm. Dette vil sætte vinkelret på væggen skab, en tilstrækkelig dybde til opbevaring "på skuldrene". Længden af ​​skabet er ikke begrænset, så du kan gøre det i hele væggen. På samme væg, hvor døren er ideelt passer ind i lejet med et par natborde. Mest sandsynligt, vinduet i et rum placeret på den modsatte væg, hvilket betyder, at sengen vil være "ansigt til vinduet." Dette arrangement anses for at være den mest succesrige.

Hvid og Beige Soveværelse

Hvis du er uheldig, og døren ligger et par centimeter fra hjørnet af soveværelset, kan du fortsætte som følger:

 1. Seng sæt "hoved" til væggen, hvor der ikke er nogen vindue eller dør.
 2. Fra højre og til venstre for sengen skal du sætte stativer eller et skab, der er højt op til loftet.
 3. Modsat sengen sæt tv'et på konsolet, hæng et billede eller lav en collage af dine yndlingsbilleder.
 4. Ved vinduet placeres en lille computer skrivebord eller et damers toiletbord.

Denne mulighed er også egnet til en barneseng: den kan placeres i stedet for en af ​​hylderne.

Layoutet på loftet soveværelse

Et andet eksempel på et indretningslokale soveværelse 12 kvm. m, meget ligner den første, men underlagt dørens standardlayout på den "korte" væg tæt på hjørnet.

 1. Seng og sengeborde placeres fra væg til væg.
 2. Til venstre og til højre for sengens sengeborde.
 3. Langs muren, hvor døren er placeret, er et klædeskab installeret.
 4. Modsat sengen kan du hænge tv'et op.
 5. I nærheden af ​​vinduet sættes en smal computer skrivebord.
Oliven accenter i det brune-grå ​​soveværelse
Murvæg i det indre af soveværelset
Lilla væg i soveværelset
Soveværelse i loft stil
Udformningen af ​​et smalt soveværelse

Interessante ideer

Hvis der er en balkon, skal du forsøge at inkludere det i projektet. Dette er en meget interessant ide, fordi du kan få en separat undersøgelse, et kreativt studie eller endda et optagestudie, der kombinerer soveværelset med en balkon. Meget originalt ser canopy. Det kan hænge over en seng af enhver størrelse og endda over en krybbe. Gardiner på baldakinen kan ændres, hvilket betyder, at for at give rummet et nyt design bliver det ikke svært.

Smal soveværelse 12 kvm

For at spare plads i interiøret i højteknologisk stil eller i moderne klassikere, kan du bygge en sammenklappelig seng. Om eftermiddagen bliver en sådan seng foldet i lodret stilling langs en af ​​væggene. Rummet i rummet bliver meget større. Og om natten kan du slappe af og genvinde din styrke i en fuld dobbeltseng.

Beige-grå ​​soveværelse med opholdsområde

En temmelig typisk løsning til at spare plads i soveværelset er en sofa. Det er praktisk og praktisk, især når det kommer til en kaj for en person. Men i soveværelset er det bedre at give præferencen til en seng, endda en halvtrevet, som i bredden svarer til en standard sofa. Sengen er mere egnet til permanent hvile, og sofaen er mere en mulighed for stuen.

Beige sort soveværelse
Violet-grå soveværelse
Turkis og blå accenter i soveværelset
Beige-grå ​​soveværelse i Art Deco-stil
Usædvanligt design af et beigebrunt soveværelse
Gul og turkis accenter i soveværelset
Hvidbrunt soveværelse med indbygget garderobe
Det turkis-hvide soveværelse
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 50 = 54