Sort badeværelse: hvordan man undslipper fra klassisk lysinteriør (55 billeder)

Sandsynligvis kan ikke alle værelser i huset eller lejligheden være færdige i en sort tone. En anden ting er et sort badeværelse. Det sorte badeværelse er en moderne stil i et storbyområde. Hvis den sorte farve påføres korrekt, vil dette give det indrettede rum en særlig charme. Det er badeværelset i sort, der lige så godt kan understrege denne charme.

Sort suspenderede møbler på badeværelset

Maling badeværelset i sort

Sort gulv på badeværelset

Sort badeværelse stribet

Sort loft på badeværelset

Sort Provence stil badeværelse

Sort badeværelse med rektangulære fliser

Sort vask på badeværelset

1

Sort badeværelse i retro stil

Hvorfor har jeg brug for et badeværelse i sorte toner?

At lave et badeværelse i sorte toner betyder ikke, at hele rummet op til den sidste kvadrat millimeter skal være sort. Solid sort er en overkill. Tale handler selvfølgelig om, hvordan man kan kombinere sort med andre farver. Denne farve kan fordelagtigt kombineres med mange andre farver, men bedst af alt - en kombination af sort og hvid farver. Det er i denne kombination at badeværelset får den største harmoni.

Badeværelse med sorte accenter

Sort badeværelse med beton

Sort og hvidt badeværelse

Sort badeværelse i klassisk stil

Sort badeværelse med en indretning omkring spejlet

Sort badeværelse Zoning

Sort flise på badeværelset

Det antages generelt, at sort farve fremmer selvbetragtning og hvid - fremmer renhed og lyshed. Det er vigtigt at observere harmonien i mørke farver og lyssignaler. Der er mange design ideer om en sådan harmoni.

Sort badeværelse med træ

Sort badeværelse design

Sort badeværelse i huset

Sort badeværelse med bruser

Sort badeværelse med mørke døre

Nogle hemmeligheder af design, når du dekorerer badeværelset i sort

Det sorte interiør i badeværelset er ikke en dårlig smag og ikke en vrøvl, men det kan siges, en særlig smagsmag. Så hvad er hemmeligheden i badeværelset i sort?

  • På grund af den sorte rum størrelse kan forekomme mindre, end det faktisk er, så, mens færdigbehandling badeværelset i sorte toner, er det nødvendigt at anvende mere kontrastfarver, hvilket gør dem en stor, der vil hjælpe udvide rummet visuelt.
  • En særlig rolle i det sorte badeværelse spilles af lys: det skal være så lyst som muligt. I dette tilfælde vil badeværelset ikke se koldt og overdrevent officious.
  • I det tilfælde, hvor et badeværelse er i hruschevke, kan det være i den visuelle mening at udvide og gøre højere udstyre henholdsvis en væg flise med en vandret stribe, og en anden - med lodret.
  • For at give en særlig forfinning i sort / hvid-området kan du tilføje nogle lyse dekorelementer: en rød mat, samme farvehåndklæde. Men lyse ting bør ikke være meget, ellers vil hele rummets harmoni blive forstyrret.
  • I tilfælde af at det indre af badeværelset stadig er overvejende hvidt, anbefales det at tilføje sorte håndklæder eller lagner i badeværelset, en farvemåtte mv.

Generelt eksisterer der ikke særlige regler for design af badeværelset i sorte toner. Men i nærværelse af et ubegrænset rum for fantasi, hvor det vigtigste - en følelse af proportioner og tilstedeværelsen af ​​smag.

Sort badeværelse i eklektisk stil

Sort badeværelse i etnisk stil

Sort blankt badeværelse

Sort badeværelse i højteknologisk stil

Sort badeværelse indvendigt

Sort vask lavet af kunststen

Sort badeværelse med fliser

Hvad kan det sorte gulv i badeværelset kombinere med?

Gør værelset i sort / hvid tone, bør du følge nogle anbefalinger:

  • Tilsvarende princippet om "sort bund - hvid top". Det vil sige, at det sorte gulv i badeværelset skal kombineres med det hvide loft. Dette er det klassiske design i sort og hvid tone.
  • Men med dette er der andre muligheder - for eksempel i jugendstil: et sort loft i badeværelset og hvide vægge. Det kan være et sort strækloft på badeværelset eller et sort blankt loft.
  • Der er en mulighed, når gulvet ikke kan være helt sort, og en sort og hvide fliser er bedre, hvis fliserne vil blive lagt i nøje forskudt.

Med et sort loft spiller en vigtig rolle af lyse belysningsanordninger, da det sorte loft absorberer og udsender lys.

Sort badeværelse med stenflise

Sort badeværelse fra porcelæn fliser

Sort badeværelse i loft stil

Sort badeværelse lille

Sort badeværelse på loftet

Sort badeværelse med massivt træmøbler

Sort badeværelse i jugendstil

Sort badeværelse med lister

Monokrom badeværelse design

Materialer til dekoration, møbler, VVS, tilbehør

I øjeblikket er der mange former for materialer til badeværelse design i sorte toner: sort flise til badeværelset, det samme panel til badeværelset, sort marmor til efterbehandling loftet, vægge eller gulve, keramiske fliser, etc. Den mest i denne henseende foretrukne er panelet .. til badeværelset. De er relativt billige og nemme at montere.

Sort mosaik på badeværelset

Sort badeværelse med mosaik

Badeværelse tilbehør er sort, i modsætning til hvid, et underskud. Derudover er de dyre. Du kan spille i kontrast: et sort badeværelse vandhane - en hvid vask, sorte gardiner til et badeværelse - en hvid væg. Det vigtigste er ikke at glemme harmonien.

Sort badeværelse med marmor

Sort badeværelse med indskrift

Sort badeværelse med tapet

Sort badeværelse med vindue

Sort badeværelse lys

Sort badeværelse Efterbehandling

Sorte paneler under badeværelset

Sorte badeværelsesmøbler kan også kombineres perfekt med hvide møbler. Dette er en meget fristende kombination. Badeværelse møbler sort giver en form for glans sort og er i harmoni med møbler mat hvid. Generelt badeværelset i sorte toner - denne stringens, soliditet og elegance "i en flaske", og - tilgængeligheden af ​​raffineret smag af ejerne.

Sort badeværelse i retro stil futurisme

Sort badeværelse med grå finish

Sort badeværelse med garderobeskabe

Sort badeværelse med blå fliser

Sort kabinet på badeværelset

Sort badeværelse med hjørnebruser

Sort badeværelse med wenge møbler

Sort badeværelse med lyse accenter

Sort badeværelse med spejl

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1