Smukt loft i børnenes værelse til pigen: designfunktioner (25 billeder)

Børnenes værelse, hvor den lille dame bor, er hendes selvstændige lille verden, så det indre af et sådant rum og især loftets design skal gennemtænkes til mindste detalje.

I børnenes værelse bruger pigen en væsentlig del af hele sin tid. Her sover hun, spiller, tegner og drømmer, så det er så vigtigt, at barnet i det var behageligt at være, og interiøret inspirerede hende. Det er ikke nok bare at lave reparationer og renovere møblerne, du skal tænke over designet af et enkelt interiør, hvor alle objekter og belægninger vil blive kombineret og harmoniseret. Og her er det meget vigtigt at lave det rigtige loft i børnenes værelse til pigen: For ikke at forveksle med farven og efterbehandlingmaterialet.

Engle på loftet i børnehaven for pigen

Hvidt loft i børnehaven for pigen

End at afslutte et loft i en børnehaver?

Når du opretter et indre af et børnerum til en dreng og en pige, skal du først og fremmest være opmærksom på kvaliteten af ​​de anvendte materialer. De skal være helt sikre for barnets helbred. Det er bedre at vælge helt naturlige materialer, der ikke har en ubehagelig lugt, producerer ikke skadelige dampe. Før du køber, spørg sælgeren om dokumenter, der bekræfter certificering af materialer. Lofter til piger hos børn kan:

 • at sy med gipsplader;
 • luk spændingsbanen
 • at male;
 • tapet med tapet.

Valg af færdiggørelsesmateriale til loftet i børnehaven bør baseres på rummets størrelse, vinduets placering og de økonomiske muligheder.

Farverige loft i børnehaven for pigen

Blomst på loftet i børnehaven for pigen

Gipsvæg på loftet

Lofter fra gipsplader er ideelle til børns soveværelse. Med sin hjælp kan du ikke kun lukke rør, ledninger, revner og andre fejl, men også opbygge en multi-tiered struktur. Disse tier kan males i forskellige nuancer, og du kan alle være skygget i en farve. Men for at gøre et sådant loft i rummet, har du brug for plads. Hvis barnet er for lille, må du ikke kunstigt sænke loftet.

En vigtig fordel ved gips er dens økologiske kompatibilitet. Dette materiale er lavet af gips og pap, så de får lov til at dekorere alle lokaler, herunder børns.

Loftet fra gipsplader kan dækkes med maling af enhver farve eller dekorere med dekorative elementer. Rummet for pigebørn på loftet er passende vil se lyse sommerfugle, eventyragtige figurer, moderne tegneseriefigurer, og loftet i rummet til teenage-piger at være selv-farvet og dekoreret mere afslappet. Den GCR er muligt at skære huller til de oprindelige lysekroner og lamper, kan du gøre en interessant lys.

1

Gipsvæg har sine ulemper. Der bruges meget tid på montering: installation af en ramme, GKL hud, derefter deres forberedelse til dekoration og maling. Arkene er store, derfor kan et sådant loft i børnehaven ikke monteres uden en assistent.

Loft med fotoprint i børnehaven for pigen

Loft af gipsplader i et planteskole til en pige

Glat loft i børnehaven for pigen

Vi laver stræklofter

En anden god mulighed for pigens børns værelse er strækloftet. Især er det velegnet til dem, der ønsker at afslutte reparationen hurtigst muligt. Installationen selv vil tage flere timer. Og under den, såvel som under gipsplader, kan du skjule alle fejl i loftet.

I dag kan du anvende et mønster på stretchkludet: dyr, stjernehimmel, landskab, billedet af dine foretrukne eventyrkarakterer - alt det, dit barn er interesseret i. Stræklofter i børnehaven kan også laves i enhver skygge, som ideelt set passer til møbler og vægge. Farven, der kan påføres ved hjælp af fotoudskrivning på lærredet, er usandsynligt at blive fundet selv i farvningsprocessen.

Malet loft i et planteskole til en pige

Runde loft i børnehaven for pigen

For at skabe en fabelagtig atmosfære i rummet og lade dit barn føle sig trygge i rummet, kan en multi-tier belysning indbygges i loftet. Afhængigt af stemningen kan det skinne med koldt eller varmt lys. I princippet er installationen af ​​et ophængt loft en mulighed for at skabe ethvert design af et børnelokale, selv den mest dristige og originale.

Strækloftet har en betydelig ulempe: stoffet giver ikke luft ind, så du skal regelmæssigt ventilere rummet, så barnet har konstant adgang til ilt. Men strækloftet er let at rengøre. Det er nok at tørre støv fra ham med en våd klud, og han vil skinne igen.

Loftet på loftet i børnehaven for pigen

Frostet loft i børnehaven for pigen

Stretchloft kan vare lang tid, men for børn er denne indikator ikke så vigtig. Hvis din datter stadig er lille, kan loftet i børnehaven blive dekoreret med bjørne, sommerfugle og pinkponyer. Når barnet bliver ældre, vil det være ubehageligt at være i et sådant interiør, og loftets design skal ændres. Så for en teenagepige er loftet egnet i sort / hvid og i en mere fastholdt farveordning.

Strekkække i en planteskole for en pige

Loft i form af himlen i børnehaven for pigen

Baggrunde og maleri

For et værelse med lave vægge betragtes maleri og tapet som en af ​​de bedste muligheder. I modsætning til hængende lofter spiser disse dæk ikke dyrebare centimeter af rummet. Fordelen ved sådanne belægninger er, at de er åndbar.

Selv med billige tapeter kan du lave et ori
ginalt loftdesign. Du kan vælge små blomster, sommerfugle eller tapet med et stort mønster. I dag i butikkerne er der hele billeder på tapetet, som består af flere dele.

For at gøre disse tapeter ser godt ud, skal de dockes meget præcist. Hvis du ikke har færdigheder i et sådant arbejde, er det bedre at ringe til et professionelt hold af herrer.

Baggrunde på loftet i børnehaven for piger

Belysning på loftet i børnehaven for pigen

Der er også en universel version af tapet til et værelse til teenagere - tapeter med stjerner der glød i mørket. Denne ide passer til børnehaven og drengen og pigerne. Bare forestil dig, dit barn vil ikke sove under det sædvanlige loft - over det bliver en rigtig stjerneklar himmel.

Loftet i børnehaven kan males og skabe en atmosfære, anvende tegninger på den ved hjælp af en stencil. Ensartede tal vil være relevante ikke kun i en lille piges rum, men også en voksen pige. Det vigtigste er, at malingerne er naturlige og ikke har en ubehagelig lugt. Hvis du ikke vil have ekstra elementer i indretningen, kan loftet simpelthen være hvidkalket og cirka en gang om året for at opdatere farven.

Suspenderet loft i børnehaven for pigen

Loftets farve

Tidligere blev designen af ​​børnenes værelse til den lille prinsesse lavet i lyserøde toner, men i dag ændrer denne tendens sig, og dekoratører tilbyder at dekorere børns værelser i andre farver:

 • grøn;
 • mint;
 • beige;
 • fløde;
 • abrikos;
 • brun;
 • blå;
 • lilla.

Og du kan vælge en farve og kombinere sine forskellige nuancer. Og du kan bruge flere farver til design af børnenes værelse. For eksempel gøre væggene minti, og loftet er hvidt. Eller maler væggene med brun maling, og loftet - i en rolig turkis. I princippet kan loftfarven være alt. Det vigtigste er, at det harmonerer med andre detaljer af interiøret, kombineret med vægge og lægger ikke pres på barnets hoved.

Striber på loftet i børnehaven for pigen

Maleri på loftet i børnehaven for pigen

At dekorere loftet i et børnelokale til en pige er bedre at ikke bruge:

 • sort;
 • mørk brun;
 • lyse gule;
 • grå;
 • mørk blå.

Disse farver kan have negativ indvirkning på barnets psyke. At være i et værelse med et loft i sådanne toner, kan din datter begynde at opleve angst, frygt, angst og andre ubehagelige følelser. Vælg børns finish i en lyspalet, fortynd interiøret med lyse pletter, og så vil barnet være behageligt i et sådant rum.

Pink loft i børnehaven for pigen

Hjertet på loftet i børnehaven for pigen

Udvid pladsen

For at barnet ville være i sit værelse, kan det forsøges at ekspandere visuelt og dekorere loftet vil hjælpe os med at løse dette problem. Den enkleste løsning er selvfølgelig at male loftet i en lys farve. Dette vil tilføje et par centimeter i højden.

Du kan gå videre og indsætte på loftet tapet med et 3D-mønster. Den ideelle mulighed for en børnepige er en blå himmel med lyse hvide skyer.

Stof på loftet i børnehaven for pigen

Spotlights i loftet i børnehaven for piger

Når man ser på loftet, er der en fornemmelse af, at de virkelig svømmer. Synet af disse skyer vil lindre barnet og forbedre søvn. Piger vil sætte pris på loftet, som vil blive anvendt på 3D-billedet af deres eventuelle tegn fra tegningerne. Rummets elskerinde ser ud til at hendes yndlingspersoner kommer til liv og er ved at komme ned til gulvet og vil lege med hende med glæde. Men når du vælger et sådant tapet, skal du tage højde for, at børns præferencer ændrer sig meget hurtigt, og dagens foretrukne karakter kan allerede glemme i morgen. Hvis et barn og en dreng bor i børnehaven, gør loftet neutralt. I dette tilfælde er det bedre ikke at dekorere det med pink ponyer eller racerbiler.

Et mønster på loftet i børnehaven for en pige

Lyst loft i børnehaven for pigen

Nogle forældre ønsker ikke at gøre loftet for kompliceret. I dette tilfælde kan den laves hvid, beige eller fløde og dekoreret med lysekroner af en interessant form med varmt lys. Med sådanne lysekroner i rummet vil være meget hyggeligt.

Star loft i børnehaven for pigen

Dekoration af loftet i børnehaven skal gives ikke mindre opmærksomhed end indretningen af ​​væggene og valg af møbler. Hvis din datter er 4-5 år, så sørg for at høre hende, hvad ville hun godt lide at se på loftet i sit værelse. Hvis du er helt baby, skal du vælge pastellfarver og simple dekorative elementer, som det vil være interessant at overveje at ligge i en krybbe. Glem ikke om det vigtigste - for loftindretning bruger kun højkvalitets naturlige materialer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

15 − 8 =