Sink-tulipan – en elegant løsning til badeværelset (26 billeder)

Badeværelse - et værelse, som hver person besøger flere gange om dagen. Og selv om i dette rum normalt ikke bruger meget tid, vil jeg også have det behageligt. I standardlejligheder kan badeværelserne ikke prale af deres størrelse. Ofte er disse små værelser, der skal fungere på bekostning af skønhed. Vasken er en af ​​de vigtigste detaljer i dette rum. Lad os tale mere om en meget populær model, som kaldes en sink-tulipan.

Sink tulipan i antik stil

Hvid vask tulipan

Hvad er en tulipeskal?

Dette usædvanlige navn stammer fra det faktum, at håndvasken i form ligner en blomst. VVS-produktet består af en piedestal og en vask. Benet er lavet til at påtage sig noget af belastningen fra skålens vægt. Støttedelen kan laves i form af en halv søjle eller være en solid, kontinuerlig struktur. Semicolumn er en mere moderne variant, som oftest anvendes til suspenderet sanitetsartikler. Hertil kommer, bag støtterne skjuler tilsyneladende uæstetiske kommunikationer (rør, sifon).

Sink tulipan på sokkelen

Sink tulipan på stativet

Sink tulipan med håndklædeholder

Tulipskaller blev populære i post-sovjetperioden. På grund af deres brugervenlighed og attraktive udseende forbliver de efterspurgte efter årtier. Skallen i denne formular tager ikke meget plads og ser elegant ud i ethvert badeværelse layout. Gennem årene har design af denne type håndvaske ikke ændret funktionelt. Kun farve, design og materialer, hvorfra disse VVS-produkter fremstilles, ændres. Plusserne omfatter ikke kun en bred vifte af varer, men også holdbarheden af ​​sådanne skaller.

Bronze tulipeskal

Sink tulipan i klassisk stil

1

Materialer til fremstilling af skaller

Afhængigt af valget af det materiale, hvorfra vasken er lavet, afhænger prisindikatorer og dekorative egenskaber. Sink-tulipan i badeværelset kan laves af fajance, porcelæn, glas, rustfrit stål, keramik, kunstig eller natursten. På grund af dets tilgængelighed faience. Sådanne modeller er holdbare nok og holdbare, selv om de ikke koster meget. En dyrere løsning anses for at være porcelæn dræn. Ved styrke er de ikke underordnede for lervarer, men overgår dem udadtil i dekorativitet.

Sink tulip rektangulær

Tulip shell i retro stil

Sink tulipan med et billede

I badeværelset kan du ofte finde en vask med en keramisk piedestal. Det er ikke værd at jagte billighed og købe VVS fra billige keramik. Dens funktion er den porøse struktur. Det betyder, at det bliver sværere at rengøre og desinficere en sådan shell end tæt porslin. Også keramiske dræn kan ikke prale af høj styrke og modstand mod mekaniske påvirkninger. På grund af et uheld falder dåserne af creme på overfladen. Og hvis der som følge heraf ikke skilles i skallen, vil revnen mærkbart forværre sin eksterne appel.

Det dyreste og holdbare materiale er en natursten. Designet af skallen fra stenmassivet er ikke begrænset til skålen. Dette er et enkeltprodukt, hvor vasken er en del af bordpladen. Modeller lavet af sten er meget holdbare og æstetiske, de vil appellere til elskere af alle naturlige, men samtidig raffineret.

Sink tulipan med indretning

Sink tulipan fra porcelæn

Hvordan vælger du en sink-tulipan?

En shell af typen "tulipan" kan være rund, rektangulær, firkantet eller elliptisk. Lejlighedsvis kan man finde en vinkelmodel. Traditionelt varierer bredden af ​​modellerne mellem 55-70 cm. Vær særlig opmærksom på dybden af ​​vasken. Det er bedre at opgive køb af små modeller, da sprøjten spreder sig i forskellige retninger under brugen.

Vælg en vask-tulipan, afhængigt af størrelsen på badeværelset og størrelsen af ​​kommunikationen. Hvis badeværelset vil blive overhalet, så kan du vælge hvilken model du vil. Og hvis du vælger muligheden for kun at erstatte den forrige skal, skal valget af design tages alvorligt. Afstanden fra gulvet til skålen er meget vigtig her for at vælge den rigtige kolonne. Du skal også omhyggeligt måle bredden af ​​piedestallen, så kommunikationen er skjult for nysgerrige øjne.

Sten tulipeskal

Sink tulipan i land stil

Glem ikke at kontrollere afløbsventilen. Det kan være nødvendigt at erstatte den gamle sifon. Også, når du installerer en ny skal, kan der være et problem med mangel på plads inde i piedestallen. For eksempel kan et klassisk knæ ikke passe ind i en moderne model. Det ville være rart at forsyne vasken med systemet "overløb": så du vil ikke fylde naboerne i tilfælde af noget.

Hvis badeværelset ikke afviger i størrelse, bør der gives en lille vaskeskål. Suspended VVS og dræn med semikolonner - den bedste løsning i et begrænset rum. Så du kan ikke kun redde de beundrede kvadratmeter, men også for at lette rengøringen. I butikker er der en bred vifte af apparater til vask af hænder. Så du kan nemt finde en model, der harmonisk vil blande sig med indretningen af ​​badeværelset.

Keramisk tulipeskal

Smedet tulipeskal

Tulip rød skal

Sinkinstallation

Efter at have besluttet at vælge model, er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man installerer en sink-tulipan. Da designet er simpelt, kan du selv gøre det uden at have særlige færdigheder. Men inden du går direkte til arbejde, skal du bestemme, hvor håndvasken skal placeres, og også udarbejde et sæt værktøjer: et bygningsniveau, skruetrækkere, skruenøgler, en boremaskine og en hammer.

Før du begynder at installere en vask med en piedestal, skal du sørge for at lukke varmt og koldt vandforsyning.

Rund tulipeskal

Tulip Square Sink

Lille tulipeskal

Beskrivelse af de vigtigste trin i installationen af ​​vasken:

  1. Installationen af ​​vasken begynder med mærkning. Vask med en piedestal flytter til væggen, hvor fastgørelsesanordningerne vil blive installeret. På skålen er der huller til fastgørelse af bolte. Det er nødvendigt at markere borestedene gennem dem. Det skal gøres omhyggeligt. For at lave de rigtige målinger skal du bruge niveauet.
  2. Hvis du er sikker på at du har nået den ideelle vandret, kan du tage borren. Bor huller med den korrekte diameter, og sæt derefter afstandsrør under dowels i dem.
  3. Næste trin er installationen af ​​en sifon. Det er fastgjort til boltene på håndvaskens vaske, og garnet med pakningen er installeret på bagsiden. Det er vigtigt at observere tætningen af ​​forbindelserne.
  4. Skru i skruerne, læg en vask på dem og skub soklen tæt på væggen. Piedestalen skal være placeret i midten af ​​skålen. Brug vaskene og møtrikkerne.
  5. Efter at sink-tulipan er installeret og skruet på væggen, skal du anvende silikoneforseglingsgab og led. Dette forhindrer vand i at komme ind i dem.
  6. Det sidste trin er installationen af ​​en blander til rørene i vandforsyningssystemet og dens forbindelse til kloaksystemet. For at gøre dette er sløjferens slange forbundet med udløbet: siphonrøret indsættes i kloakrørets stikkontakt.

Som du kan se, er installationsproceduren ikke svært, så du kan selv udføre arbejdet uden hjælp fra professionel VVS.

Tulip metal shell

Sink tulipan i jugendstil

Sink Tulip Outdoor

Sink-tulipan er det bedste valg til ethvert badeværelse. Populariteten af ​​denne model skyldes, at den ideelt passer til både det eksklusive interiør og standarden. Og sorten af ​​farve, størrelse og tekstur giver dig mulighed for hurtigt at vælge en indstilling, der passer godt ind i miljøet.

Sink tulipan vinkel

Sink tulipan på badeværelset

Sink tulip vintage

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

46 + = 52