Porcelæn på badeværelset: uforgængelig skønhed (21 billeder)

Når det kommer til badning, kommer sindet straks til fliser. I mange år var han ude af konkurrence, men en værdig modstander syntes: monopol overtrådt porcelæn stentøj. Det er bedre end fliser, forskellige i design, at lægge keramisk granit i badeværelset, særlige færdigheder er ikke påkrævet.

Flise fra porcelæn fliser med guld mosaik

Porcelæn og fliser: to store forskelle

Disse materialer er ens i sammensætning, den vigtigste forskel i teknologi. Ved fremstilling af porcelænstentøj tilsættes basisbestanddelene straks med farvestoffer (ingen syntetiske stoffer, kun naturlige). Alt er grundigt blandet, fliserne af den ønskede form dannes. Den presses og calcineres under stort tryk og ved høj temperatur. Ler bliver en legering stærkere end granit eller marmor. Det mangler nogen porer, så den standard keramiske granit fugt absorption er næsten hundrede gange mindre end fliserne. Dette er den vigtigste betingelse for et lille rum med høj luftfugtighed, hvilket er badeværelset, fordi det er i porerne, som svampen udvikler.

Beige fliser fra porcelæn fliser i badeværelset
Hvide fliser fra porcelæn fliser i badeværelset

Flise er en base dækket med glasur, som til sidst kan falme, knække, udsætte et gråt substrat. Keramisk granit truer ikke dette: Uanset hvor meget det kan være eller skraldespanden, vil farven ikke ændre sig, designet vil ikke lide.

Sort-hvide fliser fra porcelæn i badeværelset

Porcelæn til badeværelset: mange plus og en minus

Bestemmer hvilket materiale der skal bruges i badeværelset: granit eller fliser, du bør foretrække den første mulighed. Desuden er prisforskellen mellem dem ikke kritisk. På badeværelset, som en forudsætning med høj luftfugtighed, er den største fordel ved keramisk granit helt brugt - nulabsorption af vand. Selv under sådanne ekstreme forhold vil højstyrkemateriale tjene i årtier, mange gange længere end nogen anden belægning.

Flise fra porcelæn stentøj i klassisk stil
Keramiske fliser i brusebadet

Dekorerer værelset med granit, du kan glemme dette problem. Der er dog andre fordele:

  • Holdbarheden er sådan, at fliserne kan ridses, gnides, rengøres som du vil. Hvis du prøver meget hårdt, vil kun glansen blive beskadiget, den matte modstår alt undtagen diamanten;
  • på overfladen af ​​porcelæn stentøj vil der aldrig være edderkopspring, som straks genkendes gamle eller lavtliggende fliser;
  • reducerer risikoen for elektrisk stød (hvis badeværelset er en vaskemaskine eller andre elektriske apparater) til nul;
  • fliser fra porcelæn stentøj reagerer ikke på aggressiv kemi, så du kan vaske det på nogen måde.

Minus er behovet for at installere under den keramiske granit gulv. Badeværelse gælder især: varmt vand, damp varmesystem ikke er i stand til at varme stenen, og blive barfodet på den kolde dæksel ubehagelige og fyldt med sundhed.

Glans flise fra porcelæn fliser
Blå flise fra porcelæn fliser

Typer: Forskellige for vægge og gulv

Keramisk granit til badeværelset er tilgængelig i så mange farver, at du kan vælge den mest hensigtsmæssige ændring, afhængigt af formålet med belægningen og personlige præferencer. Kvalitets- og sikkerhedsstandarderne for dette værelse omfatter brugen af ​​flere typer porcelænfliser: matt, poleret, glaseret.

vægge

Keramisk granit til vægge i badeværelset - oftest glaserede eller polerede fliser. Væglaget afspejler lyset til det maksimale, hvilket giver god belysning af rummet og visuelt udvider den. Dette er især værdifuldt for små områder.

Som et gulvbelægning er disse sorter ikke særlig gode, fordi glasuret kan klare sig over tid, og polering er for glat.

Flise af keramisk granit under en sten
Matt fliser fra porcelæn fliser

Paul

Praktiske og sikre typer med skridsikker belægning. Porcelæn fliser til badeværelset gulvet er tilgængelige i tre versioner:

1
  • Satin. Særlig glans giver materialeteknologien. Der påføres et mønster på råflisen, og efter stegning opnås en forsigtigt glødende, glidende overflade.
  • Struktureret. Matt overflade med konvekse ornament. Denne teknologi producerer efterligning af parket, læder, andre belægninger af usædvanlig struktur. Et sådant gulv i badeværelset er både smukt og sikkert.
  • Teknisk. Ydermere ligner flisen en natursten. Den billigste type, grundlæggende til andre typer, herunder den nyeste type af glaserede keramiske granitfliser. Det er placeret som noget usædvanligt, men i virkeligheden viser det sig, at dette er et teknisk porcelænstentøj, dækket af en glaseret glasur. Det ser godt ud, det er dyrt, selvom det faktisk er den samme flise.

Gulv keramik af enhver art har anti-slip egenskaber.

De sikreste gulvfliser er matte eller med ruvet bund. Det er ideelt, fordi det akkumulerer mindre vand, og det er sværere at glide på det.

Porcelæn fliser i badeværelset
Flise fra porcelæn i et minimalistisk interiør

loft

På badeværelset er granit med glans attraktiv, men ikke for alle værelser. Hvis du virkelig vil, er det bedre at vælge en lys skygge, så loftet ikke hænger, visuelt reducere rummet.

Det er ikke nødvendigt at lægge keramisk granit i rummet, delvist foret med småformede keramiske fliser: forskellen i tekstur vil være indlysende. Fra dette kvarter vil miste og flise, og granit.

I dette segment af byggematerialer i løbet af udtrykket "korrigeret porcelæn". Det betyder det højeste niveau af behandling, overholdelse af alle detaljer i alle parametre og gælder for ethvert materiale med en kvalitetsklasse af luksus.

Flise fra porcelænstentøj i moderne stil. Keramisk granitflise i jugendstil

Populære typer

Det ønskede design af badeværelset kan skabes uden indsats: Materialerne vil tilfredsstille enhver smag og anmodning. Især i efterspørgslen efterligner den naturlige tekstur af sten, læder, metal.

marmoreret

Porcelænfliser under marmor efterligner en sten med usædvanlig nøjagtighed: med skinnende nuancer, vener, indeslutninger og andre.

hvid

Hvide marmor bade er kendt siden antikken. Dette design er en klassisk egenskab af luksus. Porcelæn er mere tilgængelig, men poleret til en spejlglans fliser ser chic ud.

Hvid udvider visuelt rummet, badeværelset bliver lettere og mere rummeligt.

Rektangulær mosaik lavet af porcelæn fliser
Flise af granit af sandfarve

grå

Til vægge vil grå granittoner af lystoner, perle eller i en kombination af farve af forskellig mætning nærme sig. Gulvene kan være mørkere. Grey - en af ​​de tre primære farver, er det kombineres med andre, så du kan fortynde den grundlæggende tone af lyse accenter, så at plukke dem tekstiler og andet tilbehør. Under alle omstændigheder vil alt se elegant ud.

rød

En god løsning som gulvbelægning som en del af en spektakulær mosaik med andre farver. Fra denne palette er alle nuancer af pink ideelle - det kan bruges uafhængigt.

sort

I interiøret er sjældent. I sin rene form er dette design til en amatør og for ekstravagante naturer, dekorere en lejlighed og et badeværelse i stil med gotisk. Oftere kan du finde en kombination af sort og hvid vener. Det ser imponerende ud, rummet er omdannet dramatisk.

Marmorfliser af marmor

Smukt og solidt ser ud som et gulv eller vægge i form af en sammensætning af sort og hvid. Han er elsket af fans af hi-tech eller techno.

Badeværelset er normalt lille i området, så du bør ikke misbruge mørke toner, så det ikke virker endnu mindre. Optimal design med lyse farvede fragmenter på en neutral, grundlæggende farve baggrund.

Gulvfliser fra porcelænfliser

Under træet

Et materiale med en træagtig tekstur, det vil sige at kopiere parket eller et naturligt bord - er to i ét: stenens styrke og træets naturlige varme. Keramisk granit under træet i badeværelset skaber god energi, blødgør glans af krom og metal.

Efterligning af træet opnås ved at påføre et pigmenteret lag under træet til emnet fra den keramiske granit. Det kan reproducere tekstur af træ fra traditionel eg til eksotisk wenge, den er mat eller poleret.

Flise fra porcelæn stentøj i retro stil

Næsten som et ægte træ, det ligner et tekstureret materiale. Det er lavet af metoden til strukturering: Under pressen skabes en tekstur af parket eller brædder. Til ligheden var endnu større, fliser på gulvet ikke traditionelle formater, men i form af parket eller plank. Så det viser sig som et dekorativt laminat, en parket, en matrix.

De kan lægges ud som dit hjerte ønsker: et solidt lag over hele overfladen, en mosaik, et mønster.

Flise fra porcelæn fliser med et mønster

æglæggende

Processen er næsten den samme som for fliser. Installationen af ​​porcelæn stentøj har imidlertid nuancer.

For porcelænstentøj er et tæt materiale med lav vedhæftning (dvs. klæbeevne) en almindelig sandcementmørtel ikke egnet. Vi har brug for specielle akryl- og latexformuleringer.

Før bunden er bunden nivelleret og dobbelt primet. Limen påføres både væggen eller gulvet og fliserne.

Keramiske fliser i gråt

Blandingen af ​​glutinøse komponenter fryser hurtigt, derfor fremstilles den i portioner, der er designet i en periode på højst en halv time.

Lægning porcelæn fliser på gulvet bør være særligt forsigtige: overfladen er jævnet med jorden, så venstre uregelmæssigheder eller airbags - selv de mest modstandsdygtige persons vægt fliser ville bryde ned og crack.

Flise fra porcelæn stentøj på badeværelset væggen

Porcelæn kan betragtes som en ideel løsning til badeværelset. Den er holdbar, absorberer ikke fugt, ser smuk ud. At vælge en flise til badeværelset, hvis det er muligt, er bedre at ikke spare og købe kvalitetsmateriale. Det vil vare i årtier.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

20 − = 14