Originale børn i marine stil – til en dreng eller en pige

streng (10) "fejlstat"
streng (10) "fejlstat"

Børn - et særligt rum, hvis design skal afvige radikalt fra andre værelser i huset eller lejligheden. Hvis dit barn gravitates mod det marine tema, hvorfor brug ikke dette koncept? Indretning i piratstil er måske den bedste mulighed for en ung filibuster. Yo-ho-ho, som de siger, men vi vil dispensere med en flaske.

Børns stil i havet

Den fejlagtige opfattelse, at en sådan indretning vil glæde kun drenge. Også piger har ikke noget imod at få et soveværelse i havet. Det vigtigste er at spørge dem om det.

Design af et barn i en marine stil

Nøgleelementer

Hvilket interiør kan kaldes marine, og hvilke attributter personificerer det? Indretning, som et minimum foreslår:

 • vand, både ægte og malet;
 • marine genstande, der kan fremstilles manuelt eller købes i en souvenirbutik
 • skib gear i en piratånd
 • marine indbyggere i alle striber;
 • passende farveteknikker og materialer.

Børns design i marinestil

Nå, fra skruen? Vi laver et klart og struktureret design i en marine stil. Først skal du bestemme hvilke elementer du vil se på værelset, samt indretningen, tilbehør og andre små ting, der supplerer billedet.

Børneværelse i marinestil

vægge

Det er værd at starte med disse elementer. Væggen skal være monofonisk, selv om du kan fortynde en farve med 1-2 nuancer, men overdriv den ikke med kontrast. Ofte indebærer designet brugen af ​​sådanne toner som:

 • blå;
 • oker (sand);
 • brun;
 • hvid.

Variationer på temaet for designsæt. Du kan tage en færdig løsning i stil med "In Search of Nemo" eller "The Underwater Brotherhood". Selvom sådanne tricks er egnede til de yngste. For ældre børn kan du anvende indretning i ånden af ​​"Pirates of the Caribbean Sea", "Treasure Island" eller "Odyssey of Captain Blood".

Børn i havsstil med egne hænder

1

På den anden side forhindrer intet dig i at lave mure i piratstil selv. Elementer er generelt ikke indviklede: munter Roger, nogle interessante tegn, som du selv kan male på væggene, såvel som den gamle pew, hvor uden ham. En af væggene kan dekoreres med et rigtigt skattekort. Du kan tegne det selv eller tegne dit barn, hvilket vil være meget interessant at deltage i processen med at oprette en børnehaver.

Børns design i marinestil

Hylder, nicher og hængeskabe kan laves i form af sejl. Look vil være yderst usædvanligt og interessant. Desuden bidrager designen af ​​rummet til dette. En anden ting er, at sådanne møbler skal bestilles. Gem ikke på din babys helbred ved at vælge billige materialer. Foretrække et træ. For det første vil det vare længere og bevare dets oprindelige udseende. For det andet, hvor så du corsairsne og pløjte havene på skonnere fra DSP?

Børns stil i havet

Paul

Lad os nu tale om kønnene. På skibet er alle master træer, men blindt ikke følger filibustorkanalerne. Som gulvbelægning kan du vælge:

 • tekstureret laminat;
 • tæppe;
 • tæppebaner;
 • parket bord.

Marmorgulve samt linoleum forsvinder straks. Den første mulighed er ekstremt dyr og kold, og et kølet barn med kronisk bronkitis er langt fra det, vi forsøger at opnå. Linoleum er giftigt af naturen og er egnet til korridorer og køkkener, men ikke til en børnehytte i marine stil.

Børns design i marinestil

Men laminat og parket - den meget ting. Disse materialer er varme og perfekt genskabe dæk tekstur. Derudover kan de laves i seng med egne hænder, hvilket sparer betydeligt ved installation.

Design af et barns interiør i en marine stil

loft

Styres af det oprindeligt udtænkte koncept, når man vælger materialet til loftet. Dens design skal matche resten af ​​elementerne. Hvis du har besluttet at dekorere indersiden af ​​planteskolen i form af et skib med sejl, så bør du på toppen af ​​barnet "se" den klare himmel og solen. Du kan selv tegne et billede eller tage hjælp fra en kunstner.

Til loftet egnede materialer såsom:

 • PVC film;
 • drywall;
 • suspenderede strukturer;
 • gips og kitt.

Baby til en dreng i en havsstil

Husk at strække loft - dette er ikke en trivielt strakt film omkring omkredsen af ​​rummet. Hun kan give et strejf i den marine stil og bestille et temaudskrift. Især populær er "stjerneklar himmel", som radikalt ændrer interiøret. Din lille corsair på hans piratskib vil være i stand til at "plove havet" selv om natten.

Møbler og tilbehør

Når den foreløbige forberedelse af børnenes er overstået, kan du gå til køb af møbler og tilbehør, som i øvrigt kan gøres med egne hænder, med støtte fra barnet. Stop dit valg på naturlige materialer af høj kvalitet. Det eneste der kommer til at tænke på med ordet "naturligt" er det træ, som vi vil stoppe med. Dens fordele:

 • hypoallergen;
 • styrke;
 • holdbarhed;
 • æstetisk skønhed;
 • modstand mod skader.

Vil bare sige at møbler er bedre at bestille "at vokse", fordi børn vokser hurtigt, og den hyppige ændring af interiør og senge kan ødelægges. Samtidig er det strengt ikke værd at bebrejde ham, at sengen eller krumsten er dyr. Dette vil kun forårsage en misforståelse og barnlig frygt for mulige sammenbrud.

Møbler til børn i marine stil

Af de nødvendige elementer i piraten skal den være til stede:

 • seng
 • Chiffoniére
 • pullert
 • skrivebord
 • flere stole

Hele resten for drengen er ikke nødvendig. Børn er meget aktive, så der er ingen grund til at røre rummet op. Tage dette i betragtning ved udviklingen af ​​indretningen og indretningen i børnehaven.

Møbler til børn i marine stil

Hvad angår tilbehør. Møbelfabrikanter er selvfølgelig klar til at udvikle en seng i piratstil, der skaber en slags skib med ankre, rat og andre egenskaber. Men hvis du ikke vil blinde følge din ide og er bange for, at interiøret kan kede sig med et barn, skal du bruge den universelle modtagelsesteknik og tilføje til standard seng eller bordhængte elementer lavet af dem selv. De kan følgelig fjernes, og gør rummet til det mest almindelige.

Børns stil i havet

Som et nyttigt og funktionelt tilbehør kan du bruge en hængekøje, strakt tæt på væggen. På det vil barnet være roligt at hvile og føle sig som en sømand på en lang rejse. Gardiner kan få udseendet af sejl, der udvikler sig i vinden. Og i slutningen af ​​kassen sikres hjulet og klokken ved at fastgøre ankeret og styrene på siden. Og glem ikke at købe en kasket hat i en piratånd eller en hue. Resten af ​​de ekstra elementer og indretning, som gør interiøret til et planteskole i en marine stil til en skønneres ægte skøn, skal du bruge efter eget valg.

Marine stil i børnenes værelse

fejl

Når man opretter et optimalt interiør, bliver forældrene ofte båret væk, overrumper rummet med unødvendige elementer eller bliver båret væk med spillet af farver. Husk at blå og blå er kolde nuancer, så overdreven brug af dem er fyldt med ubehagelige konsekvenser. Barnet ønsker simpelthen ikke at bo i et sådant rum.

Overdrive det ikke med designet. Havdyr og indbyggere er smukke, men overflod af fisk, pirater, skibe og andre elementer vil sætte et kryds på indretningen. Møbler bør ikke være strenge og klare, men overdreven styling er også skadelig. Hvis du tror at piedestallen, der symboliserer livbuen, vil være meget kreativ, skiller sig ud over baggrunden for det overordnede design, så er du meget forkert. Først og fremmest skal du tænke på funktionalitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

68 − 65 =