Orange Stue (18 billeder): Smukke kombinationer i interiør

Stue, der er lavet i orange, ligesom køkkenet, kan automatisk forbedre stemningen og gøre kommunikation mellem mennesker mere venlig. Det er generelt antaget, at i et sådant interiør føler kreative mennesker det bedste. Men de, der vil have deres liv fyldt med positive og entusiastiske, vælger denne farve. Sagen er, at orangen kombinerer den forfriskende effekt af rød og gul. Derfor, som det oransje køkken, vil stuen, der er lavet ved hjælp af sådanne nuancer, inspirere dig, oplad med nye ideer og munterhed.

Orange sofa i stuen

Men denne farve bør anvendes korrekt, idet der tages hensyn til mønstrene af dens kombination med andre nuancer samt elementer af interiøret. En ukorrekt valgt sofa eller en møbelvæg kan trods alt forkæle hele indretningens charme. Det er vigtigt at overveje, at den oransje farve kan bruges både som den dominerende og til udformningen af ​​individuelle dele. Du kan f.eks. Afhente orangenter eller dekorelementer.

Orange accenter i den lyse stue

Mulige nuancer af orange

Kolde nuancer af orange findes ikke. Det er trods alt lige oprettet for at gøre det indre af stuen styrt varmt og hyggeligt. De mest berømte nuancer af denne farve er gulerødder, appelsin, koral, rav, fersken, græskar, mursten, abrikos, rust osv. Her er der både rolige og lyse nuancer, som giver dig mulighed for at vælge den rigtige mulighed for dig selv. Hvis du planlægger at designe et neutralt opholdsstue, skal du arrangere det i abrikos, fersken eller orangebrune toner. I det aggressive interiør er mere faktisk brug af orange nuancer af orange.

Men vær ikke for involveret, fordi for mange mættede nuancer vil forårsage irritation og følelsesmæssig udmattelse. Det er bedre at dekorere væggene og vælge gardiner og møbler på en sådan måde, at der skabes foreninger med ildens flamme, der har en beroligende effekt.

En smuk kombination af turkis og orange blomster i stuen

Kombination af appelsin med andre nuancer

Den orange farve i paletten betragtes som den varmeste. Og han mister ikke sin varme, uanset hvilke farver han blander i interiøret. Naturligvis kan designet laves mere eller mindre varmt, med legetøj med orange, men dens temperaturposition ændres det ikke. Det er derfor, at brugen er faktisk i et koldt klima, fordi stuen i orange toner, selv i fugtigt eller køligt vejr, vil se sol og varme. Men hvis rummet ser ud på solsiden, skal du være forsigtig med den orange farve, for ikke at gøre interiøret for varmt.

Orange, hvid og myntefarver i det indre af stuen

Orange, hvid og myntefarver i det indre af stuen

Kombination med hvid

Det er i det hvid-orange interiør, at det mest solrige humør er skabt. Design her vinder på grund af det faktum, at appelsins lysstyrke og udtrykkelighed er markeret med hvidt. Bedst af alt er denne kombination egnet til indretning af stuer, lavet i minimalistisk stil. Her er opfattelsen baseret på overholdelse af temperaturbalancen. Når alt kommer til alt, lægger hvid farve ikke kun på orange, men gør det også mere moderat. Derfor, hvis du planlægger at dekorere alle væggene med appelsin og gardinerne til at vælge hvid, så vil situationen blive varmere. Omvendt, hvis den hvide farve dominerer, og i orange kun accent detaljer er lavet, for eksempel en sofa og lænestole, så stuen værelse ser roligere ud. Hvid-orange version er velegnet til alle mennesker, uanset deres temperament, hvilket er særligt vigtigt, når man udformer en stue.

Orange-hvid stue
Orange-hvid stue med smukke gardiner

Kombination med grøn

Ved synet af en sådan kombination vises i mange mennesker billedet af et appelsintræ i hovedet. Det vinder på bekostning af, hvad der ser mere behageligt og diskret ud end for eksempel en alliance af orange og rødt. Grøn køkken skal forbedre appetitten. Denne tilgang kan bruges i stuen, hvis køkkenet er kombineret med det eller stuen bruges som spisestue.

Med orange kan du ikke begrænse dig selv ved at dekorere væggene med det. Men accent detaljer, for eksempel gardiner, en sofa, spisestue og andre møbler eller billedrammer er bedre at udføre i nuancer af grønt. Gardiner er bedre at dekorere i hvidt.

Salat orange vægge i stuen
Grøn accenter i den orange stue

Blå-orange interiør

I dag er den blå-orange kombination sjælden. Selvom denne kombination bringer begge farver i harmoni. dvs. i det indre bliver det frisk og behageligt og ikke koldt eller varmt. Men dette forudsættes, at den blå farve præsenteres i blød form. Hvis du vil have den oransje farve til at blive mere mættet, bør du foretrække en mere mættet nuance af blå. Intensiteten af ​​det kan reduceres, hvis den blå-orange kombination tager turkis eller lyseblå.

Blå-Orange Soveværelse

Når man arbejder med et blå-orange interiør, skal man tage hensyn til en anden subtilitet. Møbler efter farve bør ikke falde sammen med den farve, hvor væggene i stuen er lavet. Men her kan du spille på skyggeoverganger og kontrasteffekter. Dvs., hvis væggene er klistret med tapet i orange, så skal sofaen, møbelvæggen og andre møbler laves i en anden nuance af orange eller blå. Så du kan opnå en klar definition af grænserne i det blå-orange interiør. Gardiner i en sådan stue er tilrådeligt at vælge en blid blå eller hvid skygge.

Kombination med sort farve

Hvis køkkenet, der udføres i en sådan farvekombination, ser teknologisk og moderne ud, så har designen af ​​den sorte appelsinske stue et noge
t aggressivt udseende. Derfor er et sådant opholdsstue perfekt til selvsikker og dristige mennesker. En kombination af disse nuancer stimulerer også de mobile og kreative personligheder. Sort i et sådant interiør skal ikke være meget. Det er oftest repræsenteret af forskellige accenter, f.eks. Polstring af stole eller dekorelementer. Også i nuancer af sort kan gardiner laves. Men tredimensionelle møbler, for eksempel en sofa, er det bedre at udføre i en lysere orange farve.

Orange-sort stue
En smuk kombination af orange og sort i stuen

Stue design i orange-brune toner

Det ser meget harmonisk og afbalanceret ud. Hvis du vil have designet af rummet, uanset om det er en stue eller et køkken, var det ikke bare varmt og hyggeligt, men også energisk. Disharmoni i en sådan stue vil ikke, fordi med en chokoladefarve kombineres nogen nuancer af orange. Brug ofte orangfarve som accenter i det brune interiør. For eksempel passer en brun sofa perfekt sammen med en væg malet i orange.

1
Orangebrun interiør i stuen

Gøre det i det indre af den orange farve dominerende er ikke alle løst - det er for varmt. Men der er stadig blødere nuancer af det, som du kan dekorere væggene som baggrund. Værelset bliver ikke for lyst, og den brune farve vil blødgøre oransens energi. Derudover kan kun en væg males orange, og resten kan laves brun. Samtidig vil designen af ​​rummet være varmt og roligt på samme tid. I nogle af mulighederne er gardiner bedre at vælge i neutrale toner med små patches af orange.

Orange-brun stue

Grå-orange interiør i stuen

Kombinationen af ​​orange og gråt er meget moderigtigt, selvom det stadig bruges ganske sjældent. På samme tid kan en sådan farve ikke kun være stuen, men også et andet rum i huset, for eksempel et køkken. Denne farvekombination er en af ​​de mest selvforsynende. Derfor accent farve detaljer sådan et indre er meget sjældent. Men det er vigtigt, at der ikke er nogen klare grænser mellem grå og orange. På grund af dette ser det grå-orange interiør ikke holistisk ud.

Grå-orange stue

Det grå-orange interiør kombinerer følgende nuancer:

 • Neutrale grå nuancer kombineres med en hvilken som helst orange tinge;
 • Mørket, mættet gråt (for eksempel vægge) kombineres med saftige, tætte orange nuancer, hvor der laves møbler, for eksempel en sofa;
 • Eventuelle orange nuancer kombineres med grå metaller. Dette giver en interessant kontrast, hvor stuen ser godt ud, og for eksempel køkkenet;
 • Gråbeige farver blandes ikke godt med snavsetrøde nuancer. Det er bedre at bruge en ren orange farve;
 • Koldblå ​​gråtoner er bedre at kombinere med rødlige nuancer af orange.

Hvis i det grå-orange interiør du planlægger at bruge en ekstra farve, er det bedre at prioritere achromatisk hvidt, sort eller gråt metal. På grund af dette vil der ikke være nogen kontrast. Hvis du af en eller anden grund er tvunget til at bruge accentoplysninger i det gråbeige interiør, skal det vælges under hensyntagen til oransens karakter.

Visse funktioner ved at bruge orange i stuen

Den appelsinske stue er oprettet efter en bestemt plan. Da denne farve skal bruges med forsigtighed, er det værd at være opmærksom på følgende punkter:

 • Hvis der er for meget naturligt lys i rummet, skal den orange farve ikke bruges som hovedfarve. dvs. tapet alle vægge af sådan farve ville være upassende. Det er bedre at dekorere rummet med en lille orange sofa eller vælge gardiner af en blødere skygge;
 • Hvis stuen er for varm i den varme årstid, bør der ikke tages hensyn til oransje toner, fordi det øger følelsen af ​​stuffiness. Det er derfor, at køkkenet i orange toner er lavet sjældent;
 • Hvis du kombinerer stuen med soveværelset, så er den orange farve bedre at bruge på et minimum. Denne aktive farve vil trods alt ikke lade dig få nok søvn;
 • Ved dekoration af en smal stue skal appelsin kun bruges i detaljer, f.eks. Gardiner eller polstring af stole. Når alt kommer til alt, begrænser denne farve visuelt rummet. Dette punkt bør overvejes i køkkenets design, især hvis køkkenet er beliggende i Khrusjtjov og ikke har et stort areal;
 • Det er klogt at vælge skyggen af ​​denne farve, udvikle design af stuen. Det afhænger trods alt på "stemningen" i rummet, hvor du vil modtage gæster.
Orange og creme værelse

Det er også nødvendigt at indføre korrekt indretning af sådanne lokaler og møbler:

 • Hvis du vil dekorere rummet med en appelsinsofa, skal du fortynde den med puder med neutrale toner.
 • Hvis den orange farve har lodrette og vandrette overflader, skal møbler vælges neutrale nuancer. På grund af dette bliver gæsternes opmærksomhed ikke sprøjtet på møblerne;
 • Når du bruger orange tilbehør, skal du ikke aflæse dem i et hjørne. Distribuere dem rundt i lokalet jævnt.

Hvis tidligere den appelsinske stue var forbundet med dristighed, der grænser op på hensynsløshed, er design i et sådant værelse i dag ret acceptabelt, og bruges af mange. Og det er ligegyldigt, om du skal dekorere i sådan farve væggene eller separate detaljer, for eksempel en sofa eller gardiner. Under alle omstændigheder vil det se den mest rentable ud.

Interiør ikke overbelastet med orange
Orange hjørnesofa og tæppe i stuen
Orange vægge i stuen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

13 + = 20