Moderne spiseborde til køkkenet (63 billeder): De bedste designs

Det foretrukne sted, hvor hele familien samles, er køkkenet. Ved spisebordet, i de dyreste menneskers cirkel er det dejligt at have te med tærter, spise frokost eller middag sammen. I møbler butikker kan du hente køkkenborde til at designe ethvert køkken, til dets vægge og resten af ​​møblerne. Et velovervejet valg kan laves, uanset om køkkenet er stort eller lille.

Smukt træ spisebord

Hvidblankt spisebord

Spisebord med børstet træ

Sort spisebord

Spisebordsmetal

Spisebord i jugendstil

Ovalt spisebord

Hvis du laver reparationer, dekorere vægge og gulv, skal du vælge indretning til vinduer, tænk straks på at købe et spisebord. Uden et sådant element af møbler kan du stadig ikke gøre det.

Spisebord i Provence stil

1

Hvidt spisebord i Provence stil

Rektangulært spisebord

Borde til små køkkener

Den bedste mulighed for et moderne køkken er en lille størrelse, er et glidende træbord. Det tager lidt plads, og hvis det er nødvendigt, i den udfoldede form, vil sætte alle dine gæster. Et sådant bord, hvis det er kompliceret, vil skabe en behagelig atmosfære af hjemmet komfort. Det er kompakt, praktisk og funktionelt. Derudover tilbydes et glidende køkkenbord til et lille køkken til salg til en overkommelig pris. I stedet for et rektangulært bord anbefales det at bruge et kompakt køkken til at bruge sådanne typer af borde:

 • runde eller firkantede - de har et sofistikeret design, ikke ser meget massiv ud, de vil ikke belaste rummet;
 • Borde af lille bredde, lavet af træ, udsøgt og let design;
 • moderne glas spiseborde - de fylder køkkenet med lys og plads, visuelt øge det;
 • køkkenbordet-transformer - dens område øges ved yderligere paneler, rund bordplade bliver til en oval og kvadratisk til rektangulært;
 • foldning og trekantet bord - de er velegnet til en lille familie, fremragende sparer plads i køkkenet;
 • Vinduet - Silden bliver til en bordplade, som tjener som spisebord.
Rundt hvidt bord til et lille køkken
Rektangulært hvidt bord med glasplade til et lille køkken
Sammenfoldeligt mørkt køkkenbord

Spisebord i klassisk stil

Spisebord i rustik stil

Vælg farve på køkkenbordet

For at designe et harmonisk moderne køkkeninteriør skal du matche farverne på visse møbler, vægge, tekstiler, andre elementer i rummet. Det tager hensyn til den overordnede indretning og afslutter køkkenet. Spisebordet skal passe perfekt ind i rummet. F.eks. Kan farven kombineres med et køkkensæt, husholdningsapparater, farven på udsmykningen af ​​vægge eller gulve. Møbelforretningerne tilbyder borde af forskellige farver, størrelser og bredder.

Hvis du har købt et hvidt ovalt eller rundt køkkenbord, så tvivl ikke på, at det passer til ethvert design af rummet. Et bord med hvid farve bliver en kilde til varme eller god energi, hvis du optager lyse stole, for eksempel orange. Du kan købe et bord med varme nuancer af naturligt træ til køkkenet, udført i sort og hvid farver. Udseendet af spisebordet afhænger af indretningens stil, der er valgt i køkkenet. Dette gælder blandt andet for bordets farve. I dette tilfælde kan bordet enten glide eller stå stille.

Brunt spisebord lavet af træ
Spisebord fra metal og glas
Stort spisebord i spisestuen

Træ spisebord

Spisebord i landlig stil

Typer af køkkenborde på et materiale af fremstilling

Af det materiale, som et moderne bord er lavet af, afhænger dets holdbarhed, graden af ​​stabilitet og slid. Materialet påvirker også udseendet af møblerne, dets luksus og raffinement. Den vigtigste ting bør du kigge efter, når du vælger et bord - det er på sin top og dens kvalitet. Det tjener som en arbejdsflade, skal derfor opfylde de grundlæggende krav - at være robust, pålidelig og har et varmebestandigt fugtighedstæt coating, modstå virkningerne af kemikalier.
Blandt de
mest optimale muligheder for borde vælger ejerne af lejlighederne et træ, men det skal modstå luftfugtighed og høj temperatur. De producerer bordplader lavet af sten - basalt og granit, disse møbler ser rige og smukke ud. Obligatoriske køkkenborde har kasser af forskellige størrelser og konfigurationer samt skuffer placeret under bordpladen.

Lille træ spisebord

Round spisebord

Lamineret spisebord

Spisebord i loft stil

Spisebord fra massivt træ

Metalborde

Ved udformningen af ​​et stort køkken bliver de en fremhævning, dens udsmykning. Moderne møbler af denne type ser elegante og smukke ud, selvom dens former er lakoniske og enkle. Bordets bund og ben er lavet af metalrør, de støtter sikkert bordpladen. Metalborde har sådanne fordele:

 • de er pålidelige og stærke takket være metaldele;
 • Holdbarhed - de vil tjene i huset i lang tid;
 • stabilitet, som skyldes både metalben og endehætter - de tillader ikke bordet at glide på gulvet;
 • stramt æstetisk udseende af metalproduktet;
 • overkommelige for forbrugerne.

Metalborde tilbydes af producenter i forskellige designs. De kan glide og glide, med en træ, glas, metal bordplade. Blandt metalversionerne af borde er møbler, med justerbar i deres højdeunderstøtninger.

Metalbord til køkken med sten bordplade
Grå spisebord med metalben
Smukt køkkenbord lavet af metal og træ
Et sådant metalbord passer perfekt ind i køkkenets højteknologiske indretning
Stilfuldt køkken med metalbord
Stort spisebord lavet af metal med sort bordplade

Sammenfoldelig spisebord

Grå Spisebord

Et gammelt spisebord

Træborde

Det klassiske træbord går ikke ud af mode, det er fortsat relevant i mange år. Sådanne møbler harmonerer harmonisk med os tættere på naturen. Træborde er lavet i forskellige former - valget afhænger af ejerens præferencer, de er ovale, firkantede, rektangulære. Deres valg afhænger af, om du har et stort eller lille køkken. Borde er udstyret med glidende skuffer. Det mest almindelige træbord har en rektangulær form. Et sådant produkt er praktisk og funktionelt, ideelt til køkkenet.

De producerer træ køkkenborde lavet af fyr, eg, linden, valnød, wenge. Hvert materiale har sine egne egenskaber såvel som en naturlig skygge. Efter at have købt et træbord til dit køkken, vil du nyde sine naturlige kvaliteter og egenskaber.

Minimalistisk træbord til køkken
Ovalt spisebord lavet af træ
Rundt hvidt træbord i køkkenet
Rektangulær beige bord i træ i spisestuen
Massivt træ spisebord i spisestuen i gotisk stil
Kontrast sort og hvidt træ spisebord
Mørke træ køkkenbord med hvid bordplade
Køkkenbord og stole lavet af træ og plast
Rundt hvidt spisebord lavet af træ i et rustikt interiør
Foldende brunt spisebord

Glasborde

Blandt moderne møbler hits er glasbordet det vigtigste sted. Til fremstilling af et glasbord anvendes et specielt glas, så produktet ser meget æstetisk glædeligt ud, det er desuden meget stærkt. Glasbordet i det indre af rummet vil visuelt øge det, hvilket giver pladslethed og vægtløshed. Kombiner med glasborde, næsten alle møbler, de er nemme at hente stole og andet køkken tilbehør. Ben på glasborde, hovedsageligt træ, metal eller smedet.

Et smukt hvidt bord med en glasplade
Gråt køkkenbord med glasplade
Elegant glasbord til køkken
Hvidt bord i jugendstil med glasplade

Glas spisebord

Spisebord med glasplade

Wenge spisebord

Hvad skal være højden af ​​køkkenets arbejdsflade

Fra hvad vil være højden af ​​køkkenbordet, afhænger af værtens komfort og bekvemmelighed under forberedelsen af ​​forskellige retter. For at lette sit arbejde skal du vælge en arbejdsflade korrekt. Vær særlig opmærksom på arbejdsfladens højde, uden hvilken det er umuligt at forestille dig køkkenet. Vælg hendes farve til resten af ​​interiøret, så alt i dit køkken er perfekt.

Bordplade i køkkenet skal opfylde følgende krav:

 • Arbejdspladsen er lavet af pålidelige materialer;
 • Belægningen rengøres let og ubesværet;
 • Eksterne data på arbejdsfladen ændres ikke fra virkningerne af kemiske og mekaniske processer;
 • arbejdsbordet absorberer ikke vand og andre væsker;
 • modstand mod høje temperaturer
 • designer udseende.

Køkkenbænk er lavet af materialer som sten, fliser, træ. Arbejdsfladen kan også være glas eller metal. Det bliver lettere at passe på en glat arbejdsflade, den ser mere attraktiv og smuk ud.

Bar tæller med en sort bordplade som spiseplads
Langt træ spisebord
Ovalt spisebord med stenbord

Funktioner af moderne spiseborde

Moderne spisebordsproducenter producerer forskellige former, typer, farver og design. De kan være metal, træ, glas, lavet af andre materialer.

En særlig værdi til hjemmebrug er køkkenbordet transformer. Det er kompakt og funktionelt. Glidebordet vælges af ejerne af små værelser. Sammenfoldelig bordplade, f.eks. Oval, om nødvendigt trækker ind og frigør plads. Også på salg er der komfortable bordbøger.

Spiseborde er udstyret med skuffer i den nødvendige mængde, hvor husmødrene gemmer mad og andre køkkenredskaber. Skuffer af forskellige størrelser giver dem mulighed for at placere store og små genstande i dem. Køkkenbordet med komfur er også til salg, det har også et præsentabelt, usædvanligt udseende.
Populært køkkenbord lavet af træ, selvom prisen er højere end andre muligheder for borde, men mange ejere vælger deres interiør er et sådant element af møbler. Det ser chic ud og er praktisk at bruge, hele familien vil være behagelig at samle for ham i løbet af middage eller middage. Det er også velegnet til gæster.

Lille hvidt køkkenbord
Træ festive spisebord
Spisebord med metalben og plast bordplade
Et minimalistisk spisebord med glasplade

Hvad skal man kigge efter, når man køber et spisebord

I det moderne møbler marked, vil du møde en række spisebord muligheder, ovale, runde, firkantede eller rektangulære. De tilbydes af indenlandske og udenlandske producenter. Særligt populære er borde produceret af Italien, Tyskland, Polen, Kina, Malaysia og andre lande.

Når du køber et køkkenbord, skal du sørge for at konstruktionen er pålidelig, stærk, æstetisk set. Tabellen skal være forsynet med et tilstrækkeligt antal kasser. Et sådant møbel passer perfekt til dit værelse design kombineret med sine vægge, andre møbler. Hvis væggene er dekoreret i en mørk farve, skal du vælge et lysbord. Når væggene er lyse, kan bordet købes i mørke farver. Mange ejere vælger væggenes farve i møbeltonen - alt afhænger af din personlige smag. Blandt de vigtigste funktioner, som du skal være opmærksom på, når du vælger et spisebord, kan du ringe:

 • Formen af ​​bordpladen og dens dimensioner, blandt mode mulighederne - et bord med oval form;
 • produktets design og dets egenskaber er vigtige, når man køber et bord;
 • farveopløsning af møbler og dens design;
 • fabrikanten af ​​produktet eller dets mærke samt omkostningerne ved produktet
 • Tilstedeværelsen af ​​skuffer og skuffer;
 • materiale, der bruges til at producere bordet.

Udformningen af ​​vægge, køkkensæt og borde bør også harmonisk kombineres. Efter at have købt et kvalitetsbord, der passer til køkkenets størrelse, bliver du tilfreds. Sådanne møbler er trods alt meget vigtige for hele familien, der kan lide at komme sammen ved spisebordet.

Stilfuld spisebord lavet af metal og glas
Smukt køkkenbord lavet af metal og glas
Stilfuldt sort og brunt spisebord
Lysebrunt træ køkkenbord
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

23 − = 15