Loftets design i en 1-værelses lejlighed: de vigtigste hemmeligheder

streng (10) "fejlstat"

Loftet er den del af værelset, som vi mindst er opmærksom på. Ved udformning af interiøret i 1-værelseslejligheder laves hyppige fejl i sit design. Ukorrekt valgt loftdæksel deformerer visuelt rummet. Hvad skal loftet design for at understrege alle fordelene ved en lille lejlighed?

Loftdesign

Et godt loftdesign opfylder følgende krav:

  • Harmonisk passer ind i rummets design og udgør en enkelt helhed;
  • Visuelt udvider rummet: Visuelt øger rummets bredde, længde eller højde;
  • Justerer overfladen eller skjuler fejlene i loftpladerne;
  • Giver mulighed for at opbygge belysningsenheder og gemmer kommunikation;
  • Det ser æstetisk glædeligt ud.

Overholdelse af alle disse betingelser gør det muligt at skabe et harmonisk design af både hele rummet og loftet i særdeleshed. Deres gennemførelse afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​loftbelægningen. Og kun en lille del står for design ideen.

Typer af loftsbeklædning

Der er en bred vifte af loftsbeklædning. Fremskridt på dette område bevæger sig med spring og grænser og efterlader de gamle metoder til udsmykning af lofter.

Hvidvaskning og maling af loftet er meget ringere end moderne teknologi og begrunder ikke indsatsen. Disse typer af clearance kræver omfattende forberedende arbejde. Og levetiden for et sådant loft er forholdsvis lille. Derudover skjuler de ikke ujævnhederne af pladerne, som ofte findes især i lejligheder af den gamle type.

Loftsplader fremstillet af udvidet polystyren er nemme at installere: Der er kun brug for speciel lim til installationen. Markedet for byggematerialer tilbyder et bredt udvalg af teksturer og farver. Sådanne plader skjuler ikke loftets fejl - alle uregelmæssigheder og forskelle forbliver godt synlige. De er kontraindiceret af et lille rum, da deres tekstur visuelt reducerer loftets højde.

Stræklofter - er førerne blandt loftsbeklædningerne. Fordele ved dette loftbelægningssæt: en bred vifte af farver, holdbarhed, fugtighedsbestandighed og brandmodstand. Deres største ulempe er, at al kommunikation skal udføres inden installationen af ​​loftet. Evnen til at skabe lofter på flere planer, muligheden for at vælge absolut farven på belægningen, fotoudskrivning - det er kun en lille del af de funktioner, der giver dig mulighed for at indse selv de fedeste ideer til din lejlighed.

Et alternativ til stræklofter er hævede lofter. De begrænser heller ikke din fantasiens flyvning og har næsten de samme tekniske egenskaber som stræklofter. De er lige så nemme at skjule enhver kommunikation, og antallet af teksturer og farve løsninger gør det muligt at oprette et ikke-standarddesign af loftet.

Loftdesign

Sådan ændrer du plads ved hjælp af et loft

Den centrale opgave med indretning af en 1-værelses lejlighed er at gøre det så rummeligt og funktionelt som muligt. Hovedelementerne til visuel korrektion er selvfølgelig - korrekt udvalgt tapet, loft og gulvbelægning.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvilken belastning loftet vil udføre i interiøret. Den mest almindelige mulighed for vores virkelighed er det hvide loft, som er designer-wise fordelagtigt, på trods af sin enkelhed. Han fokuserer ikke på sig selv og udvider rummet. Hvid kombinerer perfekt med andre farver og gør rummet mere lys.

1

Hvis du vil gøre rummet mere lys, så skal du se på lysreflektionskoefficienten, når du vælger et loftdæksel. En høj koefficient indikerer en god reflekterende evne af belægningen. Så hvidt blankt strækloft er ideelt til svagt oplyst rum. Det afspejler også væggene og øger visuelt højden af ​​en 1-værelses lejlighed.

Et farvet loft kan blive det centrale element i designet af din lejlighed. Når du vælger denne mulighed, skal du ikke glemme, at væggene skal være enten lyse eller kombineret med loftet (være af samme farve, skygge). Farve loft giver dig mulighed for at "spille" med plads, det bør ikke være bange. Følgende teknikker vil ikke kun give rummet et højdepunkt, men også visuelt rette det:

  • Det farvede loft gør rummet i rummet bredere, men samtidig reducerer visuelt sin højde.
  • Kolde nuancer øger højden, varm reducere.
  • Glat tak på grund af refleksivitet vil visuelt løfte loftet.
  • Hvis farven på loftet falder sammen med farven på de to modsatte vægge, strækker den visuelt rummet i retning af farve.
  • Ved at fokusere på loftet og kun en væg fjerner du visuelt denne væg og fremhæver møblerne langs den.
Loft design i interiøret

Loft på flere niveauer er fantastisk til zoneinddeling. 1-værelses lejligheder kombinerer ofte flere funktionelle zoner, der kan identificeres visuelt ved hjælp af et loft. En fælles design modtagelse er et to-niveau loft, hvis center kan gentage kontur af rummet, men har en mindre størrelse, eller har en usædvanlig form. Den er placeret lige over de hvide monokromatiske kanter og er normalt fremhævet i farve. Dette øger visuelt loftets højde.

Moderne produktionsteknologier gør lokalerne unikke. Der er mange muligheder for indretning - fotoudskrivning, tredimensionelle lofter, efterligning af den stjerneklare himmel. Sådanne loftsbeklædning har en høj pris.

konklusion

I vores land er bange for at eksperimentere med loftets design. Sovjetrester har slået i vores sind billedet af et forsigtigt hvidkalkede loft. Vi anbefaler dig at eksperimentere. Farven, nuancer, loftets tekstur hjælper dig ikke blot med at gøre din lejlighed med 1 soveværelse unik, men også mulighed for ergonomisk placering af funktionelle områder og udvidelse af dyrebart rum.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 52 = 55