Laminat i gangen: Dækningsmuligheder (25 billeder)

Populariteten af ​​laminat er ikke kun baseret på overkommelig pris og nem installation, men også på et imponerende sortiment. Producenter producerer samlinger, der efterligner eksotiske træer, natursten og keramiske fliser, krokodillehud og kongelig kobra. Dette gør det muligt for designere at bruge laminat på væggen i gangen så effektivt som på gulvet.

Laminatbleget egetræ på gangen

Hvidt laminat i gangen

Materialet er praktisk, nem vedligeholdelse og lang levetid. Og alligevel laminat, i første omgang - gulvbelægning bruges i alle værelser i huset eller byen lejlighed. Hvordan vælger man et laminat til gangen, kombinerer fliser og laminat i dette rum? Disse spørgsmål er relevante for alle, der ønsker at imponere deres gæster med udformningen af ​​gangen.

Børstet laminat i gangen

Laminat i bøg på gangen

Gør et praktisk valg

Hvilket laminat skal vælges til gangen? Dette værelse grænser op på gaden, det kommer i sko, hvor der kan være meget snavs og sand. Slibematerialer påvirker overfladen af ​​laminatet negativt og forkorter laminatets levetid. Af denne grund anbefaler producenterne brugen af ​​husstandsdæksel 23 klasse. Praksis tyder på, at det er ønskeligt at lægge en laminatklasse 32-33. Det vil vare meget længere end husholdningsgulve, hvilket vil tillade mindre hyppige reparationer i huset.

Laminat i gangen i den klassiske stil

Trægulv i gangen

Som en oprindelig designbeslutning vælges væggene med et laminat i gangen, til dette formål er det muligt at købe gulv 21-22 klasse. Paneler er i stand til at modstå tungere belastninger end traditionelle vægmaterialer. Dette åbner ubegrænsede muligheder for designere, da de kan vælge enhver farve af laminatet.

1

Laminat i gangen af ​​et privat hus

Læg laminatet på gulvet på gangen

Reglerne for lægning af laminat i alle rum er uændrede:

  • Installationen udføres på en flad, tør base;
  • et substrat anvendes
  • et kompensationsgab på 10-15 mm er tilbage;
  • paneler er stablet i fællesskab.

Ved brug af et laminat i gangen skal du overholde alle disse regler. Der er også deres egen karakteristika, for eksempel anbefaler designere og arkitekter ofte at bruge keramiske fliser ved hoveddøren. Har du foretrukket et laminat af klasse 23? Varianten med kombinerede gulve vil være den mest rentable løsning. Fliser vil tage på hovedbelastningen, det er mere modstandsdygtigt over for slibende virkninger af sand, støv og snavs.

Lamineret bord i gangen

Laminat eg på gangen

Sådan kombineres fliser og laminat? Du kan vælge materialer af samme nuance eller markere zonen ved døren med en kontrastfarve. Det vigtigste er at overholde reglerne for docking, den vigtigste er tilstedeværelsen af ​​et kompenserende mellemrum mellem materialer. Det er nok at forlade et hul på 3-4 mm, som vil gemme sig under døren, bruges til at forbinde fliser og laminat.

Laminat i gangen i etnisk stil

Laminat i indgangen af ​​gangen

Montering af laminat på hallens vægge

Anvendelsen af ​​laminat i indgangen af ​​gangen begyndte ikke så længe siden. I starten var der forskellige versioner af panelerne, som dannede bunden af ​​væggen. Materialet bruges i dag til at vende mod alle lodrette overflader. En funktion af gangene er et lille område af vægge og tilstedeværelsen af ​​flere døre. Dette gør det muligt at lægge laminatet lodret, vandret eller diagonalt uden led langs panelets længde.

Laminatgulv i korridoren

Laminatgulve i en gang

Hvordan man lægger laminatgulv på gulvet kender ikke kun alle bygherrer, men også de fleste hjemmestere. Montering af disse paneler på væggen til nogle kan være den første sådan oplevelse. Teknologien adskiller sig ikke fra færdiggørelsen med MDF vægpaneler, et laminat vil kræve en lodret eller vandret kasse af en lille træstang, som panelerne vil blive fastgjort til. Der er mulighed for montering på flydende negle eller limkompositioner, men i dette tilfælde er det nødvendigt at have helt ens vægge.

Laminat på væggene kan kombineres, men det anbefales at bruge et andet farvepanel fra samme samling. Særligt effektive er sådanne løsninger til diagonal installation, hvilket er det mest praktiske for et laminat. Dette arrangement af panelerne på væggen giver dig mulighed for at fordele belastningen og fastsætte laminatet i flere retninger.

Dette gør installationen så pålidelig og holdbar som muligt, men øger omkostningerne, da antallet af stiklinger stiger. Dette skal tages i betragtning ved køb af materiale og med diagonal pakning, køb den 5-10% mere.

Laminat i gangen i jugendstil

Lamineret farvet eg i gangen

Designløsninger til gangen

På gulvet i gangen er der normalt lagt et laminat til et træ, og producenterne tilbyder en bred vifte af disse produkter. I små mørkere gange er det bedre at bruge et lette laminat, som visuelt udvider rummet. Det kan være bleget eg, ahorn, bøg eller aske. Mørket laminat bruges bedst i gange med god belysning og et stort område. For små lokaler er det nødvendigt at kombinere et mørkt gulv med lette vægge. Brug et fugtbestandigt laminat på gulvet, da rengøring her er oftere end i andre værelser.

Laminat af alder i gangen

Udsmykning med laminatvægge er et ubegrænset felt til designer fantasier. Den klassiske version af panelerne i en højde på 1-1,2 meter er meget praktisk til gangen. Den laminerede overflade vil ikke kun være smuk, men også praktisk. Hun er ikke bange for utilsigtet mekanisk skade, og den fugtbestandige overflade er let at passe på. Med laminat, placeret i den nederste del af væggen, perfekt kombineret tapet, dekorative gips.

Laminat valnød i gangen

Laminatgulve i gangen

Den fulde udsmykning af gangen med laminat er en effektiv teknik, i dette tilfælde er kontrasten i samlingen i samlingen på gulvet og vægge brugt. En del af den store hallway kan færdiggøres med et laminat af samme farve, med den virkning, at gulvet stiger til væggen og har tendens til at blive loftet. Lignende løsninger er typiske for moderne stilarter inden for indretning.

Populariteten af ​​laminat under huden vokser, det skaber en unik følelse af luksus og velstand. Producenter producerer samlinger, hvis paneler efterligner huden af ​​sjældne sorter, herunder eksotiske dyr. En anden retning er produktionen af ​​gulvmateriale, hvis mønster efterligner naturligt træ og tekstur - hudmønsteret. For eksempel kan du købe en grå eg med en relief under huden på en alligator. Når man vælger et laminat til hallens vægge, skal der tages hensyn til skyggen af ​​de døre, der anvendes. De bør være kontrast og ikke fusionere med panelerne i en enkelt helhed.

Lamineret gulv i gangen

Laminat i Provence stil på gangen

De vigtigste fordele ved laminat i gangen

Laminatgulv og overflade af væggene, foret med dette materiale, er et godt valg til gangen. Højkvaliteten af ​​lamineringslaget gør overfladerne praktiske og nemme at passe på. Derudover har materialet følgende fordele:

  • bredt sortiment;
  • enkel installation;
  • lang levetid
  • god vandmodstand
  • evne til at modstå betydelige belastninger.

Kvalitet lamineret gulv kan være uafhængigt, og dette reducerer væsentligt omkostningerne ved reparation af huset.

Aged laminat i gangen

Lys laminat i gangen

Designløsninger af skaberne af laminatsamlinger er forskellige fra dem, der tilbydes af tapetfabrikanter eller dekorative plaster. At konkurrere med dette materiale kan kun vægpaneler, men de adskiller sig ikke i forskellige design. Dens brug vil skabe et eksklusivt interiør med minimale omkostninger. Udgifterne til samlinger 21 og 22-klassen adskiller sig næsten ikke fra prisen på kvalitets MDF-paneler fremstillet af indenlandske producenter af vægmaterialer. Alt dette gør laminatgulve til en af ​​de bedste løsninger til gangen.

Mørket laminat i gangen

Laminat wenge i gangen

Laminat kirsebær i gangen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

78 − = 73