Korrekt sæsonopbevaring (36 billeder): originale arrangører og løsninger

Vintersko - en meget dyr del af garderobeskabet, som normalt købes i flere årstider. Selv om vinteren tager det meget plads på gangen. Men vinteren er forbi, og spørgsmålet er, hvordan man opbevarer alle disse støvler og vinterstøvler, fordi hvert familiemedlem har flere par. Hylderne er allerede besat, tælleren i korridoren er ikke gummi, og der er ikke så mange i skabet på gulvet på stedet. Men vintersko til opbevaring behøver ikke kun give gode forhold, du skal stadig finde nok plads.

Funktionsbænk med hylder til opbevaring af sko

Det viser sig, at opbevaring af vintersko er en hel videnskab. Nogen lægger det i klumpede poser for at gøre plads i lejligheden, og i efteråret finder man ud af, at tilstanden af ​​elskede sko er langt fra det bedste. Efter at have klaget over, at vinterfodtøj altid holdes dårligt, søger sådanne ejere løsninger for at muligvis sætte det i orden. Og faktisk er der enkle nok måder at undgå skader på fodtøj ved lang opbevaring.

Korrekt opbevaring af sko består af flere faser:

 1. Forberedelse af ting til langvarig opbevaring.
 2. Pakning i specielle enheder (kufferter, kasser, arrangører).
 3. Regelmæssige inspektioner og yderligere pleje, hvis det er nødvendigt.
 4. Klargøring af sko til brug.

Selvom denne rækkefølge af handlinger virker for kompliceret, tager det i praksis mindre tid. Lad os se på alle trin mere detaljeret, og lær også flere muligheder.

Lille garderobesystem med hylde til sko
Kommode med et rum til sko

Originalhjul til opbevaring af sko
Æsker til opbevaring af sko i trapper
Metal hylder til sko er nemme at rengøre og støvfri

Trin 1: Forbereder vinterfodtøj til opbevaring

Før opbevaring skal skoene rengøres og rengøres grundigt af forurenende stoffer. Der bør ikke være selv det mindste spor af snavs. Hvis noget snavs ikke kan fjernes, kan du bruge sæbe, specielle shampoo eller andre vaskemidler. For lædersko er det meget vigtigt, at overfladen er ren og i stand til at "trække vejret" under opbevaring. Sålen skal også vaskes grundigt, og indlægssålene skal fjernes og behandles separat.

Det næste trin vaskede sko skal tørres forsigtigt. Selv en lille procentdel af fugtighed vil tillade bakterier og svampe at formere sig, hvilket kan beskadige ikke kun sko, men også andre tilbehør, der er i omklædningsrummet. Tør ikke sko med kraftige varmekilder eller fans. For at gøre dette er der flere effektive enheder, der kan købes i skoforretninger eller lavet for hånd.

Den bedste løsning er at købe specielle tørreapparater, der udfører antimikrobiel og antifungal behandling med ultraviolet stråling. Men du kan bruge færdige ideer, der forbløffer dig med enkelhed og geni. En fremragende sorbent af fugt, som kan findes i ethvert hjem, er et fyldstof til kattens toilet. Den skal foldes i en vævspose og placeres inde i bagagen. Selvfølgelig er der ingen tvivl om antiseptisk talebehandling i dette tilfælde.

Den enkleste reparation af sko før opbevaring kan ske selv, hvis du vil tage den til værkstedet, så kan du kun gøre det, når det er grundigt vasket og tørret. Så, at skoene ikke knækker, skal det være konstant, før det opbevares, skal det behandles med skørfløde. Du kan ikke håndtere sko før opbevaring af creme på glycerin, da det tørrer meget læderprodukterne. Det anbefales at bruge vaselin eller cremer på basis heraf.

Træhylde til sko til gangen
Runde celler til opbevaring af sko i korridoren

Hylder til sko fra det gamle tv-apparat
Stor udendørs opbevaring til tøj og sko

Stor udendørs opbevaring til tøj og sko
Hylder til sko lavet af træ

Trin 2: Opbevaring Tab

Til langtidslagring af sko, samt andre dele af garderobeskabet, er særlige forhold nødvendige. Det kan blive beskadiget af mikroorganismer, svampe, møller eller endda mus. Men selv at beskytte dine yndlingssko fra ovennævnte skadegørere risikerer vi at skade det selv - bare ved at sætte det i skabet og lade det være i denne tilstand i flere måneder. Fra den forkerte læggning især ramte kvinder støvler med en høj bootleg.

For at holde skoene i form under opbevaring skal det løses. Det kan ikke pakkes i tæt lukket beholdere - det skal "trække vejret". Mange beholder de originale kasser, hvor de købte sko, idet de tror, ​​at disse er de bedste tilbehør til opbevaring (især dem med gennemsigtige dæksler). Størrelserne på disse kasser er imidlertid optimeret for at tage højst plads i butikken. Ved at holde sko i en lille fabrikpakke kan det også forårsage uoprettelig skade.

For at holde sko i form kan du:

 • hæng med tøjspidser på skabet af skabet;
 • fold i rummelige kasser eller på hylder;
 • Brug en speciel boks, kuffert eller arrangør;
 • indsæt en PET-flaske eller et sammenbrudt magasin i bootleget.

Forberedt og foldet i bokseskoene kan opbevares i påklædningsrummet, på hylderne i ska
bet eller i spisekammeret, især hvis der er et specielt modul til opbevaring af sko. Men balkonen - ikke det bedste sted at opbevare produkter fra huden. Selvom de er pålideligt beskyttet mod solen, er klimaet på balkonen stadig for hårdt, så overfladen af ​​læderskoene knækker, taber syn og bliver ubrugelig.

1

Korrekt foldede sko giver dig mulighed for at frigøre plads i gangen og hele lejligheden, mens du forbliver rolig for sikkerheden ved deres ejendele. Det anbefales at installere noget indeni, der holder formularen. Det er ikke nødvendigt at bruge industrielle bueunderstøtninger eller andre systemer. Denne rolle er perfekt håndteret PET-flaske, sammenbrudt magasin. En god mulighed for fyldesko er aviser, som ikke kun holder form og absorberer fugt, men støtter også mulden med lugten.

Garderobe med hylder til sko
Drejelige skokasser
Hylder til sko fra trappen
Praktiske kurve til opbevaring af ting og sko
Bænk lavet af naturligt træ med skorum

Trin 3: Ventilation og regelmæssig pleje

Selvom de foregående ting er perfekte, i omklædningsrummet - renlighed og orden og alle betingelserne for opbevaring af de sko, du har opfyldt ubetinget, skal du regelmæssigt overvåge processen. Sæsonmæssig skoopbevaring - processen er altid ansvarlig, men i tilfælde af vintersko er alt mere kompliceret.

Det største problem er, at vinterstøvler skal slanke sig i denne tilstand i tre årstider. Derfor er der fra tid til anden behov for minimal pleje - sko skal tages ud af kassen, tørres om nødvendigt, rengøres og behandles med en ny del af antiseptisk, påfør frisk fløde og derefter rengøres.

Hylder til sko i form af trapper
Usædvanligt omklædningsrum med hylder til sko
Udtrækkeligt opbevaringssystem til sko
Korrekt opbevaring af tøj og sko i skabet
Højskab med opbevaringsrum til sko
Åben skrå hylder til sko
Komfortabel osmannisk med skuffeskuffe med sko
En kasse til opbevaring af sko med et gennemsigtigt vindue er en meget bekvem ting

Trin 4: Forberedelse til brug

Efter korrekt opbevaring skal sko forberedes til brug. Hvis du tager det ud af kassen, skal du sørge for, at det har et anstændigt udseende, hvis det er nødvendigt, at gøre kosmetisk pleje. Derudover opbevares skoene i tørre forhold, så før du skal bruge, skal du let fugte det naturligt.

For at gøre dette skal du udpakke det et par dage før første brug, fjern alle de improviserede systemer til tørring og sæt i gangen. Efter at have stået der i et par dage, vil støvlerne få det nødvendige fugtniveau og være klar til hverdagsbrug uden at gå på kompromis med din integritet og dit helbred.

Lad os opsummere rækkefølgen af ​​handlinger, der er nødvendige for korrekt opbevaring af vinterfodtøj:

 1. Rengør og vask grundigt.
 2. Fuldt tør ved hjælp af et specielt system eller ved at anvende forskellige ideer om brugen af ​​improviserede midler.
 3. Hvis skaden er til stede, skal du reparere huset eller bære det til reparation.
 4. Behandle med specielle antiseptiske midler.
 5. Tæt skoene indefra, så det ikke krøller.
 6. Fold i en arrangør, skuffe eller anden lagerenhed.
 7. Udfør regelmæssigt minimal pleje.
 8. Forbered dig på forberedelse.

Reglerne betragtes som ubetydelige, men omhyggelig overholdelse af dem vil gøre det muligt at holde vinterskoene i god stand i flere årstider. Samtidig vil et sted blive ledigt i lejligheden, ingen specielle møbler vil være nødvendige, og i korridoren eller gangen vil det altid være bekvemt at samle. Hvis opbevaringen er forkert, forringes garderobeskabet meget mere end ved brug.

Hvidt bryst med fire skuffer
Hvid bænk til hallen med celler til sko
Kan gøre"плечики" для хранения обуви из проволоки
Stort klædeskab med glashylder til sko
Paraply med lommer til sko
Indtrækbar hylde til sko

Arrangør til sko

Vi har overvejet alle aspekter af vinterfodtøjsopbevaring, nu er det tid til at røre en speciel enhed til dette formål. Sko arrangøren er et stort modul til opbevaring af sko, opdelt i sektioner (normalt 6), som kan købes eller fremstilles manuelt. Charmen af ​​selvfremstilling i en mulighed for at legemliggøre modige design ideer, der kan komme til at tænke dig.

Funktionelt er det en stor garderobe fremstillet af tæt stof, fastgjort med lynlås. I separate afsnit kan du tilføje sko og andre garderobeposter. Væggene er forseglet med pap for at holde formularen, og de øverste dele af arrangørerne er normalt gennemsigtige, så du hurtigt kan forstå, hvad der lyver. Når der ikke er behov for en sådan arrangør, foldes den perfekt og tager mindre plads end en lille taske.

Ved hjælp af en arrangør eller en anden skoopbevaringstilstand sikrer du ikke kun sikkerheden for dine sko, men gør det også lettere for dig selv, fordi du ved præcis, hvor skoene er i øjeblikket.

Et stort garderobe til opbevaring af sko kan placeres i et skab
Vedhæng arrangør til tøj og sko
Gennemsigtig organizer til sko på garderobsdøren
Transparente kasser med et billede af sko
En lille arrangør til sko med en gennemsigtig top
Hvid garderobe med drejelig hylder til sko
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 38 = 40