Køkkenindretning 10 kvm. m. (50 billeder): Moderne og klassiske løsninger

Ti meter køkken findes oftest i lejligheder med 1 og 2 soveværelser. Det er ikke så lille, men møbler kan placeres i det strengt en vis mængde.

Brunt-hvidt køkken 10 kvm med en bar tæller

Køkkendesignet på 10 kvm kan være af forskellige layouter:

  • I en lige linje
  • kantet
  • L-formet
  • Med øen
Hyggeligt køkken design

Hvis du forsøger at oprette en del af stuen i et sådant køkken, bliver det for stramt. Til design af køkkenet layout med zoneinddeling på 10 meter var behageligt for beboerne i lejligheden, skal du ikke bare tænke på hvordan møblerne ser ud, men også om dens funktionalitet. Når alt kommer til alt bruger folk et par timer om dagen i køkkenet!

Hyggeligt køkken med morgenmad bar

Det vigtigste kriterium, der viser, om designet af køkkenlayoutet var vellykket, er dets funktionalitet. Som et eksempel, udstyre køkkenet med en sofa, som er et soveværelse, i et ti meter køkken er irrationelt. Møbler, som hele layoutet, bør fungere funktionalitet.

Brunt-hvidt køkken med sort forklæde

Hvad er køkkenet til?

Hovedformålet med køkkenet er madlavning. Det er også mere bekvemt at opbevare mad i køkkenet. Når vi taler om madlavning, mener vi tilstedeværelsen af ​​husholdningsapparater:

  1. køleskab
  2. Mikrobølgeovn
  3. Gas eller elkomfur
  4. blender
  5. og andre apparater, hvorigennem der fremstilles mad.
Lille køkken i landlig stil

Måltidet foregår i køkkenområdet eller spisestuen. Her rengøres de snavset opvask og holdes rene. Valget af interiør og layout afhænger af hvem der vil bo i en lejlighed eller et hus. Hvis en ugift person bor i en lejlighed, er der ikke behov for et stort bord i køkkenet. Det er mere for en stor familie. Også for en stor familie er et headset med et stort antal skuffer og hylder nyttigt. Åbne hylder er ikke sikre for små børn. Et barn kan være interesseret i et objekt, der står i ansigtet, for eksempel med smukke krukker og slip dem på sig selv.

Beige og hvidt køkken med en grå sofa

Rødt og hvidt køkken
Sort og hvidt køkken med lyse accenter

Blå og hvidt køkken sæt
Violet-sort hjørne i køkken-stuen
Køkken design med mursten
Hyggeligt køkken i landlig stil

Køkken muligheder

Et køkken sæt med en ø er udstyret med en række skuffer og hylder, hvor det er bekvemt at opbevare alt tilbehør og redskaber. Sådanne møbler har evnen til at omarrangeres på ethvert sted og tidspunkt, da det har hjul. Komforten på køkkenøen er, at den ikke kræver nogen specielle egenskaber til installationen. For dette skal køkkenet være ret stort.

Smal køkken 10 kvm

Du kan også arrangere et spisebord i det klassiske køkken, der står i centrum, som ikke hviler mod væggen.

En god idé til et køkken til 10m sq - planlægning, når møblerne, komfuret og emhætten sættes i en række. Med et køkken med 10 kvadrater er det nemt at vise din kreativitet og fantasere i kanalen til forbedring og indretning, fordi plads giver dig mulighed for at gøre det.

Spiseplads på balkonen

Rationelt beslutte, hvor man skal sætte en gas eller el-komfur, samt en håndvask. Køleskabet skal være let tilgængeligt. Vi må ikke glemme, at samspillet mellem disse tre ting i hverdagen altid er direkte.

Hvis du har en fri vinkel i køkkenets indre, kan du organisere et rekreativt område med en sofa og en bar. Det afhænger af dine behov, ideer og ønsker.

Hvid, sort og lysegrøn i køkkenets design
Grå U-formet køkken
Køkkendesign med et hvilested
Hyggeligt køkken med spisebord
Violet-gule accenter i køkkenet
Rød og hvid stilfuld køkken
Ikke-standard form for køkken

Køkken og balkon eller balkon

Hvis du var heldig nok til at blive ejer af et køkken med en loggia, skal du ikke kaste det og blive til et lager af gamle kasser, vinter slæder, børns cykler og rester af byggematerialer, som er en skam at smide. Smukt vil være indretningen af ​​interiøret med vinduet fjernet på loggiaen og vindueskarmet, omdannet til en bar tæller.

1

Og hvis linjen ikke er planlagt, kan skillevæggen helt nedrives. Men hvis du er en ugift person, accepterer du ofte virksomheder, så er en sådan holdning, hvad du har brug for. Og en anden mulighed for den eksotiske brug af en lille loggia i køkkenet er en hjemhave. Lyset, der kommer ind i køkkenet gennem vinduerne i loggiaen, som er skygget af grønne blade, pacerer.

Køkken med sofa

Ikke alle på en gang forstå charmen i køkkenet, kombineret med en balkon. Balkonen i nærheden af ​​køkkenet er ikke skabt til at være et junk-lager eller til at udføre funktionen af ​​et spisekammer. Dette område kan genoprettes i et fantastisk hyggeligt sted!

Det kommende køkkenprojekt med balkon hviler på de manglende værelser i lejligheden. Om nødvendigt bliver balkonen til en bar, en lille stue eller endda en undersøgelse. Hvis du ikke er klar til sådanne kardinalbeslutninger, kan balkonen være udstyret som en fortsættelse af køkkenet.

Hjørne i køkkenet

Dejlige skabe til alle slags små ting vil være den perfekte løsning til plads af enhver størrelse. I selve køkkenet er der stadig aldrig nok plads og et andet skab, og projektet med ekstra møbler kompenserer for manglen på overflader. Og behøver ikke engang at bestille køkkenmøblerne. Badeværelseskabe kan hjælpe, fordi de er kompakte, lettere, og kapaciteten er ikke lavere.

Til køkkenet med balkon ser i samme stil, kan møbler på altanen indrettes alene. Det vil tildele og din smag i indretningen, og vil skabe et helt unikt projekt.

Hjørnesæt og spisebord i køkkenet

Det er vanskeligere, men mere funktionelt at fjerne balkonen helt, det vil sige at kombinere det med køkkenet. Det største problem vil være i isoleringen, men der vil være ekstra plads. Det er interessant at se store høje vinduer - så balkonen vil give mere lys til køkkenet selv, og ejeren vil have en storslået udsigt over byen.

En usædvanlig variant af interiøret vil være udsmykningen af ​​balkonen under baren. Ikke alle kan prale af en privat bar i sin lejlighed, og kommunikationen overføres til et hyggeligt sted. For elskere af komfort bliver balkonen nemt til et lille bibliotek, hvor man kan slappe af fra det livlige tempo i livet. Hvis du arbejder hjemme, kan balkonen være designet til en lille undersøgelse. På et sådant kontor kan du gemme sig fra en støjende familie eller små børn og roligt engagere sig i arbejde.

Hvide, beige og myntefarver i køkkenets indre

Hvide, beige og myntefarver i køkkenets indre
Wenge farve køkken sæt
Hvidt og gråt køkken
Let køkken i skandinavisk stil
Hvidt og brunt hjørnesæt
Gråhvitt køkken blankt i interiøret

Køkkenindretning i en moderne lejlighed

Køkkenet skal være rent altid, på trods af mulige stænk af fedt fra den dybfryser, løst lukket blender, dråber ketchup og så videre. For at rense det var nemt og behageligt, er det nødvendigt at lægge ideen om renhed selv på niveau med ideen om reparation. Alle belægninger, herunder vægge, selv loftet, og især gulvet, skal være lavet af materialer, der vaskes i en bevægelse.

Let køkken i rustik stil

Emhætten skal være placeret over ovnen. Et sådant tilbehør, som en hætte, er slet ikke overflødigt for at ryge beboere. Ekstraktion hjælper med at spare køkkenet så længe som muligt. Den skal tændes hver gang maden er kogt på komfuret.

Hvidt og beigt stilfuldt køkken

Selvfølgelig er rengøring i køkkenet uundgåeligt oftere end i andre værelser. Det er derfor ikke meget behageligt i køkkenet soveplads
. Det skal trods alt altid være frisk og rent. Tænk på fremtidens renlighed af dit køkken på forhånd. Hvis møblerne, væggene og loftet er lavet af materialer af ringe kvalitet, så vil de højst sandsynligt blive ubrugelige. Alle ubehagelige lugte, vil hele fugt og pletter hurtigt absorberes i materialer og belægninger. Vælg møbler, der varer lang tid. I tilfælde af malede vægge, hvis de er snavset, kan de males. Men for ikke at male hvert sted, skal du bruge specielle malinger, som et eksempel, vandbaserede maling. Et plastikforklæde er for eksempel også let at rengøre.

Hvidt og brunt stilfuldt køkken
Stort køkken 10 kvm med ø
Sort, brun og hvid i køkkenet
Hyggeligt køkken med adgang til altanen
Køkken-stue med halvø
Let køkken med adgang til altanen
Brunt-hvidt køkken med spisebord
Brun, blå og hvid i køkkenets design

Hvordan vælger du køkkenets farve?

Det helt moderne interiør i det ti meter lange køkken består i at vælge møbler. Hvilke farver og nuancer får præference, i denne stil, og du skal modstå hele køkkenet. Pastellfarver eller lyse saftige nuancer, måske endda en mørk farve med kontrasterende detaljer.

Køkken-stue i jugendstil

En win-win-løsning er hvide møbler. I modsætning til tro er hun ikke meget brandy, let at vaske. Resten af ​​rummet kan justeres ved hjælp af tekstilelementer. Forsøg mere dristigt!

Gule stole i køkkenets indre
Lille køkken med spisebord
Blå, beige og hvid i køkkenets design 10 kvm.
Beige og hvidt smalt køkken
Brunt og hvidt køkken
Smukt køkken med spisebord og morgenmad bar
Sort og hvidt hjørne skinnende køkken
Hvidt og brunt hjørne køkken
U-formet stilfuldt køkken
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 19 = 28