Køkken wenge i det indre (18 billeder): Smuk kombination af farver og design

Køkkenet er altid meget tid, så jeg vil have det til at være behageligt, stilfuldt og funktionelt. Kombiner af wenge-farve kombinerer alle disse kvaliteter og samtidig kan man vælge flere stilretninger. Navnet på denne farve gik fra et tropisk afrikansk træ, kaldet "wenge". Træet fra det er særligt stærkt, hvilket er nødvendigt for køkkener, sjældent udsat for ødelæggelse af skadedyr og svampe, og med forskellige behandlinger er der en bred palette af brune blomster. Produkter fremstillet af naturligt træ "wenge" er dyre, så til efterbehandling bruger de ofte finér fra finér af samme materiale.

Stilfuld køkken wenge farve

Forskellige stilarter

Køkken wenge kan indrammes i forskellige stilistiske ideer. Træ som f.eks. Eg, ask, valnød bruges ofte til at dekorere køkkener, men på grund af deres høje omkostninger anvendes kunstige substitutter ofte, især da de er mindre tilbøjelige til destruktiv fugt. Derfor taler vi om Wenge, vi mener netop denne farve, og ikke de specifikke træarter. Hvilke stilarter anbefaler du at bruge denne farve?

  • klassiske;
  • minimalisme;
  • etnisk;
  • High-tech;
  • Moderne;
Mørkebrunt køkken

Denne skygge af mørk brun kompletterer elegant det klassiske design. Han vil skabe en aristokratisk atmosfære, og denne stil er ikke udsat for tid og vil være i en tendens. På grund af farverne på wenge er det muligt at fremhæve specielle zoner for at fremhæve møbelsætets specielle form, så køkkenet vil se unikt ud.

Monokrome og rummelige værelser, kan ikke understreges af farven på wenge, så det anbefales at bruge den minimalistiske stil. Køkken wenge vil være udsøgt og streng, uden overdreven hæmning og kan også bruges som materialer såsom naturligt træ, metal, glas. Plus dette design - relevansen og funktionaliteten i mange år.

Lille hyggeligt Wenge køkken

Mange mennesker tænker på etnisk design og farve wenge bliver en saftig akkord i dette billede af køkkenet. Naturen i denne farve og yderligere stiliserede tilbehør vil skabe den rigtige musik i køkkenet humør og vil ikke forlade nogen ligeglade.

Interlacing af mørke og lyse farver bruges ofte til at designe en højteknologisk stil. Det understreges af de moderne, lakoniske og forskellige geometriske former. Color wenge vil se godt ud med moderne apparater, som er så glad for high-tech, og med et stort rum vil skabe de nødvendige accenter.

Moderne elsker minimal blanding af farver, og det er derfor, det ser så imponerende ud. Samtidig er modernismen mere blød end hi-tech, derfor tiltrækker den oftere. Afhængigt af den anden farve kan køkkenet have et stramt eller mere legende humør.

Køkken mørk wenge
Sort Wenge Køkken
Sort og hvidt køkken med efterligning wenge

Hjørne brun-beige køkken

Overstrømme med andre farver

Endnu mere spektakulært køkken i wenge farve ser i kombination med harmoniske nuancer. Hvis resten af ​​interiøret er fyldt med hvidt, eller en blød beige eller cremefarve, bliver alt lys, som flødeskum med chokolade. Desuden ser kontrastløsninger altid imponerende ud. Vigtigt og størrelsen af ​​rummet, som er udstyret med et køkken wenge. Modest, ikke særlig rummelige værelser kræver lettere toner af wenge, og et stort rummeligt køkken giver en mørkere version. Mørk wenge er ønskeligt at anvende til at tildele møbler, vi skal indrømme bordplader, eller et gulv og hvide eller andre lysvægge, gardiner, et loft. Dette vil skabe en diskret kontrast.

Et lille hjørne køkken med en kombination af wenge og beige

Nyanser af citrusfrugter ser meget lyse ud med en mættet wenge. For at dekorere væggene er denne tandem usandsynligt at passe, men det ser fantastisk ud på møbler. Orange, eller endda rød, kan du vælge den øverste eller nederste facade af køkkenudstyr. En klar beslutning er at vælge gardiner af saftige citrusfarver, eller at tilføje en fashionabel teknik af denne farve.

Harmonisk kombination med sådanne naturlige nuancer som blå og pistacien. Hele paletten af ​​blå, fra den mættede blå, til den azurblå-turkise, bruges i vid udstrækning til at fremhæve vinduerne, teknologien, køkkenforkladen. Gloss wenge ser godt ud med grønt, især med pistacitoner. Hvad er blå, hvilke grønne paletter er tilskrives naturlige, som brune, så denne kombination er utroligt naturligt og glædeligt overladt til sig selv. Jo mere roligt farverne er, jo mere naturligt vil køkkenet virke. Disse motiver bruges ofte til etnisk stil.

Lille mørkegrå køkken wenge
Sort-beige køkken wenge
Køkken wenge og beige
Køkken wenge farve med en hvid bordplade

Segmentering af farver i rummet

Ved planlægning af køkkenets design skal det bemærkes, at den brune er meget varm, ikke rammer øjet og giver ikke skarp
blænding. Glansfulde nuancer af wenge anbefales ikke at blive påført på vægge, men fliser omkring arbejdsfladen bliver ikke-markerede. Til denne ejendom er han så glad for at bruge til at lave møbler: stole, facade af skabe, bordplader. I køkkener er der altid mange pletter og fedtede pletter. På sort og hvid er det mere mærkbart end på enhver kombination af farver.

1

Det naturlige wengetræ er for dyrt til at lave indlæg, men eg vil være et godt alternativ, hvilket gør køkkenet virkelig kongeligt. Dette kan tages i betragtning ved valg af parket eller materiale til bordplade til spisebord. Sådanne tabeller giver altid beundring.

Brunt køkken og spisebord under wenge

Brug ikke en mættet brun til brug for gardiner. Køkkener elsker lyset, sådanne gardiner vil skabe et tungt humørligt humør. For vinduer er det bedre at spille med en hvid eller grå palette, den bedste mulighed for gardiner bliver blød mælkagtig.

På de små elementer i indretningen holdes hele atmosfæren i rummet, så de kan allerede udføre lyse farveforsøg. På væggene kan du tilføje et usædvanligt mønster af turkis eller pistacien. Til det er det allerede muligt at forbinde forskellige detaljer: figurer, puder, stole, hele forkladen. For etniske motiver af det afrikanske billede på væggene kan du tilføje forskellige dragter, karakteristiske malerier eller souvenirs.

Træet ser godt ud til at dekorere vinduer, døre eller i hvert fald dørhældninger. Vær ikke bange for at eksperimentere for at opnå den ønskede køkkenstil. Glem ikke at fliserne kan være foret med mosaikker eller endda tilføje op til hele billedet. Hvis retningen af ​​stilen tillader det, bliver de skinnende metaller succesfuldt kombineret med wengenet, og glans af brun vil absorbere overskydende glans. Store husholdningsapparater kan bestilles med et bestemt mønster eller indsætte det selv med en speciel film. Lette belægninger kan beskyttes med kurvestande under varmere end mættet brunt.

Lysebrun og beige i køkkenet under wenge
Lysegrøn og wenge farve i køkkendesign
Farve af mørk wenge og beige i køkkendesign
Smuk kombination af blomster i køkkenet
Køkken mørk Wenge med en stenbordplade
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 4 =