Køkken Metallic: Fordele og forskellige farvepaletter (26 billeder)

Metallisk farve er i de fleste tilfælde forbundet med den traditionelle gråfarve. Dens prototype er aluminium. Det er den anodiserede aluminiumsoverflade, der har en særlig attraktiv glans, som er skabt af de mindste partikler, der udgør sammensætningen. Køkkenets metalliske farve kan males ikke kun i gråtoner, men også i andre.

Køkken metallisk
Køkken metallisk
Køkken metallisk

For køkkenet er ikke kun anvendelighed, funktionalitet, men også udseende vigtigt. Attraktive højdepunkter og lyse facader kan skygge de sædvanlige møbler muligheder. Lad os overveje hovedegenskaberne i metalliske farvemodeller, såvel som forskelligheden af ​​deres farver.

Køkken metallisk
Køkken metallisk
Køkken metallisk

Fordele og ulemper

Udførelsesegenskaberne i MDF-køkkener, malet med emalje med tilsætning af aluminiumpulver, adskiller sig ikke fra facaderne, der er dækket af almindelig emalje. Af denne grund er fordele og ulemper ved sådanne møbler ikke anderledes. Forskelle observeres i dekorative egenskaber.

Køkken metallisk
Køkken metallisk

Køkken metallisk
Køkken metallisk

værdighed

Møbler med PVC-folie af metallisk farve har mange fordele:

 • overfladen af ​​produkterne er helt glat at røre ved, hvorfor rengøring ikke kræver særlig indsats;
 • På det røde, lilla, grå metal er fingeraftryk mindre mærkbare i sammenligning med konventionelle headsets;
 • belægningen har holdbarhed, hvilket er manifesteret med passende pleje, filmen er stærk, vil i lang tid huske boligen med sine tekniske egenskaber;
 • PVC har en modstand mod slid og virkningerne af forskellige vaskemidler;
 • En række forskellige slags teksturer og farvepalet giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for ethvert hjem;
 • Materialet er modstandsdygtigt mod UV-stråler;
 • PVC er præget af økologisk sikkerhed og uhøjtidelighed i vedligeholdelse;
 • muligheden for at realisere næsten alle designløsninger;
 • En af de største fordele ved filmfacader er deres overkommelige pris sammenlignet med ulogiske muligheder for efterbehandling.
Køkken metallisk
Køkken metallisk
Køkken metallisk

mangler

Sammen med mange fordele ved PVC har nogle betydelige ulemper:

 • filmen er i stand til at deformere og flakse under langvarig kontakt med fugt eller under påvirkning af høje temperaturer;
 • Materialets overflade kan blive beskadiget af slibende rengøringsforbindelser og mekaniske påvirkninger;
 • Det er umuligt at gendanne de fejl, der har vist sig.

Fabrikanter af møbler med en filmfasade anbefaler brugen i indersiden af ​​køkkenhjelmen, som vil bidrage til at forlænge levetiden for møblerne.

Køkken metallisk
Køkken metallisk
Køkken metallisk

Sort farvepalet

Vurdering af nuancer falder næsten helt sammen med de populære farver, der bruges til at male biler.

Køkken metallisk

Hvid metallisk

Skinne, der er karakteristisk for aluminiumsoverflader, giver denne farve en sølvfarve. Det samme sker med den fælles farve af champagne. En effektiv kombination af farver opnås, når du bruger hvid med kontrasterende toner. I technostilen er den metalliske hvid i harmoni med sort, orange og rød. For den moderne, en kombination med lilla, pink, lilla.

Køkken metallisk

sort

Glans giver denne klassiske farvedybde og en speciel fascinerende charme.

Effektivt ser køkkenet "sort metallisk" med et stålhovedtæt, matte overflader. Som et resultat vil rummets palette være helt mørk, men dette forringer ikke dets tiltrækningskraft. I stil med high-tech fortyndet vil situationen hjælpe rød eller burgunder, i art deco-guld.

Sorte møbler passer kun modige mennesker, der har tillid til deres valg og har god smag.

Køkken metallisk

Grøn metallisk

Ofte er der til udformningen af ​​køkkenfacader brugt kompleks nuancer af denne farve: oliven, gyldengrøn, grågrøn. Glansbelægning giver dem et virkelig aristokratisk udseende. Sammenlignet med ovenstående toner ser kalk metallisk mindre attraktivt ud og mindre almindeligt anvendt. At vælge harmoniske kombinationer med grøn er temmelig svært, og de fleste eksperter anbefaler at bruge neutralt hvid eller grå.

1
Køkken metallisk

rød

Lyse nuancer eller skarlagen farve med metallisk glans ser ikke for attraktivt ud. Mere egnede er de komplekse toner af rød: granatæble, burgunder, crimson, cowberry, og deres lysstyrke kan være anderledes. Optimal er kombinationen af ​​rød med hvid, sort, grå. En lignende situation ses med orange farve. Til metallisk er kun dybe toner egnede: rød-orange, græskar.

Køkken metallisk

blå

Blå farve i kombination med glans ser ikke for ekspressiv ud. Den ægte dybde og uigennemtrængelige spil nuancer er typisk for farven på havbølgen, violetblå eller roligt blå.

Køkken metallisk

Violet Metallisk

I dette tilfælde er eventuelle nuancer velegnede, uanset deres intensitet og lysstyrke: lilla, lilla, violette og andre. Lignende toner betragtes som de mest fashionable, da de kommer ind i jugendstilens farvepalet.

Køkken metallisk

Guld metallisk

Ser sådan et køkken sæt luksuriøst ud. Desuden er farven universel og let kombineret med andre. Den mest harmoniske vil være brun, lyserød, koral, beige og andre varme toner. Ligeledes attraktiv er den gyldne farve sammen med de klassiske farver: grå, sort og hvid. Møblerne, der er malet i denne ædle skygge, er velegnet til klassisk eller paladsindretning samt for moderne art deco, højteknologiske, minimalisme.

Køkken metallisk

Køkkenets design vil være originalt og attraktivt, hvis du bruger metalliske farver til oprettelsen. Facaderne med en mystisk metallisk glans kombineres perfekt med en række nuancer og overflader. Møblerens farvepalette er så bred, at enhver forbruger kan vælge modellen efter eget valg.

Køkken metallisk
Køkken metallisk
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 71 = 77