Køkken i loft stil (50 billeder): moderne interiør og dekoration

Loft er en loft-mansard retning i indretning. Ved starten af ​​stilens oprindelse blev dets karakteristiske egenskaber betragtet som væsentlige ulemper. På et vist tidspunkt i Amerika blev folk tvunget til at udstyre forladte industrilokaler, da dette var den eneste måde at erhverve en separat bolig på. Takket være dette fremkom loftdesign. Efter flere årtier er interiørdesign i denne stil blevet populært ikke kun blandt fattige studerende, men også blandt velhavende mennesker.

Smukt stort køkken i loft stil
Brun-sort køkken i loft stil
Brun-sort køkken med ø i loft stil

Fordelene ved loft til køkken arrangement

Moderne industrielle stil vil appellere til dem, der elsker overflod af naturligt lys og velventilerede værelser. Et højt hvidt loft skaber en ekstra plads til køkkenet, stuen og ethvert andet rum.

En af de oplagte fordele ved loftet er, at ingeniørsystemerne ikke behøver at være skjulte eller maskerede. Køkkenet kan fyldes med sådanne elementer - træbjælker på loftet, rør, spær og søjler. Oven over komfuret kan være en stor kromhætte. Køkkenforkladen kan efterlades i form af murværk, uden at bruge færdigmaterialerne her.

Lille køkken i loft stil

Køkken i loftets stil - er manglen på udsøgt indretning. Indvendig dekoration skal foretages i afdæmpede, rolige toner. Egnede farver - grå, blå, brun, hvid. Vinduerne og dørene i køkkenet skal have en lakonisk udsmykning og lige former. Windows skal opstilles så rummeligt som muligt uden unødvendige detaljer og funktioner.

Skærmene og skillevægge hjælper dig med at opdele køkkenet i flere zoner. Dette gælder især hvis du har en studie lejlighed. Takket være zoneinddeling vil du have et separat madlavningsområde og en spisestue. Hvis det er nødvendigt at opdele stuen fra køkkenet, vil skærmbilleder og skillevægge også passe.

Køkken i mintgrå farver i loftet stil

Køkkendesign i loft stil indebærer brugen af ​​de enkleste materialer - ubehandlet træ, beton og mursten, glas, metal. Fliser, der simulerer træ og mursten, er også acceptable.

Lejlighed studio i industrielle stil tillader ejere at spare på færdiggørelse af lokaler. Materialer, som er nødvendige for at færdiggøre køkkenet i loft stil, er tilgængelige for alle.

Bronsegrå køkken i loft stil

Usædvanlige barstole i loftet stil køkkenet

Usædvanlige barstole i loftet stil køkkenet
Hyggeligt lys køkken

Køkken-spisestue i loft stil
Sorte og brune møbler i loft stil
Funktionelt køkken i loft stil

Funktioner af industrielt design

Loftet stil er mere velegnet til rummelige køkkener med højt til loftet. Men selv typen værelse kan gives funktionerne i en industriel stil. Desuden, på grund af rigelig belysning, kan køkkenpladsen være lidt udvidet.

Hvis dit køkken er lille, kan du kombinere det med en loggia eller balkon. Dens plads på samme tid vil stige betydeligt, det vil have store vinduer. Et lille køkken i loft stil vil modtage mere naturlig belysning. I stuen kan du sætte et spisebord, så spisestuen vil flytte her.

Køkken med spisebord i loft stil

Industriel stil kræver specielt lys. I køkkenet bør der ikke kun være store vinduer, men også flere kilder til kunstigt lys. Her kan du bruge lysekroner, sconces, konventionelle eller spotlights. På vinduerne kan du ikke hænge gardiner eller gardiner. Hvis det ønskes, kan du bruge vandrette persienner eller glatte gardiner.

Til færdiggørelse af gulvet vil grov beton, naturligt træ, fliser "under stenen" gøre. Hvis du har et gammelt parketbræt på gulvet, kan det blive planeret og dækket med en matlak. Gulvlisterne skal være i en tone med væggene. Køkkenforklæde og gulv kan udlægges med fliser. Forkladen kan også laves med gips og vandtæt maling.

1
Køkken med et spisebord i loftet i loftet stil

Møbler til køkkenet skal være funktionelle, i stil med minimalisme, ikke meget besværligt. Kabinets facade skal være monofonisk. I indretningen vil der passe et glas eller sten bordplade, racks kan være lavet af træ eller metal. Du kan bruge foldestole.

Antikke møbler er også relevante for sådanne lokaler, men det skal have et anstændigt udseende. Interiøret kan suppleres med hyggelige lænestole, en lille sofa, et skab med en gennemskinnelig facade. Hjørne møbler er velegnet til et lille køkken.

Stue-køkken med ø i loft stil
Sort og brunt køkken i loftet stil
Emerald sort køkken sæt
Sort og brunt køkkenindretning
Hvidbrun køkkenindretning
Metal køkkenskab i loft stil

møbler

Hovedelementerne i industrielle møbler er laconisme og funktionalitet. Ofte i indretningen kan du finde skabe af simpel form, folde stole lavet af naturligt træ, et bord i minimalistisk stil. Facaden af ​​kabinetter skal have skjulte håndtag.

Køkkenapparater er fortrinsvis indbygget type, men hooden må ikke være skjult. Facaden af ​​møblerne skal kombineres med dørene til teknologien.

Hvidt køkken sæt med en metal bordplade i køkkenet i loft stil

Originale plaststole kan placeres i nærheden af ​​baren. De bliver en højdepunkt i interiøret. Til køkkenet kan du også købe stole med en metalramme og et træsæde med rund eller firkantet form.

Klassisk køkken i loft stil giver dig mulighed for at kombinere sjældne møbler med moderne apparater. I modsætning til møbler, bør husholdningsapparater være lige så store som i restauranter.

Hvidt og hvidt køkken i loft stil

For stilen er loftet præget af åbne møbler, som ikke har en facade. Prøv derfor at bruge skabe og hylder, der viser retter og køkkenudstyr.

Stole og andre møbler skal være lavet af naturlige materialer uden pretentiøse detaljer.

Grågrøn køkken indrettet i loft stil
Metal køkken sæt med ø og træ bordplader i loft stil
Lille gråt køkken sæt
Kontrast møbler i loft stil
Hvide og brune møbler i loftet stil køkkenet
Gråt køkken sæt med en ø i køkkenet i loftet stil

dekoration

I indretningen af ​​et industrielt køkken kan du lade en af ​​væggene stå med beton eller mursten. Hvis det for andre mønstre er dette mauve, er loftet for dekoration på væggene et særpræg. Murværk kan erstatte flisen, som simulerer mursten.

Væggene kan dekoreres med en solid farve - hvid, grå, lysebrun. Skyggen af ​​væggene bør kombineres med husholdningsapparater, gulve, møbler. I nogle tilfælde er et tapet i loft stil acceptabelt, som efterligner murværk.

Mursten mure i stuen-køkken i loft stil

Et særskilt emne er køkkenets forklæde. Til sit arrangement traditionelt brugt fliser med en belægning, der efterligner farven af ​​krom. Den samme farve kan trækkes i køkkenet. Murstensforkladen har også ret til at eksistere. Det kan erstattes af en flise, der efterligner en mursten, hvide eller lyse fliser af rektangulær form. Forklæde og gulv kan udlægges med de samme fliser med samme mønster.

Hvide vægge i stuen-køkken i loftet stil

For en visuel forøgelse i rummet er loftet i køkkenet malet hvidt. Denne metode er egnet til stuen. Du kan også vedhæfte træbjælker eller metalrør til loftet. Således vil studielejligheden have den mest tilnærmede loftsstemning.

De mest egnede gulvbelægninger er laminat og parketbræt. Træet skal være mat, der minder om det ubehandlede. Som gulvbelægning er en flise, der simulerer en sten, også egnet.

Hvide og murvægge i det indre af stue-køkkenet i loftet stil
Grågult køkken i loft stil
Væg med dekorative mursten i køkkenet
Hvide vægge og loft i køkkenet i loftet stil
Hvide og murvægge i køkkenet
Sortgrå vægge i køkkenet i loftet stil

persienner

I første omgang sørgede loftet ikke for tilstedeværelsen af ​​gardiner på vinduerne, da designet antager den maksimale mængde lys i interiøret. Men hvis en lejlighed er et studie eller et hus, er denne regel vanskelig at observere. Der er flere muligheder for vinduesindretning:

  • Japanske gardiner;
  • Lige på øjenlågene op til gulvet;
  • rullegardiner.
Mørkegrå gardiner i loftet stil køkkenet

Mørkegrå gardiner i loftet stil køkkenet

Egnede materialer - bomuld, organza, silke, taft. Ideel til stil i loftgardiner med metalliseret overflade. Egnede farver - hvide, grå, pastelfarver. Ofte er vinduerne dekoreret med monofoniske gardiner. Gardiner med lakoniske elementer er også acceptable.

Lille køkken uden gardiner i loftet stil
Romerske gardiner i et lyst loft-stil køkken
Cremefarvede gardiner i loftet køkken
Hvide gardiner i køkkenet i loftet stil

Studio lejlighed i loft stil

I en stor lejlighed uden skillevægge kan køkkenet adskilles ved hjælp af en mur foret med mursten eller glasblokke. Til dette formål kan du også bruge møbler - stole og et bord, en sofa. I køkkenområdet kan du lægge gulvet med et andet materiale. Hjørnefladen har flere vinduer, så det er mere egnet til dekoration i loft stil.

Køkken i stuelejlighed i loft stil

Opholdsstuen kan adskilles fra køkkenet ved en bar tæller. Denne teknik bruges ofte af moderne designere. Stuen og spisestuen kan adskilles af belysning. I køkkenet kan du hænge pærer på lange ledninger, der minder om industrielle armaturer. Lofter og hætter kan være lavet af et metal.

Loft - en stil, der næppe vil sætte pris på elskere af romantisk Provence i lejligheden. Men fans af minimalisme og high-tech vil nødvendigvis vil opfylde deres køkken i en industriel stil.

Køkken i loft stil i stuelejlighed
Gør køkken loft-stil planter
Store usædvanlige køkken i loft stil
Hyggeligt original køkken i loft stil
Hyggeligt sort og hvidt køkken i loft stil
Rummelig studiolejlighed i loft stil
Stilfuldt køkken med ø i studiolejlighed
Hyggeligt køkken i studiolejlighed i loft stil
Hvidt køkken i en lejlighed i loftet stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

46 − = 37