Keramisk vask: Fordele og ulemper (22 billeder)

Store reparationer i køkkenet ledsages af et omhyggeligt udvalg af et passende sæt, VVS, nyt opvaskemiddel og mange små, men vigtige i dagligdagen detaljer, der vil gøre din lejlighed endnu mere hyggeligt. Hvert af disse punkter er vigtigt, her vil vi diskutere valg af opvaskning. Hvis du er ryddelig, kan du ikke lide pludselige ændringer og er noget sentimental, er et keramisk køkkenvaske dit valg.

Beige keramisk vask

Hvid keramisk vask

Først og fremmest skal du vurdere fordelene og ulemperne ved denne slags sanitetsartikler.

Egenskaber af keramiske dræn

Omkostningerne varierer bredt, som i princippet og for en holdbar teknik. Prisen starter fra fem tusind rubler (de billigste indstillinger i IKEA) og søger udenlandske beløb. De fleste mennesker har ikke brug for mosaik mønstre og guldindsatser, så vi vil overveje det gennemsnitlige prisklasse, som spænder fra 10 til 20 tusind rubler. For disse penge er det muligt at få en fremragende vask med en garanti og en snavsafvisende belægning, der sikrer sin holdbare brug.

Keramisk vask med to skåle

Sort keramisk vask

Størrelser og former afhænger af dine behov. På det moderne marked kan du finde runde, ovale, firkantede, rektangulære former af enhver dybde og størrelse. Ved køb skal du være opmærksom på bundens form: den skal være skrånende, så vand og rengøring ikke bliver i hjørnerne.

Vaskeskabe leveres med en eller to skåle til vask. Der er muligheder med et panel til tørring. Det mest praktiske til et lille køkken er en keramisk vask med et ekstra panel og en skål - dette er den mest populære løsning blandt brugerne. To skåle er nødvendige og bekvemme for opdeling af opvasken ved vask, til forarbejdning af grøntsager, men ikke i hvert køkken vil sådan "sofistikation" passe.

Det skal bemærkes, at der er både sidekøler og mortise. Mortise er dybere og mere stabil, og overhead er lettere at installere. Ved placering kan de være både klassiske lige linjer og vinkler. Du kan arrangere vasken som du foretrækker.

Moderne køkkenvaske fra keramik er udstyret med indbygget og ekstra tilbehør.

1

Keramisk vask i det klassiske interiør

Keramisk vask med indretning

Indbygget skærebræt

Der er muligheder for runde og ovale skaller, der er dækket af en træplade til at skære grøntsager. Fremragende mulighed for et lille boligareal. Der er pladsbesparelse og praktisk funktionalitet.

salatslynge

Colanders kan fastgøres eller foldes. Praktisk enhed til tilbagelænet kogte grøntsager, vaske friske urter og rødder og så videre. En klog værtinde vil sætte pris på en sådan mulighed.

Keramisk vask med bord

Keramisk dobbeltvask

Afvis chopper

En nyttig indlejret opfindelse, der vil spare dig for kedelig fjernelse af rensninger og andet organisk affald fra sifonen. Det er værd at skubbe knappen, og alt affaldet bliver til grus. Det vigtigste er, at du aldrig vil få mere tilstoppede rør, men det er en betydelig besparelse på VVS-service.

For at kunne forestille sig omkostningerne og kvaliteten af ​​keramisk vask skal du gøre dig fortrolig med listen over producenter, russiske og udenlandske.

IKEA

Det første, som en beboer i en storby kommer op med, er spørgsmålet om hvor man skal købe alt til reparation og konstruktion - IKEA. Ja, keramiske køkkenvaske sælges også her. En model er bragt til Rusland, Dusme, med en skål og en fløj og kun hvid. Som du allerede ved, har denne model en afregning og en mortise-mulighed, og fakturaen er næsten dobbelt så dyr.

Keramisk tekstur vask

Porcelænvask

Blanco

Tyske producenter, der ikke kun besidder den mest omfattende farvepalet, men også de højeste priser. Du kan finde modeller til 20 000 rubler, men ikke billigere. Men du får 30 års garanti og en fantastisk kvalitetsvaske, som du aldrig vil fortryde om dyre indkøb.

Franke

Også tyskere, men sammen med alle fordelene ved Blanco, vil jeg bemærke tilbøjeligheden af ​​dette mærke til minimalisme: pæne, kompakte og praktiske produkter, der kan kaldes mesterværker af økonomi. Prisen, selvfølgelig, biter også dem.

Vask af porcelæn stentøj

Rund keramisk vask

Longran

Budgetpriser, budgetkvalitet. Den mest værdifulde i disse skiver er et stort udvalg af inventar, indbygget og hængslet: hylder, vinger, coasters osv. Stort udvalg af modeller fra 15 til 50 tusind rubler. Fremstilling af Storbritannien.

Fordelene ved keramisk vask

Hvorfor vælge keramik? I enkeltheden af ​​vask og pleje er hun en utvetydig leder blandt alle materialer. En glat overflade har ikke porer, hvor snavs kan hvile sig. Særlige belægninger til moderne vaskerier har den stærkeste smudsafvisende effekt, fedtet holder simpelthen ikke på det, og limskalaen fjernes let. At pleje keramikken behøver ikke at bruge slibemidler, en ret stiv svamp.

Keramik dæmper lyden af ​​vand og klatter af plader, som nogle gange er vigtige, for eksempel i en familie med små børn.

Siden oldtiden blev lerredskaber værdsat ikke kun for materialets plasticitet. Produkter fra brændt og glaseret ler havde en virkelig magisk evne: produktene i den blev opbevaret længere, skaden var meget mindre. Sagen i belægningen, selvfølgelig. Keramik holder ikke mikrober tilbage, du kan sige, det renser sig selv. For at ridse glasuret har du brug for ekstraordinære anstrengelser - den er meget modstandsdygtig over for slid og friktion. De hygiejniske egenskaber ved en sådan husholdningsvare er meget højere end nogen anden vask.

Keramisk vask med vinger

Brugervenlighed er kendt
i sammenligning. For eksempel bør der i en keramisk vask ikke kastes tunge faste genstande såsom stegepander, da det kan gå i stykker, og det vil være svært at transportere det, da det har stor vægt. Ikke desto mindre dækker de eksterne kvaliteter, nem pleje, hygiejniske egenskaber ved naturlig keramik disse ulemper med interesse.

Firkantet keramisk vask

Keramisk vask i jugendstil

Ifølge alle ovennævnte egenskaber er keramisk vask virkelig et glimrende valg for hyggelige og hensynsfuldt folk, der værdsætter deres egen tid og har god smag. De klassiske egenskaber af keramiske dræn bliver aldrig forældede sammen med fremragende sikkerhed, dit køkken vil se pænt ud og skabe et behageligt indtryk af værtinden.

Keramisk vaskemaskine

Keramisk vask i nærheden af ​​vinduet

Ulemper ved keramiske dræn

Keramiske dræn efter vægt er meget tungere end populære og billige rustfrit stål. Clay (nemlig ægte keramik fremstillet af det) er ikke det nemmeste materiale, og vægten af ​​produktet kan variere fra 14 til 30 kg. Af samme grund vil det være svært at installere det alene - det er bedst at overlade dette til fagfolk.

Halvcirkelformet keramisk vask

Keramisk vask i Provence stil

På trods af de stærkere lag af glasur og lak er det stadig skrøbeligt nok. Kast ikke stærke faste genstande ind i den keramiske vask - det kan virkelig knække. Ikke desto mindre tolererer det let temperaturændringer, er det ikke modtageligt for deformation og ridser, skrider ikke med tiden, selv efter 20 år bevarer den sin præsentation.

Keramisk håndvask i retrostil

Farveskemaet er ikke så rig som de samme attributter af kunststen eller rustfrit stål. Ofte i paletten af ​​køkkenproducenter synker kun hvide og sorte klassiske muligheder. Det er bedst at lære om farver på forhånd og bestille en passende skygge til dig.

Keramisk hjørnesand

Interiørløsninger

Hvis du er fast besluttet på, at du vil have en keramisk VVS, skal du vælge en model til stilen på dit køkken.

Keramik passer perfekt ind i den klassiske stil, land eller provence. De er forenet af en tendens til massivitet, pålidelighed og blide pastellfarver, som ideelt set passer til den mælkehvide overflade af keramiske dræn og deres besværlige former.

Keramisk indbygget vaskemaskine

Det er værd at være opmærksom på fans af retro og boho - det er her pladsen til fantasi. Lyse gardiner og bizarre mønstre passer perfekt til den oprindelige ø af ro i køkkenet, og du kan vælge både sort / hvide versioner - de passer på nogen måde.

Glem ikke den moderne - blandt moderne dræn er der også en passende vinkelmodel, der understreger din originalitet og praktiske egenskaber.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

31 − = 23