Interiør af en to-niveau lejlighed (52 billeder): Smukt design og layout

Drømmen om tilgængeligheden af ​​ledig plads i byen kan fuldt ud materialiseres. Tidligere blev to-niveau lejligheder betragtes som luksus, absolut ikke tilgængelige for almindelige mennesker. Men tiden går forbi og alt ændrer sig. I stedet for den samme type bygninger kom nybegynder med helt unikke projekter af lejlighed layout. Til dato slutter næsten hver nye højhus med et område med teknisk eller loftsgulv.

To-niveau lejlighed i jugendstil

Buede vinduer i det indre af en to-niveau lejlighed

Stor stue i det indre af en to-niveau lejlighed

Soveværelse i klassisk stil i det indre af en to-niveau lejlighed

Træ i det indre af en to-niveau lejlighed

Nu er en sådan lejlighed blevet virkelig overkommelig, og alle kan føle sig lidt aristokratisk hvis det ønskes. En hel polygon af ledig plads gør det muligt at accelerere i fremtidens designets ønsker og fantasier. Ubegrænset skala gør det ikke kun muligt at tilpasse rummet individuelt til hvert familiemedlem, men også at skabe fællesarealer til fælles tidsfordriv. Men at købe en lejlighed er værd at holde kontakten med de eksisterende nuancer.

To-niveau lejlighed i loft stil

Duplex lejlighed i eklektisk stil

Bright to-niveau lejlighed

Mørke to-niveau lejlighed

1

Badeværelse i en to-niveau lejlighed

Tekniske egenskaber ved en to-niveau lejlighed

Et klart og statisk layout er den største forskel mellem en to-etagers lejlighed. Nogle dele af lejligheden må ikke flytte til et andet sted, de skal forblive hvor de oprindeligt blev designet.

Du kan ikke omlægge:

  • Døren.
  • Køkkenplads.
  • Et badeværelse.
  • Trappen.

Dette skal tages i betragtning ved genplanlægning, ovenstående elementer skal forblive statiske.

Luksuriøst to-niveau lejlighed projekt
Lille moderne to-niveau lejlighed
Korridor i en to-niveau lejlighed i stil med Provence

Glatte møbler i en to-niveau lejlighed

Gorka i det indre af en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed i højteknologisk stil

Maleri i det indre af en to-niveau lejlighed

Udformningen af ​​en to-etagers lejlighed

Grundlaget for projektet for sådanne lejligheder ligger i opdeling af plads til offentlige og private. Det offentlige område betragtes som regel i stueetagen, hvor der er et køkken, en spisestue, en stue, en gang, nogle gange et kontor og gæsteværelser. På øverste etage er der værelser til ejerne og deres børn, et påklædningsværelse og et påklædningsværelse.

Stueetagen to-niveau lejlighed i loft stil

Vigtigt! Det vil være bedre at funktionelt gruppere værelserne. For eksempel en spisestue med et køkken og et bibliotek med en undersøgelse. Hvis rummet er begrænset, kan du bruge dekorative skillevægge, som kan hjælpe med at opdele rummet i funktionelle områder.

Lejligheder af økonomiklasse, hvis størrelser er begrænset til 70 kvadratmeter. m, kræver et omhyggeligt gennemtænkt layout. Det er nødvendigt at tage højde for ejendommen af ​​nogle elementer og harmonisk slå dem i designet.

To-niveau lejlighed i hvide farver i højteknologisk stil
Køkken i en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed i konstruktivistisk stil

Laconic design af en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed i loft stil

To-niveau lejlighed med loftsrum

To-niveau lejlighed i jugendstil

Et skridt, to - et skridt ...

Trapper - en integreret egenskab af byggeprojektet i en to-etagers lejlighed. I en sådan lejlighed virker den som en funktionel nødvendighed, men hævder at være den centrale del af interiøret. Ved tradition er stigen enten placeret i midten eller nær væggen, som tjener som støtte. Trinnets højde og bredde skal nødvendigvis svare til normen, så det ville være bekvemt at bevæge sig rundt om det. Fra en så lille nuance afhænger sikkerheden for alle lejere i lejligheden. Der er flere typer trapper til to-etagers lejligheder.

Smuk roterende trappe i en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed med lyse accenter

To-plan lejlighed i et monokromt design

To-niveau lejlighed med marmorgulv

To-niveau lejlighed er lille

Strukturelle variationer af trapper:

  • Marching trapper. De er normalt lavet af naturligt eller kunstigt materiale, sten eller træ. Den største fordel ved sådanne designs er absolut sikkerhed. I alliance med figurer rekvisitter fra dyre raser af træ, vil interiøret i en klassisk stil perfekt supplere. Der er sådanne stiger og en ulempe, de optager meget plads, i gennemsnit ca. 20 kvadratmeter. m. Denne model passer også godt i stil med land, moderne og art deco.
  • Cantilevered trapper. Trappen visuelt praktisk talt "soars", takket være den ser moderne og stilfuld ud. En sådan model kan være enten med eller uden håndlister. Men der er et sådant design og en lille minus. Det er fastgjort til væggene, og det begrænser kun dets driftsmæssige muligheder.
  • Spiraltrappe. Helt populære designs på grund af deres kompaktitet tog et af de første steder inden for markedets udbud og efterspørgsel. Spiraltrappene ophører ikke med at forundre sig med forskellige variationer af spiralformer. Se godt ud i stil med high-tech, imperium og også moderne og mange andre. Men der er mangel på sådanne trapper, de er ikke meget praktiske at bruge.
  • Smedede trapper. Kunstnerisk smedning er svært at undervurdere. Multi-way kombinationer vil se vidunderlige ud i jugendstil. Lovers af metal og eksklusive vil sætte pris på elegancen af ​​openwork plexusser af jern.
  • Trapper på bjergene. Sådanne modeller er boltet direkte til rækværket, har ikke et skelet. De ser at vinde i kombination med enhver stilretning i interiøret. Ikke en dårlig mulighed for en to-etagers lejlighed med stabilitet og holdbarhed er også kolossalt ergonomisk. Det ser ud til, at dette design er luftigt og let, og optager stadig minimum plads. Trinnene selv kan være lavet af forskellige materialer: sten, metal eller endda glas.
Hvid og brun trappe med glasreling
Stilfuld stige af metal og glas i en to-niveau lejlighed

Stilfuld stige af metal og glas i en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed i neoklassisk stil

To-niveau lejlighed med træ trim

To-niveau lejlighed med panoramavinduer

To-niveau lejlighed i retro stil

To-niveau lejlighed i en sølv tone

Design af en to-etagers lejlighed

Design design - dette er rent personlige smag præferencer af ejerne af lejligheden. De sidste par år i trenden forbliver eklektisk og højteknologisk stil. Hvad er det vigtigste ved udformningen af ​​to-niveau lejligheder? Det er ingen hemmelighed, at i valg af stil retning i det indre af lejligheden er dens vigtigste enhed. Den valgte stil og indretning bør kun bringe positive følelser, lejere bør være behagelige at leve, arbejde og slappe af i en sådan lejlighed. En to-etagers lejlighed er ingen undtagelse. Fremtiden kompetent designet interiør skal glæde og behage dens ejere.

Selv den eklektiske stil bør tænkes igennem til mindste detalje. Alle lokaler i lejligheden skal overholde det generelle tema. At finde elementer, der er slået ud af det generelle design af rummet, ud over at tiltrække unødvendig opmærksomhed, visuelt indsnævre rummet. Enheden i farvepaletten i møblerne, væggene, gulvbelægningen - dette er et løfte om en vellykket design af lejligheden.

Usædvanligt indvendigt af en to-niveau lejlighed
Køkken-spisestue i en to-niveau lejlighed
Usædvanlig lyse to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed i grå-hvide toner

To-niveau lejlighed i grå design

Soveværelse i en to-niveau lejlighed

Spisestue i en to-niveau lejlighed

Indretning af to-etagers lejligheder

Hvad angår den indrettede udsmykning af lejlighederne, er det godt at overholde minimalismen. Overbelastet med forskellige detaljer i rummet vil virke for fyldt, og derfor tæt, er det absolut umuligt at slappe af og slappe af. Det ville være rart at gøre en lejlighed interessant, du kan endda sige den oprindelige indretning. I denne rolle vil en ekstravagant skulptur eller maleri udføre smukt, og en falsk pejs kan hjælpe i denne sag. Da trappen er den største forskel mellem konventionelle lejligheder og to-niveau lejligheder, skal det være smukt slået i indretningen. Bløde og fluffy tekstiler, gulvbelægning fylder hjemmets atmosfære med varme og komfort, hvilket vil give endnu mere komfort til rummet.

To-niveau lejlighed i øko-stil
Brun-hvid design af en to-niveau lejlighed
Moderne brun-hvid design af en to-niveau lejlighed

Stærkt indvendigt i en to-niveau lejlighed

To-niveau lejlighed studio

Lysets leg

Den to-etagers lejlighed har brug for god belysning. Panoramavinduet kan ikke kun blive en kilde til lys, men også et centralt element i designkompositionen. Solens stråler, der trænger gennem panoramavinduestrukturen, fylder hele huset med lys og varme, skaber en unik atmosfære af komfort og komfort. Romersk og rullegardiner vil beskedent hjælpe dig med at flygte fra overdreven lys om aftenen.

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigste, at du er glad for at være hjemme, så interiøret bringer glæde for øjnene, glæde for sjælen og trøst for kroppen.

Stue i stueetagen i en to-niveau lejlighed i øko-stil
Klassisk soveværelse med studie i en to-niveau lejlighed
Hvid, brun og blå i det indre af en to-niveau lejlighed
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

94 − 85 =