Interiør af det rosa køkken (45 billeder): Smukke design og farvekombinationer

Korrekt valgt kombination af farver under reparation er nødvendig i alle rum, især i køkkenet, hvor den smukke halvdel bruger næsten helt fritid. I processen med at skabe en indretningsdesignere bruger meget tid på udvælgelsen af ​​baggrundsfarver og farverige ting, der fanger dit øje og være opmærksom på de mindste detaljer, der skaber en atmosfære. Som du ved, giver den rosa tone fred og ro, og bidrager også til stemningen. I forbindelse med disse faktorer kan oftest lyserød farve findes i design af soveværelser, stuer og børneværelser. Men rosa tapet i køkkenet kan også findes, og ganske ofte.

Smukt lyserød og grønt køkken

Pink køkken findes ofte i boliger og lejligheder. Spørger spørgsmålet: Hvorfor er det nødvendigt at bruge denne farve i køkkenet? Pink farve har mange positive egenskaber:

 • forbedrer appetitten
 • reducerer trykket;
 • reducerer angst
 • reducerer hjertefrekvensen;
 • Eksterne lyde i et rum med denne farve virker roligere.
Pink accenter i det indre af moderne køkken

På trods af alle disse aspekter refererer mange boligejere uhensigtsmæssigt til denne farve og forbinder denne tone med lethed og mangel på smag. Glem ikke, at der i verden er mange forskellige nuancer af lyserødt, der perfekt interagerer med andre mindre livlige og inerte toner, og køkkenet, der udføres i kombination med dem, vil ikke ligne en "Barbies hus". Pink køkken med korrekt valgte toner kan blive et af de foretrukne steder i lejligheden (hus). Enhver skål, ethvert firma og enhver samtale får en anden nuance på baggrund af en lyserød belægning af blød farve.

Lyserød, hvid og brun i køkkenets indre

Sort og lyserød køkken sæt
Lyserøde og hvide vægge i køkkenet
Pink accenter i det hvide interiør i stuen-køkkenet

Metoder til anvendelse

Oprettelse af optiske illusioner

Lyserød farve har evnen til visuelt at lave flere møbler eller plads, hvilket ikke gør noget tungere, men tværtimod gør det lettere. Det betyder, at hvis du vælger den rigtige kombination af farver, så vil køkkenet i pink virke lidt større, end det faktisk er, men det vil ikke være stort, det vil ikke knuse. Hvis du laver en af ​​væggene i denne farve, kan du visuelt øge området og øge loftet.

Beige og pink hjørne køkken
Grøn og lyserød tapet i køkkenet

Temperatur nyanser

På trods af at rosa tilhører varme farver, kan dens utallige nuancer også fremstå i kolde farver. Varmrosa farver gør visuelt rummet mere bredt, og de kolde øger rummet lidt lodret. Hvis du er ejer af et lille lille tændt "nordligt" køkken, så vil fersken, laks, pudrovy skabe hygge og varme i dit køkken, gøre det lettere og mere rummeligt. Hvis du har køkkenvinduer på sydsiden, så kan du sikkert bruge kolde nuancer, fuchsia, lavendel eller crimson.

Pink forklæde med blomster i køkkenet
Pink accenter i det moderne køkkeninteriør

Fortyndet lyserød

Enhver lyserød farve, mættet eller ej, skal fortyndes med en enorm bagage af neutrale, rolige nuancer. Rolige lyserøde nuancer kan bruges i et stort volumen, men du skal stadig overholde proportionaliteten 1: 1 eller 1: 2 med en anden rolig farve. Prioriteten er at kombinere lyserød med hvid. I køkkenets indre, lyserødt, kan du lave tapet som baggrund, hylder, køkkensæt eller gardiner. De mere intense og sprudlede toner af lyserødt er meget dynamiske og kan tiltrække opmærksomhed på dig selv, derfor anbefales det kun at ty til dem som farvestoffer. For eksempel flere lyse stole, gardiner, genstande, der udgør indretningen, et forklæde, en belægning på en væg.

Pastel lyserød og hvid i køkkenet
Radius køkken med lyserød farve

Valget af tone, der trækker på stilen

Dynamiske motleyfarver er mest egnede til at skabe et køkkenindretning i moderne stilarter. I køkkenets indre er retro eller pop art perfekt egnet til carmine eller modsat, blid pink i kombination med hvid, sort, orange eller blå. Klassisk stil, såvel som traditionel shebbie-chic, land og provence tillader kun blide og rolige nuancer af pink.

Pink accenter i køkkenet indvendigt med en ø
Brune-pink ø i køkkenets indre

Udvælgelse af "ledsagende blomster"

Når du opretter designet af dit nye pink køkken eller
opdaterer den gamle, skal du mestre arbejdet med Ittens farvecirkel. Ittens farvecirkel giver en kombination af lyserød med brun, blid blå, farven på grøn mynte, hvid, grå, turkis og oliven.

Pastel pink, hvid, beige og sort i køkkenets indre
Hvide, lyserøde og sorte farver i køkkenet med en bar tæller

Lyserød som baggrund, lyserøde møbler

For at skabe en hyggelig og munter stemning i køkkenet, kan du bruge lyserød farve som baggrund. Papir eller farverig belægning kan ikke kun være monofonisk. Ser perfekt ud i køkkenet blomstermønster eller traditionelt bånd med udbredelsen af ​​en lyserød tinge.

Brugen af ​​lyserøde blanke møbler i indretningen vil tilføje modernitet og ekstravagance til køkkenet. En simpel pink draperi af stole kan give en neutral indre finish til stilens noter.

Beige og pink køkken sæt
Pink forklæde og barstol i køkkenet

Lyserøde detaljer

Nogle gange er den mindste detalje i arbejdsområdet, for eksempel et småtrosa forklæde, nok til at skabe et interiør. Eller en blank flise med forsigtigt lyserød skygge og yderligere belysningsudstyr rettet mod det, som vil tiltrække et blik og sætte et særligt humør, kan blive hovedindslaget i køkkenets indretning og visuelt øge rummet.

1
Pink væg i køkkenet

Du kan også bruge pink tilbehør, forudsat at dit køkken ikke allerede er fyldt med denne farve, f.eks. På et grå-neutralt plan, korrekt placerede tallerkener eller køkkenapparater med forsigtigt lyserød farve vil skabe en særlig atmosfære af komfort og hygge. Lyserøde tekstiler i designet giver køkkenet en femininitet og ømhed.

Rød pink og hvid i køkkenets indre

Rød pink og hvid i køkkenets indre
Brun-pink sæt med en bar i køkkenet
Hvid og lyserød køkken sæt
Lyserøde vægge i køkkenets indre
Hvidt og lyserødt blankt køkken
Pink, blå, sort og hvid farver i køkkenets indre i retrostil

Pink, blå, sort og hvid farver i køkkenets indre i retrostil
Pink, blå og hvid i køkkenets indre

Fælles kombinationer

 1. Kombination af lyserød og hvid. Dette par kan kaldes ideelt. Hvid gør blødere og i nogle tilfælde en blødere lyserød farve. Denne kombination er den mest traditionelle og win-win, da dette hvide og rosa par kan fortyndes med enhver regnbuefarve.
 2. Samspillet mellem sort og rosa øger intensiteten af ​​pink. Pink tapet i køkkenet kombineret med et sort gulv eller møbler ser meget ekstravagant og spektakulært ud.
 3. Grå-pink køkken, mere præcist er dette forhold betragtes som traditionelt. Køkkenet i grå-rosa toner ser godt ud.
 4. Beige og rosa køkken skiller sig ud med ømhed og glathed. Papircoatet med bløde lyserøde mønstre flyder glat ind i et mønster af beige linoleum, som er lavet i form af en parket.
 5. Kombinationen af ​​lyserød og brun giver rigor til den første farve.
 6. Grønne står i spektret af farver direkte parallelt med pink, så du kan kombinere disse farver i interiøret. Selv i naturen observerer vi ofte denne forbindelse (den grønne stamme af en plante, grønne blade og en smuk lyserød blomst), som vi forbinder ubevidst med noget positivt.
 7. Gulblå farver er i fuld harmoni med pink, hvis de har en kølig tone. Pink køkken, fortyndet med citron eller turkis nuancer, vil se ekstravagant ud. I køkkenet i pop art med pink kan du bruge orange og røde farver.
Lyserøde, sort og hvide farver i køkkenet
Kombination af lyserøde, lilla og beige blomster i køkkenet
Pink væg og accenter i det indre af stuen-køkkenet
Pink og grå suite i køkkenet
Pink og grå suite på loftet køkkenet
Pink, hvid og sort i køkkenets indre
Hvid og lyserød hjørnesæt
Hvidt og lyserød køkken med ø

Psykologiske virkninger af pink

Psykologer siger, at pink er den mest passive og bidrager til en reduktion i intern og ekstern aggression. De bemærker, at den lyserøde farve i rummet fører til fred og ro. Farve terapeuter anbefaler at anvende lyserøde i færdiggørelse af køkkenet til personer, der er tilbøjelige til depression. Delikate nuancer giver foreninger med noget behageligt, bidrager til en stigning i vitalitet og en følelse af fuldstændighed i livet.

Beige og lyserød køkken med en halvø
Lyserøde, sort og hvide farver i køkkenet
Pink og grå køkken sæt
Pink og hvid køkken sæt
Pink stole og en lampe i køkkenet
Lyserøde, grå og hvide farver i det indre af et stort køkken
Beige gulv i et lyserødt og gråt køkken
Pink vægge og indretning i køkkenet
Pink accent i køkkenet
Sort og lyserød køkken sæt
Lyserød farve i køkkenets indre
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

38 − 29 =