Indendørs af et børneområde for en nyfødt: Grundlæggende funktioner (53 billeder)

Et værelses lejlighed er undertiden den eneste overkommelige mulighed for unge familier. Og hvis de to er ret komfortable i deres familiens reden, så med fremkomsten af ​​et tredje, lille familiemedlem, skal du foretage væsentlige tilpasninger af lejlighedsudformningen. Samtidig ønsker unge forældre at gøre situationen hyggeligt, med en behagelig personlig plads til sig selv og barnet. Som regel begynder fremtidige forældre at planlægge indretningen under graviditeten for at krydse husets tærskel, moderen og det nyfødte barn kan føle sig godt tilpas fra de første minutter.

Nyfødte barneseng

Børns zone til nyfødte med balkon

Børns zone for nyfødte beige

Børns zone for nyfødte hvide

Børns zone til en nyfødt i en klassisk stue

Børns zone for nyfødte indretninger

Børns zone til nyfødte med træmøbler

Et vigtigt stadium er opdelingen i zoner

At adskille pladsen til et børnelokale i en 1-værelses lejlighed er ikke en nem opgave, men det er helt løst. Udvikle design af lejligheden, du skal tænke gennem alle detaljer. Til dette skal du gøre alt konsekvent:

  • For det første skal du måle rummet og tegne en plan.
  • For det andet at distribuere området for hver zone under hensyntagen til antallet af personer, der permanent vil være der.
  • For det tredje bestemme, hvad der skal bruges til at opdele lejligheden i zoner.
  • For det fjerde skitsere steder for afsætningsmuligheder og omskiftere i lokalet.

Adskillelse af en 1-værelses lejlighed i zoner involverer ikke komplekse byggearbejder. Rummet på et børns hjørne kan, da det krydser det område, hvor forældrene er placeret, og være adskilt. Alt afhænger af det opfandt design. Opdeling af rummet i zoner kan udføres ved hjælp af møbler, gardiner, skærme eller efterbehandling af forskellige teksturer og farver.

Interiør af et børneområde for en nyfødt

1

Sofa til børneområde

Design af en stue med en børnehave

Lille hus til et barn i en 1-værelses lejlighed

Børns zone til en nyfødt med døre

Værelsesdesign muligheder

Det første du skal være opmærksom på, tænker på indretningen af ​​lejligheden - vugges placering. Det skal placeres væk fra vinduet, fordi lyst sollys vil forstyrre barnet. Værelset skal også ventileres dagligt.

Afhængig af cribens placering kan udformningen af ​​en 1-værelses lejlighed udvikles på to måder:

  1. Barneseng er placeret på fjernvæggen af ​​rummet, parallelt med kommode. Dette vil bidrage til at gøre plads til en forældres seng eller komplementere indretningen af ​​lejligheden med en lænestol, der kan tjene som et sted til fodring af en nyfødt. For ikke at forstyrre barnets søvn er det muligt at adskille vuggen ved hjælp af en skærm eller et gardin.
  2. Vuggen er vinkelret på forældrenes seng og kommode. Dette vil visuelt udvide rummet, hvilket giver plads til babyens leg. Det er bedst at dække det ledige rum med et højtliggende tæppe eller blødt tæppe, som senere tjener som legeplads for småbarnet.
Børneseng

Børns zone for en nyfødt to-etagers historie

Børns zone for den nyfødte i bugtsvinduet

Børns zone for nyfødte blå

Børns zone for en nyfødt med et dias

Børns zone for den nyfødte i stuen

Opbevaring af børns legetøj i stuen

Værelsesdesign: Vi bruger separationssystemer

I de fleste tilfælde bruges en børns kommode til visuelt at dele rummet, som også tjener som et skiftbord. Et stort antal kasser vil være et godt sted at gemme børns ting.

Designet af en 1-værelses lejlighed kan tænkes igennem ved hjælp af til opdeling af en smuk og let skillevæg - et gardin eller en skærm på en snorflise. Dette vil gøre det muligt at skelne mellem børns zone uden at skabe en følelse af lukket rum.

En hylde eller et rack monteret parallelt med et vindue er en af ​​de nemmeste måder at zoning et værelse på. End-to-end-racket er godt til luft og lys, det passer perfekt til det indre af en en-værelses lejlighed og kan også tjene som et sted til opbevaring af børns ting.

Legeplads i stuen

Legetøj i det indre af stuen

Interiør af et børneområde i en lejlighed med 1 værelse

Design til børn i stuen

Børns zone for en nyfødt i et tæppe

Stue med en sengtransformator

Barneseng i stuen

Børn under trappen

Børne Loft stil

Det indre af rummet er ønskeligt at dekorere i neutrale toner, tæt i tone til tapet, tekstiler eller møbler. Ved at bruge materialer, der er kontrasterende i farve eller tekstur, kan du også opdele rummet i zoner. For eksempel kan du bruge et tæppe i børnenes værelse og et laminatgulv i anden halvdel af lejligheden.

Børnehjørne

Børnemøbler i stuen

Børns zone til en nyfødt i jugendstil

Modulære møbler til børns område

Overbygning til børns område

Soveværelse i stuen niche

Børns zone til en nyfødt i patchwork stil

1-værelses lejlighed design: generelle anbefalinger

Det indre af et værelse, der kombinerer barnets soveværelse og forældrenes soveværelse, er bedst udviklet i kontrasterende nuancer for at fremhæve rummets zoner.

Hvis du vælger møbler, skal du tage højde for dens funktionelle funktioner. Skuffer giver dig mulighed for at fjerne alle ting fra øjnene, med alle nødvendige vilje være i rækkevidde. Foldende sofa rummer ikke rummet, mens den i udfoldet form er meget komfortabel og rummelig.

Alle møbler skal være meget stabile eller fastgjort til væggen. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige fastgørelsesdele, flydende negle eller sikkerhedsseler.

Børneområde i stuen med en skillevæg

Udformningen af ​​børnenes område i stuen

Børns zone på podiet i stuen

Børns zone med hylder

Børneområde i stuen i Provence stil

Børneområde i stuen med skabe

Børns zone for nyfødte med et gardin

Børns zone til en nyfødt med en svensk væg

Børneområde for nyfødte i skandinavisk stil

Tænk på design af rummet, bør der lægges særlig vægt på belysning. Lysekrone er bedre at bruge med forskellige belysningstilstande. Derudover kan du installere en gulvlampe eller en bordlampe. Kabelføring skal være skjult, så barnet ikke kan rive lampen fra væggen.

Børns zone for den nyfødte med en glaspartition

Børns zone for nyfødte med hylder

Børnebord i stuen

Børneområde i stuelejlighed

Møbler transformer i stuen

Hjørnebørns område i stuen

Zonering af en børns zone for en nyfødt

Soveværelse i stuen

Børns zone i det indre

* Billeder fra Google.com

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 5 =