Idéer til opbevaring af legetøj i et børnelokale (95 billeder)

Hvis du beslutter dig for at udstyre et stilfuldt og funktionelt børnehave, er det vanskeligste spørgsmål, du skal løse, opbevaring af legetøj. På markedet i dag er der et stort udvalg af forskellige muligheder, der giver dig mulighed for at organisere opbevaring af bøger, børns ting samt legetøj, herunder små, for eksempel designerdetaljer eller indsamlingsfigurer. Måder at genoprette orden i børnehaven er næsten uendelige. Vælg det bedste du kan, med fokus på størrelsen af ​​børnenes værelse, præferencer for design og funktionalitet, samt hvilke legetøj der skal opbevares. Desuden vil designerens råd ikke være overflødig.

Tissue covers til opbevaring af børns legetøj
Komfortable hylder til opbevaring af legetøj
Stort garderobe til opbevaring af børns legetøj

Opbevaring af legetøj i banker

Opbevaring af legetøjsdesign

Opbevaring af legetøj på døren

Opbevaring af legetøj på en hylde

De enkleste muligheder for at organisere opbevaring

Den billigste og mest enkle opbevaringsmulighed er en legetøjskasse eller et usædvanligt bryst. Den bedste mulighed er en kasse med låg, opdelt i flere sektioner, men en enkel konfiguration er også egnet, især hvis du skal opbevare tredimensionelle legetøj. På børnenes værelser ser hylderne godt ud, det er universelt og velegnet til opbevaring af bøger, legetøj og øvelsesbøger. Derfor, hvis betingelserne tillader det, kan du sætte det langs en af ​​væggene. For at opbevare små legetøj på det, kan du bruge kurve, de er også gode til opbevaring af legetøj og ting i badeværelset, de kan tilføje dine yndlingslegetøj til at bade dit barn. Meget krævet i børnenes værelse er ophængte opbevaringssystemer, der sparer plads og også dekorere interiøret. Overkommelig pris, enkel organisation, samt evnen til hurtigt at fjerne alle legetøj - fordelene ved denne oplagringsmetode.

En hylde med et sted til hvile for at opbevare legetøj

Opbevaring af legetøj i krydsfiner kasser

Funktionelt legetøjsopbevaring

Opbevaring af legetøj i stuen

Opbevaring af legetøj i det indre

1

Opbevaring af legetøj i børnenes værelse

Opbevaring af legetøj i kommode

Det har dog også sine ulemper. Massive opbevaringsbeholder ser ikke alt for æstetisk tiltalende, rack tager for meget plads, og det ikke effektivt forbruger plads, kassen er svært at passe ind i det moderne interiør, og tillader ikke kurven for at sortere legetøj. Derfor tænker mange forældre, når de organiserer lagerplads i børnehaven, om, hvordan et sådant system skal organiseres. Kun med det du kan gemme alt legetøjet i den rækkefølge, at barnet vil være lettere at finde i at leg, og du kan hurtigt sortere gennem dem og ren på plads, hvis det er nødvendigt. Derudover vil barnets indre være til stor gavn, hvis rummet i det er pænt organiseret. Denne løsning er mere funktionel end et tilfældigt sæt containere og kasser på gulvet i rummet. Ikke for egnet og en sådan mulighed som en simpel taske til legetøj, hvilket ikke engang giver dig mulighed for hurtigt at vurdere indholdet. Det kan selvfølgelig gøres hurtigt med egne hænder, men du kan ikke opnå præcis opbevaring med det.

En stor hylder til legetøj i børnehaven
Arrangører til børnebøger og andet tilbehør
Store hylder med hylder til opbevaring af legetøj
Vævkurve til legetøj
Lille garderobe til opbevaring i børnehaven
Indtrækbare hylder til opbevaring af legetøj
Hyldenhed med skrå legetøjskasser
Små hylder med stofkurve

Opbevaring af legetøj i plastikbeholdere

Opbevaring af legetøj i kasser

Opbevaring af legetøj i kurven

Opbevaring af legetøj i sengen

Opbevaring af legetøj på en hylde med kroge

Hvordan man organiserer opbevaring af legetøj

Det sværeste i organisationen af ​​opbevaring er sorteringen af ​​legetøj. For dem skal du samle opbevaringspladsen i rummet. For eksempel kan lego komponenter og designere fjernes i kompakte plastbeholdere, hvor opbevaring er organiseret på bekostning af forskellige rum. Så detaljerne vil ikke forveksles, og barnet vil nemt finde præcis, hvad han leder efter.

Kasser til opbevaring af børns legetøj

Men for at opbevare bløde legetøj kan du bruge hylder, herunder dem, der er designet til bøger. Ikke en meget æstetisk løsning, men for bløde legetøj er det svært at vælge den rigtige løsning. Også nødt til at levere opbevaring af bordspil, samlinger, designer og terninger, dukker, bolde og børnemøbler. Alle disse legetøj bør være let tilgængelige i dit opbevaringssystem. Skabet kan ikke klare denne opgave, men de specielle skuffer, hvor skuffer adskiller sig fra hinanden i størrelse, er ret egnede. I dag finder en lignende model i butikken ikke være svært.

Frø til opbevaring af børns legetøj på badeværelset

Lego legetøj opbevaring

Opbevaring af legetøj på magneter

Opbevaring af legetøj i en baby dreng

Opbevaring af legetøj i barnets barn

Opbevaring af legetøj i børnehaven på loftet

Opbevaring af legetøjsbiler

På boksene kan du lave indskrifter eller tegne billeder for at gøre barnet lettere at navigere. Dette opfordrer ham til at opretholde orden, og også synligt dekorere interiøret. Separat container til legetøj til badeværelset, det giver mulighed for hurtigt at finde dem før aftenen badning. Du er velkommen til at bruge enhver mærkningsordning, som du kan opretholde orden og ikke gå tabt i hvilke kasser og æsker du har identificeret en designer og hvilken plads du har brug for at sætte din favorit bamse hare dit barn. Separat brug en taske til dukke tøj, det vil give mulighed for at gemme dem mere kompakt.

Plast arrangør til børns tilbehør
Kasser under bordet i børnehaven til opbevaring
Pink-grønt opbevaringssystem i børnehaven
Træhylder i børnehaven for drengen
Lette kurve med dyr til legetøj
Sække af stof og film til legetøj
Flerfarvede kurve til legetøj

Opbevaring af legetøj i møbler

Opbevaring af legetøj i en taske

Opbevaring af legetøj i kasser med påskrifter

Opbevaring af legetøj på væggen

Opbevaring af legetøj i plastikbeholdere

Opbevaring af legetøj under sengen

Praktiske ideer til opbevaring af legetøj

Et godt gennemtænkt legetøjsopbevaringssystem kræver ikke mange penge, hvis du har bestemt stedet for hvert legetøj. Suspenderet smal hylde af bøger vil hjælpe med at organisere opbevaringsskabe kan bruges ikke kun til tøj, men også for at fjerne dem i brætspil, pakker af børnetegninger, tegning tilbehør og meget mere. Til disse formål er beholderen også velegnet, jo mere kan de let stables på hinanden og
sparer dermed pladsen. På badeværelset kan du lave billige muligheder, fordi der ikke er for mange ting der gemmes her. Perfekt til dette formål er et net til opbevaring af legetøj. Hvis det er nødvendigt, er det let at fjerne, desuden vil alle legetøjene i det være i syne. Men i børnenes værelse er et sådant net ikke en meget optimal mulighed. Det faktum, at barnet vil være svært at få legetøj fra hængende net, er det bedre at bruge til denne etage kurve, især hvis dit barn er stadig meget lille.

Opbevaringsholdere

Du kan dog bruge møbler til opbevaring og som mulighed for design. For eksempel, hvis et værelse er styliseret til en piratø, kan du bruge en kiste til opbevaring. Du kan selv gøre den ud af den almindelige kasse, bare male den i brun og stram med stropper. Konventionelle skabe kan males i en lysere farve, vedhæfte lyse håndtag og dekorere benene, glem ikke at male og hylde!

Hylder og kister til opbevaring af børns legetøj

Opbevaring af legetøj under vinduet

Opbevaring af legetøj i podiet

Opbevaring af legetøj på vedhængsstrukturer i børnehaven

Opbevaring af legetøj på hylder

Nogle gange kan legetøjet selv blive et møbel. Hvis du er en samler af bløde legetøj, kan de placeres på hylder, vindueskarme og ryggen af ​​lænestole og sofaer. Med deres hjælp kan du også gøre interiøret mere hyggeligt og sødt. Glem ikke også, at du på bagsiden af ​​sengen kan hænge en arrangør til små ting, hvor alt hvad du behøver for at passe dit barn, ligger lige ved hånden. Opgaven med at organisere opbevaring er perfekt løst af plastik kommoder! Billig, praktisk og praktisk, vil de give dig mulighed for hurtigt at sætte tingene i orden og ikke optage for meget plads i rummet.

Skovle til opbevaring af børns legetøj
Hvide hylder med hylder i børnehaven
Hylde til børnebøger
Vævkurve med dyr i børnehaven
Store hylder til børn
Plastbeholdere til opbevaring af legetøj i børnehaven
Beige plastbeholder til legetøj i børnehaven

Hvordan man vælger møblernes farve til opbevaring

Når det kommer til hvordan man finder de mest interessante ideer til opbevaring af legetøj, er det vigtigt og rigtigt at vælge møblernes farve. Skabet og stativet skal for eksempel være i harmoni med hinanden. Men små genstande, såsom en kasse eller beholder, kan laves i kontrastfarve. Af det generelle design kan der slås ud elementer som en kiste og en gulvkurv. Kurveelementer passer godt ind i næsten ethvert interiør. Plastkurve er også meget praktiske, de er nemme at vaske, og et lyst design vil bringe et munter stemning til interiøret.

Hylde med plastik legetøj bokse

Opbevaring af legetøj i nettet

Opbevaring af legetøj i skabet

Opbevaring af legetøj i skabe

Legetøjsopbevaring i børnehaven

Opbevaring af legetøj i kister

Opbevaring af legetøj i den osmanniske

Husk også, at det ikke er nødvendigt at købe møbler og tilbehør til opbevaring i butikken. De kan gøres med egne hænder. Du kan sy en taske til bløde legetøj, brug bokse, klistret med gavepapir eller smukke tapet, male og dekorere æskerne. Med denne tilgang vil dit interiør kun være til fordel for det faktum, at du har besluttet at organisere opbevaring af legetøj og sætte din egen fantasi til det. Du kan finde interessante muligheder i et katalog af møbler til børn. Designers tips vil også være meget nyttige.

Kurv til opbevaring af børns legetøj på badeværelset
Små hylder med plastik legetøj bokse
Vævskasse til opbevaring i børnehave
Hvid og blå taske stof og film
Grønblå kurv til legetøj
Beige pink box med skuffer i børnehaven
Et stort system til opbevaring af legetøj i børnehaven
Blå boks til legetøj

Sikkerhed af møbler til opbevaring af legetøj

Husk at opbevaring af legetøj i huset skal organiseres sikreste. På badeværelset er det vigtigt, at barnet når legetøjet ikke kunne komme til noget forbudt for børnene. I børnenes værelse skal emner som et skab eller hylder samt skuffer være sikkert fastgjort til væggen for at forhindre dem i at vælte. Det er lige så vigtigt, at hver indtrækelig skuffe har en stop, der forhindrer det i at vælte. Derfor, for sikkerheden, køb i butikken specielle enheder, der pålideligt vedhæfter møbler til væggen. Husk at en tung container eller kasse ikke skal stå på den øverste hylde, de skal placeres på gulvet. For at sikre børns sikkerhed kan være deres egne hænder, er det vigtigste at vælge pålidelige materialer til dette og også at tage sig af pålideligheden af ​​at fastgøre møbler og andre elementer på væggen. Børnenes værelse bør være det sikreste sted i dit hjem.

Hvide hylder til et planteskole

Opbevaring af legetøj i et stof tilfælde

Opbevaring af legetøj i en kantsten

Opbevaring af legetøj vinklet

Opbevaring af legetøj på badeværelset

Opbevaring af legetøj på en bøjle

Opbevaring af legetøj i skuffer

I sidste ende er det ikke så vigtigt, hvilken lagringsorganisation der vælges til børnenes værelse. Du kan vælge mellem en lang række møbler muligheder, for eksempel et skab, et kiste eller et komplekst legetøjssorteringssystem, som systemer i Montessori-haver. Selv de enkleste måder, som et rack og kurve, giver dig mulighed for at opnå effekten. Desuden er der brug for opbevaringssystemer først og fremmest for at vænne dit barn til behovet for at overvåge ordren i rummet og regelmæssigt rengøre legetøj. Forklar blot for barnet, at hvert legetøj skal have sit eget hus! Derudover er det vigtigt, at interiøret er så harmonisk som muligt, og elementerne i møblerne kombineres. Forsøg at minimere antallet af massive møbler, ekstra skabe og kommoder i børnehaven er ikke nødvendige. Kun i dette tilfælde vil du være i stand til at oprette et sikkert og funktionelt børnehave, der vil fremme udviklingen af ​​dit barn og ikke tillade dig at bruge for meget tid til rengøring, hvilket giver dig fri til fælles spil.

Opbevaring af legetøj i børnehaven for piger
Banker gemmer værktøjer til kreativitet
Et hvidt rack med skuffer og kurve i børnehaven
Plastic legetøjsstativ
Grøn og blå kurve i stativet
Hylde til opbevaring af legetøj
Hvid opbevaringsstativ med store skuffer
Hvid bryst til opbevaring af legetøj i børnehaven
Vævkurve til opbevaring på badeværelset
Turkis hylde til bøger i børnehaven

Indbygget legetøjs opbevaringssystem

Opbevaring af legetøj i kasser

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

59 − 55 =