Hvordan til at dekorere et chalet-stil køkken? Funktioner af stil (25 billeder)

Det indvendige køkken i stil med hytten absorberede uendelig elegance og enkelhed. For første gang opstod denne retning på grænsen til Schweiz og Frankrig, hvor der blev skabt usædvanlige huse, hvis design var beregnet til at give en komfortabel og sikker levetid. Noget senere tiltrak den oprindelige stil designere, der med succes brugte den til at skabe et attraktivt hjeminteriør.

Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Særtræk ved stil

Det er ikke svært at lære denne retning, fordi den er meget forskellig fra alle de andre. Blandt de karakteristiske træk er det værd at bemærke følgende:

 • Anvendelsen af ​​udelukkende naturlige materialer til opførelse af strukturen og til indvendig efterbehandling. Hvis brugen af ​​naturlige materialer er umuligt, er det værd at erstatte dem med kvalitet efterligning. Massive faste møbler og groft design skaber en speciel atmosfære typisk for chaletens stil. Det er hensigtsmæssigt at afslutte med sten, træ, keramik.
 • Den aldrende effekt er iboende i aldring. Det opnås gennem specielle materialer eller antikke møbler, antikke dekorative elementer.
 • Brugen af ​​en sten til at skabe en murværk, dekoration, dekoration - en funktion, hvor stilen af ​​hytten er umiddelbart genkendelig. Den almindelige kogeplade udskiftes med en ægte eller kunstig pejs.
 • En forudsætning for designet er forening af spisestue og arbejdsområder. Den betingede fordeling af rummet kan opnås ved at spille med lys eller farve nuancer. Ikke egnet til dette formål gulvbelægning, det skal nødvendigvis være monofonisk og glat gennem hele overfladen af ​​rummet.
 • En passende udsmykning af værelset vil være fyldte dyr, maleriske landskaber i ru rammer af træ og samlingsvåben. I et ekstremt tilfælde kan du begrænse dig til lamper og fotos i de originale rammer.
 • Tekstil passer naturligt: ​​tæpper og sengetæpper lavet af uld, servietter og duge af sengetøj. Harmonisk i dette interiør ser gardiner af tæt stof med indlæg af læder.
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Køkken i chalet stil

Sort farvepalet

Stilet i Alpinehuset betyder brugen af ​​naturligt træ, stentoner og tilstødende nuancer. Disse omfatter mælk, grå, sand, brun:

 • til elementer af træ - gulv, møbler og bjælker - mørke farver bruges oftest;
 • Gips på væggene kan være hvidt, sand, beige, i sjældne tilfælde - brun;
 • Mursten og sten - lys og mørk at vælge imellem;
 • gulve - det er bedre at gøre dækket mørkt, hvis væggene og loftet er lyse. I tilfælde af at loftet er færdigt med træpaneler, og møblerne er lavet i mørke nuancer, vil den ideelle løsning være et lyst gulv.
Køkken i chalet stil

Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

På trods af at næsten alle toner i huset vil være naturlige, skal der være lyse accenter i det indre, der bringer humør til rummet. Disse kan være komfortable puder, farverige ornamenter på tallerkenen, håndlavede tæpper eller duge med broderi.

Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

møbler

Udformningen af ​​køkkenet i stil med hytten indebærer installation af sæt med enkle former og klare linjer. Møbelstrukturen er solid og pålidelig og lidt uhøflig. Overvej de vigtigste funktioner, der er vigtige at overveje, når du vælger de rigtige møbler:

 • Materiale. Selvfølgelig gives der fordel til produkter fremstillet af naturligt massivt træ af stærke racer: aske, eg, bøg, meranti. Det er acceptabelt at bruge budget kunstige analoger.
 • Møbler bør have en skygge af vintage, antikvitet. Enkelhed og grovhed af produktets tekstur er altid velkomne.
 • Træfacader er sjældent dækket af maling og lak. Ofte anvender de blot et lag af plet eller lak. I mere moderne variationer er facader malet og derefter dækket af patina. Harmoniske metaludsmykninger og indretning i form af træskærer.
 • Spisebord. Dette møbel rummer et centralt sted i køkkenets indre. Som regel har den en rektangulær form og er lavet af en massiv træ. Husejere foretrækker oftest modeller med lige sider af låget og vinklede ben.
 • Stole. De skal nødvendigvis være træ og massive. Ofte bruges til deres design læderindgange og nitter.
 • Design af husholdningsapparater. Det er værd at vælge enheder, stiliseret antik og retro. En anden egnet mulighed vil være placeringen af ​​udstyret inde i træfacaderne.
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Ekstra tilbehør

Laconisme og fuldstændighed hjemme interiør giver forskellige dekorative elementer, så de har en særlig rolle. Det er ikke svært at vælge dem, det vigtigste er, at tilbehør ikke er nye og ikke lavet af plastik. Eksperter anbefaler at bruge følgende teknikker til udformning af rum:

 • Køkkenredskaber. Metal pander og gryder falder ikke bag møbler facader, men er hængt på specielle stativer eller kroge, så de er altid i syne.
 • For at styrke landlige stilmotiver er banker med hjemmeforberedelser udsat for åbne hylder. På skråningerne af møbler er placeret klaser hvidløg eller løg, buketter af tørrede korn og urter.
 • Udsmykningen af ​​køkkenet vil være charmerende varer af porcelæn: vaser, figurer, plader med malerier samt containere til opbevaring af løsvarer og krydderier.
 • Belysningen skal være blød og behagelig, brug af lysstofrør er uacceptabel.
 • Armaturhusene er lavet af metal - bronze eller støbejern, plafoner - af gennemsigtigt eller halvgennemsigtigt glas. Til hængende over spisepladsen er gamle fabrikshængende lysekroner eller "tiffany" stil nuancer velegnet.
 • Blandere. Ideelt passer ind i designet af design retro kraner med ventiler. Blanderne er lavet i bronze og har formen af ​​bogstavet "G".
 • Bordplade. I stil med hytten bruges ofte en arbejdsflade af mørk farve med det samme mørke møbelsæt og omvendt. Hvad angår materialet, skal du vælge en naturlig eller kunstig sten.
 • Forklæde. Til fremstilling er det egnet keramisk flise og sten. Det er uønsket at anvende materialer som glas eller plast.
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Særlige træk ved designet

Der er nogle funktioner, som kan have negativ indflydelse på det endelige resultat af udformningen af ​​køkkenrummet. For eksempel kan moderne apparater helt ødelægge den særlige atmosfære, der er forbundet med chaletens stil. Uden bekvemme instrumenter gør det selvfølgelig ikke, så det er umagen værd at maskere dem bag møbelfasaderne eller ved hjælp af specielle klistermærker.

Brugen af ​​denne stil i små værelser - selvom det ikke er en nem opgave, men med den rigtige indfaldsvinkel, vil interiøret vise sig at være attraktivt og originalt.

I første omgang kan køkkenets hårde design forårsage modvilje, men hvis du kan lide chaletens stil, kan du sikkert ændre dine smag, eksperimenterer med materialer og tilbehør.

Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Krænkelse af harmoni er mulig på grund af landskabet, der åbner uden for vinduet i byens lejlighed. I udformningen af ​​et sommerhus er denne retning tværtimod perfekt tilpasning.

Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil
Køkken i chalet stil

Køkkenet i stil med hytten ser altid originale og farverige ud. Interiør er forbundet med varmen i hjemmet og hygge. En afslappet atmosfære, en særlig intim atmosfære, enkelhed og elegance i alt - det er det der tiltrækker mange stilfansere.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 1 =