Hvordan man vælger tapet i køkkenet (27 billeder): Smukke ideer og kombinationer i interiøret

Køkken - et yndlingssted i vores hus. Herfra kan du høre utroligt lækre dufte, det er altid dejligt og hjemligt varmt.

Lilla tapet i køkkenets indre

Men for at skabe en hygge i køkkenets indre, skal man arbejde hårdt. Hvis du beslutter dig for at ændre køkkenets design eller bare lave det, tilbyder vi ideer og anbefalinger, som vil gøre køkkenet ikke kun smukt, men også behageligt.

Udsmykningen af ​​væggene kan være anderledes, men lad os overveje muligheden for at vægge vægge. Hvordan man vælger tapet i køkkenet?

Vælg den type tapet

Vifte af tapet på markedet er imponerende, ikke alle former for tapeter i indretningen vil være egnede. Hvis du vælger tapet til køkkenet, skal du overveje følgende:

 • Til køkkenet er tapet, der ikke absorberer lugt, egnet. Hvis dette ikke tages i betragtning, så vil køkkenet efter et stykke blive til et rum, hvor det bliver umuligt at blive.
 • Tapetet skal være fugtbestandigt, men samtidig "ånde". Dette vil ikke føre til, at der på væggen med tapet vises sort skimmel, og tapetet skal limes igen.
 • Fra forskellige arter er det bedre at vælge tapet, som kan vaskes og om nødvendigt - males. Du kan vælge en af ​​to typer, men vaskbar tapet til maleri - den perfekte kombination.
 • Når du vælger typer af tapet, skal du overveje farven, i hvilken stil udformningen af ​​køkkenet og vægindretningen skal udføres: provence, land eller for eksempel hi-tech.
Ualmindeligt tapet i køkkenet under det gamle malede træ

Vinyl tapet til køkken

Vinyl tapet til køkkenet er valget af dem, der er konservative i deres synspunkter og som alt, hvad der er longevous. Men her er der flere typer tapet: blødt skummet vinyl, hvid eller farvet tapet til maleri, varmt stempling baggrunde og hård vinyl. Før du beslutter, hvilken vinyl tapet er egnet til køkken vægge, tjek deres egenskaber:

 • Skum vinyl tapeter maskerer ujævnhederne af væggene bedre end andre typer. Ideel forberedelse af vægge til vægpapir med tapet er ikke påkrævet. Af alle arter har den laveste styrke. Lim dem forsigtigt, forsigtigt presser kanterne.
 • Afslutning af væggene med tapet til maling er egnet til fans til at ændre designet ofte. Med disse tapeter er det muligt at legemliggøre de fedeste ideer i interiøret og udføre forskellige eksperimenter. For eksempel kan malingen påføres på bagsiden, så fargen vil gennemsyre kun den ikke-vævede base, og vinylområdets overflader vil forblive umalet eller af den oprindelige farve. Du kan påføre den fortyndede maling på forsiden og derefter tørre den af ​​det øverste vinyllag med en flannel. Vinyldele bliver lysere, og basen vil forblive mørk. Dette vil give tapetet en følelse af lydstyrke. Livet med god tapet til maleri er omkring 15 år, limning dem nemt.
 • Med tapet varmt stempling er der ikke noget problem under vådrensning. Takket være det bredeste udvalg af farver og mønstre, der efterligner strukturen i forskellige materialer, vil vægdekorationer med tapet af denne type hjælpe med at dekorere køkkenet i enhver stil, der giver design.
 • Solid vinyl tapeter, på grund af særlig produktionsteknologi, er sikre for helbred og forårsager ikke allergiske reaktioner. De svulmer ikke med overskydende fugt i rummet, og under rengøring kan du bruge vaskemidler og rengøringsmidler.
Vinyl tapeter under murværk i køkkenet

Vinyl tapeter under murværk i køkkenet
Vinyl tapet under stenen i køkkenet
Blomst vinyl tapet i køkkenet
Vinyl tapet med et mønster i stuen og spisestuen

Fluffy tapet

Trykte fibre af naturlig cellulose gør disse tapeter mere holdbare end papir. De er nemme at klæbe. Lim anvendes til vægge, ikke til tapet, hvilket også forenkler processen.

Flizelinovye tapet godt "ånde", når våd ikke svulme, godt skjule små defekter i væggene. Sandt nok er prisen på disse tapeter ret høj.

Glat non-woven tapet kan være grundlaget for maling og egnet til brug som et basislag til udjævning af overfladen og derefter limning af væggen med dekorative tapet.

Sort og hvidt uregelmæssigt tapet i køkkenet
Grøn ikke-vævet tapet i køkkenet

Grå og hvid ikke-vævet tapet i køkkenet
Grøn Flizeline tapet stribet i køkkenet

Flydende tapet

Flydende tapet i køkkenet ser attraktivt ud. Efterligning af forskellige teksturer på grund af imprægneringer og fibre af naturlige materialer gør køkkenets indretning raffineret og rig. Men disse tapeter er ikke vaskbare. Direkte kontakt med tapet med vand er generelt uacceptabelt. De kan bruges, hvis dette er en del af din ide, og designet antager denne slags vægge, men kun væk fra vasken. Lim tapet er ikke nødvendigt, de er anvendt som kitt.

Flydende hvid tapet i køkkenet
Flydende koral tapet i køkkenet

Hd wallpapers

Moderigtige wallpapers 3d - wallpapers til rigtige gourmeter. Billeder på 3d lærred ændrer helt køkkenets geometri. 3D wallpapers i interiøret skaber effekten af ​​tilstedeværelsen i objektets køkken, plante, produkt afbildet på dem.

Floral 3d tapet i køkkenet
3d tapet med billedet af byen i køkkenet
3d tapet med billedet af havet i køkkenet
3d tapet med orkideer i køkkenet

Vaskbar tapet

Naturligvis vil vaskbar tapet til køkkenvægge altid være at foretrække for andre typer. Af ovenstående tapet er næsten alle typer vinyl tapet vaskbare. Men vaskbar tapet er vandtæt, vaskbar, supermine og superhudsig ubeboelig. Vælg derfor vaskbart tapet, afhængigt af den forventede intensitet af rengøring.

3d wallpapers, samt wallpapers af andre typer kan have vaskbare sorter.

1

Efterbehandling af væggene i køkkenet med papir, akryl tapet og tapet af naturlige ingredienser er uønsket. Det er disse tapeter, og ikke vaskbare, absorberer lugt, er ustabile til fugt og praktisk taget kan ikke rengøres. En undtagelse kan kun være kork tapet og tapet fra bambus. Det er også muligt at kombinere i det indvendige vaskbare tapet med enkle.

Vaskbar hvid tapet i køkkenet
Vaskbar grå tapet i køkkenet
Vaskbar hvid tapet i et rummeligt køkken
Vask smaragd hvid tapet i køkkenet

Farve på tapet

Ideen om at vælge farve på tapet i interiøret er langt fra et mindre punkt. Farve er ansvarlig for sådanne parametre:

 • Snap til stilen. For eksempel kan beige, sennepsfarver og farver i hvid skala foreslå et mønster i Provence, og hvis der findes gule, grønne, orange, brune og grå farver, kan landestilen bruges.
 • Rumregulering. Farverne i lysområdet giver dig mulighed for at tilføje et visuelt rum, og mørkere nuancer af farver (fra gråskala til en så radikal løsning som sort farve eller brune nuancer) vil reducere området.
 • Differentiering i funktionelle zoner. I Provence-stil kan du for eksempel skelne ved at bruge skygge af beige. Det er muligt at bruge to farver til at adskille de to zoner i interiøret. Den sorte zone ser godt ud i modsætning til hvid. Brun, gul og grøn nuancer og deres kombination med beige muligheder er også en mulighed. I dette tilfælde kan du bruge en kombination af kontrastfarver. Efterbehandling, der kombinerer tapet i køkkenet, kan være en interessant udformning af ideen om zonering.

Ud over disse parametre kan korrekt valgt tapet af forskellige typer, farver og teksturer påvirke den psykologiske baggrund i køkkenet.

Smuk brun tapet i huset
Grøn tapet og forklæde med et billede af bambus i køkkenet
Lys beige tapet i køkkenet
Lyserødt tapet i køkkenet

Den rigtige kombination af farver

Kombinationen af ​​lyse (gule, grønne) og neutrale (grå) farver vil se trivial ud. Det ser ikke bedre ud og kombinerer tapetet i køkkenet på grund af de sorte og grå skalaer. I kombinationen af ​​to farver, hvoraf den ene er lys, er det bedre at bruge brune nuancer.

En god løsning vil være grå eller beige tapet til det røde køkken. Men gul eller brun tapet med røde møbler vil se smagløst ud.

Af de usædvanlige kombinationer, med omhyggelig pobrere kan to farver kombinere gule og grønne farver med tapet med elementer i farver af hvid eller beige. Du kan også kombinere tapetet i køkkenet, kombinere grå og beige tapeter og hvidfarvet tapet. Denne kombination vil se beroligende.

De mest populære og fashionable stilarter er nu Provence og Country. Men uanset hvilken stil du holder til, og der er mange stilarter, kan design altid indeholde grå elementer eller grå tapet, men for provencalsk køkken er denne mulighed ikke egnet. Med hensyn til køkkenerne i Provence, kan du notere de brede muligheder, når du anvender denne stil: tapet af den hvide skala vil skabe et elitistisk udseende, beige nuancer vil skabe en mere hjemme atmosfære. Også beige tapet til et lille køkken i Provence stil vil bidrage til at understrege den rene farve af hvide møbler. Det lyse tapet, der matcher Provence stil, vil se endnu bedre ud, hvis du laver en kombination af baggrunde af samme farve på en væg, men to forskellige teksturer.

Til stilen i Provence, på trods af mangfoldigheden af ​​sine arter, passer ikke 3D wallpapers også. Uheldig 3d tapet og køkkener i stil med land. Efterbehandling med lyst 3D-tapet spilder altid designet, hovedfarven på de detaljer, hvor pastellen er. Smukke 3D wallpapers, vil dog bidrage til at skabe et spektakulært futuristisk design.

Vi håber, at disse tips vil fortælle dig, hvilket tapet du skal vælge for køkkenet. Og så dit køkken ikke ser almindeligt og gråt ud, beslutter du på forhånd, at dekorere med lidt tapet vil gøre det til et hyggeligt sted, hvor hele familien vil samles.

Stilfuld stribet tapet i køkkenet

Stilfuld stribet tapet i køkkenet
Creme rødstribet tapet i spisestuen og køkkenet
Baggrund med print i spisestue og køkken
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 2