Hvordan man bruger et vægur i det indre af stuen? (33 billeder)

Den praktiske betydning af ure er ubestridelig, men de er ikke mindre vellykkede i at håndtere en kunstobjekts funktion. Vægure i det indre af stuen kan være hovedpunktet eller understøtte rummets generelle stilistiske orientering. Det vigtigste er at vælge en model, der vil se passende og harmonisk ud. Oplysningerne nedenfor vil hjælpe med i dette.

Hængende ur i stuen

Ur i stuen i Provence stil

Ur i stuen i retro stil

Typer af vægure

Grundlaget for klassificering af vægure kan være forskellige kriterier: materialet, typen af ​​mekanisme, stil mv., Men for dem, der søger et ur i stuen, er det bedre at fokusere på følgende modeller:

  • Klassisk ur (geometrisk model uden yderligere funktioner);
  • timer med abstrakte former;
  • ur-malerier (en eller flere high-grade malerier med indbygget ur);
  • ur med et pendul;
  • antik ur;
  • designer ure (produceret i små partier eller på forespørgsel).

Nu på toppen af ​​popularitet, den oprindelige ur med en "blind dial". Men kun med et øjeblikkeligt blik på dem kan du se alt, undtagen den præcise tid, så før du køber en sådan model, tænk hvad der er vigtigere for dig, dekorere interiøret eller se tiden.

Hvid væg ur i stuen

Stort vægur i stuen

Sort væg ur i stuen

Ure og stil af interiør

klassisk

For et interiør i klassisk stil er både moderne vægure og antikke modeller velegnede. Du kan sikkert stoppe valget af træprøver, især når det kommer til værdifulde træarter. Det eneste tabu er den elektroniske resultattavle.

1

Ur i stuen i stil med en cheby-chic

Ur i stuen med glas

Vintage ur i stuen

minimalisme

Ideel i dette design vil se strenge modeller, uden fantasifulde dekorative elementer, men det er vigtigt, at de giver stuen en bestemt chic. Præference gives til modeller af geometriske former lavet af metal eller glas.

Hi-Tech

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom på ultramoderne modeller. I hightech vil en elektronisk resultattavle passe perfekt, hvilket ikke kun kan vise tid, men også en dato. Organisk i et sådant interiør er skinnet af metal, skønheden i plastik og glitter af glas.

Klassisk ur i stuen

Farvede vægure

Indretning fra vægure

Land og Provence

Interiør i rustik stil er svært at forestille sig uden et ur med svingende pendul eller vægte. Fremragende vil se og gå med gøg. Elementet med raffinement i det rustikke interiør vil bringe timer med pastellfarver med en kunstigt alderen overflade eller urskive med et maleri. Ikke mindre organisk fit modeller i et metalhus med smedet tilbehør.

Rococo, Barok og Imperium

De listede stilarter kræver smukke rigt dekoreret ure. Den mest fashionable vil se modeller, dekoreret med brug af guld, porcelæn, bronze, ædle træ og krystal. Stuer, indrettet i disse stilarter, er ofte fulde af malerier. I dette tilfælde kan du begrænse skrivebordet uret.

Udskåret ur i stuen

Pink ur i stuen

Ur i stuen i rustik stil

retro

Denne stil kræver ikke-standard tilbehør. Det er godt udstyret med ure fremstillet i marmor, bronze og sølv. Retro er svært at forestille sig uden strømlinet form og udsmykkede indretning.

Det vægmonterede store originale ur til stuen i retro stil er en af ​​de bedste løsninger. Organisk vil det ligne antikke ure eller kunstigt ældede modeller, der afspejler den valgte stil i fortiden.

Trævæg ur

Vægur over sofaen

Design af uret i stuen

Timer og sammensætningslove

For at placere uret i stuen er rummet over pejsen, bordet og sofaen ideel. Det vigtigste er, at den valgte vægoverflade ikke er overbelastet med en anden indretning. Med et vægur ser små billeder eller fotografier godt ud.

En stor rolle er spillet af størrelsen af ​​rummet. I et stort rum er et lille ur let tabt. Hvis du tilføjer dem til andre elementer, kan du øge kompositionens skala, men det er vigtigt ikke at overdrive det, ellers vil resultatet irritere øjet, så den bedste mulighed er et stort ur. Massive modeller ser meget imponerende sammen med et tv eller en pejs. Selvom rummet er lille, kan du tage en chance ved at bestille en model med imponerende størrelse. Med et sådant ur vil rummet virke større.

Bestem placering af uret anbefales, selv før de er erhvervet. Dette vil lette udvælgelsesprocessen. Vurdere, hvordan den valgte model vil se i det foreslåede interiør i stuen, du kan i den grafiske editor.

Vægur i øko-stil i stuen

Elektrisk ur i stuen

Ure i stuen i etnisk stil

Hvordan tænder du et originalt dekorelement?

Usædvanlige ure kan ikke kun dekorere stuen, men også bringe den individuelle dynamik. Der er flere enkle teknikker til at opnå denne effekt.

Kombinationen af ​​flere timer i et rum er et af de friskeste ideer. Det passer ikke alle sammen, men hvis du sætter filosofisk mening ind i en sådan sammensætning, kan resultatet være imponerende. Der er ingen særlige regler her. Ure kan variere i størrelse og design, være asymmetrisk eller i en række. Baggrundsvæggen til en sådan sammensætning kan være en kontrastvæg.

Vægur med foto i stuen

Smedejernsvagtur i stuen

Runde vægur i stuen

Timer fra praktiske værktøjer. Med urværk og fantasi kan der skabes et vægur fra alt: fra plastiske skeer og hæklede servietter til cykelhjul og skaller indsamlet i løbet af ferien. Alt, hvad der kræves til gennemførelse af en sådan ide:

  • urværk;
  • time og minut hænder (du kan tage det fra et gammelt ur eller gøre det selv);
  • dekorative base.

Selv den klassiske model, der ikke skiller sig ud, kan nemt blive en eksklusiv ting med et lyst strikket cover.

Firkantet væg ur i stuen

Vægur i stuen i loft stil

Metal væg ur i stuen

Ur med fotorammer

De kan laves manuelt eller købes færdiglavede. At opbygge et sådant ur på egen hånd er nok en klokke mekanisme med pile og 12 billeder inden for rammerne. Hvis den færdige version er mere attraktiv, skal du være opmærksom på de prøver, hvor billederne kan udskiftes på et bestemt tidspunkt.

Street ur

De kan stiliseres eller være et rigtigt gadeur. Men husk, jo flere forskellige farver i stuen, jo færre farver burde være i urets design. Vær ikke bange for at eksperimentere, sådan en uventet ting vil bringe frihed til hjemmet.

Ur i stuen i jugendstil

Udendørs ur i stuen

Vægur i stuen

Imitation ure

Uret kan imiteres i en væg applikation eller tegning. Til samme formål bruger moderne designere møbler, der ligner et ur i form. Med en lignende rolle kan man klare selv et lille runde vindue med det tilsvarende farvede glas.

Væguret er et alsidigt dekorativt element, som med en kompetent tilgang kan omdanne ethvert rum. Det er især vigtigt at vælge det rigtige ur til stuen, fordi dette er stedet for demonstration af det mest attraktive tilbehør til rådighed i huset.

Bord ur i stuen

Original ur i stuen

Ur med stativ i stuen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

65 + = 74