Gulvdesign i køkkenet (21 billeder): Valg af materiale og design

Et bredt udvalg af materialer komplicerer undertiden valget af gulvbelægning i køkkenet. Men en vis viden om hver type dekoration hjælper med at skabe et ideelt interiør. Indretningen af ​​køkkenet gulv slutter ikke med fliser eller linoleum, nu er der mange moderne og universelle belægninger.

Parket i det lyse køkken

Gulvbelægning af linoleum

Rygerne om, at materialet ikke er egnet til færdiggørelse af gulvet i køkkenet, er stadig rygter. Faktum er, at kvaliteten af ​​dette materiale er direkte afhængig af prisen, og jo dyrere det er, desto sikrere er det at dekorere rummet. Ofte opbevares købere til en lav pris på linoleum, men efter en kort periode observerer de skade på deres gulv. Moderne materialer og mange af deres typer er dækket af specielle beskyttende blandinger, hvilket giver yderligere styrke til belægningen.

Linoleum i køkkenet gulv design

De fleste mennesker søger at spare ikke kun på omkostningerne ved materiale, men også på reparationsarbejde. En anden misforståelse i forbindelse med utilstrækkelig linoleum er forbundet med ukorrekt lægning af belægningen, som efterfølges af hævelse og brud. Eksperter anbefaler at lægge linoleum af kommerciel type, som er fremstillet med forventning om styrke og holdbarhed. Lys eller grå linoleum er bedre at vælge indvendigt i et lille køkken, og i et rummeligt værelse kan du vælge en mørk farve: sort, mørkegrå eller brun.

Linoleum under parket på gulvet i køkkenet
Linoleum med lyse accenter på gulvet i køkkenet

Trægulv i køkkenet

Ofte når man køber gulve i køkkenet, er der et valg mellem skønhed og anvendelighed. I sin stræben efter at købe naturmateriale taber forbrugeren i spørgsmålet om lang levetid dækning.

Træ parket på gulvet i køkkenet
 • Træet er et af de mest upraktiske materialer, der kræver regelmæssig fornyelse og vedligeholdelse.
 • Det er svært at bruge, når zonering.
 • Den tredje ulempe er en høj pris, men det kompenseres øjeblikkeligt af en reduktion i omkostningerne ved valg af møbler, da et sådant gulv vil være harmonisk i ethvert interiør og stil design.
 • Men her er der endnu en ulempe - materialet absorberer let pletter, det vil være vanskeligt at vaske det på grund af den svage fugtresistens.
 • Derfor, hvis fakta af naturlig oprindelse af gulvbelægning er vigtigere for dig, så vil du sandsynligvis være tilfreds med dit valg.

Trægulv i køkken i landstil

Marmor i køkkenet

Prisen på luksus opfylder ikke altid forventningerne, men det vedrører ikke materiale som marmor. En sådan belægning kan med rette betragtes som unik, da den ikke kan forveksles med nogen anden. Stentækket har sin egen tekstur, originale indretning og næsten blank glat overflade. I marmorbelægning er der en række fordele, der gør det bedre end linoleum eller laminat, men der er næppe mangler, der kun vil være særegne for ham. Som noget andet moderne materiale er marmor tilbøjelig til alle slags ridser og chips. Det er meget vanskeligt at installere, indretningen med sort eller brun marmor er ikke egnet til et lille køkken. I resten kan et sådant gulv betragtes som den mest pålidelige belægning.

Marmorgulv i køkkenet
Marmor fliser på gulvet i køkkenet

Laminatgulve

Et gulvbelægning, som kan kaldes overkommeligt, i modsætning til marmor - er et laminat. Materialet er let at sætte i en lille og i det rummelige køkken selv, det praktisk nok, og sælges til en overkommelig pris. Dens alsidighed er, at du kan vælge næsten alle indretningsmuligheder - det kan efterligne træ, fliser, marmor og også have et mønster. I forhold til træ er laminatet bedre og mere praktisk, da det er let at rengøre og tillader installation af et varmesystem. En almindelig opfattelse er opfattelsen, at laminatet ikke er fugt-bevis, men hvis du afhente materiale med en speciel belægning, vil det ikke kun have en enorm lighed med alternativ træ, men vil i høj grad overgå det. Passer denne form for dekoration til interiør lille og stort køkken, uanset hvilken farve du vælger: lysegrå og sort eller zoneinddeling.

Laminat i køkkenet med øen

Fordele ved laminat:

 • styrke
 • holdbarhed
 • Alsidighed
 • Overkommelig pris
 • Nem pleje
 • Godt valg
 • Let at installere
Laminat i køkkenet i stil med landet
Mørkebrunt laminat i køkkenet

Keramisk gulv i køkkenet

Ved sammenligning af keramiske fliser med stærk marmor og et varmt laminat kommer flisen til forkant. Dette er et egnet materiale til køkkenet, både lille og rummeligt. Ligesom laminat er fliser i stand til at efterligne teksturer og materialer. Mattbelægninger er altid beskyttet af et ekstra lag, og installationen er ikke kun hurtig, men også billig. Der er kun en betingelse for, at huset var varmt, det er bedre at udstyre gulvet med et varmesystem. Hvad angår fliser, så anbefaler sådanne materialeksperter at bruge til færdiggørelse af væggene og forklædningen af ​​køkkenet. Flisen er mindre holdbar, så når man køber det, er det værd at være interesseret i fremstillingsprocessen og står over fo
r materialet.

Keramiske fliser på gulvet i køkkenet

Keramiske fliser eller porcelæn fliser?

Tidligere kunne porcelæn stentøj kun forestilles i byggeri. Den høje pris på sådanne finish er begrundet i det smukke udseende af porcelænfliser og minimal risiko for skade og slid. Næsten de samme kvaliteter og har keramiske fliser, som giver dig mulighed for at sammenligne deres fordele:

 • styrke
 • holdbarhed
 • Modstandsdygtighed overfor kemikalier
 • Vandmodstand
 • Brandsikkerhed
 • Sort indretning
 • hygiejne
Porcelæn på gulvet i køkkenet

Farve og design af gulvet i køkkenet

 1. Sort gulv i køkkenet - har længe ikke været en nyhed, men flere og flere mennesker vælger sort farve ved hjælp af zoneinddeling. Sort gulv kan harmonisk kombineres med hvidt køkken, især med en blank facade. Men ligesom den hvide, sorte gulv vil kræve konstant pleje, således at porcelænfliser eller klassiske fliser konstant reflekterer et spejlglans. Desuden er en sådan indretning ikke egnet til indretning af et lille køkken.
 2. Det hvide gulv i køkkenet er en måde at skabe et moderne interiør uden problemer med designet. Selv i modsætning til det sorte køn er den hvide tyngre for at holde konstant renlighed, men indretningen af ​​højteknologisk køkken eller minimalisme vil være svært at forestille sig uden sådanne gulve, især i tilfælde af zonering af et lille køkken. Et lyst eller gråt gulv er en ideel mulighed for at afslutte et lille køkken.
 3. Brunt gulv i køkkenet - en temmelig almindelig løsning, der ikke giver problemer med rengøring. Den er perfekt kombineret med mørke og lyse farver: hvid, sort, grå. I tilfælde af det brune gulv kan du også gøre zoneinddeling af rummet, så gulvet ikke vil komme i konflikt med nogen af ​​farverne.
Trægulv i køkkendesign
Let gulv i køkkenet
Flise af forskellige nuancer i køkkenet
Sort flise på gulvet i køkkenet

Kombineret gulv i køkkenet

Synspunktet om, at kombinationerne i interiøret er bedre for fagfolk at håndtere, er forældet. Nu kan alle lave en sammensætning fra flere materialer på en gang, og uanset hvad indretningen er bedst: hvid flise eller mørk linoleum, sort flise eller grå marmor. Du kan vælge imod hvid linoleum, der ser harmonisk ud med lysegrå fliser på væggene og hvide møbler. Sådan indretning er relevant for et lille køkken, hvor valget af zoneinddeling er kompliceret på grund af mangel på kvadratmeter. I et rummeligt køkken kan du lave zoneinddeling ved at placere en lys, grå eller hvid linoleum i køkkenets spiseplads og en brun, sort eller lys flise i arbejdsområdet.

Kombineret gulv i køkkenet

Når man kombinerer finish, er det værd at overveje kombinationer. Hvilket valg at lave, vil materialet fortælle. F.eks. Er fliser ikke meget "venlige" med linoleum og et gråt eller lette laminat med brun eller sort marmor. Dekor dekoration af et lille eller stort køkken skal være ens i farve eller tekstur. Det er bedre, hvis forskellen i materialer udfører funktionen af ​​zoneinddeling i det indre.

Kombineret gulvdesign i køkkenet
Kombineret gulv i køkkendesign
Kombineret gulv i klassisk køkken
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

79 − 71 =