Fordele og funktioner i køkkener fra MDF (26 billeder)

I moderne overflod er det meget vanskeligt at vælge køkkenmøbler, fordi der er så mange ikke kun smukke men også virkelig højkvalitetsmaterialer. Moderne og klassiske køkkener fra MDF - en fremragende løsning til dem, der foretrækker at bruge materialer af høj kvalitet, men ikke betaler for meget. Det stilfulde køkken er præget af god præstation, så du kan vælge den perfekte farve og form. Desuden koster køkkener af farvet MDF eller møbler til et træer billigere end træprodukter. Imidlertid har sådanne møbler sine egne fordele og ulemper.

Hvidt køkken MDF

Sort køkken MDF

Køkken MDF under valnød

Island køkken MDF

MDF træ til træ

Fordele og ulemper

Køkkenet er lavet af træfiberplade har mange fordele. Den vigtigste er modstandsdygtighed mod fugt. Med overholdelse af reglerne for drift og pleje kan et sådant køkken vare i mange år uden tab af ydre og operationelle kvaliteter.

MDF køkken i minimalistisk stil

MDF i jugendstil

Orange køkken MDF

1

Der er andre fordele ved køkken fra MDF, takket være dette materiale, der bruges til at lave køkken sæt. Disse omfatter:

 • Materialets antiseptiske egenskaber. Køkkenskabet fra MDF er ikke ødelagt under påvirkning af skimmel og bakterier. Mikroorganismer lever ikke på en sådan overflade, hvilket er en betydelig fordel for det rum, hvor mad er kogt og anvendt.
 • Økologisk renlighed. Til fremstilling af materialet anvendes ikke giftige eller kemiske stoffer, så materialet er sikkert for kroppen. Til limning af materialet anvendes carbamidharpiks, som ikke er skadeligt for mennesker.
 • Evne til at skabe nogen form og konfiguration. Materialet har en lav struktur, som gør det muligt at skabe buede facader og andre indviklede detaljer af køkkenmøbler, så køkkenets design fra MDF er frisk og smuk.

Sort og rødt køkken MDF

Klassisk køkken MDF

Direkte køkken MDF

Grå køkken MDF

Tre-farve køkken MDF

Udgifterne til sådanne køkkener er lave og meget dårligere end produkterne i deres naturlige træ. Samtidig er der mulighed for at bestille et køkken til et træ, som passer perfekt ind i det klassiske indre af rummet.

På trods af de indlysende fordele har sådanne køkkener også ulemper. De vigtigste ulemper er:

 • Let antændelighed. Når du åbner det åbne flamme materiale, blokerer materialet hurtigt op. Men for at minimere risikoen for brand fra gas eller elektrisk udstyr, er designet af et sådant køkken omhyggeligt gennemtænkt.
 • Frygt for mekanisk skade. MDF facader til køkkenet er bløde og plastiske. Dette letter fremstillingsprocessen, men kan føre til revner og brud fra stærke påvirkninger og betydelig stress.

Dette er alle ulemperne ved materialet. Men du kan slippe af med dem, når du køber kvalitetsmøbler og ordentlig pleje af det.

MDF køkken i huset

Glat køkken MDF

Hjørne køkken MDF

Køkken MDF farve vanille

Køkken MDF vanille

Typer af MDF køkkenbelægninger

Direkte eller hjørne køkken MDF - ikke den vigtigste beslutning, når du vælger. Det vigtigste er, hvordan man dækker fiberpladen. Det afhænger af, hvad pladen dækker, køkkenets indretnings og eksterne egenskaber. Hovedtyper af belægning:

 • MDF køkkener, dækket af en film. I dette tilfælde er en film af den ønskede farve og tekstur indsat på facaden. Filmkøkkener vælges oftest for belægningens holdbarhed for at slette, og også på grund af de lave omkostninger. De kan være lyse eller pastelle, med et mønster eller et fast stof.
 • Plastbelægning. Facaderne af køkkener, der er dækket af plastikplader, bevarer farve og form i lang tid, de er modstandsdygtige mod temperaturændringer og mekaniske påvirkninger. For at dække med plast, tilbydes dusinvis af varianter af farver.
 • Køkkener af fineret MDF. Fasaden af ​​køkkenet er klistret med tynde plader af finer, som er udvalgt efter farve og tekstur. Dette er den bedste måde at lave møbler til et træ på. Sådanne møbler adskiller sig næsten ikke fra produkter fra en naturlig fil. Fineret finer giver dig mulighed for at genskabe tekstur og farve af valnød, eg og andre værdifulde arter. Denne facade er præget af økologisk renhed og enkelhed af pleje. Det er endog visuelt vanskeligt at skelne mellem naturlig valnød og eg fra kvalitetsfinéret MDF.
 • Emalje. I dette tilfælde kan facaden males i en bred vifte af farver og nuancer. Overfladen er malet i flere lag, hvorefter den er malet og lakeret. Et sådant blankt køkken MDF har en rig farve, der ikke brænder ud under påvirkning af direkte sollys. En anden fordel ved en malet overflade er, at den ikke absorberer vand og fedt. Du kan bestille forskellige modeller til et træ eller lyse og rige farver.
 • Akryl. Denne mulighed refererer til den gennemsnitlige priskategori. I dette tilfælde er facaderne dækket af akrylplader med høj densitet. Fordelene omfatter materialets økologiske renhed samt dets modstand mod mekaniske skader.
  Akryl - det optimale materiale til blankt køkken MDF. Møblerne er mættet med dyb og lys farve eller blide nuancer af hvidt, og har også en blank spejloverflade.
 • En separat visning kan skelne køkkener fra MDF med fotoudskrivning. De kan fremstilles både på basis af akrylplader og filmbelægning.

Blå køkken MDF

MDF køkken i højteknologisk stil

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Køkken - hovedrummet i huset, så det er yderst vigtigt, at møbelsættet opfylder alle krav til sikkerhed, holdbarhed og holdbarhed. Samtidig skal køkkenmøbler matche designen af ​​rummet.

MDF køkken i landlig stil

Brunt køkken MDF

Matte køkken MDF

Når man vælger et køkken fra MDF, er det nødvendigt at være opmærksom på materialets kvalitet, facadebelægningen, design og beslag. De vigtigste punkter at overveje, når de køber:

 • Tykkelse af materialet. Denne parameter skal ikke gemmes. Den optimale tykkelse af bunden, der er dekoreret med en film, er 1,6 cm. Ved dekoration af facader med plastik eller akryl bør tykkelsen af ​​materialet være ca. 1,8 cm. Filmbelægningen skal påføres begge sider af facaden.
 • Overfladebelægning. I dette tilfælde kan du vælge finér, plastik, akryl, film eller emalje. Fra valget af dækning vil afhænge af holdbarhed, slidstyrke, udseende og pris for produktet.
 • Design og farve. Du kan bestille ét stykke design eller individuelle moduler. Før du bestiller, skal du bestemme designen af ​​møblerne og værelset som helhed. Hvide køkkener er velegnede til klassisk interiør og farvede - til moderne. Glansfuld køkken MDF vaniljefarve - en fremragende løsning til ethvert interiør. Dette gælder også møbler med efterligning af naturligt træ.
 • Producent. Fra denne indikator vil afhænge af kvaliteten af ​​møbler, dens holdbarhed og udseende, så du bør ikke stole på fremstilling af møbler til uverificerede virksomheder. I dette tilfælde er risikoen for at få produkter af lav kvalitet for høj.
 • Funktioner af drift. Når du vælger en belægning til møbler, bør du også overveje de enkelte funktioner i operationen. Damp, høj temperatur og høj luftfugtighed kan påvirke facadernes tilstand negativt, så du bør vælge modstandsdygtig over for fugt og temperaturbelægninger, hvis møblerne ligger tæt på ovnen og komfuret.

MDF er et holdbart, slidstærkt og overkommeligt materiale. Men for et kvalitets køkken er det kun at foretrække en højkvalitets belægning, der tåler driftsbelastninger, og passer også ideelt ind i rummet.

Køkken MDF wenge

Grønt køkken MDF

Gul køkken MDF

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

96 − = 94