Et sted at læse i lejligheden: lav et hyggeligt hjørne (26 billeder)

Mange fictionfans spekulerer på, hvordan man korrekt udstyre et sted for at læse bøger i en lille lejlighed eller et rummeligt hus. Efter alt for en sådan ferie har du brug for en særlig atmosfære, og først og fremmest har du brug for privatlivets fred. Hvis boligen ikke har et bibliotekslokale eller et specielt rum, er folk nødt til at læse, hvor det for øjeblikket er let, stille og blødt. Men når der er en separat zone, et behageligt sted, der hjælper med at skabe et ritual om at nyde intellektuel mad, bliver processen endnu mere behagelig og fascinerende.

Et sted at læse på balkonen
Et sted at læse i det indre af et privat hus

Udgang til lyset: Vi udstyre vindueskarmen

Det første skridt er altid at finde et fjerntliggende sted, hvor fred og ro regerer. Mange mennesker kan lide at sidde i vindueskarmen i det rum, hvor der ikke er vækkelse (i særdeleshed, er det meget vanskeligt at læse i køkkenet eller stuen, hvis den udvidede familie) - er den bedste løsning for fritid dagtimerne. Naturlig belysning har en gavnlig effekt på synet og psyken, udsigten uden for vinduet vil hjælpe med at slappe af, lindre spændinger, distrahere fra hverdagen.

Et sted at læse med blomster
Et sted at læse i børnehaven

For at gøre det mere behageligt at sidde ved vinduet, er det umagen værd at lægge et blødt tæppe eller tykt tæppe på vindueskarmet, fylde på dekorative puder. Hvis der er mulighed og ledig plads, kan du lægge en bogreol i nærheden, der vil også være en kop med en duftende drink. Hvis vindueskarmens højde overstiger 45 cm, kan den blive en fuld bord.

Sofa til læsning
Et sted at læse i det indre af huset

Flere aflukket rum

I godt vejr skal du flytte til en altan eller terrasse for at skabe en hyggelig atmosfære, du skal også bruge hjemme tekstiler. Hvil i luften, selvfølgelig, meget behageligt, men kun hvis huset ikke er i et tætbefolket område - gadestøj vil være distraherende.

Hvis der er endda en lille kvist, kan du oprette en fuld afslapning zone - en særlig konfiguration af lokalerne, tilstedeværelsen af ​​ikke-standard Windows-formular, fravær af fremmede lyde oprettet en særlig måde, tillader en dybere dyk i den fiktive verden. Kammeratmosfæren er et yndlingssted for introverter at læse. På loftet kan du organisk arrangere stativer til bøger, bringe en mere behagelig stol, sæt lampen.

Et sted at læse i nærheden af ​​det franske vindue
Et sted at læse i stuen

Når der kun er et værelse i boligen for at opnå effekten af ​​intimitet, kan du bruge skærmbilleder, skillevægge eller skabe. Det er det begrænsede område, der hjælper dig med at komme væk fra virkeligheden hurtigere og gå ud i den fiktive verden.

Et sted at læse i indretningen
Sted til læsning på kontoret
Lænestol til læsning

Hvordan vælger man det rette sted?

Du kan læse, sidder på en stol, sofa, sofa eller bænk, men stadig den mest bekvemme løsning anses for at være en stol, især hvis den er udstyret med podlokontnikami og fodstøtte (sidstnævnte kan erstattes af tilsvarende blød skammel). Designere tilbyder i stigende grad brugerdefinerede sædemodeller, som er mini-bibliotek - det niveau af komfort øger de indbyggede rum til opbevaring af bøger og relaterede oplysninger.

Et sted at læse i en lejlighed
Et sted at læse under trappen
Et sted at læse på loftet

Hver person beslutter, at det er egnet til langsigtet læsning: en person, der kan lide en lang tid til at sidde i en gyngestol, på sofaen eller brystet, den anden sandsynligvis vil appellere tronen stol eller hængende vævet design på en rund ramme. Hvis fodstøtten stadig ikke er nødvendig, er det værd at lægge tæppet, så det er blødt og varmt.

Et sted at læse i det indre af jugendstil
Niche til læsning i soveværelset

Fundamentals of the organization of light

Under de lokale forhold kan kun de sydlige regioner prale af en lan
g dag med lys og godt vejr, i de fleste tilfælde skal medborgere tilpasse sig atmosfæriske forhold. Derfor er virkelig hyggelige læsersteder udstyret med kvalitetslamper, tæt på dagslys - de vil hjælpe dig med at føle sig godt tilpas selv med langvarig belastning på øjnene.

Udstyr til læsning i huset
Et sted at læse ved vinduet

Sconces, gulv lamper, hvor du kan justere højden - det er valget af fans at læse liggende, sådan udstyr er normalt installeret nær sengen, sofaen eller sofaen. For dem, der foretrækker at tilbringe tid i en stol eller på skrivebordet, kan vi rådgive om de lange ben lamper: justering af hældningsvinklen, er nemt at nå den mest behagelige stilling, når lyset falder på siden, og gør ikke ondt i øjnene.

Et sted at læse i det indre af palæet
Belysning af et sted til læsning

For at reducere spændingen er det værd at gå på pension i områder med en lys omgivende finish - i et sådant miljø er strålerne jævnt spredt.

1
Vinduesark som et sted til læsning
Et sted at læse i det indre af Provence

Hvor ellers kan jeg læse?

Det er værd at fremhæve de oprindelige løsninger:

  • "Sofa" på trappen - hvis der i et privat hus i dette område er store vinduer, er det normalt lavt, de kan udstyres med en hyggelig blød platform;
  • loftet - en særlig form for mode hængekøjer, repræsenterende kraftigt strakt på rammen gitter anledning til en sådan udformning kan for Tilstødende gitter;
  • på en ophængt seng - en interessant mulighed for en have i godt vejr. Sengen er en udvidet sving udstyret med en madras, porcelæn og dekorative puder;
  • i skabet under trappen - et aflukket rum for dem der foretrækker ensomhed. Det vigtigste her er at skabe en fuld, men ikke overdreven belysning, for at bevare auraen af ​​frihed fra verden;
  • En almindelig hængekøje, installeret i en lejlighed eller på en lukket balkon mellem to vægge;
  • et bjerg af puder på gulvet og en baldakin - en romantisk, magisk indstilling;
  • loftet (særligt isoleret) - et rigtigt springbræt for dem, der besluttede at skabe et personligt sted at læse med de relevante attributter.

Det betragtede websted har ikke kun en funktionel belastning: det er vigtigt at observere stilistiske proportioner og holde sig til det allerede eksisterende interiør, det er umagen værd at undgå rystende plads.

Sofa til læsning i interiøret
Et sted at læse i soveværelset

Alle elementer skal opbevares i et roligt farveskema, en lille mængde lyse accenter er velkomne. Hvis stedet er begrænset i området, kan du erstatte hylderne i kurvene, som vil være pænt stablede bøger - denne løsning hjælper med at undgå forvirring.

Lænestol i hjørnet til læsning
Et sted at læse i et landhus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1