Design af stuen med to vinduer (52 fotos)

Stuen er den mest multifunktionelle forudsætning, den er vært for gæster og er vært for en festlig middag, og bare hvile. Nogle gange på en plan kan den kombineres med et køkken eller i kombination også fungere som et soveværelse. Derfor bør indretningen af ​​stuen være baseret på principperne om indkvartering af et stort antal mennesker.

Stue med to vinduer med mint gardiner

To buede vinduer i stuen

Stue med to balkon vinduer

Stue med to vinduer findes i husets layout sjældent, normalt i værelserne er der et vindue, tilstedeværelsen af ​​to vinduer angiver den imponerende størrelse af rummet. Derfor kræver det et særligt indretning. Oftere findes der to vinduer i hallerne (20 kvadratmeter eller 18 kvadratmeter). Nogle gange kan de ses i hjørthusene på Khrusjtjov. Engagere i deres design er svært, men interessant, fordi du skal tænke gennem mange nuancer.

Stor stue med pejs med to vinduer på en væg

Beige stue med to vinduer

Stue med to vinduer i et privat hus

Dekoration af en stue med to vinduer

Efter et par vinduer er rummet fyldt til det maksimale med dagslys, så det skaber en speciel atmosfære. Hvordan man opretter et opholdsrum design (18 kvadratmeter eller 20 kvadratmeter) med to vinduer? Første aftale med tildeling af plads i rummet. For at udstyre interiøret korrekt skal du bruge følgende tips:

  • Designere anbefaler normalt lyse vægtoner til hallen (op til 18 kvm.) Med to vinduer. Dette råd er også relevant for stuen i Khrusjtjov. Men det er ønskeligt, at væggene ikke er monofoniske.
  • På værelset (fra 18 m² til 25 m²). Du kan male væggene i varme farver. Men det indre af et sådant rum er tilladt i en mørkere palette, da to vinduer med interesse giver en overflod af gadebelysning i rummet (fra 20 m² til 25 m²). Ideelt udseende i værelser med naturlig belysning af væggene under sten eller mørkt træ. De kan zones, gør udsmykningen af ​​køkkenet under stenen, og stuen kombineret med det - under et mørkt træ.
  • God idé - at fokusere på en af ​​væggene, klæbe den med billedbaggrunde eller enhver belægning, der adskiller sig i tekstur.
  • Loftet i stuen fra 18 kvadrat. m til 20 kvadratmeter. m med to vinduer skal have en mættet farve. Hvis det ikke kun har to vinduer og et højt loft, kan du klistre på det fliser eller tapet med et billede, eller arrangere hængslede lofter, der efterligner stjerneskinnet. Det er bedre at lave lave lofter lys.
Cream stue med pejs med to vinduer på en væg
Beige stue med pejs med to vinduer på en væg

Stue med pejs med to vinduer

Hvordan man arrangerer møbler

Et vigtigt øjeblik i design af rummet (fra 18 m² til 20 m².) Med to vinduer er arrangementet af møbler. Montering af et stort kabinet eller møbelvæg i det bliver et problem, som i et enkeltrums lille hruschevke. Normalt bestiller ejerne af sådanne lejligheder individuelle møbler, baseret på indretningen af ​​rummet. Korrekt matchede størrelser af møbler giver dig mulighed for med held at passe det ind i interiøret.

Muligheden for at arrangere møbler i stuen med to vinduer

Stue med to vinduer i klassisk stil

Stue med to trævinduer

Ofte i stuen i Khrusjtjov sætte en reol, hjørnesofa og et lille bord. En fremragende udskiftning af kabinettet vil være en baggrundsbelyst niche udstyret med gipsplader. Hvis køkkenet eller soveværelset og stuen er kombineret, ved hjælp af en niche kan du zonere disse to værelser.

1
Brun-hvid stue med to vinduer

Stue med to vinduer i huset

Stue med to karbadvinduer

I stuen på 20 kvadratmeter. m til 25 kvadratmeter. m sofaer og lænestole kan sættes på den vestlige stil - lige foran vinduerne draperet med smukke gardiner. Smukke flotte sofaer, hvis de sætter sig i midten af ​​rummet mod hinanden.

Stue med to vinduer og pejs

Stue med to vinduer i kolonistil

Hvis den lille stue er i Khrushchevka, har den et areal på 18 kvadratmeter. m og kombineret med et køkken eller soveværelse, er det bedre for hende at vælge de mest nødvendige og kompakte møbler. Dette vil medvirke til at undgå at røre rummet og gøre det lukkede rum mere behageligt.

Hjørnesofa i stuen med to vinduer

Stue med to franske vinduer

Stue med to vinduer i højteknologisk stil

Vinduesdekoration

Når du opretter design af stuen med to vinduer, skal du overveje, at den vigtigste stil accent af indretningen af ​​stuen er tekstilelementer. Det er nødvendigt at kombinere gardiner, møbler, puder og sofabelægninger korrekt. Deres succesfulde kombination vil gøre dit værelse utroligt hyggeligt. Hvis stuen i Khrusjtjov også er et soveværelse, er det bedre at hænge lette gardiner eller moderne persienner på et vindue.

Salat gardiner i stuen med to vinduer

Stue med to vinduer i industriel stil

Stue med to vinduer i interiøret

Udformningen af ​​vinduer udføres såvel som hele interiøret i stuen. De bør ikke afvige fra den generelle baggrund. For klassiske og lignende stilretninger i design af vinduer er det bedre at holde sig til symmetri. For vinduer i denne stil passer lyse, identiske med hinanden gardiner. Du kan købe gardiner med det originale mønster eller moderne gardiner nu med et 3-d mønster.

Asymmetri er kun tilladt med arrangement af moderne stilarter, såsom moderne, højteknologiske eller minimalisme. I sådanne rum er det bedre at erstatte gardinerne på persiennerne.

Stue med to vinduer uden gardiner
Stue med to vinduer og brune gardiner med et mønster

Stue med to vinduer i lejligheden

Stue med to vinduer i loftet stil

Stue med to små vinduer

Belysningsrum med to vinduer

Ved hjælp af elektrisk lys forvandles stuen i en mørk tid. Om aftenen anbefales det at tage sig af kunstig belysning. Tidligere var den obligatoriske egenskab af en stor stue på 18 kvadratmeter. m - 20 kvadratmeter. Der var en gulvlampe og en stor lysekrone hængende i midten af ​​rummet. Nu kan du skabe en atmosfære af lethed ved hjælp af forskellige højdepunkter, LED-bånd. En ekstra mulighed for belysning hjælper med at skabe et romantisk interiør i stuen i Khrusjtjov.

Ofte er en stor stue (fra 20 kvm M. til 25 kvm.) Kombineret med et soveværelse eller endda et køkken. Baggrundsbelysningen hjælper med at adskille dem i funktionelle områder.

Lysekrone og bordlamper i stuen med to vinduer
Spotlights i stuen med to vinduer
Stor lysekrone i stuen med to vinduer

Arrangement af møbler i stuen med to vinduer

Stue med to vinduer i jugendstil

Sådan tegnes åbninger mellem vinduer placeret på en væg

Med det rigtige arrangement af accenter vil to vinduer i en stor stue (18 kvm - 20 kvm.) Se lyse og friske. Hvis vinduerne er placeret på den ene side, kan forskellige dekorative elementer placeres mellem dem. For eksempel hæng et billede, et familiefoto, sæt et tv eller en pejs.

Stue med to vinduer med en overflod af indretning

Stue med to panoramavinduer

Stue med to plastikvinduer

Stue med to elevatorer

Stue med to vinduer i retro stil

For nylig bliver pejsen en permanent egenskab af stuen. Interiør med denne solide egenskab ændrer sig altid til det bedre. En fremragende udskiftning til pejsen mellem vinduerne på den ene side vil være et plasma-tv. Disse genstande, der er indsat i nichen, vil hjælpe med at skelne rummet i køkkenet og stuen. Hvis der er nok plads mellem vinduesåbningerne, kan du lægge en sofa mellem dem.

Pejs mellem to vinduer i stuen
Stue med to store vinduer

Stue med to vinduer i stil med en cheby chic

Stue med to vinduer med gardiner

Stue med to vinduer i moderne stil

Udsmykning af en stue med vinduer på forskellige vægge

Ved planlægning af et hus, hvor to vinduer er på forskellige vægge, lægges der særlig vægt på hjørnet mellem vinduerne. Her kan du sætte møbler: et klædeskab eller kommode, en vinkel sofa eller en pejs. Velegnet til udrustning af vinduet mellem vinduerne er en eksotisk plante i et dejligt badekar eller en usædvanlig gulvlampe.

Stue med to vinduer på forskellige vægge

Hvis køkken og stue, et samlet areal på 24 kvadratmeter. m, kombineret, kan du sætte et spisebord foran et vindue. Blomster på vindueskarmen giver speciel komfort. Hvis interiøret er lavet i mørke farver, er det bedre at hænge et stort spejl modsat et vindue, det vil desuden lyse op og øge rummet. Hvis vinduesrammerne er træ, er det ønskeligt, at der i træet var træelementer. På trævinduer placeret på forskellige sider, vil lyse silke gardiner se smukke ud.

Stue med pejs med to vinduer på forskellige vægge

Stue med to vinduer og skodder

Stue spisestue med to vinduer

To vinduer i hallen giver dig mulighed for at opdele det i separate værelser: et køkken og en stue, et soveværelse og en stue. Disse to dele vil have en naturlig lyskilde. At dele rumsareal på 24 kvadratmeter. m i hruschevke funktionelle områder, såsom et køkken eller soveværelse, velegnet til letvægts gipsplader eller smukke japanske gardiner i form af skærme.

Uanset hvilken stil du beslutter dig for at følge, husk, at det endelige resultat skal matche din livsstil. Når du indretter en stue, i sidste ende, bør det være det sted, hvor du altid vil vende tilbage.

Stilfuld stue med to vinduer på forskellige vægge

Stue med to smalle vinduer

Stue med to vinduer og vintage møbler

Stue med to høje vinduer

Stue med to vinduer i landstedet

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

90 − 82 =