Design af loftet i køkkenet: Interessante ideer (29 billeder)

Køkken til enhver tid var et kult sted i russernes familier. I 80'erne i forrige århundrede blev det anset for ikke kun det sted, hvor maden blev tilberedt, men også et sted for åndelige samtaler, så dit projekt design favorit familie hjørne bør være særligt opmærksomme - her og type og farve, og loftet stil er af allerstørste betydning.

Loft i køkkenet

Træbjælker på loftet i køkkenet i klassisk stil
Loft i køkkenet

Typer af materialer til efterbehandling

I dag er der flere muligheder for indretning af lofter:

  • maling eller hvidvaskning efter plastering
  • plader på loftet - dette er en billig og hurtig måde at give det et ædelt udseende;
  • Streklofter giver køkkenet en raffineret stil (det er muligt at tørre dem om nødvendigt);
  • brugen af ​​et gipspladens falske loft giver mulighed for at udfolde fantasier i den fulde bredde;
  • Kombinationen af ​​flere materialer, forskellig i tekstur og farve, gør det muligt at omsætte til virkelighed næsten alle moderne ideer.
Loft i køkkenet

Hver af de ovennævnte muligheder for efterbehandling har ret til at eksistere, og de er alle gode nok. Valget af design skal være berettiget, harmonisk tilpasse hovedideen og matche den valgte stil. Når du er færdig med alle de synlige overflader, det vigtigste - at gøre alt omhyggeligt og præcist, og endnu bedre til at ansætte et team af professionelle, så du ikke behøver at gentage noget.

Loft i køkkenet

Hvidvaskning eller maling

Disse muligheder kan betragtes som traditionelle metoder til afslutning af loftet, som ofte bruges før. De var særlig populære for 15-20 år siden, og nu bruges de mindre og mindre, da de betragtes som ret komplicerede og beskidte.

Loft i køkkenet
Loft i køkkenet

Stretchloft i køkkenet i landets stil

Før malingen starter, skal overfladen være perfekt nivelleret. For at gøre dette skal du bruge en almindelig kittet, der primer alle synlige fejl i loftet. Maleri begynder normalt med cornice og hjørner, og derefter flyttes til et fælles centralt område.

Loft i køkkenet

Brugen af ​​moderne dekorative gips giver dig mulighed for at slå den enkleste loftet (og endda stråler) til et mesterværk af kunst, vil det give de køkkenfaciliteter mere volumen og dybde.

I dette tilfælde er hovedfaktoren det korrekte udvalg af farvestråler og mønstre.

Loft i køkkenet

Gips vil være en glimrende mulighed, hvis det er nødvendigt at skjule de eksisterende mangler eller tekstur af et keder gammelt loft. Der er både en farveversion af gipset og bare hvidt. Afhængig af stil og smag skal du vælge den rigtige. Du kan oprette et meget originalt og mærkeligt køkken (der er endda et sort loft).

Loft i køkkenet

Efter at mønsteret er påført overfladen, er det primet og påført den krævede farve. Hvis du bruger blank maling, så vil køkkenloftet få dybde; Ved brug af strukturelle malinger kan små defekter med succes skjules.

Loft i køkkenet

Loft med fliser

Oftest brugt fliser af skum, forskellige typer plast, sjældent kan du finde varianter af træ eller glas. På forsiden er der ofte en tegning eller metal sprøjtning, og nogle gange kan fliserne se ud som om du har et træloft.

Loft i køkkenet

Installationsarbejdet er ret simpelt og nemt. Hele overfladen er afgrænset af firkanter, og derefter med lim er flisen fastgjort til loftet. Hvis der er et ønske om visuelt at udvide rummet af et lille køkken, skal du være opmærksom på den glansede flise.

1
Loft i køkkenet

Paneler på loftet

Loft i køkkenet

Praktisk og hurtigt er køkkenlofter monteret af plastpaneler. Denne metode er bekvem, fordi den ikke kræver krævende arbejde med udjævning af overfladerne. For det første er en ramme lavet af en metalprofil, og så monteres paneler, hvilket minder om en samling af en børne designer. Sådanne lofter kræver etablering i hele hjørnet af plastik, hvor panelerne er indsat, forbundet ved hjælp af specielle sideskinner.

Loft i køkkenet
Loft i køkkenet

Plastlofter har deres fordele: nem installation, modstand mod ændringer i temperaturforhold, lave priser, lette pleje af dem; men der er også en lille ulempe: de taber nemt deres originale form selv fra små tryk, så installat
ionsarbejdet skal udføres meget omhyggeligt.

Loft i køkkenet
Loft i køkkenet

Stræklofter

Loft i køkkenet

Stræklofter har længe vist sig kun fra den bedste side. De har mange ubestridelige fordele:

  • helt flade overflader uden behov for nogen justering;
  • uigennemtrængelighed af materialet til vand og damppåvirkninger;
  • Materialet er æstetisk meget attraktivt, men også holdbart.
Loft i køkkenet
Loft i køkkenet

Der er flere typer af sådanne lofter: matte og blanke, med sømme og uden sømme. Nuancer og farver kan laves næsten alle. Loftshøjde ved brug af en metalramme er reduceret til 10 cm, så lofter er ideelle til køkkener med høje lofter.

Loft i køkkenet

Til rum med lavt til loftet, de passer mindre, men når stoffet ved hjælp af en speciel varmepistol er strakt og rettet ind, så effekten af ​​glatte og smukke loft overskygger manglende højdetab. Installationsarbejde er bedst ikke at udføre selvstændigt, men at overlade teamet af fagfolk.

Loft i køkkenet

Med hensyn til konstruktive løsninger kan de enten være på enkeltniveau eller på flere niveauer, afhængigt af køkkenområdet og hvilken designmetode du implementerer. Ved hjælp af to niveauer lofter, kan du slippe af med synlige fejl eller skjule ledninger og kommunikation.

Loft i køkkenet

Denne to-tier-version giver dig mulighed for at bryde rummet i zoner til hvile og madlavning, f.eks. I køkkenstudiet. Omhu for materialet i sådanne lofter er ret simpelt: du kan vaske det med en klud og sæbeopløsning.

Loft i køkkenet

Suspenderede lofter fra gipsplader

Dette er en af ​​de mest populære typer af loftramme strukturer, som er fastgjort på et betonloft. De har flere ubestridelige fordele: Relativ let installation, modstandsdygtighed over for damp eller fugt. Suspended design gør det nemt at skjule ledninger eller rør, paneler med spotlights.

Loft i køkkenet

Hvis der er installeret et loft på et niveau, er det vigtigt at rette metalrammen korrekt ud af profilerne (mindst 10 cm fra betonloftet). Derefter fastgør pladerne af gipsplader med brug af skruer. Docking samlinger mellem pladerne skal limes med et specialiseret net, og derefter primet.

Loft i køkkenet

Afslutningsarbejde udføres næste. Til dette kan du bruge maling, tapet, fliser eller dekorative gips. Til køkkenudstyr anbefales det at bruge gipsvæg, ikke bange for fugt.

Loft i køkkenet

For at give køkkenet en unik stil og form, samt at fremhæve forskellige zoner, kan du bruge indstillingen med flere niveauer. Et sådant installationsarbejde indebærer tilgængeligheden af ​​faglige færdigheder og beregninger og kræver derfor viden om ægte fagfolk.

Loft i køkkenet

Hvis køkkenet eller lokalet er et lille område, skal du ikke over komplicere designet. Det er bedre at lave et loft på et niveau. Det vigtigste i denne sag er at planlægge den korrekte belysning af køkkenet. Til dette formål er lysekronen placeret i den centrale del - den vigtigste lyskilde, og på andre steder er belysningen skabt ved hjælp af mange små lyskilder.

Loft i køkkenet

Kombineret lofter

Kombinerede lofter involverer blanding af forskellige materialer. Ofte kan du finde stræklofter med gipsplader. Mindre almindeligt er forbindelsen af ​​gipsplader med dekorative gips. Oprettelse af kombinerede lofter på flere niveauer kræver høj færdighed. De fleste af mesterens hold arbejder på dem.

Loft i køkkenet

Blanding af efterbehandling materialer gør det muligt at implementere interessante interiørløsninger. For at realisere det unikke design i køkkenet i dine drømme, udtrykkeligt medvirker dine fantasier og ikke-standardiserede løsninger i det virkelige liv.

Loft i køkkenet

Baggrund på loftet af gipsplader med baggrundsbelysning i køkkenet med mørke møbler
Loft i køkkenet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

47 − 42 =