Bryst på badeværelset: Kompakte møbler af stor betydning (24 billeder)

Badeværelser i moderne hjem kan være helt anderledes: små og store, mellemstore og ikke-standard størrelser, men én ting er konstant, et badeværelse - er ikke kun et sted for at gøre hurtige vand behandlinger, nogle gange er det et sted, hvor du kan slappe af og forkæle kroppen.

Hvid kommode på badeværelset

For at alle vores yndlings kosmetiske procedurer udføres med maksimal komfort og gavn, får vi hundredvis af forskellige krukker og flasker, komfortable mochalochek og børster. Og alle disse små ting har brug for et sted. Optimal, når alle hygiejneprodukter er ved hånden nær spejlet i badeværelset, så behøver du ikke at begå unødvendige handlinger, der flytter fra badeværelset til spejlet i f.eks. Soveværelset.

Kommode i badeværelset af træ

Kommode i badeværelset på hjul

Det var at skabe sådanne behagelige forhold og blev opfundet kommode til badeværelset. Disse møbler elementer har kompakte dimensioner og en række funktionelle rum i form af hylder og skuffer, der giver dig mulighed for at placere alle hygiejneprodukterne både indenfor og udenfor det.

Kommode i badeværelset med kurv

Bryst på badeværelset i loft stil

Badeværelsesmøbler: funktioner

Badeværelsesskabet, som andre møbler til disse forhold, har små dimensioner, vandafvisende belægning, funktionelle funktioner og attraktivt udseende. Selvfølgelig er sådanne opbevaringsfaciliteter primært valgt til rummelige badeværelser, fordi kasse i badeværelset i det væsentlige ikke spiller en vigtig rolle, når der er forskellige hængslede konstruktioner, der gør det muligt at spare plads. Kommode er en behagelig tilsætning og giver komfortabel opbevaring af alle de ting, der er nødvendige på badeværelset.

Kommode i badeværelset i jugendstil

1

Kommode

Ja som nævnt ovenfor har møbelforretningerne oftest præsenteret kommode til rummelige lokaler, men for nylig har designere introduceret og små modeller, der passer perfekt ind i de begrænsede badeværelser. Disse strukturer har normalt en række skuffer og forlænges i højden. Desuden har designere designet et smalt kommode til toilettet, så du kan organisere rummet af et allerede lille rum.

Den hængslede kommode på badeværelset

Plast kommode i badeværelset

Designfordele

Som alle andre funktionelle møbler har kommoder en række fordele, som du bør være opmærksom på, når du køber:

 • høj kvalitet af materialer. Alle møbler i et badeværelse skal have høj fugtighedsbestandighed, så kister er normalt lavet af materialer, der ikke er bange for vandspray;
 • kompakte dimensioner. Ofte tager strukturerne ikke meget plads og har ikke udragende dele, der ville hæmme bevægelsen af ​​badeværelset. Derudover giver forskellige åbningsmekanismer dig mulighed for at vælge en model med de nødvendige døre, hvilket vil spare værdifuldt nyttigt rum;
 • kortfattet stil. Da disse møbler ikke altid er obligatoriske egenskaber i badeværelset, er det ofte i dens designproducenter mere mening end noget andet. Kister er lavet i alle indretningstilstande og retninger og passer til ethvert badeværelse.

I resten er det værd at være opmærksom på kvaliteten af ​​finish og tilbehør, styrken af ​​hele strukturen og de garanterede garantier. Kvalitet badeværelsesmøbler skal vise de højeste resultater for alle disse krav.

Kommode i badeværelse med hylde

Strukturelle træk

Der er flere varianter af klassifikationer, hvorefter det er muligt at opdele de kommoder, der præsenteres på møbelmarkedet. Alle er designet med hensyn til strukturen af ​​moderne badeværelser, så der er altid en chance for at vælge en passende model for dig selv.

Efter konstruktionstype

Afhængigt af kommodeets udseende og udseende er der to hovedtyper:

 • direkte;
 • hjørne.

Lige kommode - dette traditionelle design, som ligner kommode, der bruges til at gemme ting i soveværelset. Sådanne møbler er placeret langs fri væg, har flere skuffer og forskellige størrelser i dybde, bredde og højde. Direkte badeværelse skuffer kan udover kasser have tomme nicher, hvor det er bekvemt at opbevare kurve til linned eller forskellige husholdningskemikalier.

Hjørnekister, som navnet antyder, er indbygget i hjørnet og har et mere originalt indretning. Dette design bruges i badeværelser, hvor alle væggene er optaget, og steder til opbevaring af ting er stadig ikke nok.

Kommode i Provence stil badeværelse

En udskåret træ kommode på badeværelset

Efter type placering og vedhæftning

Afhængig af tilgængeligheden af ​​ledig plads på badeværelset er der to muligheder for at placere et kommode:

 • udendørs;
 • suspenderet.

Gulvlayoutet er egnet til store badeværelser og er den mest almindelige mulighed for at installere sådanne møbler på badeværelset. Kommode til badeværelset kan være placeret under vasken, ved siden af ​​det eller generelt i et andet hjørne. Designet kan stå helt på gulvet, hvilket ikke er meget sikkert på badeværelset, for under et sådant bryst vil vand eller snavs ophobes, hvis tilstedeværelse vil påvirke husstandens sundhed negativt. For at undgå sådanne problemer kan du købe en model på ben af ​​metal, plast eller gummi. Under en sådan kommode er det praktisk at vaske, og hvis en af ​​dine yndlingsflasker ruller under den, bliver det ikke svært at få det.

Pink dresser på badeværelset

Suspenderede strukturer er fastgjort t
il væggen og installeres oftest under vasken, så de ikke kun skjuler alle tekniske kommunikation, men giver dig også mulighed for at skjule husholdningskemikalier og andre nødvendige bagage. Der er selvfølgelig og sådanne designmuligheder for udformningen af ​​rummet, da det suspenderede kommode var placeret lige langs den frie væg. Oftest i sådanne tilfælde over dem hang et spejl, hvor det er praktisk at se tilgang til brystet, fordi rummet under den nederste hylde giver dig mulighed for nemt og bekvemt at placere benene og nyde de igangværende kosmetiske manipulationer.

Grå kommode på badeværelset

Ved åbningsmekanismen

Den klassiske version af brystet indeholder flere skuffer placeret vandret. Men ofte som der er også modeller, opdelt i to sektioner: en sektion, som tiden indeholder skuffer, og den anden halvdel til vasketøjskurven, og det har en solid dør fuld højde, som kan åbnes på forskellige måder.

Under alle omstændigheder vil det ikke være overflødigt at overveje mulige muligheder for at skabe et eksternt brystpanel. På adgangsmekanismen kan kommoderne til badeværelser være:

 • nå;
 • swing;
 • foldning;
 • coupe.

Den klassiske kommode er naturligvis repræsenteret af inddragelige strukturer, der giver dig mulighed for at trække skufferne med alt hvad du behøver for håndtagene. Moderne skinner, der er udstyret med kommoder, gør skuffernes bevægelser glatte og tavse og kræver ikke store anstrengelser. Hvis det ser ud som om kuglerne på kasserne rummer rummet eller ikke passer ind i interiøret, kan du vælge modeller uden kuglepenne.

Sådanne kister er udstyret med en særlig perforering, der trækker som du kan trække skuffen eller en moderne mekanisme, der giver dig mulighed for at åbne kommode med let tryk - kassen bevæger sig selvstændigt.

Hvis du vil spare helt plads, kan du vælge indstillingen med skydedøre. Denne kiste er mindst som en klassiker og har ikke æsker, men opbevaringskompositionen er stadig den samme. Ventilerne bevæger sig langs skinnerne i hylderne og giver adgang til ting uden at overtage overskydende plads.

Den foldende og svingende åbningsmekanisme passer til de modeller, hvor der ud over det sædvanlige sæt af kasser også er en sektion til en kurv med sengetøj. Dørene til dette afsnit kan svinges åbne, som dørene til et konventionelt skab, som vil være acceptabelt for rummelige badeværelser. I små rum vil klappen passe, når dørbladet i nederste del forbliver i sin oprindelige position, og ovenfra stiger det tilbage til den ønskede afstand.

Vælg åbningsmekanismen skal baseres på dimensioner af dit badeværelse, for som du kan se, kræver mange af dem også ledig plads.

Kommode i badeværelset

Ved funktionelle funktioner

Denne klassifikation er den mest omfattende, og det er svært at identificere de vigtigste muligheder, så lad os kun tale om de mest populære.

For eksempel, oftest i bylejligheder kan du finde en version af brystet med en indbygget vask. Sådanne møbler ser organisk ud på badeværelset, tager ikke meget plads, skjuler alle VVS-kommunikation og giver plads til opbevaring af nødvendige bagagerum. På bordpladen ved siden af ​​vasken kan man finde de midler, som ejerne ofte bruger, og under bordpladen finder man plads til husholdningskemikalier og aftagelige håndklæder. Hvis brystets overordnede dimensioner og design er tilladt, kan en kurv til opbevaring af tøj også placeres under vasken.

Kommode i badeværelset af massiv fyrretræ

Enkelte bordplader er også meget almindelige, men bruges normalt i store badeværelser. På en sådan kommode er det behageligt at placere alle varianter af uhod kosmetik og andre hygiejneprodukter. Det store åbne rum hjælper med at organisere problemer med valg og bekvemmelighed ved at bruge de nødvendige rør og krukker. Også mange fans af miljø stilarter af interiør design gerne have på bordplader levende planter eller små akvarier. Repræsentanter for floraen renser rent luften i rummet og gør atmosfæren mere afslappet, og fiskens bevægelse i akvariet vil fremme afslapning i procedurerne for aftenbad.

Smalle kommode i badeværelset

Ikke mindre ofte er der muligheder for kommoder til badeværelset med et indbygget spejl. En sådan struktur, selvfølgelig, ved første øjekast forekommer det lidt besværligt, men ikke desto mindre adskiller gennemtænkt design, fordi du kan nyde skønhedsbehandlinger, uden at flytte spejlet hængende over vasken.

Og den sidste mulighed, som ikke er så almindelig som de foregående tre, men også finder sted - et kommode med et skiftbord. Sådanne strukturer er typisk installeret direkte i børnenes værelse, men mange familier med børn foretrækker sin placering på badeværelset. Sagen er, at med et så bekvemt arrangement kan forældre svømme et barn efter badningsprocedurer samt udføre de nødvendige daglige hygiejnehandlinger nær adgang til vand.

Andre ekstra funktionelle funktioner kan laves for at bestille individuelle behov hos husstandsmedlemmer, så der er ingen mening at notere dem. Men selv de muligheder, som vi allerede har meddelt, gør det klart, at den strukturelle mangfoldighed i dette badeværelsesmøbel kender ingen grænser, og alle vil helt sikkert finde den rigtige mulighed for sig selv.

Kommode i wenge farve

Kister under vanskelige forhold

Som du ved, er forholdene i badeværelset langt fra ideelle: her er næsten altid høj fugtighed, vanskelig ventilation, sandsynligheden for svamp eller skimmelsvamp. Glem ikke, at i mange gamle huse, hvor betingelserne for kommunikationssystemer i badeværelserne brydes, kan det være for koldt om vinteren eller for varmt fra opvarmede radiatorer.

I betragtning af alt dette skal alle emner i et sådant rum have høje karakteristika ved forskellige indikatorer, herunder modstandsdygtighed mod fugt. Derfor er det meste af badeværelset skabt af så populære materialer som:

 • plast;
 • træ;
 • spånplader (spånplader);
 • flade dispersionsfraktion (MDF).

Plast kommode til badeværelset

Af alle disse muligheder kan plast med rette betegnes som leder i vurderingen af ​​de mest fugtighedsbestandige materialer. Det tolererer meget godt virkningen af ​​vand, deformerer ikke, svulmer ikke. Forskellige sprøjter og pletter fjernes fra plastik med en normal klud.

Høj kommode i badeværelset

Tilgængeligheden af ​​plast som materiale til brystet gør sådanne mønstre også den mest rentable ud fra et økonomisk synspunkt. Plastmodellerne er meget billigt prissat og sælges i næsten enhver møbelbutik. Det er plastik kommode, der oftest findes i små badeværelser og selv i toiletterne, fordi de normalt har en bredde på en skuffe. Med samme mål - for at spare plads - produceres disse kister oftest i lyse farver: hvid, grå, blå og lysegul. Disse nuancer tiltræ
kker ikke opmærksomhed, spiser ikke plads og går næsten sammen med den generelle situation, hvis de befinder sig i værelser, der opbevares i lignende toner.

Den eneste ulempe, som en plastik kommode med skuffer kan have, er dens skrøbelighed. Det anbefales ikke at indlæse det med tunge genstande, bygge i en vask og installere et spejl på det.

Bryst på badeværelset med et udtrækssystem

Møbler fra MDF

Plader af fint dispergerede fraktioner har højere styrker end plastik, men er ringere end sidstnævnte i modstandsdygtighed mod fugt. For at beskytte mod vand er MDF kommode dækket af specielle forbindelser eller indsat med beskyttelsesfilm. Derfor skal du være opmærksom på alle mulige fikseringspunkter, folder, led, områder nær håndtag og hængsler, når du vælger kister af dette materiale. Et hvilket som helst lukket sted i den nærmeste fremtid vil blive en farlig dirigent af fugt, hvilket vil gøre dine møbler ubrugelige. Den beskyttende film kan også have nogen farve, har dekorative mønstre, men de fleste købere vælger hvide og blå design, fordi de tilsyneladende anser dem for en klassisk version.

Kommode i badeværelse med skuffe

Spånplade i badeværelset

Dette materiale findes mindst i fremstillingen af ​​badeværelsesmøbler, fordi den har den laveste fugtbestandighed, men alligevel har dens beundrere. Efterspørgsel af spånplader i deres lave pris. Nemt og overkommeligt materiale koster meget lidt penge og er egnet til midlertidige muligheder. Det, som MDF, er dækket af specielle vandafvisende forbindelser og beskyttelsesfilm. Der er hvide, blå, brune, sorte og gule versioner - afhængigt af udseendet af badeværelset. Efter et stykke tid begynder det fugtighedsfulde bryst også at smuldre og svulme, så denne mulighed er kun egnet til midlertidige løsninger.

Et malet kommode på badeværelset

Træmøbler

Dette materiale betragtes som den mest elite og dyre mulighed for badeværelset, så det er værd at være ekstra opmærksom på inspektionen af ​​dets beskyttende belægning. På grund af den særlige imprægnering har træet øget styrke og fugtighedsbestandighed, kommode ser ædel ud i badeværelset og indikerer en god smag af ejerne. Med passende pleje kan sådanne møbler tjene årtier uden at miste sine primære kvaliteter.

Den mest populære i dag er skygge wenge, dens mørke og dybe tekstur passer perfekt til indretningen i både lyse og mørke farver, hvilket gør det næsten universelt. Derudover virker Wenge-møblerne lidt aristokratiske og ædle, hvilket uden tvivl vil påvirke rummets generelle stil.

Eget møbler vil være den mest holdbare, men også de mest krævende i plejen. Blødere klipper vil kræve konstant overvågning af luftfugtighed i rummet.

Spejl kommode i badeværelset

Kombinerede muligheder

Ud over de diskuterede materialer er der også kombinationer til fremstilling, når dele af metal eller glas er inkluderet i konstruktionen. Metal i konstruktionen af ​​brystet udfører normalt rammens funktion, i hvilken kasser er indsat af træ eller plast. Da metallet under fugtighedsbetingelserne er mest modtageligt for korrosion, er det overtrukket med specielle forbindelser, men det garanterer ikke 100% beskyttelse.

Bryst på badeværelset med dekorative kurve

Glas bruges normalt kun som et dekorativt element. Eksempelvis kan der fremstilles eksterne facader af kasser, der vil forbedre æstetisk værdi af brystet og lette efterspørgslen efter nødvendige genstande. Hvis der ikke er noget ønske om at demonstrere indholdet af æskerne, er det muligt at bruge mat eller farvet glas i designet. Denne mulighed vil ikke være mindre attraktiv ud fra et æstetisk synspunkt. Glas klæber perfekt med høj luftfugtighed i badeværelset, og det er en fornøjelse at rense det.

Afmonterede kister på alle mulige parametre kan være uendelige, fordi hver bruger tilføjer til designet af noget, der er praktisk for ham. Badeværelseskuffernes vigtigste kvalitet er deres funktionelle kapacitet. De giver dig mulighed for bekvemt at bortskaffe alle nødvendige midler på badeværelset, skjule uattraktiv kommunikation og forblive samtidig et smukt element i indretningen af ​​badeværelset.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

38 + = 45