Brusebad design uden pall: praktisk og stilfuldt (53 billeder)

For at spare plads og gøre badeværelset mere ergonomisk og funktionelt, begyndte det ofte at bruge et design som et brusebad uden en palle. Vandet i dette tilfælde falder direkte på gulvet i badeværelset og fusionerer gennem stigen. Et sådant brusekabine har en række ubestridelige fordele - lad os tale om alle funktionerne i artiklen.

Bruser uden brusebad i badeværelset

Brusebad design uden palle i antik stil

Hvidt brusebad design uden palle

Bruser med betonvægge uden paller

Bruser uden brusebad med trægulv

Egenskaber

Oftest har denne hytte et særligt hegn, som beskytter badeværelset mod stænk. Normalt er dette hegn lavet af slidstærkt glas - gennemsigtig eller mat. Et sådant design er godt, fordi det ikke rummer rummet, gør pladsen let, vægtløs og luftig - en god måde at udfor små badeværelser. Nogle gange har hegnet også skydedøre, hvilket gør brusekabinen endnu mere behagelig.

Glas brusebad uden brusebad i badeværelset

Brusebad design uden paller

Brusebad design uden paller i huset

En brusekabine uden paller kan have forskellige funktionelle tilpasninger. Så det kan udstyres med strimler, holdere, spejle, belysning og endda foldbare sæder. Alt dette "rigdom" giver dig mulighed for at fuldføre kabinen på denne måde, som du har brug for. Skydedøre og gardiner hjælper også med at gøre enheden af ​​kabinen mere ergonomisk.

Moderne brusebad uden brusebad på badeværelset

Vand i denne sjæl strømmer ned i gulvet gennem en specielt arrangeret stige. Det er nødvendigt at lave noget hældning af gulvet, så vandpulser ikke akkumuleres på overfladen af ​​gulvet, men går gennem afløbet i kloakken.

1
Bruser uden bruser bakke med glas skillevæg på badeværelset

Bruser uden bruser bakke med glas skillevæg på badeværelset
Bruser uden brusebad i beige badeværelse

Godbidder

Takket være et brusebad uden brusebad får badeværelset et stilfuldt og moderne udseende. Designet er mere lys og moderne. Og skydedøre eller gardiner på hegnet kan gøre kabinettet endnu mere funktionelt.

Montering af førerhus uden paller er også praktisk i forhold til pleje. Mistresses behøver ikke længere at rengøre med forskellige pulvere og geler en palle.

Bruser uden brusebad med tonet glas på badeværelset

Fraværet af en palle sparer plads. Hvis brusebadet ikke bruger i et stykke tid, bliver fliserne på gulvet under det helt tørt, og hele badeværelset opfattes som en enkelt helhed. Dette design er meget moderne og relevant.

Holdbarheden af ​​et brusebad, der ikke har en palle, er meget større end dem, som denne palle har - selvom den er lavet af akryl eller marmor af højeste kvalitet.

Bruser uden brusebad med glasskillevægge på badeværelset

Brusebad uden brusebad med stensten

Bruser uden brusebad i badeværelset

Bruser med stenfliser uden paller

Brusekabine uden bruserbakke

Et brusebad uden paller i lejligheden er bekvemt for små børn og ældre mennesker, som har svært ved at bevæge sig rundt. De behøver ikke at overvinde barrieren - et lille hegn af glashindringer vil ikke forårsage.

Dette er en glimrende mulighed for små badeværelser. Dette design hjælper med at planlægge elegant og kompetent plads. Det vigtigste er at lave en skråning og en god afløb, og glidende glasdøre vil supplere det smukke stilfulde design.

Bruser uden brusebad med mosaik på badeværelset

Tilstedeværelsen af ​​en brusekabine uden en palle skaber et interessant design i badeværelset - originalt og usædvanligt. Da installationen af ​​sådanne brusere endnu ikke er meget almindelig, kan du imponere gæsterne i dit hjem. Originale skydedøre, glasgardiner eller anden hegn hjælper med at dekorere badeværelset i den nyeste mode.

Fordelen med en sådan sjæl er, at der er færre slots og eventuelle afløb på grund af manglen på en palle, hvilket betyder, at der er færre egnede steder til reproduktion af bakterier. Derfor bliver dit badeværelse renere og sikrere. Når der er små børn derhjemme, er dette særligt vigtigt - ikke mindre end en sikker kabinetteskab eller et kvalitetsafløb.

Bruser uden brusebad i det grå badeværelse

Brusebad med fliser til mursten uden paller

Beige bruser design uden paller

Brusebad design uden paller i lejligheden

Bruser design uden palle i loft stil

ulemper

Sammen med fordelene ved et brusebad uden pall, er der også ulemper. Overvej dem også.

Forkert installation af konstruktionen eller utilstrækkelig hældning er mulig - i dette tilfælde vil vandet akkumulere på gulvet. Dette kan føre til både oversvømmelse af naboerne fra bunden og til udseendet af fugt og skimmel på grund af den konstante luftfugtighed i badeværelset. Derfor er et godt afløb og en god skråning ekstremt vigtigt - meget mere end skydedøre eller gardiner lavet af glas fra den nyeste model.

Bruser uden brusebad med trægulv

Brusebad design uden palle i atticDesign bruser uden pall på loftet

På grund af dårlig vandtætning kan der forekomme en kortslutning, der er fyldt med skader, elektrisk stød eller endnu mere tragiske konsekvenser. Badeværelse på grund af dens fugtighed - farligt ud fra et elektrisk sikkerhedssynspunkt.

Hvis sihonen ikke er korrekt installeret, kan der opstå en ubehagelig lugt fra spildevandet - badeværelset vil ikke være den mest duftende i lejligheden. Derfor bør afløbet være af høj kvalitet, dens enhed er bedre at betro til fagfolk.

Bruser uden brusebad i sort og beige badeværelse

Mosaik i brusebadet uden brusebad

Bruser fra marmorfliser uden paller

Bruser uden pall i neoklassisk stil

Bruser uden paller i recessen

Alle disse ulemper opstår dog kun, hvis reparationen udføres af ufaglært håndværkere. Derfor anbefales det stærkt at installere et brusebad uden en palle at kontakte et betroet firma eller overlade dets udstyr til professionelle rørfirmaer.

Bruser uden brusebad i det hyggelige badeværelse
Bruser uden brusebad i stilfuldt badeværelse

Bruser uden brusebad med skillevægge

Glasskillevægge til brusebad uden brusebad

Fliser i bruser uden brusebad

Sådan vælges et bruseglas uden et brusebad

Et vigtigt kriterium ved valg af et brusebad uden pall er dens hegn mod vand. Oftest er den lavet af glas eller plast. Lad os overveje, hvilke former for hegn, der er bedre at give præference.

  • Frostet glas. I dette tilfælde kan du sikkert gemme sig inde i kabinen - og for familien bliver du usynlig. Egnet, hvis din familie bor i flere generationer: både børn og ældre.
  • Tonet. Meget fashionabel og stilfuld indstilling. Disse gardiner ser elegante ud, som er velegnet til ultramoderne badeværelser.
  • Farvet glas. Sandsynligvis den dyreste indkapslingsenhed. Det giver badeværelset et luksuriøst udseende, ser smukt ud. Passer bedre, hvis badeværelset er indrettet i klassisk stil eller i det historiske - Imperium, Barok, Rococo. Farvede ruder med moderne interiør er ikke kombineret.
  • Med fotoudskrivning. Med denne dekoration kan du vende dit badeværelse til en jungle, og ind i et vandfald og endda ind i et Barbie dukkehus. Moderne fotoutskriftsfunktioner er fantastiske.
Dobbelt brusebad uden brusebad på badeværelset
Bruser uden en bakke i det rød-sorte badeværelse
Rund brusebad uden brusebad i badeværelset
Bruser uden brusebad i et sort og hvidt badeværelse

Retro brusebad design uden palle

Grå bruser design uden palle

Brusebad design uden paller med sæde

Tips

Nyttige anbefalinger til arrangementet af brusebad uden paller i lejligheden.

Som gulvbelægning til kabinen skal du bruge en glidende version af flisen. Glat flise er ikke brugt - vand vil gøre overfladen for glat, og at besøge bruseren bliver til en usikker søgen. Fremragende design med keramiske fliser, der h
ar en struktureret overflade.

Rummeligt brusebad uden brusebad

Brusebad design uden palle med træflise

Brusebad design uden bruser bakke med skrånende gulv

En bruserinstallation uden paller kan udføres selv i soveværelset. Denne mulighed er egnet, hvis du ikke vil krydse hele huset om morgenen for at udføre hygiejneprocedurer. Denne mulighed er også egnet til personer med begrænsede muligheder, hvilket er svært at nå på badeværelset. Men i dette tilfælde vil soveværelset kræve øget ekstra ventilation og et godt afløb, så fugt ikke akkumuleres. Et stærkt og pålideligt hegn, der også har skydedøre eller gardiner, vil ikke være overflødigt.

Bruser uden brusebad i hvid og beige badeværelse

Brusebad design uden brusebad med skjult afløb

Brusebad design uden brusebad med vask

Bruser design uden paller med glasdør

Tropisk brusebad uden brusebad

Hvis du ønsker at lave et brusebad i dit badeværelse, skal du sørge for at overveje ikke kun designet, men også den pålidelige vandtætning af kabinen. Det er meget vigtigt, at vandet ikke kommer på varmen eller anden kommunikation i gulvet - ellers vil du og naboerne ikke have søde.

Før du installerer et sådant brusebad i badeværelset, skal du omhyggeligt designe denne begivenhed. Kabens design vil fjerne manglerne, forhindre fejl og mangler, som i dette tilfælde kan være farlige. Det vil være nødvendigt at hæve gulvet på en eller anden måde for at ordne en ordentlig hældning, hvilket i standardlejligheder kan være problematisk. Derudover er det nødvendigt at levere og lave en god afløb.

Glas brusebad uden brusebad i badeværelset

Design af hjørnebruser uden brusebad

Soul uden paller i badeværelset

Hvis du har til hensigt at installere et brusebad uden en palle på badeværelset i et privat hus, skal der være en separat afløb i kloakken. I tilfælde af at du bor i en fleretagesbygning, skal kabineafløbet installeres i det offentlige kloaksystem, der går gennem huset. Det skal sikres, at afløbsrøret har en anstændig diameter for at undgå stagnation af vand og udseendet af en ubehagelig lugt.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 67 = 71