Børneværelse i lyserød: girlish paradis (31 billeder)

Med barnets fremkomst i familien opstår der spørgsmålet om, hvordan man skal udstyre børnenes værelse, så barnet er behageligt og behageligt at være der. Traditionelle designfarver er pink (for en pige) og blå (for en dreng). På trods af en sådan klassisk division må du ikke glemme, at brugen af ​​moderne indretningselementer og andre farver i interiøret også vil bidrage til at skabe et stilfuldt og smukt rum.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Pink børneværelse

Optimal farveopløsning

Børn i pink er drømmen om de fleste piger. Denne farve skaber en magisk atmosfære.

Pink er en kompleks farve, i den klassiske version består den af ​​rød med tilføjelsen af ​​hvid, men den kan også have lilla, blå eller orange noter.

Pink børneværelse
Pink børneværelse

Pink børneværelse
Pink børneværelse

Psykologer mener, at lyserød farve har en god effekt på barnets psyke - det ophidser ikke eller forårsager aggression, men det gælder kun pastelltoner. En mættet lyserød er tung til opfattelse, men den kan bruges i detaljer uden overbelastning af interiøret.

For designere er lyserød farve ideel, den passer godt sammen med mange nuancer, og på den baggrund kan du skabe forskellige stilarter af design.

Pink børneværelse
Pink børneværelse

For at designe et barn i pink kan du bruge følgende farver:

  • Hvid. Kombinationen af ​​hvid og lyserød farve vil tilføje et værelse med raffinement, højtidelighed og ømhed. For eksempel kan væggene og sengetøjne indrettes i en blidt lyserød farve og møblerne i børnehaven for at gøre hvid.
  • Gray. Han vil afbalancere hovedfarven, føje fred og stabilitet.
  • Gul. Tilsætter positiv og energi. Lysende gule elementer i interiøret hjælper med at køre væk døsighed, øge livlighed og aktivitet.
  • Green. En klassisk kombination givet af naturen selv: en lyserød blomst på en grøn stamme. Kombinationen af ​​disse farver vil være harmonisk og smuk.
  • Blå. En ejendommelig kombination. Men korrekt valgte nuancer hjælper med at skabe et stilfuldt værelse. Samtidig er det bedre at bruge det til at dekorere børns værelser i en moderne stil.
  • Brown. Lyserøde og brune - kontrastfarver, men deres kombination viser sig at være blid og harmonisk. Pink børneværelse med brune accenter som pigen, fordi disse neutrale farver til dekoration kan fortyndes med lyse elementer.

Ved farve er det vigtigt at vælge farver fra en palette - varm eller kold. For et værelse mod nord er udsmykningen mere egnet til varme farver, og til solsiden kan du bruge et køligt udvalg af nuancer.

Hvis rummet er lidt bedre ikke at bruge lyserød på væggene og møblerne, da dette vil visuelt reducere rummet og øge møblerne. Det kan dog bruges til kontrast, for eksempel en væg til at gøre lys, og resten - lys, dette øger visuelt lydstyrken.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Lyserød farve i børne- og teenageår

De fleste piger drømmer om feer og prinsesser, og deres image er forbundet med pink farve. Han er også identificeret med ømhed, magi og lykke. Når barnet vokser op, vil mængden af ​​lyserød farve falde, men han vil stadig forblive i detaljerne, elementerne i hans yndlings ting.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Overvej ændringer i børns værelse design i sådanne alder:

  • fra fødsel til 3 år;
  • fra 3 til 11;
  • ældre end 11
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Lyserødt soveværelse design til en pige

Fra fødsel til 3 år

På denne alder udtrykker barnet ikke specifikke ønsker til registrering, så forældrene bestemmer alt selv. Ud fra det faktum, at søvn i denne alder er grundlaget for babyens udvikling, bør børns rums farver være rolige, ikke provokerende. Den er lavet i pastellfarver af pink med tilføjelse af neutrale farver, for eksempel hvid, creme, lys beige eller lysegrå.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Fra 3 år til 11 år

Barnet begynder at være interesseret i alt omkring, som lyse kontrastfarver. Pigen vokser op og udtrykker allerede sine ønsker for design af rummet. Indvendigt er lyse accenter, det kan være som dekorelementer og møbler.

1
Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Ældre end 11 år

Mange forældre udser et værelse i flere år, fordi de ikke har mulighed for at ændre indretningen ofte. Hvis registreringen er på denne måde, skal du forberede, at barnet i lyserøde toner måske ikke kan lide pigen i teenageperioden. Ud fra dette skal designet fungere.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Kombinationen af ​​grønne og lyserøde blomster i det indre af børnenes værelse

Hvis værelseets design foregår i en yngre alder, så er den rosa farve brugt i udsmykning, men ikke i de grundlæggende detaljer i interiøret for at behage barnet og samtidig forberede sig på fremtiden. I pink kan du lave sengetøj, kapper til stole, små detaljer om indretningen. Over tid, hvis den voksne pige har mistet lysten til at se sit værelse rosa, vil det være nemt at ændre den lyserøde farve i interiøret til andre.

Pink børneværelse
Pink børneværelse
Pink børneværelse

Således vil det rosa børns rum, der er korrekt indrettet i farveaspektet, give pigen et hav af positive følelser. I det kan hun føle sig som en rigtig prinsesse og bukke under for magiets drømme. I ungdomsårene kan farvedesignet nemt ændres uden at forstyrre indretningen af ​​børnehaven.

Pink børneværelse
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

51 − = 47