Blå Badeværelse (20 billeder): Havets ro

Når du designer et badeværelse, forfølger hver familie sine mål. Hvis du vælger blå som hovedfarve, vil folk normalt få indre fred, balance, fred og afslapning. Blå farve og dens nuancer forårsager foreninger med det grænseløse hav eller den skyløse himmel. Koldheden i denne farve skræmmer mange, men ved at placere accenterne korrekt i badeværelset kan du opnå et ideelt resultat.

Mosaik i blå toner på badeværelset

Udsmykning af vægge, loft og gulv: Finheden af ​​valget af materialer

Blå anses for svært at opfatte efter farve. Men et veldesignet badeværelse med blåblå nuancer vil ikke være banalt og slået.

Blå i badeværelset skal doseres. Lad ham ikke dominere andre farver. Det er bedre at bruge et par blå nuancer, især hvis der er behov for ruminddeling i zoner.

Afslutning af badeværelset med blå mosaik

Vægindretning. Normalt skaber man et blåt badeværelseindretning, til vægge vælger en keramisk flise med mørke toner. I tandem med det bliver der brugt hjælpelyser. For eksempel vil den vigtigste blåblå farve se godt ud med hvide imprægneringer.

En af de populære modetrends er brugen af ​​en blå mosaik eller flise, der efterligner mosaikfladen og kombinerer flere nuancer af blå på samme tid. Brug af en mosaik giver badeværelset et interessant, stilfuldt og moderne udseende. Desuden forstørrer mosaikken rummet visuelt.

Blå og fløde fliser på badeværelset

Den matte belægning af keramiske fliser kan visuelt reducere rummets dimensioner og glans tvert imod - udvider rummet. Derfor er fliser med en blank overflade at foretrække at blive lagt i små badeværelser.

Badeværelserne er også færdige ved hjælp af specielle hvide plastpaneler. Paneler af blå farve ser ædelere og mere blid ud end keramiske fliser. Paneler perfekt maskerer kommunikation, og i tilfælde af at de skal repareres, vil der være uhindret adgang til nedbrydningsstedet.

Derudover er det vandafvisende tapet populært, eller væggene er malet med fugtfaste maling.

Blå og hvide fliser på badeværelset

Loft dekoration. For et loft er det nødvendigt at bruge lys nuancer: hvid, beige, blidblå. Det blå badeværelse vil se harmonisk ud med loftet, som skildrer blide skyer.

Gulv dekoration. Gulvet i det blå badeværelse er bedre at vælge naturlige lys nuancer. Efterbehandling "under træet" vil ideelt set se ud i et sådant interiør. Gulvbelægningen skal være vandtæt.

Blå gulv og mosaik vægge i badeværelset

VVS og tilbehør som en mulighed for at placere accenter

Ud over at bruge blå farver på væggene, kan du også skabe et interessant design ved hjælp af blå VVS. For eksempel kan du købe et blåt badeværelse eller en håndvask. I en almindelig butik er disse sandsynligvis ikke tilgængelige. Men du kan købe en eksklusiv mulighed. I kombination med guld tilbehør og tilbehør får du et luksuriøst interiør. Og hvis du tilføjer det med trægulve og møbler, får du et hyggeligt værelse.

1
Smukke blå fliser i badeværelset dekoration

Tilbehør og møbler er i stand til at tiltrække opmærksomhed for sig selv. For eksempel vil et lyst gardin eller gardin med et billede af havdyr dekorere badeværelset. Og moderne lofter og lamper forbløffer fantasi.

Smuk blå mosaik i badeværelset dekoration

Korrekt belysning i et blåt badeværelse

For at forbedre den beroligende effekt af blå farve vil det være muligt at vælge den rigtige belysning. Badeværelset indebærer at bruge tid med det formål at slappe af fra stressfulde arbejdsdage og sætte dit sind og krop i orden på ethvert tidspunkt af dagen. Derfor bør belysningen være tilstrækkelig og planlagt på en sådan måde, at det hjælper med at skabe skønhed for kvinder og mænd. Lyset skal være spredt rundt i lokalet, være blid og behagelig for øjet.

Spotlys i et beigeblue badeværelse

Spotlights i hvidt og blåt badeværelse

Kombination af blå med andre farver

Som nævnt ovenfor bør den blå farve omhyggeligt påføres på badeværelset. Ved at kombinere det med andre farver, vil det være muligt at skabe din egen hyggelige atmosfære og sætte det rette humør til hver dag. Nedenfor er de mest populære og interessante kombinationer af blå.

Blå med hvidt - klassisk badeværelse design

Indretningsarkitekter rådes ofte til at fortynde den blå farve med hvid. Med den korrekte brug af disse farver kan du få et værelse, der kun vil glæde øjnene i lang tid.

Ved samtidig brug af blåblåt nuancer og hvidt kan to problemer løses med det samme. Hvid farve vil hjælpe visuelt at forøge rummet, og blå vil bringe friskhed ind i den. Dette er ideelt til meget små og små badeværelser. I sådanne interiører anbefales det at gøre indretningen af ​​vægge og loft hvid og blå til anvendelse på møbler, tilbehør, tæppe og vinduesindretning. Gulvet i dette tilfælde er bedre at dekorere i lyse farver, for ikke at tiltrække yderligere opmærksomhed på det.

Blå og hvide badeværelse

Det optimale forhold mellem farver i badeværelset er 3 dele blå og 5 dele hvid.

Passer også perfekt ind i det overordnede koncept tapet eller en fotokollage med en marine historie.

Værelset kan dekoreres med malerier med natur på havet tema, arrangere smukke skaller eller
købe et tæppe lavet af hav sten.

Blå og hvidt badeværelse med smuk tapet

Blå med gul - perfekt balance

Ved at kombinere blåblå nuancer med gule og orange farver kan du opnå en ideel balance for opfattelse, gøre rummet ekspressivt og usædvanligt. Varmen af ​​den gule farve vil varme og tune på en positiv måde, og det blå vil forhindre følelsesmæssig spænding og lade nervesystemet slappe af. I et sådant interiør skal blå sejre, og gul kan repræsenteres i form af accenter (gul gardin, tæppe, nogle gule fliser på baggrund af blå). Den ideelle andel af farver er 2/3 af blå og 1/3 af gul.

Gulblå badeværelse
Blå havestil badeværelse

Blå og grøn er relaterede farver

Indretningen af ​​badeværelset i et blågrøn design har en gavnlig effekt på mennesker. Disse nærliggende, relaterede, ikke-kontrastfarver med det rigtige valg af nuancer gør rummet harmonisk, livligt og roligt.

Ved hjælp af blågrønne mosaikfliser skaber mono et havstemning på badeværelset. For at forbinde med bølger kan du bruge turkis, azurblå, blå toner i kombination med mørkeblå fliser. En sådan løsning vil tilføje dynamik til designet.

Blå og grønt badeværelse

Blå og rød - en blanding af aktivitet og ro

Det blå badeværelse, der har egenskaberne af udvidet plads og skaber ro, kombineret med en rød farve, der tilskynder til handling og pladsreduktion, vil være et ideelt interiør for modige, modige og fornuftige mennesker. Disse ved første øjekast uforsonlige farver kan neutralisere den hvide farve.

Ved at kombinere i badeværelset blå med rødt, skal du bruge reglen: kombiner ikke disse farver i samme mængde. Fordelen ved rød farve vil gøre interiøret varmere, og blåens dominans vil skabe en kølig atmosfære. Hvid VVS vil balancere kontrasten.

Blå med grå - elegant interiør

Tandem blå og grå vil appellere til elskere af elegant interiør. Udstødning dyster og koldt, gråt kan virke kedeligt mod baggrunden af ​​blå. Men korrekt anbringelse af det, f.eks. I dekorelementer, ved hjælp af krombruserhåndtag, vandhaner, håndklædevarmere eller håndklinkekroge, vil badeværelset blive udsøgt og endda lidt prætentiøst.

Blå måtten i gråt badeværelse

Som en konklusion

Hvis du vælger designen af ​​badeværelsesfarven på himlen eller havbølgen, kan du dagligt dykke ind i en verden med dybde og ro. Grundigt omtalt detaljerne i møblerne, og at placere usædvanlige tilbehør, bliver badeværelset et af de foretrukne steder i huset.

Rummeligt beige-blå badeværelse
Stilfuldt Blå Badeværelse
Blå-Blå Badeværelse
Blå havestil badeværelse
Mosaic i blåt i et rummeligt badeværelse
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

35 − 34 =