Badeværelses genopbygning: grundlæggende hemmeligheder (27 billeder)

Der er flere måder at redesigne badeværelset på, som hver især har sine fordele. For eksempel giver ombygning af badeværelset dig mulighed for at skabe et rummeligt funktionelt værelse ved at kombinere med et badeværelse, korridor eller omvendt afgrænsende rum.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Badeværelsesgenopretning: måder og funktioner

Færdige dimensioner af lokalerne er sjældent tilfredse med ejerne af lejligheder, så situationen er ombygget af ombygning af badeværelset og badeværelset. Standard størrelse badeværelser til den gennemsnitlige familie er små i størrelse, så ofte bruger folk mulighed for at kombinere badeværelset og badeværelset og derved forøge rummet.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

I sjældne tilfælde er badeværelserne i nye bygninger eller deres eget hjem for store, og ejerne har derfor en tendens til at adskille dem for nem brug. En anden mulighed for planlægning er at skabe dit eget ombygningsprojekt med indfangning af korridoren eller tilstødende rum.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Remodeling badeværelset

Kombinationen af ​​toilet og badeværelse plads til en

For at kombinere de to rum i en er det nødvendigt at adskille skillevæggen mellem dem. For at gøre dette skal du bruge meget tid, energi og energi. Udtænkt ombygning af badeværelset og badeværelset bør begynde med deres rengøring fra alle mulige ekstra ting, der kan forhindre demontering af skillevæggen, herunder ledninger, fliser eller tapet. Sørg for at forberede alle de dokumenter, der tillader en sådan begivenhed. Samtykke skal være lovligt certificeret for at undgå at pålægge bøde. Trin-for-trin handlinger:

 1. For det første skal du forberede og lægge et pap eller en olieklæde, fordi der i processen med at kombinere badeværelset og toilettet for meget affald, bliver affald og bygningsstøv hældt.
 2. For at undgå sammenbrud af væggen på tidspunktet for demontering, skal du demontere den fra toppen. I nærheden af ​​hjørnerne skal du lave små huller med perforator.
 3. Derefter skal du ved hjælp af en diamantskive på en bulgarsk lave et snit i væggen langs en linje trukket mellem hullerne. Stiklinger skal udføres pænt, men dybt på begge sider af væggen.
 4. Normalt skal 4 gennemgående huller forbindes på en U-formet måde ved hjælp af tre nedskæringer.
 5. Den nederste del skæres gennem sidstnævnte og det skal ikke gøres til slutningen.
 6. Det næste trin er arbejdet med en slædeshammer for at rive ned stykker af væggen. Der vil være en masse byggepladser, så du skal samle det i tide og tage det ud af badeværelset.
 7. Efter ødelæggelsen af ​​muren i åbningen vil der stadig være fragmenter af byggematerialer, der skal fjernes ved hjælp af en bulgarsk.
 8. Det er okay, hvis der er dannet små fordybninger, skal de forsegles i færdiggørelsen af ​​arbejdet.
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Det anbefales at forberede nedrivningen af ​​septum for at tænke på din egen sikkerhed, iført beskyttelseshandsker, briller og åndedrætsværn.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Opførelsen af ​​skillevæggen mellem badeværelset og toilettet

Tilbageførsel af badeværelset i panelhuset kan betyde adskillelse af det kombinerede badeværelse i to værelser. Du kan opbygge en partition fra forskellige materialer.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

En metode, der mister popularitet i dag, er tegning af mursten. Som følge heraf opnås en fuld mur med en stiv bunke. I forbindelse med renovering af badeværelset er det bedre ikke at ty til en sådan metode, da det er uhensigtsmæssigt. Når du lægger mursten, skal du følge alle regler, købsmaterialer, værktøjer, lave mærker, bruge et niveau og plumb. Mere sparsomt økonomisk og fysisk mulighed - lægning i polkirpicha. Det endelige resultat skal pudses, og derefter færdiggøres
.

En anden, mere simpel og voksende valgmulighed er oprettelsen af ​​en skillevæg af gipsplader.

Der er en sådan misforståelse, at gipspladerne dårligt isolerer støj og er en skrøbelig konstruktion. Faktisk skal du gøre dig bekendt med alle reglerne for at undgå gennemførelsen af ​​en fejlagtig mening, før du foretager en sanering af badeværelset med dette materiale.

Remodeling badeværelset

Fordeling af gipsplader med glasblokke i badeværelset
Remodeling badeværelset

For det første er en ramme konstrueret af metalprofiler med galvaniseret overflade, så strukturen kan pudses med gipsplader. For at gøre væggen lydisoleret, kan du lægge isoleringsmateriale eller en almindelig isolering mellem gipsokartonnymi ark. En sådan væg kan tjene samtidig som en skillevæg, en niche til placering af kommunikation, et dekorativt element med hylder.

Efter blot nogle få dage på ombygningen af ​​badeværelset i panelhuset, kan du få to fuldfunktioner, uafhængige af hinanden funktionelle værelser.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Inddragelse af korridoren til ombygning af badeværelset

For en betydelig ændring af badeværelset kan du bruge en lille del af korridoren. Denne form for ombygning i Khrusjtjov vil være dyrere, både økonomisk og i forhold til det igangværende arbejde. Alt er forklaret af det faktum, at der i tillæg til overførsel af vægge er nødvendigt at ændre gulvbelægningen for at give vandtætningen af ​​gulvarealet. Lignende ændringer af badeværelset kan udføres på to måder:

1
 • et lille fald i korridorområdet - er egnet til dem, der ønsker at placere yderligere varer i et lille badeværelse, for eksempel en vaskemaskine uden at skade korridorens nyttige område
 • Det fulde område af korridoren under badeværelset. For at gøre dette er det nødvendigt at give adgang til det tilstødende rum gennem et tilstødende rum. Badeværelset selv vil være ganske rummeligt.
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Der er mange færdige eksempler, når størrelsen på små badeværelser er blevet øget 2 eller 3 gange. Når du vælger denne metode, er det nødvendigt at tage hensyn til det samlede areal af lejligheden, funktionerne i at placere badeværelset og badeværelset samt økonomiske muligheder.

Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset

Nyttige tips

Ved at starte en renovering af badeværelset med ombygning er det korrekt og nyttigt at foreløbigt studere stående anbefalinger, som vil lette reparationsprocessen og sikre mod yderligere problemer.

 • Til at begynde med er det nødvendigt at løse sanitære og juridiske spørgsmål. Uden dem er der ikke behov for at påbegynde ombygning af lokaler i en lejlighed. For at ændre værelset forstyrrede ikke naboerne fra bunden, du skal være enig med dem alle de vigtige punkter, herunder give den nødvendige vandtætning.
 • En god udvej og et alternativ til at udvide badeværelset kan være den mest almindelige indretning af hjemmet. Det er nok at bytte VVS med andre varer eller købe nyere kompakte enheder for at gøre pladsen mere ledig. Udvid rummet vil hjælpe brusekabinen med spejlvægge, en vaskemaskine med en lodret indlæsningsmetode, en stillesiddende badeværelsesmodel og mange andre muligheder.
 • Når man opretter et stort badeværelse til en stor familie, er det tilrådeligt at installere en ekstra skal i det tilgængelige rum. Det vil være meget bekvemt om morgenen for at spare tid på vask. Du kan installere hængende VVS for at rationalisere rummet og placere under kabinettet for at opbevare tilbehør.
 • For dem der ønsker at få et bidet på badeværelset, er der en universal mulighed - et toilet-bidet, som vil spare mindst 2 gange mere plads. Den suspenderede model giver dig også mulighed for at frigøre plads til opbevaring af forskellige genstande, f.eks. Børster, krukker.
 • Ved at kombinere et badeværelse med toilet, kan du lade en lille del af væggen stå som en skillevæg. Højden vil være nok 1,5 meter, skillevæggen kan være lavet af gips, glas eller andet materiale og tjene som en beholder af forskellige ting eller dekorative elementer.
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset
Remodeling badeværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 − 70 =