Badeværelsekraner: designfunktioner og hovedfordele (23 billeder)

Tilbuddet om VVS-udstyr er enormt. Ved køb af en mixer skal der tages hensyn til flere parametre: kontrolmetoden, materialet, enhedens monteringsmuligheder, prisen.

Typer af badevandskraner

To-ventil - udstyret med to håndtag til separat forsyning af varmt og koldt vand. Bruserblanderen har to typer: en gummipakning og keramiske indlæg. Hver model har fordele og ulemper.

Ved kørsel med en kranaksel med gummibånd, er det nødvendigt at gøre 2-4 omdrejninger for at åbne / lukke vandet. Enheden af ​​badeværnhanen er enkel - pakningen presses mod ventilsædet inde i blanderen og blokerer vandet.

Hvid Badeværelse Vandhane

Vandhane på siden til badeværelset

Bronze badeværelse vandhane

Fordelene ved enheden: Pakningerne er lavet af forskellige gummi, de er billige, de ændres nemt.

Ulemper: Pakningens korte levetid, for at åbne / lukke ventilen, er det nødvendigt at rulle ventilerne flere gange, og efter en vis tidsperiode mister de glatheden.

For at styre vandhanen med keramiske indlæg er det nok at gøre en halv drejning af håndtaget. Enheden af ​​badeværnhanen er simple - keramiske plader med huller, hvoraf den ene er fastgjort på stangen og den anden - i tilfælde af akselboksen. Når håndtaget er flyttet, er hullerne i keramikpladerne justeret / divergeret. Fordele: lang levetid, mulighed for udskiftning af keramiske indlæg, glat kørsel af dele.

Ulemper: højere pris, det anbefales at installere et filter.

1

Badeværelsesmixer sort til badeværelse

Badeværelse Vandhane Design

Single-lever bad mixer med bruser giver dig mulighed for jævnligt at justere vandforsyningen med et håndtag. Takket være funktionerne i den roterende struktur er det muligt at styre vandtrykket samtidigt og styre temperaturen. Kranerne er udstyret med to typer blandere: kugle og patron.

I sfæriske roterende modeller er hovedelementet en metalkugle med tre huller. Fordele ved enheden: Lav slitage under aktiv drift, pålidelig forsegling, holdbarhed. Minus - saltindskud gør det svært at dreje kranen under stagnation.

Modeller med patroner er udstyret med specielle keramiske plader med huller. Fordele ved den roterende model: Enkelhed af kontrol (lettere end boldstrukturer), holdbarhed.

Ulemper: følsomhed over for mekaniske urenheder i vand, omkostninger.

Termostat - giver dig mulighed for at levere vand med en indstillet temperatur takket være to justeringsknapper. Man styrer trykket, og den anden styrer vandets temperatur. Fordel ved den termostatiske mixer: behagelig betjening (det er muligt at justere temperaturen en gang og derefter justere vandtrykket), arrangement af et særligt sikkerhedssystem. Ulempen ved varme mixere er høj pris.

Kaskadeblanderen til badeværelset er ikke tildelt af nogen særlig intern enhed, den kan styres af en ventil eller patron. En karakteristisk træk er tudens bredde og form. Takket være dem strømmer vandet fra vandhanen i form af et vandfald. Fordele: Øget gennemstrømning, muligheden for montering på siden af ​​badeværelset. Nogle designs har en valgfri hydromassage indstilling.

Bruser mixer på badeværelset

Dobbelt håndtag bad mixer

Chrome badeværelse vandhane

Metoder til montering af blandere

Flere muligheder for installation af VVS-inventar er populære. Der er to typer vandhaner til badeværelset:

  • åben (hængslet) - monteringsstøtten er enden af ​​rørene, som enheden er skruet på. Kranlegemet er placeret i det åbne rum;
  • skjult (mortise) - enheden er placeret i væggen niche, kun spild og regulerende elementer forbliver synlige.

Afhængig af installationsstedet kan der skelnes mellem forskellige grupper af blandere: væg, gulv, bord.

Vægmonteringsvisning

Dette er den mest almindelige mulighed. Til sådanne modeller er det nemt at forbinde et brusehoved. Fordele ved brusekraner: En bred vifte af modeller, muligheden for en vedhæftet enhed med en lang tud (ca. 30 cm), simpel installation / udskiftning af kranen.

Hovedkravet til installation er pålidelig lodret fastgørelse af rør. I en særlig niche kan du installere en indbygget mixer (dvuhhventilny, single-lever).

Denne metode til installation er ikke egnet til gamle murstenhuse, hvor der kan være skillevægge af gipsblokke. Hvis du installerer en indbygget kaskadeblander, ser påfyldningen af ​​badet med vand i form af et vandfald meget imponerende.

Cascade Badehåndtag

Mixer med vandkande til badeværelset

Badeværelse Loft Mixer

Gulv badeværelse vandhane

Dette design er i form af en brusekolonne, som er fastgjort på gulvet med en speciel monteringsplade. Rørstiger kan placeres på et stativ og på forskellige. Da forbindelsen til koldt / varmt vand er lavet i bunden, er vandrøret lagt på forhånd vandret (i skræftet).

Den skjulte placering af VVS-systemer i gulvet er en stor fordel. Sådanne blandere anbefales at installeres i store rum. Det anbefales at overlade installationen til en professionel, da kranerne ikke er dyre, og under installationen er det stadig nødvendigt at overvåge kranens stabilitet.

Blander lille til badeværelse

Bad mixer mat til badeværelse

Badeværnarmatur i moderne stil

Desktop modeller

De er monteret på skålen af ​​badet ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Mørtelblanderen på siden af ​​badekaret er velegnet til installation på VVS, hvor der allerede er monteringshuller. Hvis der ikke er huller, skal de bores manuelt.

Blandere til akrylbad kan installeres hvor som helst i tanken. Tilslutning til VVS-systemer udføres under skålen af ​​karret med fleksible slanger. Blandere til hjørnebade eller boblebad installeres hovedsageligt i en skæremetode.

Valg af mixerlegemets materiale

Udstyrets levetid bestemmes ikke kun af designfunktioner, men også af kabinettets og komponenternes kvalitet. Og producenterne bruger både naturlige og kunstige materialer.

Badeværelse mixer

Vægmonteret mixer til badeværelse

Single lever mixer til badeværelse

Kraner med plastikhus

Kraner med plasthus er blandt de billigste produkter. Da deres udseende ikke er en garanti for styrke eller holdbarhed, er det bedre at vælge ABS plast ved køb af et produkt. Det refererer til højstyrke og miljøvenlige VVS-materialer. Fordele ved produktet: Let vedligeholdelse, lav pris, korrosionsbestandighed.

Badeværelsekraner i rustfrit stål

Badeværelsesmixere lavet af rustfrit stål kan betragtes som klassikere. En model udstyret med en lang tud (ca. 30 cm) tilhører universal. Et sådant vandhane er installeret i de lokaler, hvor bad og håndvask er placeret side ved side. Fordele: holdbarhed, pålidelighed, rimelig pris, enkel pleje, en bred vifte af modeller (det er let at finde et vandhaner til ethvert interiør). Krombelægningen giver produkterne en smuk glans. Du kan også vælge et vandhane med en mat finish. Ulemperne er: følsomhed overfor vand (især indeholdende urenheder, der er skadelige for metalet), du kan ikke bruge rengøringsmidler med slibende tilsætningsstoffer.

Retro badeværelse vandhane

Blanderkran til badeværelse

Badeværelsesarmaturer af bronze

Bronze (tin-kobberlegering) er også et traditionelt materiale til fremstilling af VVS-inventar. Mere krævet er en legering, hvor mindst 60% af kobber er til stede. Til fremstilling af højkvalitetsindretninger anvendes en legering, hvor kobber er ca. 80%.

For at lette forarbejdning og for at give en matoverflade en række dekorative udseende tilsættes additiver af silicium, zink, mangan. Brusebadekraner har følgende fordele: Lang levetid, styrke, udsøgt udseende, korrosionsbestandighed og kemiske eller mekaniske virkninger. Ulemper kan findes en høj pris, følsomhed over for lav kvalitet vand. For at forhindre overfladen i at falme, gnides kranerne med en speciel forbindelse. Sådanne produkter støtter harmonisk stilen i Provence og passer perfekt ind i det klassiske interiør.

Messinghaner

Blandere af messing (legering af kobber og zink) ligner noget i bronzeprodukter og er billigere. Fordele ved materialet: Modstandsdygtighed overfor korrosion og kalkskala, holdbarhed, høj slidstyrke. For at styrke produktets styrke udefra, dække med et lag af krom. Ulempen er en høj pris (sammenlignet med stålanaloger).

Også producenterne tilbyder separate modeller af blandere lavet af rent kobber eller sølv. Sådanne kraner kan henføres til eksklusive, prisbillige. Under fremstillingen lægges der særlig vægt på den dekorative komponent. Når man køber en kobberkran, er det stadig nødvendigt at tage højde for at overfladen er dækket af en speciel patina efter en periode.

Mixerventil til badeværelset

Vintage badeværelse vandhane

Hvordan vælger man den rigtige mixer til et badeværelse med et brusebad?

Køb af VVS, er det ønskeligt at give fortrins til modeller, der harmonisk kombinerer design og funktionalitet. Enkeltgrebs roterende modeller er nemme at bruge, men de kræver forudgående vandrensning fra mekaniske urenheder. De toarmede kraner ser ret ud, men de virker perfekt under vanskelige vandforhold.

I små rum, hvor håndvasken er installeret ved siden af ​​badeværelset, er det tilrådeligt at montere en langspidshaner, som gør det nemt at bruge enhver kapacitet.

For badeværelser, der er alderen i stil med minimalisme, højteknologi, er det bedre at vælge kraner af geometriske former, færdig med krom. Cascade mixer til et badeværelse med effekten af ​​et vandfald vil organisk passe i et reserveret miljø.

Udmærket understreget af designet af den klassiske stil er to-ventil mixere lavet af messing eller bronze. Meget stilfulde blikkraner, dækket af hvid keramik.

Når man køber en badmikser med brusebad, er det ønskeligt at købe monteringsdele fra samme kollektion.

Mortise mixer til badeværelse

Mixer guld til badeværelse

Badeværelse kraner rating

Mange producenter fremstiller sanitære apparater. Som regel har hver virksomhed forskellige budgetmodeller og eksklusive.

Grohe er en tysk producent i forbindelse med pålidelighed og kvalitet. Alle produkter er lavet af moderne materialer og har en kvalitetsgaranti på 5 år. Virksomheden søger at imødekomme kundernes behov med forskellige økonomiske muligheder.

Oras - Det finske selskab bestræber sig maksimalt på at skabe højteknologiske enheder. VVS-udstyr kan: "huske" vandtemperaturen, behagelig for lejere; reguler vandtrykket, fjern muligheden for at brænde huden.

Roca - et spansk selskab producerer elite sanitære udstyr. Den nyeste udvikling er en hybrid mixer, der opererer i to tilstande (konventionel, elektronisk styret).

Det er svært at bedømme kranens kvalitet ved udseendet, så det er ønskeligt at købe udstyr til badeværelset af kendte mærker. Kriterier for vurdering af fordelene ved VVS i hver forbruger og give Palm til en virksomhed fast vil være forkert. Den bedste mulighed er at gøre bekendt med produkterne fra fem eller seks kendte producenter, og lav derefter et valg.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

34 − = 31