Badeværelse væg design (19 billeder): smukke eksempler

Badeværelse reparation er en ansvarlig og temmelig kedelig opgave. Det er nødvendigt at købe materialer, udføre arbejde, sørg for, at alt er blevet gjort kvalitativt og korrekt. Men før arbejdet skal nødvendigvis gøre det vigtigste - vælg det design, hvor badeværelset bliver dekoreret. Uden denne løsning vil selv det bedste kvalitetsarbejde ikke medføre det ønskede resultat.

Trævæg og hvid mosaik i badeværelse væg design

I denne artikel vil vi overveje et så vigtigt spørgsmål - hvad er træk ved udformningen af ​​vægge i badeværelset og hvordan man vælger den rigtige variant af design korrekt.

Egenskaber ved valg af design

Badeværelse - et rum med høj luftfugtighed. Derfor er det nødvendigt, at alle materialer, der anvendes til vægbehandling, har en vandtæt belægning. Du kan bruge fliser, keramiske fliser, mosaikker og andre materialer. Hvis du vil have et badeværelse i loft stil, kan du lave et design i form af en mur.

Brune og beige fliser med mønstre i designet af væggene på badeværelset

På badeværelset kan der være temperaturforskelle. Glem ikke at nogle af færdigmaterialerne på væggene kan være følsomme over for sådanne forskelle. For eksempel en dekorativ sten.

Det er bedre, hvis badeværelset designes i overensstemmelse med designet af alle de øvrige værelser i lejligheden. Hvis lejligheden er designet, for eksempel i højteknologisk stil, vil det være uhensigtsmæssigt at designe badeværelset i klassisk eller barok stil.

Sten og maling i badeværelse væg design

Krav til vægbeklædning

Hygiejnisk og nem at passe på. Det er nødvendigt, at vægbeklædningen nemt kan vaskes og rengøres uden problemer. Derfor er det bedst at vælge et glat materiale med et minimum af sømme, hvor snavs kan sidde fast. Overtræk i form af en mur eller små fliser kan forårsage vanskeligheder i denne henseende.

Sikkerhed og miljøvenlighed. Anvendes til udsmykning af vægge, kun de kontrollerede materialer har kvalitetscertifikater.

Vægbeklædningen skal nødvendigvis have modstand over for forskellige husholdningskemikalier og rengøringsmidler, herunder aggressive.

Et præsentabelt udseende er en forudsætning. Badeværelset skal levere, herunder og æstetisk fornøjelse, derfor bør dens design gennemtages grundigt.

Malede vægge i badeværelset
Badeværelse efterbehandling med sten

Materialevarianter

Keramiske fliser

Dette materiale er billigt og praktisk. Desuden er mulighederne for farver og teksturer af keramiske fliser så mange, at det ikke er svært at vælge en stilfuld indstilling til ethvert badeværelse.

 • Fliser - små og store - ret godt rengjort, hygiejnisk og vandtæt.
 • Keramisk design overlever ikke for stærke mekaniske stød. Men selv om hjørnet falder ud af flisen eller det går i stykker, er der intet at bekymre sig om - det kan erstattes med en anden uden at ofre væggen.
 • Hvad angår priserne, er det muligt at finde keramiske fliser som en billig pris og drage fordel af de nyeste designer fliser fra begrænsede samlinger, som allerede har kostet en anstændig pris. Vælg en vægbeklædning, der fokuserer på din pungestørrelse.
 • Installationen af ​​keramiske fliser, selvom det medfører ulejlighed med dens holdbarhed, men også resultatet vil vare på væggene længe nok.
Keramiske fliser i badeværelset
Keramiske fliser med mønstre i badeværelset

plast

 • Paneler lavet af plast er den billigst mulige mulighed for at gøre badeværelsesvæggenes smukke og stilfulde design.
 • Farverne på sådanne paneler kan være en enorm mængde - vælg din smag under hensyntagen til badeværelset.
 • Paneler er simpelthen monteret, lange tjener, ikke passere vand og er meget nemme at rengøre. For at tørre mudder og sprøjt på overfladen, behøver ikke slibende - med plastik nemt at "gå" forurening med en fugtig svamp.
Beige plastpaneler i design af badeværelset

Beige plastpaneler i design af badeværelset

Af minerne kan det kaldes, at plastik er brændbart og for "skarpt" reagerer på mekanisk skade. Men disse mangler er så ubetydelige, de forsvinder bare foran fortjenesten. En anden ulempe er, at de plastik paneler nu er meget udbredt i udformningen af ​​kontorbygninger, kontorer, hospitaler og andre offentlige institutioner, så det kan være en direkte sammenhæng at du ikke er i det private badeværelse, og på kontoret, for eksempel en tandlæge. Men hvis du maler panelerne med interessant maling, så bliver værelserne mere hyggelige med sådanne vægge.

Hvide plastpaneler i badeværelset

gips gipsplader

Da dette materiale nu begyndte at blive produceret med vandafvisende egenskaber, er det helt muligt at trimme dem og badeværelset. Husk på, at det vandtætte gipsplader er forskelligt fra det almindelige, fordi det har en grøn farve - køb det til et badeværelse netop sådan.

1
 • Gipsvæg er godt, fordi dets egenskaber gør det muligt at udstede et badeværelse i en hvilken som helst, de mest fantastiske design - fliser og plader af materiale nemt kroyatsya, klippe, og kan være cirkulær, og trekantede, let og komfortabel, mens du arbejder.
 • Dette materiale har fremragende lyd- og varmeisolerende egenskaber. Det kan også anvendes på overfladen af ​​en murvæg for at skjule det fra visning.
 • Da gipspladen selv er et temmelig uinteressant materiale, skal det nødvendigvis være malet med maling eller overlejret med fliser fra flisen. Således bliver vægternes design mere interessant.
Gipsplader i design af badeværelset

Dekorativ sten

Et sådant materiale er i stand til at lave et luksuriøst chic værelse fra badeværelset, der direkte antyder sin ejeres økonomiske tilstand.

 • Hvis natursten - marmor eller granit - er ret dyrt, vil dens syntetiske analoger koste meget billigere og samtidig vil også se ganske præsentabel, smukt dekorere væggene.
 • En sten kan udlægges, undtagen væggene og et bad.
 • Dekorativ sten - et miljøvenligt og sikkert materiale, afviser helt vand. Derudover danner det ikke svamp og skimmelsvamp, så du bliver pålideligt beskyttet mod denne svøbe, der påvirker våde rum.
 • Et lille badeværelse kan blive endnu mindre, hvis du overlejrer det med en sten - husk det.
 • Dette materiale er ret kedeligt under installationen. Derfor er det bedre at overlade arbejdet til fagfolk.
 • Når man plejer en mur foret med dekorative sten, især hvis det er af naturlig oprindelse, anbefales det at ikke bruge produkter, der indeholder nogen syrer. I modsat fald kan design og udseende blive ødelagt.
Grå dekorativ sten i badeværelse design

Grå dekorativ sten i badeværelse design
Brun dekorativ sten i badeværelse design

Selvklæbende film

Denne variant af en vægbeklædning - fra de metoder, der kaldes "billigt og vredt". Med en bred vifte af rækkevidde, brugervenlighed og lave omkostninger ved denne dekorative materiale, sammen med de flisebelagte og malede vægge, har fået anerkendelse og en misundelsesværdig popularitet. features:

 • Selvklæbende er fremstillet i så mange farver, at du kan dekorere badeværelset i enhver, selv den mest utrolige farve. Men stilister anbefaler at forblive på naturlig, naturlig skala. En sådan film vil gøre designet af rummet roligt, hyggeligt, der fremmer afslapning og afslapning. Et maleri kan tilføje originalitet til filmen.
 • Filmen limmes let på enhver glat overflade. Men det vil ikke holde fast i gipset. For en mursten ubearbejdet mur vil det heller ikke fungere. Vægge skal mindst være malede eller fra store fliser.
 • For at filmen simpelthen skal passe på - er det nok at tørre overfladen af ​​væggene med en fugtig svamp for at give renhed. Det er meget lettere end at tage sig af en mursten i loft stil.
 • Minuserne kan kaldes utilstrækkelig lang levetid - filmen kan kun bruges som midlertidigt dæksel til at lave et usædvanligt design i de "grå dage".
 • Du vil ikke kalde det et holdbart materiale. Hertil kommer, at filmen "billigere" typen af ​​lokaler - derfor, hvis du vil skabe et respektabelt billede, så vil det helt sikkert ikke gøre det. Selv farvet med den sædvanlige maling af væggen er mere "dyrt" udseende.
Selvklæbende film i badeværelse design
Selvklæbende film i badeværelset

maleri

 • Denne vægbeklædning er en af ​​de mest populære på grund af de mange farver, billig pris og et smukt og stilfuldt udseende, der giver.
 • Påfør kun malingen til omhyggeligt planlagte vægge - ellers vil malingen præcist overføre alle deres uregelmæssigheder, stød og fejl. Overfladen af ​​mursten skal pudses på forhånd.
 • Maling kan vare lang tid, især hvis du vælger sin version på latexbasis.
 • Badet, der er malet med speciel akrylmaling, vil også erhverve et andet liv.
 • Enkel maleri giver dig mulighed for at skabe et varieret design til enhver stil. Ved hjælp af maling kan du dekorere badeværelset med forskellige malerier, ornamenter, mønstre, elegante malerier. Selv et bad kan males.
 • Væggene, der er malet i forskellige farver, kan du gøre en behagelig variation i det indre af hjemmet.
Orange maling i badeværelse væg design
Brun maling i badeværelse væg design

Usædvanlige belægninger

Moderne designere er ikke for blygte ved at vælge midlerne til efterbehandling af værelset. Derfor kan du på badeværelset komme med helt interessante originale designmuligheder.

Så du kan gøre en af ​​væggene, for eksempel helt spejl. Ud over det oplagte æstetik, vil en sådan reception også visuelt udvide rummet. Men forsigtig vedligeholdelse af spejloverfladen er nødvendig. På grund af pletter og pletter på det, vil hele badeværelset miste sit udseende. Som en mulighed - kan du dekorere væggene med en spejlflise.

Maling og fliser i badeværelsesindretningen

Mosaic er også egnet som en variant af det oprindelige design af badeværelset. Små elegante stykker af flerfarvet smalt gør det fra et sædvanligt badeværelse en storslået forudsætning. Sådant arbejde er imidlertid meget besværligt og vil koste en meget stor sum.

Grå og blå-hvide fliser i designet af væggene på badeværelset
Beige og hvide badeværelse væg design
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 6 =