Badeværelse uden vask: Hvordan man gør plads så ergonomisk som muligt (26 billeder)

Badeværelse uden vask - Selv forestil dig det kan være svært, men i et lille rum, hvor en person næppe kan vende, kan denne beslutning være så fornuftig og effektiv som muligt:

 • Skallen har et sted, der kan bruges til andre, mere nyttige husholdningsartikler;
 • Vasken er ikke så uundværlig som et bad eller toiletskål - vask dine hænder, barber, du kan børste tænderne på andre steder, hvor der er vand.

Men for at gøre dette badeværelse ser naturligt og smukt ud, bør du nærme det klogt. Det er ikke nok at bare fjerne vasken og håber, at dette alene vil være nok. Et lille badeværelse kræver arbejde - for at skabe en følelse af rummelighed og hygge i det kan være svært.

Akryl bad

Beige badeværelse uden håndvask

Badeværelse uden håndvask i monokrome toner

Hvordan fylder rummet?

Badeværelse - et af de mest rotte lokaler i ethvert hus, fordi det indeholder både VVS og alle husholdningsartikler, som ejerne måtte have brug for, og en vaskemaskine. Og hvis det i et rummeligt værelse kan overflod af ting se naturligt ud, i et lille rum vil det skabe en følelse af blokeringer og rod. Tænker på, hvordan badeværelset vil blive indrammet uden en vask, det burde være:

Tænk på badekarret

For at spare plads kan et bad af følgende type anvendes:

 • Forkortet - dens længde er mindre end for et konventionelt bad, og en voksen med gennemsnitshøjde kan ikke ligge i den, idet den strækker sig, men det tager mindre plads.
 • Sedentary - dens længde er knap et og en halv meter, og en voksen med gennemsnitshøjde kan kun sidde på den på en særlig højde, men det er nok til at vaske sig med en vis trøst.
 • Brusekabine - modellerne er meget forskellige, fra de billigste til de dyreste, udstyret med mange ekstra funktioner, men de har alle en fælles fordel - et lille fodspor. Hvis huset ikke har fans til at tage lange skumbad, kan brusebadet være en glimrende løsning. Alternativet med en spejldør vil desuden desuden visuelt udvide rummet.

Hvidt badeværelse uden håndvask

Badeværelse uden håndvask

Badeværelse uden vask i marine stil

1

Tænk på toilettet

For at spare plads kan det bruges ikke et almindeligt toilet:

 • Kompakt - Det er specielt lavet mindre end andre, og kan uden komfortabat tjene til samme formål.
 • Hjørne - det er lavet således, at man ikke støder op til en væg, men til to, som kan medvirke til at spare meget plads.

Lille badeværelse uden håndvask

Badeværelse uden vask i stil med minimalisme

Badeværelse uden vask i jugendstil

Tænk på yderligere nødvendige emner. I alle badeværelser skal der ifølge offentligheden være en vaskemaskine, der skal være et skab, der skal være spejle. For at gøre det hele tager lidt plads og passer ind, kan du gøre ekstra indsats.

 • Maskinen. Vaskemaskinen kan enten flyttes til en anden del af huset - hvis køkkenet f.eks. Har mere plads end i badeværelset - eller køb den mest kompakte model. Lodrette smalle maskiner ser godt ud og tjener i lang tid og tager pladser færre gange end andre varianter.
 • Skabet. Uden et skab i badeværelset kan ikke gøre - du skal lægge et eller andet sted tandbørster, pastaer, shampoo og brusegeler. I et lille badeværelse bør en sådan skab være enten hængslet - så kan du placere den over vaskemaskinen - eller hjørnet, og så kan den skubbes ind i hjørnet. Du kan også bruge en beskeden stak, der er placeret i hjørnet over badeværelset. Denne mulighed er egnet til ascetics, som stadig ikke har brug for meget plads.
 • Mirror. En reflekterende overflade er en af ​​de bedste måder at visuelt udvide et rum på. Det indre af et lille badeværelse vil kun være til gavn for dets tilgængelighed - og du kan f.eks. Hænge det over en vaskemaskine.
 • Døren. Døren åbner typisk ind i badeværelset, men for at reducere tabet af plads kan du erstatte det med en glidende japansk version, der går sidelæns og ikke optager noget dyrebart rum.

Fraværet af en håndvask gør det muligt at skabe plads til en vaskemaskine til et smukt tæppe for at føle sig rummelig, hvilket faktisk ikke er i rummet, og ulemperne i forbindelse hermed er let at overvinde.

Stort badeværelse uden håndvask

Badeværelse uden vask i huset

Badeværelse uden håndvask med marmorfinish

Hvordan man arrangerer plads?

Udover påfyldning er badeværelset også vigtigt - fra hvordan dets vægge, gulv, loft vil blive dekoreret, ikke mindre end fra manglen på en vask, afhænger følelsen af ​​at rummet vil skabe. Hovedværktøjet, der kan bruges, er farve. Med sin hjælp kan selv det mindste badeværelse laves rummeligt og lyst.

Generel tone

For at gøre værelset til at virke rummeligt og gratis, er det bedst at bruge lyse farver. De vil visuelt udvide rummet, væggene bliver flyttet fra hinanden. God pasform hvide, kolde nuancer af lyse farver, blide pasteller.

Badeværelse uden håndvask med bruser

Badeværelse uden vask i stil med øko

Kombination af maleri

Vælg en lys skygge er ikke nok - du skal og
så kombinere det med andre farver for at få den rigtige effekt. De vigtigste muligheder er:

 • Det mørke gulv, lyse vægge, lyse loft. Hvis rummet er firkantet, vil denne kombination gøre det højere. strækket i højden og fuld ledig plads.
 • Det mørke gulv, lyse vægge, mørkt loft. Hvis rummet er lille, men samtidig strækket til højden, er en fremragende løsning denne kombination - det vil visuelt bringe gulvet til loftet og skubbe væggene fra hinanden.
 • Det mørke gulv, lyse loft, lys tre vægge og et mørkt. Hvis rummet er langstrakt og lavt, vil denne kombination visuelt gøre den mere firkantet og samtidig gøre opmærksom på alt, hvad der vil være placeret på fjernvæggen.
 • Et helt lyst værelse. For at vaske en flise af gulv og vægge er det ofte nødvendigt, men de vil skabe fornemmelse af det lyse, oversvømmede åbne rum.

Badeværelse uden håndvask i stil med etno

Badeværelse indvendigt uden håndvask

Badeværelse uden vask med et sten badeværelse

Farvekombination

Hvis rummet kombinerer mere end en farve, skal du omhyggeligt følge problemet. Bedst af alt - med fokus på kompatibilitetstabellen, hvorved du kan bestemme hvilken indstilling der er passende. Klassisk er:

 • Nyheder med samme farve. Den ene er lettere, den anden er mørkere - og som følge heraf kan der ikke være nogen dissonans.
 • Kontrast. Sort og hvid kombineres altid perfekt - kontrast er altid risikabelt, men med det rigtige valg ser det godt ud.
 • Accenter. En farve bruges som hoved, den anden som en skyggepunkt.

Ud over farven har indretningens detaljer også en værdi, som visuelt kan udvide den.

Badeværelse uden vask i stil med et land

Badeværelse uden håndvask i kolonistil

Badeværelse uden vask i loftet stil

spejle

Jo flere spejle, jo mere er rummet, der afspejles i dem, tilsyneladende. Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke at dreje badeværelset ind i en balsal.

lys

Korrekt anbragte pærer kan give rummet et helt andet udseende. Brug ikke lyset rundt om kanten af ​​rummet - det begrænser det og gør det lille. bedre:

 • en stor kilde, at der i hjørnerne skal forblive skygger, der skjuler pladsens knaphed;
 • spredt lys gennem loftet, hvilket gør rummet oplyst, men ikke for intens.

Brug ikke cykliske mønstre i det indre - mønsteret af blomster, skaller eller sommerfugle indsamlet i lige linjer, med hensynsløs klarhed vil vise, hvor meget plads er lille. Brug ikke for lyse lyskilder. Spild ikke rummet med ting.

Badeværelse uden vask i sandfarve

Badeværelse uden vask i Provence stil

Badeværelse uden vask i retrostil

Spredt lys, spejle, ingen skal - som følge heraf vil rummet altid se rummeligt og attraktivt, selvom det er meget lille.

Badeværelse uden håndvask med grå fliser

Badeværelse uden vask i et privat hus

Badeværelse uden vask i et landhus

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

96 − 89 =