Badeværelse interiør med marmor fliser (20 billeder)

Detaljerne, lavet af naturlig marmor, giver produktet en udsøgt og unik stil. Den naturlige energi i stenen er i stand til at give salig og afslapning, og dens høje pris giver rummet en status. Møbler og dekorationselementer lavet af marmor, har en høj pris på grund af kompleksiteten af ​​bearbejdning af bjergmassivet. Men den naturlige struktur af materialet, hvis mønster ikke gentages nøjagtigt, gør badeværelsens design helt unikt. Marmor som materiale er på en måde universelt. Dens brug er faktisk ikke kun i produktionen af ​​fliser, der står over for gulv og vægge. Derudover er møbler og forskellige dekorelementer fremstillet af det.

Badeværelse fra hvid marmor

Fordele og ulemper ved et marmorbadeværelse

For nøjagtigt at forstå, om det er nødvendigt at dekorere badeværelset med marmor, skal du omhyggeligt tænke gennem alle fordele og ulemper ved materialet. Af fordelene ved det er værd at fremhæve følgende:

  • Dejligt udseende. Hvis du planlægger at skabe et luksuriøst og elegant interiør, så marmor er simpelthen uerstattelig. Overfladen af ​​materialet gennemsyres med vener og krøller, hvilket giver det et unikt udseende. Når du lægger fliser, finder du ikke to identiske. Derudover har den en blank tekstur, så gulvets og vægernes reflekterer lyset, hvilket gør det visuelt lysere og mere rummeligt. Marmor er tilgængelig i forskellige nuancer, så næsten ethvert design kan realiseres;
  • Høj holdbarhed. Dette materiale har en høj sikkerhedsfaktor, som gør det muligt at modstå virkningerne af at falde i forskellige genstande. Hvis du bruger det i indersiden af ​​dit badeværelse, kan du være sikker på at du ikke vil lave reparationer her snart. Dette gælder for fliserne, der ligger på væggene og gulvet, og det materiale, hvorfra møblerne er lavet.
Badeværelse af lys og mørk marmor

Der er også nogle ulemper ved materialet:

  • Høj pris. I nogle tilfælde kan omkostningerne ved marmorfliser være fem gange prisen for konventionelle fliser. Denne mangel er noget nivelleret af den lange levetid;
  • På dens overflade dannes pletter, hvilket er årsagen til materialets høje porøsitet. Derfor er det nødvendigt at omhyggeligt pleje en sådan overflade og dens ekstra behandling med beskyttelsesmidler. Hvis marmoremøblerne har farvning kosmetik eller parfume, så skal det fjernes straks;
  • Hvis du planlægger at bruge marmor i indersiden af ​​badeværelset, skal du forberede de høje driftsomkostninger. Det er nødvendigt at vælge vaskemidler uden klor, og vask gulvet med vand, det skal straks tørres af. Ellers vil marmoroverfladen absorbere og blødgøre den.

På trods af de eksisterende mangler bruges marmor i stigende grad i badeværelset. Når alt kommer til alt, vil kun rummets design være virkelig kongelig ved hjælp af dette materiale.

Lyst badeværelse med delvis grøn marmor finish
Stribet marmor i badeværelset
Lyst badeværelse med hvid marmor i finish
Creme marmor i badeværelset

Hvilke indvendige elementer kan være lavet af marmor

Dette materiale anvendes primært til dannelse af fliser. Og sortimentet af forskellige producenter tilbyder et stort antal forskellige modeller, der er forskellige i både farve og form. En sådan flise kan konfronteres både gulvet og væggene i rummet. Men for konstruktionen af ​​loftet er dets anvendelse upraktisk. Dette skyldes materialets høje vægt samt det faktum at visuelt et sådant loft vil knuse, hvilket reducerer rummet og så et lille rum.

Møbler i badeværelset kan også laves af marmor. Vi taler især om arbejdsflader. De er lavet ved hjælp af sømløs teknologi, hvilket gør det muligt at skabe et udseende af en enkelt marmorplade, hvor der er bygget en vask og en blander.

Grå marmor i badeværelse dekoration
Grå marmor og mønstrede fliser i badeværelset

Mørkegrå marmor på badeværelset
Hvid marmor på gulvet og vægge på badeværelset
Kombinationen af ​​marmor og træ i badeværelset

I hvilke farver præsenteres materialet

Den største fordel ved at bruge marmor er dens dekorative sort, som kan spores både i tegning og tone. Det er den farve, der bestemmer materialets funktionelle formål og kvalitetskarakteristika.

Hvid sten i det indre af rummet ser mest luksuriøse og ømme ud. Der er udelukket tilstedeværelsen af ​​forskellige urenheder, og selve strukturen er kendetegnet ved blødhed og plasticitet. Dette sikrer, at materialet er i overensstemmelse med behandlingen, hvilket er ideelt til udformning af forskellige produkter. Det er bedre at ikke belægge arbejdsfladerne og gulvet med sådant materiale, da det er mere komplekst i plejen.

Marmorgulv i badeværelset med spejlede vægge

Grå marmor er kendetegnet ved en grovere tekstur på grund af dets urenhedsindhold og porøse struktur. Men i indretningen indrømmer han ikke den hvide sten. Urenheder i dens sammensætning danner en meget smart sammenlægning af mønstre. Tja, dette materiale ser ud, hvis designet af badeværelset sø
rger for dets anvendelse i kombination med hvid marmor.

Også i rækken er der også en farvet sten. Den er præget af en højere procentdel urenheder, men den er præsenteret i en række farver. På trods af urenhederne er det præget af høj modstand mod ydre påvirkninger. Især har det vist sig ved fremstilling af fliser og bordplader, der er dækket af møbler.

Denne tonal afstand gør det muligt at realisere næsten ethvert design af badeværelset. Det er en almindeligt accepteret kendsgerning, at negative energi er neutraliseret ved anvendelse af marmor i et indre. Derfor vil du virkelig slappe af under modtagelse af hygiejneprocedurer.

Usædvanlig mørk marmor på badeværelset
Marmor grå fliser på badeværelset

Marmor grå fliser på badeværelset
Marmorgulv og væg på badeværelset

En anstændig efterligning af materialet

Hvis du vil have designet af dit værelse til at se chic ud, men prisen på marmor stopper dig, så har den en værdig erstatning - en kunstig sten baseret på marmorflis. Også i sammensætningen er der akrylharpikser, forskellige hærdere, farvestofpigmenter. En sådan sten er samlet i en plade og derefter dækket med et farvet eller gennemsigtigt gellag. Det er han, der giver billeddybden og giver beskyttelse mod vand.

1
Marmorfarve af klassisk badeværelse

Møbler og VVS af kunstig sten kan have en række forskellige former. Dette skyldes brugen af ​​støbningsteknologi. Derudover øges tonal diversitet, hvorfra design af værelset kun vinder. Marmorcrumb i støbt marmor giver den en temmelig høj styrke, men i forhold til ydeevneegenskaber er den underordnet klippen.

Derfor bør gulvet med dets anvendelse ikke formaliseres, da det ikke er i stand til at modstå høje slidvirkninger.

Den uovertruffen skønhed af badeværelset indretningen giver dig mulighed for at nyde processen med hygiejneprocedurer i mange år. For at opretholde materialets oprindelige attraktive udseende skal der gøres en indsats. Men arbejdet udnyttes er absolut det værd.

Marmor vægge og gulv i det indre af badeværelset
Rød marmor på badeværelset
Hvid marmor og brune møbler på badeværelset
Beige marmor på badeværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 5 =