Badeværelse indretning 6 kvm (50 fotos): muligheder for layout og efterbehandling på værelset

De fleste badeværelser i vores land, som ligger i standard standardlejligheder, har en størrelse på to til tre, højst fire meter. Derfor, hvis du har et badeværelse 6 kvm. m er en stor succes. På dette torv kan du slå næsten ethvert design, implementere en række ideer, selv meget ekstravagante, til at gennemføre ethvert projekt, skabe det mest usædvanlige interiør - for at udtrykke din fantasi til fulde. I artiklen vil vi overveje - hvordan korrekt og kompetent at realisere udformningen af ​​et badeværelse i størrelsen 6 kvm. m.

Bright badeværelse design 6 kvm
Mosaik i design af badeværelset
Hvid, sort og brun i badeværelset

Badeværelset har 6 kvadratmeter. m

Hvad er de vigtigste kendetegn, vi kan skelne fra badeværelserne i lejligheden 6 kvadratmeter. m:

 • Kombineret version. Hvis badeværelset indeholder et toilet, så i dette tilfælde har det specielt behov for ideer, der udvider rummet. Omhyggeligt designet design, veldesignet design vil skabe et smukt interiør.
 • Separat badeværelse. Hvis du er heldig dobbelt og badeværelset er helt adskilt fra toilettet, så 6 kvadrat. m kan arrangere VVS og møbler, der ikke længere overholder de strenge regler for rumbesparelse - dette layout er helt muligt.
 • Badeværelse i 6 kvm. m har råd til at bruge en temmelig massiv VVS, ikke særlig flov i sit valg. Behøver ikke at være tilfreds med en miniature brusebad eller længe at undre sig over hvor man skal lægge en vaskerumskurv og en vaskemaskine. Designet og indretningen af ​​et sådant badeværelse giver plads til alle nødvendige ting. Derudover er der mange muligheder for at vælge en finish.
Design på badeværelset i Art Deco-stil
Beige og hvidt badeværelse
Hvidt og blåt badeværelse
Emerald-hvid badeværelse med bruser
Sort og hvidt badeværelse design

Bright badeværelse design 6 kvm
Grøn accenter i det hvidgrå badeværelse
Mosaik i design af badeværelset
Badeværelse i pink-beige toner
Salat-hvidt badeværelse med bruser
Brun-hvid badeværelse design med bruser
Design af et brunt badeværelse

Hvad passer til 6 kvadrat. m

Hvilke møbler og sanitetsartikler kan være ganske komfortable og gratis, uden at det berører ejerens bekvemmelighed, placeres på 6 kvadratmeter. m:

 • Bad - sædvanlig eller kantet som en mulighed - vælg det rigtige projekt med en jacuzzi.
 • En brusekabine - for at være det eller ej - er valget af hver lejlighedsejer. Der er mennesker, der har et bad, næsten aldrig bruger det. I dette tilfælde kan du vælge design af et badeværelse med et bruseniche - stedet og pengene bliver gemt. Derudover kan du i øjeblikket på salg finde brusekabiner med en lille palle, hvor det er muligt at hælde vand for at give stænk til børn. Dusjkabinens design kan være meget stilfuldt - interiøret fra dets tilgængelighed vinder kun.
 • I den kombinerede version er det nødvendigt at placere 6 kvm. m er også et toilet. Et sådant projekt bliver mere kompliceret, men det indre af et kombineret badeværelse kan ikke desto mindre være attraktivt.
Stilfuldt brunt hvidt badeværelse
Mosaik i badeværelse design 6 kvm
Badeværelse i marine stil
Sort, hvid og brun i badeværelset
Blå og hvide badeværelse
Badeværelse design i brune toner
Sort og hvidt badeværelse 6 kvm
Sort og hvidt badeværelse i Art Deco-stil
Smukt badeværelse design
Turkis-hvidt badeværelse
Flise til mursten i et lyst badeværelse
Sorte vægge i badeværelset

Farver og indretning

Hvor bedst kan du dekorere badeværelset 6 kvadrat. m:

 • Ofte nu, for at dekorere et badeværelse af en anstændig størrelse, bruges kontrastdesign: når toppen er op til midten af ​​væggen - lys og bund - mørk. I dette tilfælde er væggene og gulvet dekoreret med traditionelle fliser, og nogle gange - med mosaikker eller fliser af porcelænstensil. Et sådant projekt er godt, fordi det visuelt udvider rummet, hvilket gør badeværelset rummeligt.
 • Hvis du dekorere badeværelset i den traditionelle version - monofonisk, så er en god løsning at tilføje et lidt kedeligt design med lyse eller relief indlæg. Et sådant projekt vil gøre lokalerne mere levende og moderne.
 • Udsmykningen af ​​vægge med fliser med et ornamental mønster eller en kant med et ornament er en fremragende og ofte mødeteknik, der giver mulighed for at give et elegant og ædelt udseende til badeværelset.
 • Sort og hvidt badeværelse - klassisk af genren. På trods af den strenge monokromisme her er der også mulighed for at "vende om" designfantasi. Finish: sort og hvide fliser kan lægges ud i et skakternet mønster, kan du lave en sort bund og hvid top, sort badeværelse med hvide detaljer, etc. Den vigtigste ting - ikke gøre badeværelset stribet - vekslen af ​​sorte og hvide striber dig meget snart blændet .. i øjnene.
Bright badeværelse
Badeværelse layout
Hyggelig belysning i badeværelset
Sort og hvidt badeværelse 6 kvm
Rød og hvid badeværelse
Blå indretning i badeværelset
Sort og hvidt badeværelse design
Moderne brunt-hvidt badeværelse
Violet-hvidt hyggeligt badeværelse
Sten i slutningen af ​​badeværelset
Hvidblå badeværelse i græsk stil
Sort, hvid og lyserøde farver i badeværelset

Tips

Et par nyttige nuancer, der vil hjælpe på den bedste måde at dekorere badeværelset plads:

 • Selvfølgelig er et badeværelse med et anstændigt område fint. Men hvis du ønsker at rumme flere massive genstande på dette område på én gang, så skal du passe ergonomi, så der er plads til fri bevægelighed. Rumhængende toiletskåle, et bad med en ikke-standard trekantet form, vil medvirke til at spare plads - dette design passer perfekt ind i rummets fjerneste hjørne - et ergonomisk layout vil spare dig for meget plads. Tænk på en vask lidt mindre end normalt. Som det fremgår af eksperternes forskning, har håndvasken i badeværelset praktisk talt ingen indflydelse på kvaliteten af ​​de ydelser, den giver, og det ydre design og inter
  iør lider heller ikke. Ved en sådan bevidst besparelse i badeværelset på 6 kvm. m passer perfekt og er stadig en vaskemaskine og et skab til husholdningskemikalier og hygiejneprodukter og endda en vaskekurv.
 • Fremragende rådgivning - før du planlægger reparationer, køber VVS og møbler på badeværelset, skal du studere alle former for designprojekter, der nu er bredt tilgængelige på internettet. Forskellige muligheder for design af badeværelset på 6 kvadratmeter. m kan skubbe dig til interessante tanker og give gode ideer om, hvordan man kan dekorere interiøret.
 • Projektet af et badeværelse til 6 kvm. m giver dig mulighed for at gøre dette værelse til et rigtigt designer "mesterværk". Du kan endda hænge en ægte loftslysekrone, dekorere et spejl på væggen med udsøgt kandelabra og dekorere rummet med andre originale metoder. Alle disse detaljer, samt passende fliser og andre efterbehandling elementer, vil gøre interiøret i et typisk badeværelse luksuriøst.
 • Tænk nøje - hvordan alt kommer til at ligge på badeværelset. Mål sine parametre, nøjagtigt beregne - hvordan du vil navigere i badeværelset, når alle møbler og VVS vil vises på deres steder. Det er vigtigt, at intet blandede sig i fri bevægelighed - så der ikke var fare for at bumpe i skarpe hjørner og udbulende elementer - sådan indretning ville kun medføre ulejlighed.
 • Med hensyn til belysning anbefaler designerne, at et mellemstort badeværelse skal skabe belysning på flere niveauer - i det mindste have 2 niveauer. For eksempel - en central loftslampe og på siderne af spejlet er der stadig sconces. Hvis du ønsker at tilføje blødt spredt lys til dit badeværelse design, placere en spotlight nær gulvet langs omkredsen af ​​badeværelset.
 • Hvis du vil have dit badeværelse til at blive visuelt større, køb et par hængslede skabe med spejlede døre. De vil spille en funktionel rolle som et lager for vigtige baggrunde, og et spejl design øger visuelt badeværelset med halvdelen.
 • Brug af glashylder, bordplader af stærkt hærdet gennemsigtigt glas vil give rummet airiness og lyshed, visuelt udvide det, vil gøre mere. Dette design skaber et "vægtløst" interiør, som vil gøre badeværelset til et stilfuldt og smukt værelse.
 • Hvad angår loftet, er opsætningsmulighederne til at designe et sådant bad den optimale løsning. De kan laves i ethvert design, se godt ud, gøre værelset komplet, dyrt og ædelt.
 • Brug ikke for meget dekorative overflader, mens du pynter badeværelset. Ellers vil der være en følelse af overbelastning, og rummet bliver visuelt mindre. Desuden bør alle dekorative elementer ikke være massive og besværlige. Bedre - små eller mellemstore - så dit badeværelse design bliver virkelig gennemtænkt og stilfuldt.
 • Designet med et diagonalt mønster på væggene vil visuelt gøre badeværelset bredere, og vandret vil forøge rummet, men det vil gøre det mere knebet.
Smukt design af et lyst badeværelse
Flise under sten og træ i badeværelset design
Gråhvidt badeværelse
Beige fliser på badeværelset med bruser
Træpaneler i badeværelset
Stilfuldt Art Deco badeværelse
Creme hvide badeværelse
Beige og hvidt badeværelse
Beige, sort og wenge i badeværelset
Hvidt og blåt badeværelse
Brunt-hvidt badeværelse
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

54 − = 52