Badeværelse design 9 kvm. m (54 billeder): arrangementer og et valg af stil

Badeværelse 9 kvm. m - det er en ganske rummeligt værelse kan rumme op til her kun det mest nødvendige - hygiejne og vaskemaskine, men også et stort linned skab, hylder, brusebad samt andre møbler (hvis det ønskes, en lille sofa og tabeller).

Hvidt og beige badeværelse

Beige badeværelse 9 kvm. m

Sort badeværelse 9 kvm. m

Sort og hvidt badeværelse 9 kvm. m

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med glimmermosaik

Hvis du har været ejer af et lille badeværelse, for eksempel, Khrusjtjov, så du kan have i tvivl: hvordan man indrette et rum, plukke et klædeskab, hvordan man kan placere møbler smagfuldt? Først og fremmest bør du ikke være bange for tomt rum. Bloker ikke op i lokalet! Vil du installere et andet skab? Før du gør det, skal du tænke over, hvorfor du har brug for det. Genoverveje din holdning til lakonisk design: Lad dit badeværelse være 9 kvm. Der vil være ledig plads og plads. Det ser meget moderne ud og giver en følelse af frihed. Badeværelser i minimalistisk stil er stadig i modehøjde. Forresten er ideen om rum, luft i rummet, der bruges til at designe et koncist og komfortabelt soveværelse.

Stort lyst badeværelse

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i huset

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med bruser

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i etno stil

1

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med glansede fliser

Glem ikke om zoneinddeling

I verden af ​​design af lokaler er ideen om zoneinddeling stadig relevant. Området på dit badeværelse er 9 kvm. m giver dig mulighed for at vælge flere zoner - at skabe en hyggelig opholdsstue, funktionel vask zone, sanitære zone og økonomisk zone (vaskemaskine og et klædeskab).

Hvidgrå badeværelse 9 kvm

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med sten trim

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i landestil

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med porcelæn fliser

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med fliser mursten

Har dit badeværelse vinduer? Dette er kun et plus: ideelt set bør de være placeret i et rekreativt område, der skaber et interessant spil af lys og en følelse af liv, bevægelse. På vinduesdekorationen og valg af møbler vil påvirke den overordnede stil i rummet - er styret af deres egne præferencer, mulighederne er gældende fra den behersket minimalisme populære de seneste årtier, til udformning af romantiske ideer. Rummet i denne eller den pågældende zone kan vise sig at være mere interessant, hvis du lægger accenter til projektet - et stilfuldt skab, hylde eller andre møbler.

Forresten, for indretning af interiøret i en moderne stue eller soveværelse, er zoning ideer også relevante, selv i Khrusjtjov.

Beige og brunt badeværelse
Mint-hvidt badeværelse

Badeværelse 9 kvadratmeter. m brun

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med et tæppe

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i loft stil

Stadig i toppen af ​​mode - fliser

Badeværelseprojektet involverer oftest brugen af ​​fliser. Dette er logisk! Tekstureret fliser giver dig mulighed for at skabe en hyggelig stil uden overbelastning af rummet. I trenden - lys, pastelfarver. Men hvis du er ekstravagant, kan du overveje muligheden for mørke fliser, der vejer alle fordele og ulemper. Den mørke farve skaber et interiør i en usædvanlig stil, men understreger manglen på volumen.

Fliselagte hvide fliser i badeværelset dekoration

Badeværelse 9 kvadratmeter. m på loftet

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med møbler

Til din rådighed - fliser til natursten, stiliseret beton eller træ. Badets størrelse giver dig mulighed for at vælge en lille flise og for eksempel udføre en lys mosaik på væggen. Badeværelset loftet er 9 kvadratmeter. m kan også udlægges med en flise af den passende skygge, det er også vigtigt at vælge en garderobe og andre møbler til flisens farve.

Bad og brusebad på værelset 9 kvm.
Brun badeværelse design

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i jugendstil

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i monokrom design

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med lyserøde mosaik

Harmoni - i første omgang

Autoritative specialister inden for interiørindretning anbefaler at skabe et stilfuldt og moderne rum på badeværelset. For at gøre dette skal du ikke glemme enkelheden: Farveskemaet bør tænkes, du bør ikke bruge mere end fire nuancer. Mulig monokrom badeværelse, men i dette tilfælde, så tænk på de enkelte accenter - detaljer: du kan vælge en usædvanlig, iøjnefaldende garderobe eller luksuriøse bad i midten af ​​rummet. Men i dette tilfælde bør badet være specielt, for eksempel på metalben. Det er ønskeligt, at det var et ægte kunstværk, der tiltrak alles opmærksomhed, i dette tilfælde kan det stolt placeres i midten af ​​rummet. Vær opmærksom på den nu fashionable shell-bowl: Dette er et meget smukt stykke interiør, som vil tilføje adel og sætte tonen til aristokrati.

Smal Beige Badeværelse

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med marmorfliser

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med tapet

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med vindue

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i sandtoner

Ideen om monokrom ekko med design af et moderne soveværelse. Derudover giver et lille badeværelse også mulighed for at bruge en enkelt farve, hvilket vil øge lydstyrken visuelt.

Farveskemaet på badeværelset er 9 kvm. m kan svare til de nuancer, der dominerer soveværelset eller stuen: dette vil skabe en interessant enhed i rummet i dit hjem.

Gråhvidt badeværelse

Designfliser på badeværelset 9 kvm. m

Badeværelse 9 kvadratmeter. m i retro stil

Det er muligt at dekorere et badeværelse på 9 kvm. m er mere luksuriøst: interiøret kan endda ligne et soveværelse i sin lidenskab og en overflod af dekorative elementer. Du kan supplere resten af ​​området med en lille sofa eller placere en stilfuld garderobe. Hvis du vil forlade mere plads her, så skal du beslutte at flytte linnedskabet til soveværelset. Tænk også på belysningssystemet, afhænger meget af det!

Hyggeligt badeværelse i hvide toner

Badeværelse 9 kvadratmeter. m pink

Badeværelse 9 kvadratmeter. m grå

Badeværelse 9 kvadratmeter. m grå-beige

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med et spejl solen

Du kan vælge:

  • hængende lamper;
  • indbygget;
  • at overveje naturlige belysningssystemer;
  • Vælg en massiv central lysekrone (med passende luksuriøs stil).
Runde stort bad på badeværelset

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med malede vægge

Bright badeværelse design 9 kvm. m

funktionalitet

I udviklingen af ​​designet af moderne lejligheder og huse, vi ikke kan glemme alt om ergonomi rummet: funktionaliteten af ​​rummet - det er en vigtig tendens inden for design, herunder i design soveværelser. Dette er relevant ikke kun når man udvikler design af små badeværelser i Khrusjtsjov, men også når man opretter et badeværelse indvendigt i et rummeligt hus.

Brune accenter i et beige badeværelse

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med hjørnebruser

Badeværelse 9 kvadratmeter. m smal

Møbler kan indbygges, eller for eksempel indtage et hjørneområde. Under kabinettet, for at organisere ledig plads, skal du installere vaskemaskinen. Du kan også overveje muligheden for et hjørnebad.

Beige og hvidt badeværelse design

Loftet på badeværelset er 9 kvadratmeter. m kan klistres med specielt vinyl tapet, som ikke er bange for fugt. En anden stilfuld version af loftet design - ved hjælp af paneler dækket med vandtæt lak. Men det kræver brug af træpaneler og med væggearrangementer: Generelt vil vi få et interessant projekt i miljøvenlig stil.

Flise under stenen i det indre af badeværelset

Badeværelse 9 kvadratmeter. m med spejlfliser

Remodeling badeværelset i Khrusjtjov

Khrushchevs indbyggere lider af mangel på plads i et lille badeværelse. For at løse dette problem er det muligt at gennemføre ombygningen, udvide rummet, give det et andet liv og et mere elegant udseende. Et lille badeværelse giver en masse ulejlighed: i dette tilfælde er der i et lille rum VVS, et skab og andre møbler og en vaskemaskine.

Moderne sort og hvidt badeværelse

Den bedste idé er at øge området, så ejerne af Khrusjtjov er hvor man skal vende om og praktisere hygiejneprocedurer med komfort. Dette vil dekorere rummet med god smag og skabe et smukt og harmonisk rum i en moderne stil, hvor det vil være behageligt at være og slappe af.

Stilfuldt sort og hvidt badeværelse
Tekstureret finish på badeværelset
Beige sort badeværelse design
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 − = 67